Και εγώ αυτό ήξερα.. Αλλά νομίζω πως πλέον δεν είμαστε..ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
Εκτός και αν κλείσει ο Οζντοεφ αλλά θέλει και η ομάδα του λεφτά.. Οπότε χλωμιαζει.
Και εγώ αυτό ήξερα.. Αλλά νομίζω πως πλέον δεν είμαστε..ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
Τότε θα είναι παρά πολύ ΑΡΓΑ!!icue έγραψε:Τοτε θα φανε δικαιολογημενο κραξιμο απο ολους.
Ήμασταν; Τώρα δεν είμαστε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
Φαντάζομαι ότι έχεις κατανοήσει πως ο Ingason ήταν ο αρχηγός της ομάδας, μετά τον Vieirinha και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δεξιό στόπερ που διέθετε η ομάδα.Dimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
Κουρμπέλης, Παπασταθόπουλοsvan rooy έγραψε:Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
van rooy έγραψε:Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
Η μαγκιά είναι να τους κρατάς εδω επειδή γουστάρουν...περιβάλλον ...φιλοδοξίες ομαδικές...ατομικές...
Αν δηλαδή αύριο έρθει ο κοτάρσκι ...μεθαύριο...ο νάρευ...αντιμεθαύριο...ο ζίφκο και πουν φέραμε πρόταση θέλουμε να φύγουμε... η ομάδα θα πρέπει να τους πουλήσει...επειδή αυτό θέλουν οι παίκτες...?
Εμεις παρακαλάμε γονατιστοί μήνες τον ελεύθερο τζιονβίνγκο....περιμένουμε και κρεμόμαστε απο τα χείλη μιας ομάδας αν θα αφήσει τον κάθε παίκτη που ενδιαφερόμαστε ελεύθερο...και συνήθως δεν τον αφήνουν....όμως εμεις...έλα ρε ίνγκασσόν τι θες παλικάρι μου? Δανία? ναι ότι θες εσυ....
Η προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι στην ομάδα μας τα ασημικά πωλούνται άμεσα και γρήγορα θα έλεγα ότι οι τεχνικοί μας δντες περισσότερο μοιάζουν με μάνατζερ παικτών που προασπίζονται τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών ...
Ο κουρμπελης δεν ανανέωσεastral έγραψε:Κουρμπέλης, Παπασταθόπουλοsvan rooy έγραψε:Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
ΕΑΝ είχαμε ενισχυθεί...θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και σημειολογικά ΔΕΝ ξεκινάς έτσι τη μεταγραφική περίοδοDimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..