Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από paokpantou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
Και εγώ αυτό ήξερα.. Αλλά νομίζω πως πλέον δεν είμαστε..
Εκτός και αν κλείσει ο Οζντοεφ αλλά θέλει και η ομάδα του λεφτά.. Οπότε χλωμιαζει.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

icue έγραψε:Τοτε θα φανε δικαιολογημενο κραξιμο απο ολους.
Τότε θα είναι παρά πολύ ΑΡΓΑ!!
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Σε γενικές γραμμές για σύνδεσμοι οπαδών καλά τα λένε..και πολύ ψύχραιμα...η δυσλειτουργία στο θέμα των μεταγραφών έχει ξεπεράσει κάθε όριο φέτος, τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες από επίσημα χείλη και τα κενά είναι και αρκετά και σημαντικά και κραχτά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?

Η μαγκιά είναι να τους κρατάς εδω επειδή γουστάρουν...περιβάλλον ...φιλοδοξίες ομαδικές...ατομικές...

Αν δηλαδή αύριο έρθει ο κοτάρσκι ...μεθαύριο...ο νάρευ...αντιμεθαύριο...ο ζίφκο και πουν φέραμε πρόταση θέλουμε να φύγουμε... η ομάδα θα πρέπει να τους πουλήσει...επειδή αυτό θέλουν οι παίκτες...?

Εμεις παρακαλάμε γονατιστοί μήνες τον ελεύθερο τζιονβίνγκο....περιμένουμε και κρεμόμαστε απο τα χείλη μιας ομάδας αν θα αφήσει τον κάθε παίκτη που ενδιαφερόμαστε ελεύθερο...και συνήθως δεν τον αφήνουν....όμως εμεις...έλα ρε ίνγκασσόν τι θες παλικάρι μου? Δανία? ναι ότι θες εσυ....

Η προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι στην ομάδα μας τα ασημικά πωλούνται άμεσα και γρήγορα θα έλεγα ότι οι τεχνικοί μας δντες περισσότερο μοιάζουν με μάνατζερ παικτών που προασπίζονται τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Προχθές πήγα να πάρω σλιπάκι και κάλτσες και....κοιτουσακανα μισάωρο...

Μισή ώρα για 2 σλιπάκια και 3 πακέτα κάλτσες

Φέρτε ρε αργό μισθοί ένα παίκτη η προετοιμασία ξεκινησε
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα χαφ είμασταν πολύ κοντά σε δύο παίκτες εδώ και μία εβδομάδα.
Ήμασταν; Τώρα δεν είμαστε;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Aρα κράζουμε προκαταβολικά.
Αν τα κάνουν χαλια, τότε είχαμε δίκιο.
Αν τα κάνουν σωστά, τότε πάλι δίκιο είχαμε, γιατί αν δεν κράζαμε ποιος ξέρει τι θα γινόταν.

Μονα ζυγά δικά μας.

Για στήριξη ας μη το συζητάμε, είναι δευτερεύον ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν κραξουμε τωρα δηλαδη τι θα γινει; Θα φοβηθουν; Το κανουν επιτηδες δηλαδη; Θα βρουν τροπους που δεν ειχαν σκεφτει; Θα πληρωσουμε υπεραξιες; Θα παρουμε οτι βρουμε μπροστα μας μονο και μονο για να παρουμε;

Θα ηθελα την λογικη πανω στο προκαταβολικο κραξιμο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
Φαντάζομαι ότι έχεις κατανοήσει πως ο Ingason ήταν ο αρχηγός της ομάδας, μετά τον Vieirinha και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δεξιό στόπερ που διέθετε η ομάδα.
Ενώ δηλαδή ψάχναμε για δεύτερο δεξιό στόπερ χάσαμε και το πρώτο!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

van rooy έγραψε:Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?
Κουρμπέλης, Παπασταθόπουλοs
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

van rooy έγραψε:Πόσες προτάσεις σκάνε στις ομάδες για βασικούς τους παίκτες? Πόσες απο αυτές πουλάνε τον αρχηγό τους ?

Η μαγκιά είναι να τους κρατάς εδω επειδή γουστάρουν...περιβάλλον ...φιλοδοξίες ομαδικές...ατομικές...

Αν δηλαδή αύριο έρθει ο κοτάρσκι ...μεθαύριο...ο νάρευ...αντιμεθαύριο...ο ζίφκο και πουν φέραμε πρόταση θέλουμε να φύγουμε... η ομάδα θα πρέπει να τους πουλήσει...επειδή αυτό θέλουν οι παίκτες...?

Εμεις παρακαλάμε γονατιστοί μήνες τον ελεύθερο τζιονβίνγκο....περιμένουμε και κρεμόμαστε απο τα χείλη μιας ομάδας αν θα αφήσει τον κάθε παίκτη που ενδιαφερόμαστε ελεύθερο...και συνήθως δεν τον αφήνουν....όμως εμεις...έλα ρε ίνγκασσόν τι θες παλικάρι μου? Δανία? ναι ότι θες εσυ....

Η προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι στην ομάδα μας τα ασημικά πωλούνται άμεσα και γρήγορα θα έλεγα ότι οι τεχνικοί μας δντες περισσότερο μοιάζουν με μάνατζερ παικτών που προασπίζονται τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών ...

Για κάνε μια περιγραφή....

Ποια ακριβώς ομάδα νομίζεις ότι είμαστε στην Ευρώπη για να σκεφτείτε ο κάθε παίκτης το ποσό γρήγορα θα έρθει ή το ποσό γρήγορα θα φύγει...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

astral έγραψε:
Κουρμπέλης, Παπασταθόπουλοs
Ο κουρμπελης δεν ανανέωσε

Ο άλλος δεν ξέρω
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κουρμπελης δεν ανανωσε. Αλλα μια χαρα ειχαν πουλησει τον Ζεκα σε Δανεζικη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Dimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
ΕΑΝ είχαμε ενισχυθεί...θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και σημειολογικά ΔΕΝ ξεκινάς έτσι τη μεταγραφική περίοδο
ΕΑΝ είχαν καταφέρει να καλύψουν καμία απο τις θέσεις που χωλαίνουμε και τις ήξεραν από καιρό
ΕΑΝ είχαν έστω καταφέρει να βρούνε φορ, ή έστω κανονικό δεύτερο φορ και όχι τον φορ με κοντρόλ με το καλάμι
ΕΑΝ ήταν συνεπείς των λόγων τους με τα λεφτά που μοίραζε στα λόγια αφειδώς ο πολιτικός αλλά στην πράξη μάλλον είναι αλλιώς τα πράγματα
ΕΑΝ δεν ζόριζαν τα πράγματα με ευρωπαϊκό ματς νωρίς, και την προετοιμασία με τη μισή βασική ομάδα
ΕΑΝ δεν είχαμε τα παραδείγματα από προηγούμενες μεταγραφικές με τις μεταγραφές να πάνε προς το τέλος, μετά στους ελεύθερους, και στο τέλος με το κλισέ "δεν θα πάρουμε παίχτη για να πούμε ότι πήραμε"
τότε κανείς δεν θα ανησυχούσε, κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα
ήδη αργήσανε πάρα πολύ, κι ελπίζουμε να μην είναι μοιραίο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”