5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ksenitemenos4

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Amsterdamer_87 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Έκανε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και γεια σας. Άλλωστε το είπε και όταν υπέγραψε. Για τα παιδιά του έμεινε μόνο.
Επειδη εγω Δεν Ξεχνω..Οταν πουλησε μαγκια οτι δεν μενει..Δεν εβρισκε ομαδα να παει,κατι 300αρια του δινανε,και πηγε και κλαφτηκε στον Βιερινια..Και αλλος ο ΤΔ αντι να του πει μενεις με 0,5Μ κι αμα γουσταρεις γιατι (εισαι φραγκοκιλερ)και οι μαγκιες πληρωνονται, πηγε και τον υπεγραψε με 1,2Μ
Εμεις τον θελαμε να μεινει για τον ΠΑΟΚ οχι για τα παιδια του..Αυτα δικα του ειναι δεν ειναι δικα μας

Αυτά που λες φίλε,δε γίνεται να τα πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν εδώ μέσα αλλά τα λενε κατόπιν εορτής,έχει γίνει κανόνας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ksenitemenos4 έγραψε:Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Πολυ σωστα το θυμιζεις...ετσι λεγαμε ειναι μεγαλη αληθεια.!!! θελαμε και τον Μολεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 08 Φεβ 2021, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

obanebane έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Έκανε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και γεια σας. Άλλωστε το είπε και όταν υπέγραψε. Για τα παιδιά του έμεινε μόνο.
Επειδη εγω Δεν Ξεχνω..Οταν πουλησε μαγκια οτι δεν μενει..Δεν εβρισκε ομαδα να παει,κατι 300αρια του δινανε,και πηγε και κλαφτηκε στον Βιερινια..Και αλλος ο ΤΔ αντι να του πει μενεις με 0,5Μ κι αμα γουσταρεις γιατι (εισαι φραγκοκιλερ)και οι μαγκιες πληρωνονται, πηγε και τον υπεγραψε με 1,2Μ
Εμεις τον θελαμε να μεινει για τον ΠΑΟΚ οχι για τα παιδια του..Αυτα δικα του ειναι δεν ειναι δικα μας

Αυτά που λες φίλε,δε γίνεται να τα πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν εδώ μέσα αλλά τα λενε κατόπιν εορτής,έχει γίνει κανόνας.
Να με συμπαθας καρντασι..Αλλα αυτα σοβαρα η οχι,εχουν βγει στη φορα απο τους ιδιους εκεινο το διαστημα..Τα ειπαν οι ιδιοι δηλαδη..Ουτε το παιζω οτι ξερω κατι εκ τον εσω,ουτε κανω τον ξερολα (δεν ειμαι τετοιος τυπος)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι εννοείς από τους ίδιους;
Δε σε καταλαβαίνω.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ένας καλός Βαρέλα είναι τρεις ινγκασον μαζί..ο ινγκασον δεν ξέρει μπάλα, είναι λαθερ, δεν μπορεί να στοπαρει παρά μόνο την διώχνει όπου όπου οποτε είναι σε κίνδυνο κ συνεχώς πίσω στον τερματα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Που υπάρχει αυτός ο καλός ΒΑΡΕΛΑ;;

Να πάμε να τον βρούμε..

Γιατί αυτός εδώ είναι κάποιος άλλος...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Πολυ σωστα το θυμιζεις...ετσι λεγαμε ειναι μεγαλη αληθεια.!!! θελαμε και τον Μολεδο
Η αφεντιά μου και τότε δεν ήθελε για τα συγκεκριμένα φράγκα. Σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια (πχ. Μπενφίκα η ισοφάριση στην Τούμπα, το 1-1 στο ΟΑΚΑ με κουλα από Πόνσε) δικές του φάσεις ήταν.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

sourmenetes έγραψε:Που υπάρχει αυτός ο καλός ΒΑΡΕΛΑ;;

Να πάμε να τον βρούμε..

Γιατί αυτός εδώ είναι κάποιος άλλος...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλη η ομάδα είναι κάποια άλλη.. κ ο λαός άλλος είναι.. τον ενδιαφέρει μόνο το ποσό της πώλησης του κάθε παίχτη κ όχι εάν θα αποδυναμωθει η ομάδα του..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

tolis01 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Η αφεντιά μου και τότε δεν ήθελε για τα συγκεκριμένα φράγκα. Σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια (πχ. Μπενφίκα η ισοφάριση στην Τούμπα, το 1-1 στο ΟΑΚΑ με κουλα από Πόνσε) δικές του φάσεις ήταν.
Ουτε και η αφεντια μου.παιχτη που αρχιζει τα εκβιαστικα για ανανεωση δεν τον θελω κι ας ειναι ο "Κροιφ"

Ετσι λεγαμε ομως σαν οπαδοι
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

obanebane έγραψε:Τι εννοείς από τους ίδιους;
Δε σε καταλαβαίνω.
Βαρελα και Βιερινια
Ευχαριστησε ο ενας τον αλλο δημοσια
που βοηθησε να παραμεινει
Υπηρξαν και σχετικα δημοσιευματα με το τι και πως
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Το ΘΩΡΗΚΤΟ ειναι ακομη εδω.

Εξαιρετικο διδυμο με Μιχαηλιδη.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Για το αν είχε και αυτός έναν «Βαρέλα»:

«Όχι δεν είχα έναν τέτοιο Βαρέλα. Έμαθα βλέποντας τους μεγαλύτερους γύρω μου και κάποιους έμπειρους φίλους μου. Ήθελα πάντα να μάθω από τους μεγαλύτερους. Διάβασα επίσης κάποια βιβλία για την αυτοβελτίωση και αυτό μου έδωσε την ικανότητα να μιλάω με τα παιδιά. Όπως είπα και νωρίτερα, τα παιδιά μου είναι περίπου στην ίδια ηλικία και θέλω να μεγαλώσουν και να γίνουν δυνατοί άντρες. Αυτό θέλω να τους περάσω. Όταν βλέπω αυτά τα παιδιά, είναι να σαν να βλέπω και τους γιους μου».

Για τις σκέψεις του και αν θέλει να γίνει προπονητής, μετά το τέλος της καριέρας του:

«Ως πρώτο προπονητή όχι. Περισσότερο ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι το όνειρο μου. Έχω αρχίσει ήδη να προετοιμάζομαι για αυτό και στο μέλλον πιστεύω πως θα γίνω ένας πολύ καλός γυμναστής».

Νομίζω πως βρήκαμε το επόμενο μέλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας :opaokara:
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Κέρδισες σήμερα κεφάλια απτό αντίπαλο σέντερ φορ με το 1/10 του μισθού σου;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μεγαλο βαριδιο για την ομαδα
θα πανηγυρισω το καλοκαιρι αν επιτελους απομακρυνθεις απο την ομαδα
ας λυθει το συμβολαιο, δεν αντεχει η ομαδα τετοιο συμβολαιο για τετοιες εμφανισεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”