5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Amsterdamer_87 έγραψε:Επειδη εγω Δεν Ξεχνω..Οταν πουλησε μαγκια οτι δεν μενει..Δεν εβρισκε ομαδα να παει,κατι 300αρια του δινανε,και πηγε και κλαφτηκε στον Βιερινια..Και αλλος ο ΤΔ αντι να του πει μενεις με 0,5Μ κι αμα γουσταρεις γιατι (εισαι φραγκοκιλερ)και οι μαγκιες πληρωνονται, πηγε και τον υπεγραψε με 1,2Μchrisg4 έγραψε:Έκανε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και γεια σας. Άλλωστε το είπε και όταν υπέγραψε. Για τα παιδιά του έμεινε μόνο.
Εμεις τον θελαμε να μεινει για τον ΠΑΟΚ οχι για τα παιδια του..Αυτα δικα του ειναι δεν ειναι δικα μας
Αυτά που λες φίλε,δε γίνεται να τα πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν εδώ μέσα αλλά τα λενε κατόπιν εορτής,έχει γίνει κανόνας.
- Amsterdamer_87
Πολυ σωστα το θυμιζεις...ετσι λεγαμε ειναι μεγαλη αληθεια.!!! θελαμε και τον ΜολεδοKsenitemenos4 έγραψε:Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 08 Φεβ 2021, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Να με συμπαθας καρντασι..Αλλα αυτα σοβαρα η οχι,εχουν βγει στη φορα απο τους ιδιους εκεινο το διαστημα..Τα ειπαν οι ιδιοι δηλαδη..Ουτε το παιζω οτι ξερω κατι εκ τον εσω,ουτε κανω τον ξερολα (δεν ειμαι τετοιος τυπος)obanebane έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε:Επειδη εγω Δεν Ξεχνω..Οταν πουλησε μαγκια οτι δεν μενει..Δεν εβρισκε ομαδα να παει,κατι 300αρια του δινανε,και πηγε και κλαφτηκε στον Βιερινια..Και αλλος ο ΤΔ αντι να του πει μενεις με 0,5Μ κι αμα γουσταρεις γιατι (εισαι φραγκοκιλερ)και οι μαγκιες πληρωνονται, πηγε και τον υπεγραψε με 1,2Μchrisg4 έγραψε:Έκανε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και γεια σας. Άλλωστε το είπε και όταν υπέγραψε. Για τα παιδιά του έμεινε μόνο.
Εμεις τον θελαμε να μεινει για τον ΠΑΟΚ οχι για τα παιδια του..Αυτα δικα του ειναι δεν ειναι δικα μας
Αυτά που λες φίλε,δε γίνεται να τα πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν εδώ μέσα αλλά τα λενε κατόπιν εορτής,έχει γίνει κανόνας.
-
Ένας καλός Βαρέλα είναι τρεις ινγκασον μαζί..ο ινγκασον δεν ξέρει μπάλα, είναι λαθερ, δεν μπορεί να στοπαρει παρά μόνο την διώχνει όπου όπου οποτε είναι σε κίνδυνο κ συνεχώς πίσω στον τερματα..
- sourmenetes
- Moderator
Που υπάρχει αυτός ο καλός ΒΑΡΕΛΑ;;
Να πάμε να τον βρούμε..
Γιατί αυτός εδώ είναι κάποιος άλλος...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πάμε να τον βρούμε..
Η αφεντιά μου και τότε δεν ήθελε για τα συγκεκριμένα φράγκα. Σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια (πχ. Μπενφίκα η ισοφάριση στην Τούμπα, το 1-1 στο ΟΑΚΑ με κουλα από Πόνσε) δικές του φάσεις ήταν.Amsterdamer_87 έγραψε:Πολυ σωστα το θυμιζεις...ετσι λεγαμε ειναι μεγαλη αληθεια.!!! θελαμε και τον ΜολεδοKsenitemenos4 έγραψε:Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
-
Όλη η ομάδα είναι κάποια άλλη.. κ ο λαός άλλος είναι.. τον ενδιαφέρει μόνο το ποσό της πώλησης του κάθε παίχτη κ όχι εάν θα αποδυναμωθει η ομάδα του..sourmenetes έγραψε:Που υπάρχει αυτός ο καλός ΒΑΡΕΛΑ;;
Να πάμε να τον βρούμε..
- Amsterdamer_87
Ουτε και η αφεντια μου.παιχτη που αρχιζει τα εκβιαστικα για ανανεωση δεν τον θελω κι ας ειναι ο "Κροιφ"tolis01 έγραψε:Η αφεντιά μου και τότε δεν ήθελε για τα συγκεκριμένα φράγκα. Σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια (πχ. Μπενφίκα η ισοφάριση στην Τούμπα, το 1-1 στο ΟΑΚΑ με κουλα από Πόνσε) δικές του φάσεις ήταν.Amsterdamer_87 έγραψε:Πολυ σωστα το θυμιζεις...ετσι λεγαμε ειναι μεγαλη αληθεια.!!! θελαμε και τον ΜολεδοKsenitemenos4 έγραψε:Τον θέλαμε όμως να μείνει, και λέγαμε αν δεν ανανεώσεις βαρέλα ποιον θα ανανεώσεις και που θα βρεις άλλον στο επίπεδο αυτό με αυτά τε λεφτά κτλ...
Ετσι λεγαμε ομως σαν οπαδοι
- Amsterdamer_87
Βαρελα και Βιερινιαobanebane έγραψε:Τι εννοείς από τους ίδιους;
Δε σε καταλαβαίνω.
Ευχαριστησε ο ενας τον αλλο δημοσια
που βοηθησε να παραμεινει
Υπηρξαν και σχετικα δημοσιευματα με το τι και πως
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για το αν είχε και αυτός έναν «Βαρέλα»:
«Όχι δεν είχα έναν τέτοιο Βαρέλα. Έμαθα βλέποντας τους μεγαλύτερους γύρω μου και κάποιους έμπειρους φίλους μου. Ήθελα πάντα να μάθω από τους μεγαλύτερους. Διάβασα επίσης κάποια βιβλία για την αυτοβελτίωση και αυτό μου έδωσε την ικανότητα να μιλάω με τα παιδιά. Όπως είπα και νωρίτερα, τα παιδιά μου είναι περίπου στην ίδια ηλικία και θέλω να μεγαλώσουν και να γίνουν δυνατοί άντρες. Αυτό θέλω να τους περάσω. Όταν βλέπω αυτά τα παιδιά, είναι να σαν να βλέπω και τους γιους μου».
Για τις σκέψεις του και αν θέλει να γίνει προπονητής, μετά το τέλος της καριέρας του:
«Ως πρώτο προπονητή όχι. Περισσότερο ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι το όνειρο μου. Έχω αρχίσει ήδη να προετοιμάζομαι για αυτό και στο μέλλον πιστεύω πως θα γίνω ένας πολύ καλός γυμναστής».
Νομίζω πως βρήκαμε το επόμενο μέλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας
«Όχι δεν είχα έναν τέτοιο Βαρέλα. Έμαθα βλέποντας τους μεγαλύτερους γύρω μου και κάποιους έμπειρους φίλους μου. Ήθελα πάντα να μάθω από τους μεγαλύτερους. Διάβασα επίσης κάποια βιβλία για την αυτοβελτίωση και αυτό μου έδωσε την ικανότητα να μιλάω με τα παιδιά. Όπως είπα και νωρίτερα, τα παιδιά μου είναι περίπου στην ίδια ηλικία και θέλω να μεγαλώσουν και να γίνουν δυνατοί άντρες. Αυτό θέλω να τους περάσω. Όταν βλέπω αυτά τα παιδιά, είναι να σαν να βλέπω και τους γιους μου».
Για τις σκέψεις του και αν θέλει να γίνει προπονητής, μετά το τέλος της καριέρας του:
«Ως πρώτο προπονητή όχι. Περισσότερο ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι το όνειρο μου. Έχω αρχίσει ήδη να προετοιμάζομαι για αυτό και στο μέλλον πιστεύω πως θα γίνω ένας πολύ καλός γυμναστής».
Νομίζω πως βρήκαμε το επόμενο μέλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας

Κέρδισες σήμερα κεφάλια απτό αντίπαλο σέντερ φορ με το 1/10 του μισθού σου;
- thanos-xanthi
μεγαλο βαριδιο για την ομαδα
θα πανηγυρισω το καλοκαιρι αν επιτελους απομακρυνθεις απο την ομαδα
ας λυθει το συμβολαιο, δεν αντεχει η ομαδα τετοιο συμβολαιο για τετοιες εμφανισεις
θα πανηγυρισω το καλοκαιρι αν επιτελους απομακρυνθεις απο την ομαδα
ας λυθει το συμβολαιο, δεν αντεχει η ομαδα τετοιο συμβολαιο για τετοιες εμφανισεις