Iakovidis έγραψε:Μόλις είπαν στο μετρόπολις ότι ενδέχεται ο Αμπουμπακάρι να πάει ως ελεύθερος στον Ηρακλή.Αυτός πιάνει θέση ξένου?
Τι??? Εχει τιποτα η γρια που μας ενδιαφερει? Δε νομιζω και λογικα ο μετρουλακης παλι παπαριες λεει
Iakovidis έγραψε:Μόλις είπαν στο μετρόπολις ότι ενδέχεται ο Αμπουμπακάρι να πάει ως ελεύθερος στον Ηρακλή.Αυτός πιάνει θέση ξένου?
Iakovidis έγραψε:Μόλις είπαν στο μετρόπολις ότι ενδέχεται ο Αμπουμπακάρι να πάει ως ελεύθερος στον Ηρακλή.Αυτός πιάνει θέση ξένου?Άαα, επίσης ο νεαρός Γιώργος Γουνέλας πήγε στον Πυρσό, νομιζώ είναι δανεικός από εμάς.
το αριστερό μπακ της γριάς έχει τρομερά προσόντα γρήγορος καλή σωματοδομή γιαννούλης νομίζω λέγεται ότι πρέπει για ανταλλαγήIakovidis έγραψε:Μου βρωμάει κάτι για τον "Ζαλίζομαι" Ντιέ.Οι γριές ζαλίζονται...
Ο Ηρακλής κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι κι όχι ως δανεικό αλλά με ελέυθερη μεταγραφή. Με συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία προσφέρει ο Ηρακλής για να κάνει δικό του τον 24χρονο άσο, ο Ηρακλής αποβλέπει σε απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αναζητεί για τη μεσαία του γραμμή.
Τί οΙκονομικά ανταλλάγματα .....ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΤΑΤΖΟΓΡΕΙΟ,???!!!
Ο παιχτης επρεπε να παιξει σε πολλα ματς ενα ματσακι επαιξε και αυτο απο αμυντικο χαφ τον βαλανε δεξι μπακ ...kos έγραψε:το θεμα δεν ειναι ο ντιε αλλα ο αμπου.
θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο αν χαθει αυτος ο παικτης.
εαν ο αμπου ειχε τις ευκαιριες που εχουν παρει μεχρι σημερα ο παπαζογλου και ο κουτσια, δεν θα υπηρχε καν διλλημα.
δεν ξερω ανθρωπο που να ειδε live τον αμπου σε πανω απο 3 ματς και να λεει οτι δεν μπορει αυτος ο παικτης να παιξει στον ΠΑΟΚ. οσες φορες τον ειδα, εχω παθει πλακα.
προχθες που ειδα γαυρο-αρσεναλ ειδα αυτον τον song τον μαυρουκο και νομιζα οτι τωρα με τον σερτζιο δινουμε δανεικους μεχρι και στον βενγκερ.
johannes-4 έγραψε: το αριστερό μπακ της γριάς έχει τρομερά προσόντα γρήγορος καλή σωματοδομή γιαννούλης νομίζω λέγεται ότι πρέπει για ανταλλαγή

ψηλος και δυνατος αλλα απο τεχνικη ειναι 0 και απο σεντρα ειναι -3.Steenage έγραψε:johannes-4 έγραψε: το αριστερό μπακ της γριάς έχει τρομερά προσόντα γρήγορος καλή σωματοδομή γιαννούλης νομίζω λέγεται ότι πρέπει για ανταλλαγή
της πλακας παιχτης οι γριες τον κραζουνε συνεχεια