47. Shola Shoretire
- Amsterdamer_87
Re: 47. Shola Shoretire
Σιγουρα ειχε εντολη να εχει τον νου του και πισω στον Γκομεζ..
Καλα επαιξε δεν ηταν αρνητικος..
Καλα επαιξε δεν ηταν αρνητικος..
Αρνητικός ήταν και χειρότερος του Μουργκ αλλά ανήκει στη μερίδα που γουστάρει ο κόσμος γιατί είναι Άγγλος και αφάνας ξέρω γω.
Έκανε και δύο μεγάλα λάθη έξω από την περιοχή μας που οδήγησαν σε κλεψίματα, μία κακή πάσα στον Μπάκα και ένα λάθος κοντρόλ.
Θέλει ψωμιά να φάει
Έκανε και δύο μεγάλα λάθη έξω από την περιοχή μας που οδήγησαν σε κλεψίματα, μία κακή πάσα στον Μπάκα και ένα λάθος κοντρόλ.
Θέλει ψωμιά να φάει
Πιστευω δε μπορει να παιξει στην γραμμη. Και ειδικα αριστερα. Όποτε επαιρνε μπαλα εκει, αμεσως εστρειβε το σωμα να παιξει με το δεξι.
Επίσης, σιγουρα καπου εχει μπερδευτει τακτικα αφου ερχευαι απο αλλον ποδοσφαιρικο κόσμο, με αποτέλεσμα να συγκεντρονεται στην τακτική και να ξεχναει το ταλεντο του.
Επίσης, σιγουρα καπου εχει μπερδευτει τακτικα αφου ερχευαι απο αλλον ποδοσφαιρικο κόσμο, με αποτέλεσμα να συγκεντρονεται στην τακτική και να ξεχναει το ταλεντο του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μου θυμίζει Ντελια στα νιάτα του. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Σε δύο χρόνια λογικά θα παραμιλαμε!
10 είναι ο άνθρωπος και όχι εξτρέμ. Δεν γίνεται όλοι οι μεσοεπιθετικοί να είναι καλοί και στα άκρα.
Δεν παίζουμε με κλασσικό εξτρέμ αριστερά και σίγουρα όχι στη γραμμή.
Εγώ πιστεύω ότι έχει τα στοιχεία να παίξει στη θέση απλά θέλει χρονο. Ευτυχώς ταλέντο έχει μπόλικο.
Εγώ πιστεύω ότι έχει τα στοιχεία να παίξει στη θέση απλά θέλει χρονο. Ευτυχώς ταλέντο έχει μπόλικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 07 Οκτ 2024, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καμία σχέση, δεν τον γουστάρει ο κόσμος γιατί έχει αφάνα αλλά γιατί μπήκε με τον Παναιτωλικό και έκανε πλάκα, με τον ατρόμητο επίσης ο καλύτερος παίκτης. Το ότι δεν υπήρχε χθες ούτε ένας παίκτης που να ξεχώρισε χθες δεν παει να πει ότι θέλει ψωμιά ο Σορετιρε. Το ότι δεν απέδωσε σε 11αδα με τους 5 να έχουν παίξει από 0-3 παιχνίδια στη ομάδα δεν βγάζει κανενα συμπερασμα για αυτόν γιατί όσες φορες έπαιξε με την καλοκουρδισμένη ομάδα έδειξε πολλά πράγματαTolaros έγραψε:Αρνητικός ήταν και χειρότερος του Μουργκ αλλά ανήκει στη μερίδα που γουστάρει ο κόσμος γιατί είναι Άγγλος και αφάνας ξέρω γω.
Θέλει ψωμιά να φάει
- kritikos44
Παιδιά λίγο χαλαρά με το παλικάρι
20 χρονών, πρώτη φορά έξω από την πατριδα του, πρώτη φορά παίζει ποδόσφαιρο απαιτήσεων πρωταθλητισμου, με μια καλή εμφάνιση στο Περιστέρι (που πίσω του είχε τον Μπάμπα και όχι τον Γκομεζ) τον βαφτίσαμε Μεσι και απογοητεύτηκαμε
Στο Περιστέρι βρήκε και πιο πολλούς χώρους και καλύτερο τερέν σε σχέση με το χωράφι χθες
Από μίλια φαίνεται ότι έχει πολύ ποιότητα αλλά θέλει χρόνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
20 χρονών, πρώτη φορά έξω από την πατριδα του, πρώτη φορά παίζει ποδόσφαιρο απαιτήσεων πρωταθλητισμου, με μια καλή εμφάνιση στο Περιστέρι (που πίσω του είχε τον Μπάμπα και όχι τον Γκομεζ) τον βαφτίσαμε Μεσι και απογοητεύτηκαμε
Στο Περιστέρι βρήκε και πιο πολλούς χώρους και καλύτερο τερέν σε σχέση με το χωράφι χθες
Από μίλια φαίνεται ότι έχει πολύ ποιότητα αλλά θέλει χρόνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
9 μήνες διαφορά έχουν.Μαυρο Χιονι έγραψε:Μου θυμίζει Ντελια στα νιάτα του. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Σε δύο χρόνια λογικά θα παραμιλαμε!
Ο Τάισον είναι εξτρέμ, το ότι συγκλίνει και στο κέντρο δεν του αλλάζει τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι π.χ. Μπίσεσβαρ που τυπικά μόνο ήταν ακραίος.astral έγραψε:Δεν παίζουμε με κλασσικό εξτρέμ αριστερά και σίγουρα όχι στη γραμμή.
Οσο για τον Σόρε πιθανόν στον μέλλον να μπορέσει να την παίξει την θέση. Θα δείξει. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι στον άξονα είναι χρησιμότερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 07 Οκτ 2024, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημασία έχει η θέση στο σύστημα και να παίζεται σωστά.
Όπως γράφεις κι εσύ, η θέση έχει παιχτεί πολύ καλά από παίκτες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς εξτρέμ για να παίξει καλά αριστερά στον ΠΑΟΚ .
Όπως γράφεις κι εσύ, η θέση έχει παιχτεί πολύ καλά από παίκτες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς εξτρέμ για να παίξει καλά αριστερά στον ΠΑΟΚ .
- hasio_john
Εκτός και με τον ΟΦΗ ο μικρός! Δηλαδή πραγματικά, είναι σε χειρότερη κατάσταση από τον Ζίβκο, Τάισον, Ντέλια?
Θα τον έχουμε κάνα 2μηνο να κάνει ατομικό?
Να δεις που στο τέλος θα τον στείλουν στην Β' ομάδα.
Θα τον έχουμε κάνα 2μηνο να κάνει ατομικό?
Να δεις που στο τέλος θα τον στείλουν στην Β' ομάδα.
Τι υπερβολές είναι αυτές ρε χασιο?
Τη Τετάρτη με Αιγάλεω βασικός θα παίξει
Ηρεμία
Τη Τετάρτη με Αιγάλεω βασικός θα παίξει
Ηρεμία
- hasio_john
Τι να πω ρε φίλε, ναι υπερβάλω από την αγανάκτησή μου, δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μας να έχει τόσους παιχταράδες στο ρόστερ και μεις να πνιγόμαστε στους παλιούς! Ο ομάδα έχει ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στον πάγκο, πρέπει ν' αλλάξει άμεσα αυτό για να δούμε μπαλάρα.
Ο παίκτης είχε ενοχλήσεις από χτύπημα πριν το παιχνίδι ς τσέχους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστεί και να ρισκάρουμε