Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:Renegade το πήρες πολύ βαριά το σημερινό.
Ναι γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν .
Και δυστυχώς ο λουτσέσκου με κοροϊδεύει μες στα μούτρα μου
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Εισαι δυο χρονια στην ομαδα ρε Λου, παιζεις τελικο και οι αλλαγες σου ειναι ο Μπισεσβαρ και ο Βιερινια; 2023; Και περιμενουμε να κερδισουμε; Και Καντουρι επισης; ε δε γινεται πλεον αυτο το πραγμα, τι πας να κανεις δλδ; Εσφαλες που τους κρατησες. Αντι να τους εχεις ολους καμικαζι αγρον αγορασες. Εβαλες και Τζιμα που ειναι πιτσιρικι, Οκ.
Last dance τελος. New start, europe and superleague. No complaints.
Θα παιζουμε με τα γιδια στο κονφερενς. Και απο τις δηλωσεις δε βλεπω καλο μελλον. "Όσον αφορά την Ευρώπη, η ομάδα είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται τόσο νωρίς, η διαφορά είναι το μικρό διάστημα ξεκούρασης μέχρι να ξεκινήσουμε τη δουλειά" δηλωσε. Η διαφορά επισης ειναι η διοργανωση και το επιπεδο των αντιπαλων σου. Λεω γω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:
Είσαι υπερβολικός.
Worst case scenario ο Λουτσέσκου νιώθει το ίδιο για την διοίκηση και την ιδιοκτησία, και εισπράτει pay checks μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του.
Αλλά πιστεύω ότι με το ρόστερ που είχε, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο στην Ελλάδα. Την Λέφσκι έπρεπε να την είχε περάσει, αλλά μπάλα είναι, συμβαίνουν.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η ομάδα έχει προπονητή που δουλεύει. Το θέμα είναι ότι είχε σε συγκριμενες θέσεις παίκτες με συγκριμενο ταβάνι, η δουλειά του κατά βάση είναι να δουλεύει την ομάδα ώστε να φτάσει στο καλύτερο σημείο για να σκοράρει.. αν δεν το βάζουν από μισό μέτρο δεν φταίει ο ίδιος. Μόνο Τζήμα θα μπορούσε να βάλει σήμερα νωρίτερα τίποτα άλλο. Αν πάρουν 3-4 παίκτες προσωπικότητες η ομάδα του χρόνου θα το πάρει, δεν είμαι μεγάλες οι διαφορές κ θα έχεις κορμό
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

ειναι μερα μεγαλης πικρας...εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την σημερινη τραγικη εμφανιση...δεν εχω ορεξη να πω τιποτα ομως...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:
Είσαι υπερβολικός.
Worst case scenario ο Λουτσέσκου νιώθει το ίδιο για την διοίκηση και την ιδιοκτησία, και εισπράτει pay checks μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του.
Αλλά πιστεύω ότι με το ρόστερ που είχε, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο στην Ελλάδα. Την Λέφσκι έπρεπε να την είχε περάσει, αλλά μπάλα είναι, συμβαίνουν.
Καταρχάς Δεν πιστεύω ότι αξίζει να μείνει ένας προπονητής όπως και να λέγεται αυτός όταν χάνει έναν τίτλο όπως τον έχασε σήμερα ο λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το περιθώριο ούτε τίτλος να χάνει ούτε να περιμένει.
Επίσης δεν αξίζει κανένας προπονητής να μείνει στην ομάδα όταν κατεβάζει ένα σύνολο παικτών με τέτοια ψυχολογία όπως είχαν οι δικοί μας σήμερα.

Αν νιώθει ότι τον κοροϊδεύει η διοίκηση, να βγει να πει αυτά που θέλει να πει και μετά να παραιτηθεί.
Αν θέλει να βάζει τον εγωισμό του πάνω από όλα...να πάει αλλού να το κάνει.
Έλα πολλά να γράψω ακόμα για αυτά που έκανε και σήμερα και το τελευταίο καιρό αλλά προς το παρόν δεν θα τα γράψω.
Πάντως πολιτικής στην πλάτη του ΠΑΟΚ δεν κάνει κανένας ...ας το βάλει καλά στο μυαλό του
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να πιστεύει οτι αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν όλες οι διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό του χρόνου;

Πιθανότερο θεωρώ οτι η ομάδα θα γεράσει/αποδυναμωθεί κι άλλο, όπως γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο μετά το νταμπλ.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Για αυτο κι εγω πιστευω πως θα αποχωρησει.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οι αλλαγες ηταν απιστευτα κακες και προβλεψιμες. Σε τετοιο ματς οποιοσδηποτε αλλος προπονητης θα εφερνε ηλεκτροσοκ στην ομαδα με καποιους νεους παικτες που θα το εβλεπαν ως ευκαιρια ζωης.
Το οτι δεν εβαλε απο τ ημιχρονο τον Τζιμα εδειξε πως απλα δν μπορει να παει παραπερα σε τετοιες καταστασεις.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Ο απατεώνας που παίζει με την ιστορία μας ακόμη εδω είναι η λειβαδειά να έπαιζε θα κέρδιζε φάνηκε απο το προηγούμενο μάτς ξεκινώντας βασικό τον Μπίσε εμεις είμαστε ΠΑΟΚ για την ψυχή η γυναικεία όμάδα να επαιζε καλλιτερα θα στεκόταν τον μπούλο δεν θα μας πεθάνεις.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Να πω πως διαφωνώ θα είναι ψέμματα το θέμα είναι πως σε δηλώσεις του όταν τον ρώτησαν υπάρχει σκέψη για παραίτησης του. Είπε με τίποτα! Πρέπει να επέμβει ο Ivan η οι γιοί του που δήλωσαν θα παρθούν πολλές αποφάσεις και μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Rexaris έγραψε:Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να πιστεύει οτι αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν όλες οι διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό του χρόνου;

Πιθανότερο θεωρώ οτι η ομάδα θα γεράσει/αποδυναμωθεί κι άλλο, όπως γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο μετά το νταμπλ.
Δηλαδή να ανανεώσουν Καντουρί,Μπίσε,Βιερίνια καί να φε΄ρουν τον Κρέσπο ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο φόβος της επόμενης μέρας. Αυτό κρατάει όλους πίσω...Και τον ιδιοκτήτη πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Οι Biseswar/El-Kaddouri/Kurtic θα χαιρετήσουν 100%.
Τον Vieirinha αν θέλει στα 38του το ξαναέγραψα πολλοστές φορές εδώ πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια να μείνει σαν τον '20' να τον θυμόμαστε 1 ζωή + να μπει σε κάποιο πόστο στη διοίκηση Αυτό.

Το άλλο είναι μην ανανεώσουν τον Brandon που για εμένα δεν είναι καθαρό 9άρι και χθες ειδικά ήταν ανύπαρκτος και μείνει σαν 2ος η να ανανεώσουν τον Oliveira αν δεν βρει ομάδα στο χαρτί να πέσει με μπόνους 700χιλΕ + να κάτσει ο Kedziora να μείνει που για εμένα ο Taylor καλύτερος είναι. Εκεί να φοβάσαι οι άλλοι 100% θα φύγουν :idea:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 25 Μάιος 2023, 06:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακομα δεν μπορω να χωνεψω την εισοδο Μπιεσβαρ και τον Κουλιερακη αριστερο μπακ,μην πω για τον Τζιμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”