Ναι γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν .giapas έγραψε:Renegade το πήρες πολύ βαριά το σημερινό.
Και δυστυχώς ο λουτσέσκου με κοροϊδεύει μες στα μούτρα μου
Ναι γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν .giapas έγραψε:Renegade το πήρες πολύ βαριά το σημερινό.
Είσαι υπερβολικός.renegade έγραψε:Ναι γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν .giapas έγραψε:Renegade το πήρες πολύ βαριά το σημερινό.
Καταρχάς Δεν πιστεύω ότι αξίζει να μείνει ένας προπονητής όπως και να λέγεται αυτός όταν χάνει έναν τίτλο όπως τον έχασε σήμερα ο λουτσέσκου.gika έγραψε:Είσαι υπερβολικός.renegade έγραψε:Ναι γιατί δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν .giapas έγραψε:Renegade το πήρες πολύ βαριά το σημερινό.
Worst case scenario ο Λουτσέσκου νιώθει το ίδιο για την διοίκηση και την ιδιοκτησία, και εισπράτει pay checks μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του.
Αλλά πιστεύω ότι με το ρόστερ που είχε, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο στην Ελλάδα. Την Λέφσκι έπρεπε να την είχε περάσει, αλλά μπάλα είναι, συμβαίνουν.
Δηλαδή να ανανεώσουν Καντουρί,Μπίσε,Βιερίνια καί να φε΄ρουν τον Κρέσπο ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος.Rexaris έγραψε:Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να πιστεύει οτι αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν όλες οι διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό του χρόνου;
Πιθανότερο θεωρώ οτι η ομάδα θα γεράσει/αποδυναμωθεί κι άλλο, όπως γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο μετά το νταμπλ.