γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ας παίζαμε κομπλέ χωρις αυτο το κοράκι με τους βοηθούς και τότε θα βλέπαμε.....
Σε τέτοια ματς αρκεί να βγει μια φάση για να ξεκλειδώσει το παιχνίδι Αποστόλη.Δύο κομμένες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μπορεί να σήμαιναν και δύο γκολ.
Το ζήτημα είναι οτι δεν είδαμε την εξέλιξη,γιατί κόπηκαν χωρίς λόγο.
Κ εγώ μπορώ να πω πως και οι δύο θα κατέληγαν σε γκολ,μετά ο γαύρος θα ανοιγόταν και θα κερδίζαμε τελικά 1-4.Δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά.
Το ζήτημα είναι οτι δεν είδαμε την εξέλιξη,γιατί κόπηκαν χωρίς λόγο.
Κ εγώ μπορώ να πω πως και οι δύο θα κατέληγαν σε γκολ,μετά ο γαύρος θα ανοιγόταν και θα κερδίζαμε τελικά 1-4.Δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά.
Αν είχαμε μέσα Γκάρι, Μύστα ή Ζάιρο, Λεόβατς, Κωνσταντινίδη, Χαρίση θα είχαμε κάνει και τις τελικές πέρα από την κατοχή που τους είχαμε. Πιστεύω ότι δεν θα χάναμε τότε. Ουσιαστικά κατεβήκαμε με -5 ή -6 ποδοσφαιριστές.
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι στην επίθεση. Ακόμα και ο Πέλκας δεν είναι τόσο κακός. Αλλά όταν έχεις τους δύο πιο υψηλά αμοιβόμενους παίκτες στην ομάδα και δεν βοηθάνε όσο θα έπρεπε τότε έχεις πρόβλημα που πρέπει να λύσεις.
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι στην επίθεση. Ακόμα και ο Πέλκας δεν είναι τόσο κακός. Αλλά όταν έχεις τους δύο πιο υψηλά αμοιβόμενους παίκτες στην ομάδα και δεν βοηθάνε όσο θα έπρεπε τότε έχεις πρόβλημα που πρέπει να λύσεις.
Σίγουρα θα είμασταν καλλίτερα επιθετικαΑποστόληςΑ έγραψε:ΑΝ. Αυτό όμως δεν θα το μάθουμε ποτέ.eorptol έγραψε:Και φέτος αν είχαμε ροντριγκεζ ζαιρο θα κερδίζαμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα είναι "εκτός φάσης" η αγκωνιά του Μποτία, επιβεβλημένη η κόκκινη κάρτα και μεγαλύτερη των 4 αγωνιστικών η τιμωρία που θα έπρεπε να αποφασιστεί από τους "ιθύνοντες"...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τζέλα, στη φάση της αγκωνιάς του Berba, όντως ο Βούλγαρος ήρθε στη φάση από θέση off-side.

Αυτό λέει η "λογική" Απόστολε, έτσι ξέρω εγώ...Τώρα αν εσύ δεν συμφωνείς...

Είναι κέρδος και αυτοalp920 έγραψε:το κέρδος από την χθεσινό παιχνίδι είναι ότι δεν έδωσε δικαίωμα στους καλοθελητές να ζητούν το κεφάλι του προπονητή και των παιχτών.
Τουλάχιστον για λίγες μέρες θα τους αφήσουν στην ησυχία τους να δουλέψουν
Και εμείς είχαμε 20 τελικές στην τουμπα και 11-0 τα κορνερ ε και ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι άλλοι μπορεί να μην έκαναν φάσεις, αλλά είχαν 12 τελικές.
Πρώτο ημίχρονο είχαν 4 τελικές στην εστία και στο δεύτερο - που είμασταν πολύ καλύτεροί - 1 τελική στην εστία.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι εκτός φάσης. Πηδάνε και οι δύο διεκδικώντας τη μπάλα. Ο Berba μπορεί να ήρθε από θέση off-side, αλλά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής ο αγώνας παίζει.goran 64 έγραψε:Άρα είναι "εκτός φάσης" η αγκωνιά του Μποτία, επιβεβλημένη η κόκκινη κάρτα και μεγαλύτερη των 4 αγωνιστικών η τιμωρία που θα έπρεπε να αποφασιστεί από τους "ιθύνοντες"...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τζέλα, στη φάση της αγκωνιάς του Berba, όντως ο Βούλγαρος ήρθε στη φάση από θέση off-side.![]()
![]()
![]()
- kazampoukou
Η 1η φαση ειναι ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ!!!!!!...ιδανικη! Η 2η λιγοτερο, αλλα με πολυ καλες προδιαγραφες και αυτη!...Κωλοματς το χθεσινο...αν τον κωλογαυρο τον βρουμε στον τελικο του κυπελλου, ετοιμαστειτε για επαναληψη του τελικου του 2001...

- ΑποστόληςΑ
Η δική μου άποψη είναι πως είμασταν φτωχοί μεσοεπιθετικά και γι' αυτό κάναμε μία μόνο τελική (στις μπεκάτσες το σουτ του Πέλκα). Και όταν είμαστε πίσω στο σκορ ΕΜΕΙΣ έχουμε την ευθύνη να κάνουμε τελικές. Συμφωνώ ότι ο διαιτητής μας έκοψε δύο επικίνδυνες φάσεις, αλλά να μην κρυφτούμε πίσω από αυτό και δεν δούμε την επιθετική μας, χθεσινή, φτώχεια.
Οι τελικές του γάβρου που βρήκαν εστία στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να ήταν πολύ τζούφιες, μόνο την κεφαλιά του Πάρντό στα περιστέρια δείχνει η νόβα στα χαιλαιτς
Τελικές και καλά...
Τελικές και καλά...
Δεν ειναι και να πανηγυρίζουμε, ΟΜΩΣ
η ομάδα μας άφησε μια γλυκιά γεύση κυρίως με την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που έβγαλε.
Τα υπόλοιπα γνωστά, κυρίως από το 70' κ μετά 100-0 οι διαιτητές.
Στα θετικά επίσης, το άτι Τσιμιροτ και η ένταξη του Μπερμπτοφ στην ομάδα.
Στα αρνητικά η χαλαρότητα που έχει ο Βιτορ στην αρχή ενός ακόμη παιχνιδιού όπου προήλθε το γκολ. Ο ΟΣΦΠ δεν θα έβαζε γκολ ποτέ.
Την Πέμπτη όλοι Τούμπα, σε 4 αγώνες σηκώνουμε το κύπελλο!
η ομάδα μας άφησε μια γλυκιά γεύση κυρίως με την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που έβγαλε.
Τα υπόλοιπα γνωστά, κυρίως από το 70' κ μετά 100-0 οι διαιτητές.
Στα θετικά επίσης, το άτι Τσιμιροτ και η ένταξη του Μπερμπτοφ στην ομάδα.
Στα αρνητικά η χαλαρότητα που έχει ο Βιτορ στην αρχή ενός ακόμη παιχνιδιού όπου προήλθε το γκολ. Ο ΟΣΦΠ δεν θα έβαζε γκολ ποτέ.
Την Πέμπτη όλοι Τούμπα, σε 4 αγώνες σηκώνουμε το κύπελλο!
Αυτές είναι οι δικές σου λογικές, όχι αυτή των κανονισμών, οι οποίοι, όπως έχουμε καταλάβει δεν είναι και το "φόρτε" σου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι εκτός φάσης. Πηδάνε και οι δύο διεκδικώντας τη μπάλα. Ο Berba μπορεί να ήρθε από θέση off-side, αλλά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής ο αγώνας παίζει.goran 64 έγραψε:Άρα είναι "εκτός φάσης" η αγκωνιά του Μποτία, επιβεβλημένη η κόκκινη κάρτα και μεγαλύτερη των 4 αγωνιστικών η τιμωρία που θα έπρεπε να αποφασιστεί από τους "ιθύνοντες"...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τζέλα, στη φάση της αγκωνιάς του Berba, όντως ο Βούλγαρος ήρθε στη φάση από θέση off-side.![]()
![]()
![]()

Διάβασε επιτέλους τον Κ.Α.Π., όχι το

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 08 Φεβ 2016, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η δική μου άποψη είναι πως είμασταν φτωχοί μεσοεπιθετικά και γι' αυτό κάναμε μία μόνο τελική (στις μπεκάτσες το σουτ του Πέλκα). Και όταν είμαστε πίσω στο σκορ ΕΜΕΙΣ έχουμε την ευθύνη να κάνουμε τελικές. Συμφωνώ ότι ο διαιτητής μας έκοψε δύο επικίνδυνες φάσεις, αλλά να μην κρυφτούμε πίσω από αυτό και δεν δούμε την επιθετική μας, χθεσινή, φτώχεια.
Αφού εχεις τους 2 κυριους επιθετικούς σου να σέρνονται. Εναν Κλάους εξαφανισμένο, πρέπει να του περάσουν μπαλιά από την τρύπα της βελόνας για να κάνει φάση, κι ένα Μπερμπάτοφ που έπαιζε πιο πίσω και δεν συνενοείται με τους συμπαίκτες του.
Κι όταν βγήκε ο Κλάους και προωθήθηκε ο Μπερμπάτοφ δεν έκανε απολύτως τίποτα γιατι περπατούσε.
Και μας κόψανε και με οφσάιντ. Φυσικά και έχουμε προβλημα μεσοεπιθετικά...και ποιος ήρθε για να μας ενισχύσει στις μεταγραφές; ο κανένας.
Το μεσοεπιθετικό είναι γνωστό πρόβλημα, απλά λέμε ότι χθες δεν έπαιξε και τόσο ρόλο γιατί το ματς είχε τις ιδιαιτερότητες που αναφέραμε.