Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
- ilias4_koufalia
Re: Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
Ε καλα ηταν δυνατον αυτο το καταπληκτικο 2009 να κλεισει χωρις ενα τελευταιο τραυματισμο?.... 

- Maximus
Πωπω γκαντεμια ρε φιλε... Και αλλος τραυματισμος; Οχι ρε γμτ...δεν μας παει καθολου αυτη η χρονια...Η ατυχια ειναι μαλλον...Η μηπως η γκαντεμια του Αποστολη; ...Ή μηπως το χορταρι που εξεχει 3 ποντους παραπανω απο το κανονικό;...
Αλλη μια ''ατυχια'' για την ομαδα μας...
ΥΓ.
Ενταξει, προβαλλω υπερβολικη ειρωνια σε αυτο το ποστ...αλλα καποια στιγμη πρεπει να βρουμε πραγματικα τι φταιει...Εγω προσωπικα δεν ξερω, αλλα δεν μου φαινεται φυσιολογικο...
Αλλη μια ''ατυχια'' για την ομαδα μας...
ΥΓ.
Ενταξει, προβαλλω υπερβολικη ειρωνια σε αυτο το ποστ...αλλα καποια στιγμη πρεπει να βρουμε πραγματικα τι φταιει...Εγω προσωπικα δεν ξερω, αλλα δεν μου φαινεται φυσιολογικο...
Κακη προετοιμασι το καλοκαιρι, κποι ξενυχτανε αλλοι τρων πολλα μελομακαρονα....κποι αλλοι απλα γκαντεμηδες 

Τα νέα της προπόνησης
Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ο Jaycee John Okwunwanne αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, στην οποία όμως πήραν κανονικά μέρος οι Ivic, Παπάζογλου και Μαλεζάς, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα στη χθεσινή προπόνηση. Θεραπεία ακολουθούν οι Cirillo, Sorlin, Muslimovic.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μίλιεβιτς, Ορφανίδης της ομάδας Νέων, ενώ αν και ήταν προγραμματισμένο δεν συμμετείχε ο Καρασαλίδης λόγω αδιαθεσίας.
Πριν την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο.
Ο Fernando Santos "χάρισε" την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κι έτσι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ξανά αύριο (10:30) στην Τούμπα.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 2&extLang=
Η συμμετοχή των μικρών στην προπόνηση μάλλον δείχνει ότι σιγά σιγά προορίζονται για ένταξη στην μεγάλη ομάδα..
Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ο Jaycee John Okwunwanne αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, στην οποία όμως πήραν κανονικά μέρος οι Ivic, Παπάζογλου και Μαλεζάς, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα στη χθεσινή προπόνηση. Θεραπεία ακολουθούν οι Cirillo, Sorlin, Muslimovic.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μίλιεβιτς, Ορφανίδης της ομάδας Νέων, ενώ αν και ήταν προγραμματισμένο δεν συμμετείχε ο Καρασαλίδης λόγω αδιαθεσίας.
Πριν την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο.
Ο Fernando Santos "χάρισε" την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κι έτσι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ξανά αύριο (10:30) στην Τούμπα.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 2&extLang=
Η συμμετοχή των μικρών στην προπόνηση μάλλον δείχνει ότι σιγά σιγά προορίζονται για ένταξη στην μεγάλη ομάδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Τετ 30 Δεκ 2009, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Κοιτα...και εγω εφαγα πολλα μελομακαρονα χθες-προχθες και εστειλα πμ στον Αποστολη τις προαλλες...εχει αρχισει και με ποναει το ποδι μου...MANIAKOS έγραψε:Κακη προετοιμασι το καλοκαιρι, κποι ξενυχτανε αλλοι τρων πολλα μελομακαρονα....κποι αλλοι απλα γκαντεμηδες

Κανενας ΠΑΟΚτσης μην φαει μελομακαρονα κατα τη διαρκεια των διακοπων! Υπαρχει κινδυνος τραυματισμου στο εντος εδρας ματς με τον Πανιωνιο! Μην στερειτε την ομαδα μας απο πολυτιμα στελέχη στην κερκιδα της Τουμπας!

- Maximus
Καλως το παιδι...Lord_GayrosSlayer έγραψε: Ο Jaycee John Okwunwanne αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στην προπόνηση...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πώς μας ξέφυγε ο Νιγηριανός και ήρθε υγιής και δυνατός σαν ταύρος; Δεν μπορεί να τραυματιστεί κι αυτός όπως όλοι;
Άδικη κενωνία!
(τον έκαψα κι αυτόν)
Κι όμως είσαι ρε Αποστόλη..Το γράφω επίτηδες για να συνειδητοποιήσετε ότι ΔΕΝ είμαι καντέμης!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!

- ΑποστόληςΑ
Για τον Olivier Sorlin δεν έγραψα (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων). Για άλλους όμως ναι.Maximus έγραψε:Πωπω γκαντεμια ρε φιλε... Και αλλος τραυματισμος; Οχι ρε γμτ...δεν μας παει καθολου αυτη η χρονια...Η ατυχια ειναι μαλλον...Η μηπως η γκαντεμια του Αποστολη;
- ΑποστόληςΑ
Δεν τραυματίστηκε ο Νιγηριανός! Ανακατωσούρες στο στομάχι του ένιωσε και αυτό με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ πλήρως!Lord_GayrosSlayer έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πώς μας ξέφυγε ο Νιγηριανός και ήρθε υγιής και δυνατός σαν ταύρος; Δεν μπορεί να τραυματιστεί κι αυτός όπως όλοι;
Άδικη κενωνία!
(τον έκαψα κι αυτόν)Κι όμως είσαι ρε Αποστόλη..Το γράφω επίτηδες για να συνειδητοποιήσετε ότι ΔΕΝ είμαι καντέμης!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!![]()
Ο παμμέγιστος Βραζιλιάνος Cristiano Moraes τι γίνεται; Δεν θα πάρει τη θέση του τραυματία Σορλέν;
- ΑποστόληςΑ
Ο Cristiano θα παίξει, έστω και ως αλλαγή, και θα συμμετέχει σε κάποιο γκολ.
- ΑποστόληςΑ