Χαιρετήσματα σε όλα τα παιδιά του paokmania,
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ακριβώς καινούργιο μέλος, αλλά αρκετά παλιό και εδώ και καιρό μη ενεργό. Το "γιατί" προσωπικά το αποδίδω σε συγκεκριμένα άτομα.
Δεν σταμάτησα παρ' όλα αυτά να παρακολουθώ το φόρουμ, όλο αυτό τον καιρό, σεβόμενος τον χώρο που σ' αυτόν πέρασα πάνω από 4 χρόνια. Αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, είναι μία αλλαγή στάσης των υπευθύνων, κατά την γνώμη μου προς το καλύτερο. Για παράδειγμα, με εξέπληξε προς το ευχάριστο η συμπεριφορά του Ντίνου και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τη Δευτέρα έναν καυγά μεταξύ δύο μελών.
Θα χαρακτήριζα την τωρινή μορφή "συντονισμού" πολύ πιο διαλλακτική και διπλωματική κάτι που προσφέρει επιτέλους μία αίσθηση δικαίου και εξασφαλίζει όση ηρεμία είναι δυνατόν να υπάρξει μετάξύ δύο ΠΑΟΚτσήδων.
Αυτή η αλλαγή στάσης, για μένα συνδιάζεται άμεσα με τα πρόσωπα που μπήκαν ή βγήκαν στην ομάδα των υπευθύνων. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε αυτοί που είχαν αποχωρήσει γιατί είχαν πρόβλημα στη σχέση με τους τότε moderators ως άτομα, και όχι γιατί είχαν πρόβλημα στη σχέση "μέλους-συντονιστή". Αν και το ένα πολλές φορές έφερνε και το άλλο.
Για να μην τα πολυλογώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που συντονίζουν τώρα το φόρουμ, γιατί φαίνεται να έχουν βρει τον σωστό τρόπο για να το κάνουν. Επίσης ένα τεράστιο μπράβο πρέπει να πω και στην Admin Team για την απόφαση που πήρε, σε ένα απο τα καλύτερα χρονικά σημεία που θα μπορούσε. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε τυχαία ή εσκεμμένα, πάντως η ευημερία που υπάρχει σε ομάδα και φόρουμ, τώρα τελευταία ευνοούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό μία τέτοια κίνηση.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Teacher και στον Stallion για την προσπάθεια που κάνουν τόσα χρόνια να κρατάνε αυτό το site ζωντανό. Όπως και στα παιδιά που είναι πιο αφανής αλλά βοηθάνε καθοριστικά από την πρώτη μέρα, πχ στα έξοδα του site.
Το αν θα ξανααρχίσω να γράφω εδώ, δεν το ξέρω. Αλλά το paokmania είναι ένας χώρος που αξίζει άπειρο σεβασμό για όλα αυτά που έχει καταφέρει τόσα χρόνια.
ΥΓ: BTW, έχω την εντύπωση ότι τα pm έπρεπε να έχουν ανοίξει πριν τις εγγραφές, όταν τα μέλη που ήταν εγγεγραμμένα είχαν δώσει ήδη δείγματα γραφής για το ποιοι είναι. Έτσι νομίζω θα αποφεύγονταν τα προβλήματα του παρελθόντος. Τώρα που έχουν ανοίξει οι εγγραφές και τα μέλη θα αυξάνονται συνεχώς, είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνο να ξανά ανοίξουν, τουλάχιστον άμεσα.
ΥΓ2: Ιδιαίτερους χαιρετησμούς στον ΑποστόληΑ. Αλλάζοντας e-mail, χάθηκε και η επαφή που είχαμε.