Καλώς ορίσατε!

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Καλώς ορίσατε!

Δημοσίευση από elpaoki »

elpaoki έγραψε:νικαια ρεντη και μαλιστα στο σχολειο μου ειναι και ολα τα παιδια απο την κ17 του γαυρου και εχω και συμμαθητη..ειναι απαισια και οι καθηγητες ολοι γαυροι...το καλυτερο ηταν οτι την τριτη επαιξα στοιχημα τον ΠΑΟΚ κυπελουχο και μου λεει αυτος γιατι τον ΠΑΟΚ??και του λεω γιατι ΠΑΟΚ ειμαι και ειμαστε οι καλυτεροι..
Εγώ πάλι έχω ενα δεξί μπακ απο την κ17 του γκευ..
Αν και έχω 2 χρόνια να παίξω σε ομάδα, δεν ξεχνιέται η ταναπου..Τρώει κάτι ποδιές που και που.. :lol: :lol:

έκανα και ρίμα, τι άλλο θέλετε?[/quote]
χαχαχα...εγω βεβαια οσο προσπα8ω να κοντραριστω με τα αγορια αλλα επειδη ολοι τους σχεδον ειναι γαυροι και ενας βαζελος με γραφουνε...ομως το θρανιακι ειναι γραμμενο ΠΑΟΚ....βεβαια αυτο το παιδι που παιζει στον γαυρο ειναι χανουμακι ( μαλιστα απο βορρα τον φερανε(καλο παιχτακι)και με αυτον ειναι η μεγαλυτερη κοντρα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Νατος ο theopaok, πάλι άλλαξε αβαταρ!

Μου θυμίζει το προπέρσινο καλοκαίρι, που όλοι είχατε λυσσάξει να βάζετε γυμνόστηθες, στρινγκς και μοντέλα στα αβαταρ σας! Μονικα Μπελουτσι ο ενας, o άλλος μία να γλύφει γρανίτες, κωλαράκι ο παράλλος!

Δεν λυπάστε τους υπόλοιπους ρε?! Δεν λυπάστε τους γέρους που μπαινουν να διαβάσουν εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ και καταλήγουν στο καρδιολόγο με πίεση?! :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maximus έγραψε:Νταξ, όσοι είμαστε κάτω των 18, μπορουμε και να μην φέρουμε δικηγόρο...! :D
Εσένα έχουμε καιρό να σε δούμε στην παρέα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

gika έγραψε: Κι αν πει κανείς τίποτα ας δείξει την ταυτότητα με ημερομηνία γεννησης 3/3/94.. Χαχαχα.. ;) ;) ;) :D :D :D :opaokara:
Ψάρι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Maximus έγραψε:Νατος ο theopaok, πάλι άλλαξε αβαταρ!

Μου θυμίζει το προπέρσινο καλοκαίρι, που όλοι είχατε λυσσάξει να βάζετε γυμνόστηθες, στρινγκς και μοντέλα στα αβαταρ σας! Μονικα Μπελουτσι ο ενας, o άλλος μία να γλύφει γρανίτες, κωλαράκι ο παράλλος!

Δεν λυπάστε τους υπόλοιπους ρε?! Δεν λυπάστε τους γέρους που μπαινουν να διαβάσουν εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ και καταλήγουν στο καρδιολόγο με πίεση?! :D
Ώστε γι' αυτό δεν μπαίνεις συχνά στο φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Maximus έγραψε:Νατος ο theopaok, πάλι άλλαξε αβαταρ!

Mπορεί να είσαι γέρος αλλά η μνήμη σου δε σε απατά.
Φυσικά αν θυμηθείς ποιος τα είχε ξεκινήσει όλα με φώτο από ξανθιά ύπαρξη στην παραλία! 8-)

Παλιές καλές εποχές! :shock:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Αχχ.. θα σας βάλω τον Λέσκοτ avatar να τρέχετε και να μην φτάνετε.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

teod1980 έγραψε: Mπορεί να είσαι γέρος αλλά η μνήμη σου δε σε απατά.
Φυσικά αν θυμηθείς ποιος τα είχε ξεκινήσει όλα με φώτο από ξανθιά ύπαρξη στην παραλία! 8-)

Όχι μόνο θυμάμαι ότι εσύ το ξεκίνησες, αλλα θυμάμαι και το όνομα του μοντέλου που έβαλες...!!! :D

Belen...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Ώστε γι' αυτό δεν μπαίνεις συχνά στο φόρουμ!
Όχι μόνο αυτό, αλλά και δεν αντέχω την ηρεμία που ο εκπέμπει ο ΠΑΟΚτσηδικος κόσμος αυτή την περίοδο...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Maximus έγραψε:
teod1980 έγραψε: Mπορεί να είσαι γέρος αλλά η μνήμη σου δε σε απατά.

Όχι μόνο θυμάμαι ότι εσύ το ξεκίνησες, αλλα θυμάμαι και το όνομα του μοντέλου που έβαλες...!!! :D

Belen...
Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ !!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

ρε για να σας ρωτήσω.. ενας φίλος προσπάθησε να γίνει μέλος του φόρουμ αλλά μου ειπε οτι ειναι κλειστές οι εγγραφές ή κάτι τέτοιο; τι φάση; :P
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλα τα νέα μέλη.

και όπως πάντα...

Καλορίζικοι. Σιδεροκέφαλοι.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

και να κανετε αυτο το ΠΑΟΚσαιτ ακομα πιο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και να προσέχετε με ποιον τα βάζετε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Χαιρετήσματα σε όλα τα παιδιά του paokmania,

Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ακριβώς καινούργιο μέλος, αλλά αρκετά παλιό και εδώ και καιρό μη ενεργό. Το "γιατί" προσωπικά το αποδίδω σε συγκεκριμένα άτομα.

Δεν σταμάτησα παρ' όλα αυτά να παρακολουθώ το φόρουμ, όλο αυτό τον καιρό, σεβόμενος τον χώρο που σ' αυτόν πέρασα πάνω από 4 χρόνια. Αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, είναι μία αλλαγή στάσης των υπευθύνων, κατά την γνώμη μου προς το καλύτερο. Για παράδειγμα, με εξέπληξε προς το ευχάριστο η συμπεριφορά του Ντίνου και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τη Δευτέρα έναν καυγά μεταξύ δύο μελών.

Θα χαρακτήριζα την τωρινή μορφή "συντονισμού" πολύ πιο διαλλακτική και διπλωματική κάτι που προσφέρει επιτέλους μία αίσθηση δικαίου και εξασφαλίζει όση ηρεμία είναι δυνατόν να υπάρξει μετάξύ δύο ΠΑΟΚτσήδων. :opaokara:

Αυτή η αλλαγή στάσης, για μένα συνδιάζεται άμεσα με τα πρόσωπα που μπήκαν ή βγήκαν στην ομάδα των υπευθύνων. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε αυτοί που είχαν αποχωρήσει γιατί είχαν πρόβλημα στη σχέση με τους τότε moderators ως άτομα, και όχι γιατί είχαν πρόβλημα στη σχέση "μέλους-συντονιστή". Αν και το ένα πολλές φορές έφερνε και το άλλο.

Για να μην τα πολυλογώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που συντονίζουν τώρα το φόρουμ, γιατί φαίνεται να έχουν βρει τον σωστό τρόπο για να το κάνουν. Επίσης ένα τεράστιο μπράβο πρέπει να πω και στην Admin Team για την απόφαση που πήρε, σε ένα απο τα καλύτερα χρονικά σημεία που θα μπορούσε. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε τυχαία ή εσκεμμένα, πάντως η ευημερία που υπάρχει σε ομάδα και φόρουμ, τώρα τελευταία ευνοούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό μία τέτοια κίνηση.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Teacher και στον Stallion για την προσπάθεια που κάνουν τόσα χρόνια να κρατάνε αυτό το site ζωντανό. Όπως και στα παιδιά που είναι πιο αφανής αλλά βοηθάνε καθοριστικά από την πρώτη μέρα, πχ στα έξοδα του site.

Το αν θα ξανααρχίσω να γράφω εδώ, δεν το ξέρω. Αλλά το paokmania είναι ένας χώρος που αξίζει άπειρο σεβασμό για όλα αυτά που έχει καταφέρει τόσα χρόνια.

ΥΓ: BTW, έχω την εντύπωση ότι τα pm έπρεπε να έχουν ανοίξει πριν τις εγγραφές, όταν τα μέλη που ήταν εγγεγραμμένα είχαν δώσει ήδη δείγματα γραφής για το ποιοι είναι. Έτσι νομίζω θα αποφεύγονταν τα προβλήματα του παρελθόντος. Τώρα που έχουν ανοίξει οι εγγραφές και τα μέλη θα αυξάνονται συνεχώς, είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνο να ξανά ανοίξουν, τουλάχιστον άμεσα.

ΥΓ2: Ιδιαίτερους χαιρετησμούς στον ΑποστόληΑ. Αλλάζοντας e-mail, χάθηκε και η επαφή που είχαμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”