PAOK TV & PAOK New Media
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Ρε παπατζη, εσύ δεν έλεγες ότι κατεβαίνετε με 5 αυτοκίνητα Τούμπα;Mauricio-8- έγραψε:Πλήρωσα γυρω στις 18.00 κανένα θεμα μέχρι τώρα παίζει τέλεια.
Έβαλες ΠΑΟΚ tv μέσα στο γήπεδο;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάλι καλά έχουμε και τον παπατζη εδώ μέσα και σπάει λίγο το χειλάκι μας... 

-
22 καμερες στο παιχνιδι!ουτε μια για να αναγκασει τον βαριστα να φωναξει τον διαιτητη (αριστος για μενα) να δει οτι η μπαλα εχει βγει εξω!το καναλι πετουσε αετο προωρα!
Πραγματικα,δεν ειχαμε ουτε μια σωστη καμερα για να δειξει τις φασεις με τα γκολ. Τετοια καλυψη αν την ειχε το γαυρος TV θα τους βριζαμε. Καλα να παθουμεkostas.doumpis έγραψε:22 καμερες στο παιχνιδι!ουτε μια για να αναγκασει τον βαριστα να φωναξει τον διαιτητη (αριστος για μενα) να δει οτι η μπαλα εχει βγει εξω!το καναλι πετουσε αετο προωρα!
pilotos έγραψε:Ρε παπατζη, εσύ δεν έλεγες ότι κατεβαίνετε με 5 αυτοκίνητα Τούμπα;Mauricio-8- έγραψε:Πλήρωσα γυρω στις 18.00 κανένα θεμα μέχρι τώρα παίζει τέλεια.
καλά θυμόμουν λοιπόν, τι θέματα έχει ο κόσμος, ..
Άριστος αυτός που σε μια κρίσιμη φάση σε φάουλ τρία μέτρα έξω από την περιοχή στήνει το τοίχος στα 5 μετρα?kostas.doumpis έγραψε:22 καμερες στο παιχνιδι!ουτε μια για να αναγκασει τον βαριστα να φωναξει τον διαιτητη (αριστος για μενα) να δει οτι η μπαλα εχει βγει εξω!το καναλι πετουσε αετο προωρα!
Στην χώρα του θα είχε γίνει περίγελος την επόμενη μέρα
- Kostomanolis
Για ακόμη μια φορά πάντως το ματς το ειδα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απο την μεριά που εγινε το άουτ και μετα αυτογκολ του Γιαννούλη δεν εχουν κάμερα; Παντως στο τελος εδειξαν μια λήψη που η δικια μου αίσθηση ειναι λοτι ειναι άουτ
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο την μεριά που εγινε το άουτ και μετα αυτογκολ του Γιαννούλη δεν εχουν κάμερα; Παντως στο τελος εδειξαν μια λήψη που η δικια μου αίσθηση ειναι λοτι ειναι άουτ
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο μου κόλλησε 4-5 φορές μεταξύ 14΄ και 25΄. Από τότε δεν μου ξανακόλλησε. Όποτε έκανα refresh και η ανάλυση πήγαινε από μόνη της στο auto, κόλλαγε. Μόλις την πήγαινα στο 720 έπαιζε κανονικά.
- invincible
Θωμαίδης : Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ΠΑΟΚ παο αεκ και άλλες τέσσερις ομάδες πάνε να κάνουνε του χρόνου το Λιγκα TV μπορεί με ταυτόχρονη διατήρηση του ΠΑΟΚ TV (θα δείχνει φιλικά μπορεί κτλ) και η ΝΟΒΑ πάει μετά για μπουμ για κλείσιμο ! Ο Αλλαφούζος έχει λέει το know how με βαθος πενταετία τηλεοπτικά συμβόλαια ...
xaxaxaxax πωπω κλαμα, μαουριτσιο τι φαση εισαι ρε μαγκα, 1000 τροπους για να τραβηξεις προσοχηpilotos έγραψε:Ρε παπατζη, εσύ δεν έλεγες ότι κατεβαίνετε με 5 αυτοκίνητα Τούμπα;Mauricio-8- έγραψε:Πλήρωσα γυρω στις 18.00 κανένα θεμα μέχρι τώρα παίζει τέλεια.
- PAOK_Antarctica
- kataramenos5
Ντροπη να ψαχνετε παλαιοτερα ποστ του παιδιου. Απλα ντροπη.pilotos έγραψε:Ρε παπατζη, εσύ δεν έλεγες ότι κατεβαίνετε με 5 αυτοκίνητα Τούμπα;Mauricio-8- έγραψε:Πλήρωσα γυρω στις 18.00 κανένα θεμα μέχρι τώρα παίζει τέλεια.

Κανενα προβλημα χθες με τη μεταδοση. Ολα καλα
- Maximus
Mακάρι να γίνει...invincible έγραψε:Θωμαίδης : Σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ΠΑΟΚ παο αεκ και άλλες τέσσερις ομάδες πάνε να κάνουνε του χρόνου το Λιγκα TV μπορεί με ταυτόχρονη διατήρηση του ΠΑΟΚ TV (θα δείχνει φιλικά μπορεί κτλ) και η ΝΟΒΑ πάει μετά για μπουμ για κλείσιμο ! Ο Αλλαφούζος έχει λέει το know how με βαθος πενταετία τηλεοπτικά συμβόλαια ...
Καιρό το λέμε.
Να δουν και οι υπόλοιπες ομάδες, ότι μπορούν και χωρίς προστασία γάυρου και του νταβατζή της Νόβας...