Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
οτι και να λετε εσεις εγω περιμενω την αυριανη γατα για να ξερω τι δε θα γινει σιγουρα

- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να έρθει ο Οκβουνβάνε στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να φύγει ένας ακόμη ξένος μετά τον Αμπου (Μπιζέρα;)
- paok4kyriakos
Δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο οπότε θα πιάσει θέση ξένου,οπως και ο Κριστιάνο(μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον),οπότε πρέπει να φύγει και άλλος ξένος..
Δεν πειράζει αν με παρεξηγούνε μερικοί ...εγώ τους αγαπάω όλους....αδέρφια ήμαστε όλοι....πάλι στα δύσκολα όλοι στους δρόμους θα βγούμε ενωμένοι....
Τώρα κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα.
Θα τον πάνε τον μαυρούκο στον Σάντος.
Ο Σάντος μόνο που θα τον δει θα εκνευριστεί....
Θα πει τι είναι αυτός που μου φέρανε τώρα από το Μπαχρέιν με τακουνάκια και ιστορίες. Αντί να μου φέρουν κανένα επενδυτή από το Μπαχρέιν και κανένα επιθετικό από την Ιταλία...αυτοί κάναν το αντίστροφο....
Θα τον πούνε και καλά δοκίμασέ τον ...αλλά άμα δεν σου κάνει ...να ξέρεις δεν υπάρχει μία....θα πρέπει να ψάξουμε άλλο στο ίδιο σινάφι...και δανικό από την Λίβερπουλ με τα λεφτά που έμειναν...μπορούμε να πάρουμε μόνο αυτόν που κουρεύει το γκαζόν.....
Ο Σαντος θα πει τι λέτε τώρα ....6 του Γενάρη παίζω με Νιονιο μετά έχω το κύπελλο και μετά 24 Ιανουαρίου παίζω με γαύρο στο Καραϊσκάκη! Τι λέτε ρε.... θα πει.....Εν έτη 2010 θα παίζω με σέντερ φορ τον Παπάζογλου.....Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Προτιμώ το τροπικό Μπαχρέιν από τον Παπάζογλου....Και έτσι θα κλείσει ο ξάδερφος του THANKGOD AMAFULE στον ΠΑΟΚ!
Όσο για ένα φίλο που είπε θα δω σε μερικά χρόνια τι θα κάνει ο Παπάζογλου....Θα του πω ότι πρόσεχε σε μερικά χρόνια.... μην τον κάνεις παίχτη τον Παπάζογλου ...σε μερικά χρόνια ...και μετά δεν υπογράφει ανανεώσει στον ΠΑΟΚ (όπως έκανε στον ρούλη) και φύγει στο ΠΟΚ ελεύθερος!Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε ψησταριά....να ψήνει παίχτες....Όσο για τον Κουτσιανικούλη πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρω ο Μέσι θα παίξει την μπάλα που ήξερε....το ελπίζω δηλαδή.....για το καλό του ΠΑΟΚ...Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει της ίδιες ευκαιρίες τώρα που ήρθε ο Κριστιάν...άντε να δούμε.....
Ρε πέρσι τέτοια εποχή περιμέναμε επενδυτή από το Μπαχρέιν ...φέτος ήρθε επιθετικός!Είναι μια πρόοδος και αυτή...που ξέρετε μπορεί να τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ επειδή έχει κονέ.....
ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ...ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Θα πει τι είναι αυτός που μου φέρανε τώρα από το Μπαχρέιν με τακουνάκια και ιστορίες. Αντί να μου φέρουν κανένα επενδυτή από το Μπαχρέιν και κανένα επιθετικό από την Ιταλία...αυτοί κάναν το αντίστροφο....
Θα τον πούνε και καλά δοκίμασέ τον ...αλλά άμα δεν σου κάνει ...να ξέρεις δεν υπάρχει μία....θα πρέπει να ψάξουμε άλλο στο ίδιο σινάφι...και δανικό από την Λίβερπουλ με τα λεφτά που έμειναν...μπορούμε να πάρουμε μόνο αυτόν που κουρεύει το γκαζόν.....
Ο Σαντος θα πει τι λέτε τώρα ....6 του Γενάρη παίζω με Νιονιο μετά έχω το κύπελλο και μετά 24 Ιανουαρίου παίζω με γαύρο στο Καραϊσκάκη! Τι λέτε ρε.... θα πει.....Εν έτη 2010 θα παίζω με σέντερ φορ τον Παπάζογλου.....Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Προτιμώ το τροπικό Μπαχρέιν από τον Παπάζογλου....Και έτσι θα κλείσει ο ξάδερφος του THANKGOD AMAFULE στον ΠΑΟΚ!
Όσο για ένα φίλο που είπε θα δω σε μερικά χρόνια τι θα κάνει ο Παπάζογλου....Θα του πω ότι πρόσεχε σε μερικά χρόνια.... μην τον κάνεις παίχτη τον Παπάζογλου ...σε μερικά χρόνια ...και μετά δεν υπογράφει ανανεώσει στον ΠΑΟΚ (όπως έκανε στον ρούλη) και φύγει στο ΠΟΚ ελεύθερος!Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε ψησταριά....να ψήνει παίχτες....Όσο για τον Κουτσιανικούλη πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρω ο Μέσι θα παίξει την μπάλα που ήξερε....το ελπίζω δηλαδή.....για το καλό του ΠΑΟΚ...Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει της ίδιες ευκαιρίες τώρα που ήρθε ο Κριστιάν...άντε να δούμε.....
Ρε πέρσι τέτοια εποχή περιμέναμε επενδυτή από το Μπαχρέιν ...φέτος ήρθε επιθετικός!Είναι μια πρόοδος και αυτή...που ξέρετε μπορεί να τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ επειδή έχει κονέ.....
ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ...ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
Τι λες ρε shark, έχεις τρελαθεί...?? Θές να γίνει καταπράσινος ο κώλος σου μόλις σκουπιστείς με αυτή την αηδία...??shark4 έγραψε:Για να δεις ποσο αστειες ειναι τετοιες φυλλαδες , πιο διπλα κανει λογο για τα κορακια που σπρωχνουν τον γαυρο και το κατεστημενο( ποιο???????) και αδικουν τον βαζελο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτου του ειδους οι φυλλαδες ειναι ωραιες μονο μετα απο κλαρινα των ομαδων τους που ψαχνουν ακομα και στην αλλη ζωη τα αιτια της ηττας τους .
Σε περιπτωση ελλειψης χαρτιου υγειας , μπορειτε να την χρησιμοποιησετε αφοβα
-
PaokPtolemaidaG4
Lexus έγραψε:αν και είμαι αντιγαυρος και αντιαριανος πιο πολλη τωρα σιγα σιγα θα αρχισω να γινωμε και αντιλαγοςςς ,καλα τι μ@!$ες εγραψε σημερα αυτ η πρασινη το είδατε? Τωρα θελω μια αιτια παραπανω για να ερθει στον παοκ.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6760016
ME ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
PaokPtolemaidaG4
Fantomas έγραψε:Δεν πειράζει αν με παρεξηγούνε μερικοί ...εγώ τους αγαπάω όλους....αδέρφια ήμαστε όλοι....πάλι στα δύσκολα όλοι στους δρόμους θα βγούμε ενωμένοι....
Φιλε θα ηθελα να ειμαι διπλα στον Σαντος την ωρα που ο Οκβανοτοτνε κανει μια τριπλα οπως σε εκεινο το βιντεακι που κανει χαζους δυο αμυντικους!!! χαχαχαχα πω πωωω θα κανει να ξαναπαιξει κανα 5 αγωνιστικες
-
dimitris1408
Στην εξεδρα λεει παντως οτι διαψευδεται το ενδιαφερον για μαντζιο κ για εντινιο . Δεν ηθελα να δω κανεναν απο τους δυο στον παοκ
ειναι ξεκαθαρο γιατι ερχεται ελπιδοφορος επιθετικος με ρισκο και οχι πρωτοκλασ
σατος..τα λεφτα του πρωτοκλασατου θα πανε σε αυτον που αποφασιστηκε για το καλοκαιρι.
σατος..τα λεφτα του πρωτοκλασατου θα πανε σε αυτον που αποφασιστηκε για το καλοκαιρι.
-
PaokPtolemaidaG4
- navigator11
kos έγραψε:Realcon έγραψε:«Δεν είμαι μελλοντολόγος για Σάλπι»
Από Γιώργος Βροντάκης | Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009 14:15
Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ:
Πρώτη προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό αλλά δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Μπορεί να μην γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι και να παίξει ο Σαλπιγγίδης στο Μουντιάλ να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τότε μεγαλύτερων ομάδων.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... -για-σάλπι
προσπαθει να κερδισει χρονο για να μην εχει προβληματα στον βαζελο.
ειχα την εντυπωση οτι θα ερθει τωρα αλλα μαλλον παει για καλοκαιρι.
ΥΓ για εναν ανεξηγητο (για εμενα τουλαχιστον) λογο ο μαντζιος εχει τρελες εμφανισεις απεναντι στον ΠΑΟΚ. ειδικα στην τουμπα οσες φορες επαιξε μας εκανε ζημια. ακομη και ετσι ομως δεν νομιζω οτι ειναι αυτος που μπορει να λυσει το προβλημα μας. θελουμε κατι καλυτερο.
και μονο ο μαντζιος?αν αρχισουμε να απαριθμουμε κυριως τερματοφυλακες "μικρομεσαιων" ομαδων που εχουν κατεβασει "στορι" στο ναο,παιζει να τελειωσουμε του .... χρονου!τελικα αυτο το γηπεδο ξυπναει ενστικτα και δινει ωθηση και στον αντιπαλο.παντως,αν δεν κατσει σαλπι τωρα,απο ολους οσοι ακουγονται,το μαυρο διαμαντι απο βελγιο,ελλειψει φραγκου,συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες.μπακαγιοκιζει πραγματι το παλληκαρι.τα στατιστικα του οπως και να εχει το πραγμα κατι λενε.συν το οτι το αγνωστο συντηρει την ελπιδα .....
και κινεζο σεντερ φορ να παρουμε αυτη τη στιγμη με 1000 ευρω το χρονο ειναι καλυτερος απτον αναπληρωτη του αναπληρωτη των center for!
Μόλις είπαν στο μετρόπολις ότι ενδέχεται ο Αμπουμπακάρι να πάει ως ελεύθερος στον Ηρακλή.Αυτός πιάνει θέση ξένου?Άαα, επίσης ο νεαρός Γιώργος Γουνέλας πήγε στον Πυρσό, νομιζώ είναι δανεικός από εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iakovidis την Δευ 28 Δεκ 2009, 17:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
PaokPtolemaidaG4
Χαχα κατσε να γινω ρεπορτερ της Γατας για αυριο...
"Ενδιαφερον Παοκ για Νακατα!!! Αντάλλαγη με Βιερινια!!!"
"Ενδιαφερον Παοκ για Νακατα!!! Αντάλλαγη με Βιερινια!!!"