Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα από τα βιντεάκια είναι ότι οι αμυντικοί της δικής μας β εθνικής είναι καλύτεροι από αυτούς τους τραγικούς που είχε αντιπάλους ο Οκουνβάνε....rainmaker έγραψε:αχαχαχαχ μεγάλη μούρη φαίνεται ο τύπος. Σταματημένος βαράει πέναλτι,τούμπες στα γκολ,κουλές τρίπλες, άντε να δούμε. Προφανώς ΔΕΝ είναι χοντρός, όπως είδα πριν να γράφεται, αντιθέτως καλογυμνασμένο βόδι φαίνεται.Πρέπει να είναι λίγο άμπαλος πάντως -κρίνοντας απο το κοντρόλ που είδαμε σε βιντεάκι να κάνει με το γόνατο και μετά να κάνει χέρι-(σε στυλ Μπάκα).Αντε να δουμε..
Αμπουμπακάρι πήγαινε λιβαδειά και γύρνα να πάιξεις τη μπαλάρα που ξέρεις παιχτούρα μου
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
φίλε αν ο γρίφος είναι για Κέζμαν και κυρίως αν ισχύει το θέμα, γουστάρω τρελά. Απίθανο το βιντεάκι με τα γκολ του παικταρά. Ας περιμένουμε
Ο γρίφος είναι όντως για τον Κέζμαν, προτάθηκε χθες το βράδυ και εξετάζεται. Ας ελπίσουμε να γίνει κίνηση από την διοίκηση...
- nyxteridas
Ρε παιδιά δεν μοιάζει λίγο με τον tricky?arisk έγραψε:Πώπω κωλόφατσααααααα... Φαντάσου να τον πετύχεις βράδυ σε κανένα σκοτεινό στενάκι της Τούμπας... Έμφραγμα...!! Τρόμος στο δρόμο με τους γύρους... (Εκ του "τρόμος στο δρόμο με τις λεύκες"...)Steenage έγραψε:

- PAOKfanAthens
ΠΑΟΚ θρησκεια ορθοδοξια???
Και η Ουκρανία ορθόδοξη είναι αδέρφια...!!!(Βορονίν μηπως?)
Και η Ουκρανία ορθόδοξη είναι αδέρφια...!!!(Βορονίν μηπως?)
- ilias4_koufalia
Κατι με λεει πως θα γινει το νεο αβαταρ μου!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Steenage έγραψε:
Παιδιά για τον παίχτη ενας φίλος μου στο Βέλγιο μου είπε τα εξής..
Βγήκε καλύτερος παίκτης στην Ασία,έχει τις στιγμές του αλλά χρειάζεται κίνητρο για να παίξει kal;h mp;ala..
Αν όμως του δοθεί τότε μπορεί να βοηθήσει πολύ..
ΥΓ Μου είπε επίσης ότι δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και ότι στο Βέλγιο δεν έδινε καμία..
Οι δημοσιογράφοι θα καλοπεράσουν..
Βγήκε καλύτερος παίκτης στην Ασία,έχει τις στιγμές του αλλά χρειάζεται κίνητρο για να παίξει kal;h mp;ala..
Αν όμως του δοθεί τότε μπορεί να βοηθήσει πολύ..
ΥΓ Μου είπε επίσης ότι δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και ότι στο Βέλγιο δεν έδινε καμία..
Οι δημοσιογράφοι θα καλοπεράσουν..
- ilias4_koufalia
Παντως αυτος ο προδοτης ο κεζμαν αμα ερθει πρεπει να ζητησει συγνωμη(δημοσια) για τα παστελια που μας καρφωσε με την PSV...

Και για να δεχτούμε τη συγγνώμη θα πρέπει να κάνει χατ-τρικ με τον gay και να βγει πρώτος σκόρερ...ilias4_koufalia έγραψε:Παντως αυτος ο προδοτης ο κεζμαν αμα ερθει πρεπει να ζητησει συγνωμη(δημοσια) για τα παστελια που μας καρφωσε με την PSV...![]()
![]()
![]()
![]()
καλα αμα γινει καμια πλακα και ερθει ο κεζμαν
θα τρωμε παγωτα τζαμπα για 2 χρονια

θα τρωμε παγωτα τζαμπα για 2 χρονια
Αλήθεια που είναι αυτός ο Παγωτατζής..
Εδώ εμείς έχουμε φέρει τον Κέζμαν και αυτός αγνοείται αντί να κάνει ταναπού το μέρος..

Εδώ εμείς έχουμε φέρει τον Κέζμαν και αυτός αγνοείται αντί να κάνει ταναπού το μέρος..
- JohnnyCash
Πωπωπω το πουλέν απο τότε που ήθελε να τον φέρει ο Ντούσαν(τώρα Πρίγκιπας Βάτραχος ο καθένας διαλέγει και πέρνει οτι του κάνει)επι Μπάτμαν αλλά προτίμησε PSV μου έχει πάρει τα μυαλά και όποτε ακούω το όνομά του με πιάνει
(και αναφέρεται συχνα στις μεταγραφές στο Φόρουμ ..
-
johannes-4
τους έχεις αδυναμία τους σκούρουςilias4_koufalia έγραψε:Κατι με λεει πως θα γινει το νεο αβαταρ μου!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Steenage έγραψε:
καλα μαγκες ο μαυρουκος ειναι τρελος....με εχει κερδίσει ο φουστις με αυτα που βλεπω....τουμπες,τρίπλες, το γκολακι το εχει και γενικά εχει ενα στιλ.....
χαχα γουσταρω να τον δω να κανει τις τρελες του στην τουμπα.
Λαυρακι ειναι και ακαταργαστο διαμαντάκι.
χαχα γουσταρω να τον δω να κανει τις τρελες του στην τουμπα.
Λαυρακι ειναι και ακαταργαστο διαμαντάκι.