Razvan Lucescu V

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από boogeyman77 »

gpap5 έγραψε:
tsou έγραψε:ρε λούτσε ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πως ξεκίνησες με Μειτέ....
Όταν είδα Μεϊτέ να ξεκινά, χάρηκα.
Δεν περίμενα να δω τόσο κακή εμφάνιση.
Τον κατάπιαν οι αντίπαλοι.
Λάθος πάσες, αργές κινήσεις, χαμένες μονομαχίες.
Ο χειρότερος Μεϊτέ που έχω δει.
Δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση του Μεϊτέ με την φανέλα μας.

Ούτε ο Ραζβάν νομίζω να περίμενε τόσο κακή εμφάνιση από τον Μεϊτέ.
Το απόλυτο μηδέν εχθές.

ΥΣ έχει μπροκοιλιά. Δεν έχει ανάσες, δεν έχει νεύρο. Στρώστε τον.
Εμένα αυτό που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση με Meite ηταν που σε μια φάση που κάνει χοντράδα και δίνει εύκολη πάσα σε αντίπαλο βγάζοντας τον φάτσα με τον τερματοφύλακα αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον Kedziora που διόρθωσε την μαλακια του με υπερένταση και ο οποίος δικαίως τον εκραξε, εκείνος του έκανε με νόημα μην μιλάς! Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Όταν η ομάδα έχει τέτοια εικόνα, φταίω εγώ......

Σε αυτό το παιχνίδι ειδικά, για πολλούς λογους

(α) κατέβασμα εντεκάδας χωρίς διαφύλαξη των νωτων σου 3 χαφ σε χαμηλά μέτρα, παίζοντας πίσω, λόγω καιρικών κ άλλων συνθηκών
κ χτύπημα μετά για την νικη

Αφού δεν είχαμε αθλητικοτητα τι ανοίχτηκε, από την αρχη
κ (β) δεν έμαθες τίποτα από τα 2 προηγούμενα ματς με Στεαουα

Φυσικά κ φταις εσύ....

Κ ποιος ήθελες να φταίει "Εμεις"?

Άκου εγώ φταίω.
Μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ματς.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Συνεχίζουμε με τον Λουτσέσκου και την επόμενη χρονιά; Ναι. Συνεχίζουμε με τον Λουτσέσκου που θα εμμένει στην ίδια νοοτροπία, στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού; Όχι.
Το ποδόσφαιρο απαιτεί πλέον ποδοσφαιριστές με ως επί το πλείστον στην ενδεκάδα, αθλητικότητα, ταχύτητα, δύναμη-ξύλο. Δεν μπορώ να φανταστώ ΠΑΟΚ της νέας με το καλό χρονιάς, να έχει μέσα Οζντόεφ, Σβαμπ (ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά, αλλά τέλος), Τάισον (παρομοίως, 37+), Σαμάτα, Μπράντον, Τισουντάλι, Γκόμεζ, Λόβρεν,ίσως και Τσάλωφ και αναλόγους των Κόλλεϋ, Μπακαγιόκο, τον Ντεσπότωφ που βλέπω στους περισσότερους φέτος αγώνες να μην μπορεί να παίξει 1vs1, να μην παίρνει μια μονομαχία. Δεν μπορεί κόουτς επειδή έχεις αδυναμία στον Μεϊτέ να τον βάζεις στο 76΄ με την αεκ όταν έχει 9 μήνες αποχής και 5 προπονήσεις και ενώ χάνουμε με 2-1 και πιέζουμε. Να κάνει τί επιθετικά; Όταν μπήκε ο Μεϊτέ χαλάρωσε η πίεση της ομάδας προς τον αντίπαλο. Η Μπρυζ πέρσι και η κατώτερή της Στεάουα φέτος, μας έδειξαν το τί ποδόσφαιρο απαιτείται.
Έβλεπα χθες και προχθές στο διαδίκτυο τις προπονήσεις μεγάλων club (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Μπάγερν, Ίντερ κ.α.) στην διάρκεια της σεζόν, όχι στην προετοιμασία. Όχι χαλαρό ζέσταμα, ρόντο και παιχνιδάκια 5χ5. Είχαν βέβαια τακτική και δίτερμα, αλλά τί άλλο είχαν; Αντοχή, ταχύτητες, κοιλιακούς. Στο γυμναστήριο ιμάντες, όργανα, βάρη, σπριντ και άλματα με προσαρμοσμένα μικρά βάρη στα πόδια και στην μέση. Σε μας γίνονται αυτά δύο φορές την εβδομάδα για 15΄-20΄ κάθε φορά; Soft προπονήσεις, ανάλογη εικόνα θα έχουν και στις 4 γραμμές.
Η διοίκηση να αλλάξει μυαλά. Δεν μπορεί να κινούν τα νήματα άνθρωποι που ουδεμία ή ελάχιστη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο επειδή είναι συγγενείς ή δεν ξέρω τί άλλο. Απαιτούνται άνθρωποι γνώστες του σύγχρονου ποδοσφαίρου που θα έχουν την επίβλεψη και σύνδεση της α΄ ομάδας μέχρι και την Κ15 και πάνω από όλα Τ.Δ. που θα χειρίζεται συγκεκριμένο budget και φυσικά θα έχει την ευθύνη και πρόσταγμα. Ειδάλλως θα γράφουμε τον προγραμματισμό της ομάδας πάνω στην άμμο, περιμένοντας απλά το κύμα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Όταν η ομάδα έχει τέτοια εικόνα, φταίω εγώ......

(α) κατέβασμα εντεκάδας χωρίς διαφύλαξη των νωτων σου 3 χαφ σε χαμηλά μέτρα, παίζοντας πίσω, λόγω καιρικών κ άλλων συνθηκών

Φυσικά κ φταις εσύ....

Άκου εγώ φταίω.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Χαραλάμπους θα ερχόταν σε εμάς άραγε ?
Σκληρή ομάδα έχει , γρήγορη , πολύ καλή τακτικά, δείχνει να διάβασε τον Ράζβαν άψογα, προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που παίζουν αλλά αποτελέσματα παίρνει και με το παραπάνω
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τον χαραλαμπους θα τον καταπιουμε σε 3 μηνες..
ειμαστε ομαδα που δεν μπορει να βαλει παικτες στην περιοχη εκτος αν κανουμε πρωτα κατοχη 10 λεπτα...
δεν γινεται να περιμενεις να σκοραρεις και να υπαρχει ενας σαματα μεσα μονο η ο εκαστοτε φορ... αυτοι χθες για παραδειγμα βαζανε σε καθε κατεβασια 3-4 παικτες μεσα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 21 Φεβ 2025, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

theo-drama έγραψε:Όταν η ομάδα έχει τέτοια εικόνα, φταίω εγώ......

Φυσικά κ φταις εσύ....

Άκου εγώ φταίω.
Εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι πήγε στραβά γιατί όντως ο Λουτσέσκου σκέφτηκε αυτό που λες.
Η ομάδα μπήκε με mentality υπομονής και μετριοπάθειας, περιμένοντας ότι ο αντίπαλος θα κατεβάσει λεωφορείο.

Τελικά όμως η Στεάουα κατέβηκε με απόλυτη επιθετική και αμυντική ισορροπία και με πατημένα γκάζια από το 1ο λεπτό.

Φέτος, εμείς έτσι μπήκαμε σε 2 ματς. Ένα με Φερεντσβάρος κι ένα με Σλάβια.
Σε όλα τα υπόλοιπα δύσκολα παιχνίδια, είναι λες και ξοδεύουμε ημίχρονα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Demir έγραψε:τον χαραλαμπους θα τον καταπιουμε σε 3 μηνες..
ειμαστε ομαδα που δεν μπορει να βαλει παικτες στην περιοχη εκτος αν κανουμε πρωτα κατοχη 10 λεπτα...
δεν γινεται να περιμενεις να σκοραρεις και να υπαρχει ενας σαματα μεσα μονο η ο εκαστοτε φορ... αυτοι χθες για παραδειγμα βαζανε σε καθε κατεβασια 3-4 παικτες μεσα..
Και θα φτύσουμε και τα κουκούτσια
Εδώ ακόμα και τώρα χλευαζουμε (και εγώ ανάμεσα σε πολλούς) προπονητή που ήρθε να παίξει κάτι διαφορετικό και μετά από εμάς μεγαλούργησε στην Λατινική Αμερική με το ποδόσφαιρο του
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οχι εγω θελω κατι καλυτερο απο τον Χαραλαμπους για τον παγκο του ΠΑΟΚ. Καποιος που εχει δειξει εργο και ποδοσφαιρικη φιλοσοφια. (πχ βαν μπομελ)

Το οτι ο χαραλαμπους εκανε κουδουνια τον λουτσεσκου 3 φορες λεει περισσοτερα για τον λουτσεσκου παρα για τον χαραλαμπους.

Πρωτα πρεπει να ερθει ενας ΤΔ με συγκεκριμενη φιλοσοφια. Να ξερει πως δουλευει το μοντελο μπριζ(πχ). Στην συνεχεια ΑΥΤΟΣ Ο ΤΔ να διαλεξει προπονητη. Αυτα πρεπει να γινουν πριν τελειωσει η σεζον για να γινει η αξιολογηση του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα..
Οταν εχεις προβλημα μεσοεπιθετικα στην δημιουργια και η πρωτη αλλαγη σου ειναι το Σεντερ Φορ,
εισαι ποδοσφαιρικα εκτος τοπου και χρονου..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Mīngus έγραψε:
theo-drama έγραψε:Όταν η ομάδα έχει τέτοια εικόνα, φταίω εγώ......

Φυσικά κ φταις εσύ....

Άκου εγώ φταίω.
Εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι πήγε στραβά γιατί όντως ο Λουτσέσκου σκέφτηκε αυτό που λες.
Η ομάδα μπήκε με mentality υπομονής και μετριοπάθειας, περιμένοντας ότι ο αντίπαλος θα κατεβάσει λεωφορείο.

Τελικά όμως η Στεάουα κατέβηκε με απόλυτη επιθετική και αμυντική ισορροπία και με πατημένα γκάζια από το 1ο λεπτό.

Φέτος, εμείς έτσι μπήκαμε σε 2 ματς. Ένα με Φερεντσβάρος κι ένα με Σλάβια.
Σε όλα τα υπόλοιπα δύσκολα παιχνίδια, είναι λες και ξοδεύουμε ημίχρονα.

Εγώ λέω άλλο, όσον αφορα τα 3 χαφ.

Να κατέβαζε την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμους, να καθόταν πισω(αφού κ λόγω κρύου κ λόγω μη αθλητικότητα μας)

Βάζοντας 3 χαφ
Με μέσα τον Καμαρα και έξω Κων/λια(για να είναι φρέσκος, αφού έπαιξε σε 7 μέρες 3 90 λεπτά)
Αφού ήθελε Μειτε(Ανέτοιμος για τέτοιου είδους ματς, έτσι όπως βγήκαμε με 2 χαφ) να πλαίσιο όταν, από την αθλητικότητα του Καμαρά, να έκλεινε ότι τρύπες θα υπηρχαν κ να παίζαμε με αντεπιθεσεις το 1ο ημίχρονο.
Αν θα ερχόταν το γκολ καλώς, αν οχι θα χτυπουσαμε μετά το 60' το ματς, αφού θα τους είχαμε κουράσει.
Με Κων/λια κ όποιον άλλον.

Επίσης ρισκαρεις βάζεις Ζιφκοβιτς, για να έχεις βοήθειες στην άμυνα, αλλά από την άλλη, μόλις έχει επιστρέψει από αποθεραπεια, όπως κ Μειτε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν παίζαμε πίσω, δίνοντας χώρο στην Στεαουα, να ήμασταν συμπαγείς, σε μικρές αποστάσεις οι παικτες κ παίζοντας με βαθιές μπαλιές, επιδειοκοντας κάποιο γκολ, με αντεπιθεσεις, έχοντας υπομονή κ

Όχι πηγαίνοντας ΒΟΥΡ για πατσά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 21 Φεβ 2025, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

εκτος τοπου και χρονου ειναι απο την Μαλμε. Οχι χθες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χωρίς αφορισμούς και αναρθρες κραυγες, ο Λουτσέσκου δείχνει πλήρη αδυναμία να προσαρμοστεί στην νέα φιλοσοφία της ομάδας και μάλλον και στις σύγχρονες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου. Το ποδοσφαιρικό μας μέλλον είναι στις ευρωπαικές διοργανώσεις, και όχι μόνο στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Οσο η ομάδα στήνεται πάνω σε παίχτες που τους αποβάλλει σιγά σιγά το υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου τόσο η εικόνα μας θα είναι σαν την χθεσινή. Ηρθε η ώρα να επενδύσουμε σοβαρά στο ποδόσφαιρο.
Πλέον ούτε η δικαιολογία του ελλιπούς ρόστερ υφίσταται ούτε τπτ. Το χθεσινό χάλι έχει ονοματεπώνυμο. Ακόμη κι αν τελικά την σώσει την σεζόν ο Λουτσέσκου (και τώρα με μόνη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, το λιγότερο αποδεκτό πρέπει να είναι η δεύτερη θέση) εγώ θεωρώ πως θα πρέπει να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αρκεί να υπάρχει ουσιαστική διάθεση από τον ιδιοκτήτη να στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με επιπλέον άτομα, ικανά και με ποδοσφαιρικές γνώσεις. Αν φυσικά έχουν αποφασίσει να ξαναπάνε όπως φέτος, ε τότε ας κρατήσουν τον Ραζβαν.
Παντως μου κάνει εντύπωση που χλευάζουν μερικοί τον Χαραλάμπους, λες και όταν πρωτοήρθε ο Λουτσέσκου στην ομάδα είχε καλύτερο βιογραφικό προπονητικά από τον Χαραλάμπους, και περισσότερες επιτυχίες από αυτόν. Αλλα καλό θα είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με όσους είναι καλοί απεναντί μας και να κάνουμε ορθολογική και ενδελεχή έρευνα αγοράς σε κάθε επίπεδο.
Τέλος, καλός χρυσός ο Μειτέ αλλα και πέρσι με την Μπρυζ έδειξε πως δεν το χει απέναντι σε ταχυδυναμικούς αντιπάλους. Ίσως τελικά είναι καλο π είναι και πάλι δανεικός και ίσως το καλοκαίρι είναι χρυσή ευκαιρία για πλήρη αναδόμηση των χαφ με μόνη διατήρηση των Καμαρά και Πένια.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

embuji έγραψε:Οχι εγω θελω κατι καλυτερο απο τον Χαραλαμπους για τον παγκο του ΠΑΟΚ. Καποιος που εχει δειξει εργο και ποδοσφαιρικη φιλοσοφια. (πχ βαν μπομελ)

Το οτι ο χαραλαμπους εκανε κουδουνια τον λουτσεσκου 3 φορες λεει περισσοτερα για τον λουτσεσκου παρα για τον χαραλαμπους.

Πρωτα πρεπει να ερθει ενας ΤΔ με συγκεκριμενη φιλοσοφια. Να ξερει πως δουλευει το μοντελο μπριζ(πχ). Στην συνεχεια ΑΥΤΟΣ Ο ΤΔ να διαλεξει προπονητη. Αυτα πρεπει να γινουν πριν τελειωσει η σεζον για να γινει η αξιολογηση του ροστερ.
Συμφωνώ μέχρι τελείας. Τον Razvan τον αγαπάω (αν και δεν είμαι θιασώτης του ποδοσφαίρου του),τον εκτιμάω ( παρ'ολα τα στραβά του που είναι αρκετά) αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Πρέπει να εναρμονιστεί η ομάδα με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το καλοκαίρι με πολλά συμβόλαια ξεζουμισμενων παικτών να λήγουν είναι ευνοϊκή περίοδος γι'αυτό.
Βασική προϋπόθεση για κάτι τέτοιο να έχεις κάποιον προπονητή που μπορεί ( και θέλει)να το υποστηρίξει όπως πχ σωστά αναφέρεις Van Bommel και θα συμπληρώσω Terzic( τυχαία τα ονόματα από τους ελεύθερους.Αλλωστε θεωρώ ότι θα έχουν απλησίαστα κασέ) οι οποίοι είναι φιλόδοξοι, έχουν μεγάλες παραστάσεις, έχουν σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και ξέρουν να δουλέψουν με νεαρούς.
Πρώτα βέβαια θα πρέπει να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής με ανάλογη νοοτροπία και όχι πωλητή λαϊκής "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρωνω" τύπου Rebbe που σε συνεργασία με τον προπονητή και αυτόν της Β ομάδας θα παρουσιάσουν μια ομάδα που αρχικά θα είναι αρεστή στο μάτι με ωραίο ποδόσφαιρο και σε ένα -δυο χρόνια θα μετουσιωθεί και με αγωνιστικές επιτυχίες.
Όταν συμβεί αυτό ο κάθε Τζόλης,Κουλιερακης και Τζίμας δεν θα αποχωρούν από την ομάδα "ελαφρά την καρδία" και θα γλιτώνουμε και από πολλές ακριβοπληρωμένες μετριαντζες μιας και την θέση τους θα μπορούν να καλύψουν τουλάχιστον ισάξια παιδιά από τα σπλάχνα σου που μπορεί πχ ποτέ να μην γίνουν Κουλιερακης η Τζόλης αλλά θα μπορούσαν να είναι Μιχαηλίδης η Πέλκας.
Το βασικό ζητούμενο είναι κατά πόσο επιθυμεί κάτι τέτοιο η διοίκηση και κατά πόσο είναι διατεθειμένη να μην ναρκοθετει κάθε φορά την εκτόξευση της ομάδας.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

boogeyman77 έγραψε:
embuji έγραψε:Οχι εγω θελω κατι καλυτερο απο τον Χαραλαμπους για τον παγκο του ΠΑΟΚ. Καποιος που εχει δειξει εργο και ποδοσφαιρικη φιλοσοφια. (πχ βαν μπομελ)

Συμφωνώ μέχρι τελείας. Τον Razvan τον αγαπάω (αν και δεν είμαι θιασώτης του ποδοσφαίρου του),τον εκτιμάω ( παρ'ολα τα στραβά του που είναι αρκετά) αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Πρέπει να εναρμονιστεί η ομάδα με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το καλοκαίρι με πολλά συμβόλαια ξεζουμισμενων παικτών να λήγουν είναι ευνοϊκή περίοδος γι'αυτό.
Βασική προϋπόθεση για κάτι τέτοιο να έχεις κάποιον προπονητή που μπορεί ( και θέλει)να το υποστηρίξει όπως πχ σωστά αναφέρεις Van Bommel και θα συμπληρώσω Terzic( τυχαία τα ονόματα από τους ελεύθερους.Αλλωστε θεωρώ ότι θα έχουν απλησίαστα κασέ) οι οποίοι είναι φιλόδοξοι, έχουν μεγάλες παραστάσεις, έχουν σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και ξέρουν να δουλέψουν με νεαρούς.
Πρώτα βέβαια θα πρέπει να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής με ανάλογη νοοτροπία και όχι πωλητή λαϊκής "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρωνω" τύπου Rebbe που σε συνεργασία με τον προπονητή και αυτόν της Β ομάδας θα παρουσιάσουν μια ομάδα που αρχικά θα είναι αρεστή στο μάτι με ωραίο ποδόσφαιρο και σε ένα -δυο χρόνια θα μετουσιωθεί και με αγωνιστικές επιτυχίες.
Όταν συμβεί αυτό ο κάθε Τζόλης,Κουλιερακης και Τζίμας δεν θα αποχωρούν από την ομάδα "ελαφρά την καρδία" και θα γλιτώνουμε και από πολλές ακριβοπληρωμένες μετριαντζες μιας και την θέση τους θα μπορούν να καλύψουν τουλάχιστον ισάξια παιδιά από τα σπλάχνα σου που μπορεί πχ ποτέ να μην γίνουν Κουλιερακης η Τζόλης αλλά θα μπορούσαν να είναι Μιχαηλίδης η Πέλκας.
Το βασικό ζητούμενο είναι κατά πόσο επιθυμεί κάτι τέτοιο η διοίκηση και κατά πόσο είναι διατεθειμένη να μην ναρκοθετει κάθε φορά την εκτόξευση της ομάδας.
Ο τερζιτσ αν τον πουμε ελα στον ΠΑΟΚ μπορει και να χεστει στα γελια. Τελικο τσαμπιοσλι πηγε.

ο Βαν μπομελ που τον ανεφερα ειναι μια ρεαλιστικη επιλογη. Δεν ειναι κατι το απλησιαστο.

Απο εκει και περα σε αυτο που λες ειναι κατι που εχω αναφερει ξανα. Το νοημα ειναι να φερνουμε ΚΑΛΟΥΣ ξενους και το ροτεσιον να ειναι δικα μας παιδια. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΞΕΝΟΙ. Οπου μουργκ επρεπε να εχω τον γκουμα/χατζηστραβο. Αυτο με λουτσεσκου δε θα γινει ποτε. Πρεπει να ερθει ΤΔ ομως που να επιβαλλει την φιλοσοφια αυτη και εναν προπονητη ο οποιος ειναι ικανος να εξεληξει ποδοσφαιριστες. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΗΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”