Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

black death έγραψε: ...Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι ο Βρύζας κάνει ότι γουστάρει. Δηλαδή πάει ο Ιβάν και του λέει ότι φέτος έχει τόσα εκατομμύρια γενικό μπάτζετ και αυτό ήταν...
Δεν είπε κανείς ότι κάνει ότι του γουστάρει αλλά αυτός πέρνει την απόφαση και πάει και λέει "Χρηματοδότη, αυτόν θα πάρουμε γιατί ξέρω εγώ (know how)"...
Ο χρηματοδότης λοιπόν αν τα λεφτά αυτά είναι νορμάλ και επειδή αυτός που έχει προσλάβει γιατί ξέρει από αυτά τα πράγματα του λέει ότι αξίζουν να επενδυθούν θα τα δώσει και εκεί τελειώνει η δουλειά του.

Σε γενικές γραμμές... Ναί... του λέει έχουμε ένα μπάτζετ Α, διαχειρίσου το αφου ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ενω εγώ όχι και φέρε μου αποτελέσματα.
Γι αυτό τον πληρώνει. Αν ο Ιβάν και ο κάθε Ιβάν είχαν το know how που "πουλάει" ο κάθε διαχειριστής ποιος ο λόγος να τους προσλαμβάνουν και να τους πληρώνουν... και γιατί να μην διαχειρίζετε ο ίδιος ο χρηματοδότης τα δικά του λεφτα?
Και στην τελική αν ο εκάστοτε διαχειριστής θεωρεί ότι ο χρηματοδότης δεν του δίνει αρκετά για να κάνει αυτό που θέλει και πληρώνετε να κάνει... απλά δηλώνει... π α ρ α ί τ η σ η !
Δεν φέρνει τον κάθε Πίου απλά για να φέρει κάποιον και να πεί ότι προσπαθεί να κάνει κάτι αλλά δεν τον βοηθάει ο χρηματοδότης και δεν τον στηρίζει στην προσπάθεια που κάνει.
Άβαταρ μέλους
Metal-Nikos

Δημοσίευση από Metal-Nikos »

paoktzis έγραψε:play off μπαινουμε δεν μπαινουμε φετος. οσο για μεταγραφες εγω το ειπα εμεις παμε για μετα της 31 αυγουστου μεχρι τοτε μην περιμενετε τιποτα
ΠΑΟΚ είσαι θα μπείς play off εδώ ο δώνης μπήκε με τα σούπερ παιδάκια που έβαζε ....
black death

Δημοσίευση από black death »

Τις τελευταίες δύο απολύσεις προπονητών τις έκανε ο Βρύζας;
Τέλος πάντων, εγώ δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό, τα παιδιά συζητούσαν για ένα πρόβλημα γενικότερης λειτουργίας.
Στην τελική, ο Βρύζας έχει τον τίτλο του προέδρου και τις εξουσίες ενός τεχνικού διευθυντή, στην καλύτερη. Οπότε ποιος λειτουργεί σαν πρόεδρος, οέο; Ο Ιβάν, όποτε βρει χρόνο; Αυτό είναι ένα πρόβλημα που ελπίζω να λύσει ο Αγγελίδης.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

john4serres έγραψε:βρε φερε τον Σισσοκο ( εξτρεμ ) απο την Βολφσμπουργκ

1 χρονο συμβολαιο εχει , δωσε κατι να ερθει , ακομα 22-23 ειναι
Συμφωνώ φίλε. Επειδή τον εχω δει πολλές φορες τον παίχτη απο το γηπεδο (λόγο διαμονής Αθήνα) ειναι πράγματι πολυ καλός παίκτης. Μακάρι να τον περναμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ηθελα πολυ παντως να μου εξηγησει καποιος την λογικη στη μεταγραφη του Ρατς.Πας και δινεις το μεγαλυτερο μεχρι τωρα συμβολαιο εκ των νεων παικτων σε μια θεση που εχεις ηδη ,με τα καλα και τα κακα τους ,2 παικτες και θα μπορουσες και με πολυ μικροτερο κοστος 3,την ιδια στιγμη που για αριστερο ακραιο εχεις τον κανεναν,δευτερο στοπερ παλυ τον κανεναν και στον αξονα εχεις χασει 3 εκ των κορυφαιων σου παικτων.Η απολυτη παρανοια...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Οι μεταγραφες μας ειναι σαν τον/την μελλοθάνατο παππού/γιαγιά. Που τους ξημερώνουν 10 μερόνυχτα περιμένοντας....και μολις παει αυτός που εχει βάρδια τουαλετα φεύγουν τοτε.....
Ετςι κ εμείς περιμένουμε εδω μεσα λιωνοντας αλλα θα ακούσουμε απο κανα περίπτερα τελικά τις μεταγραφές.

Πατε για μπάνια παιδια !!!!
Άβαταρ μέλους
Metal-Nikos

Δημοσίευση από Metal-Nikos »

joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ παντως να μου εξηγησει καποιος την λογικη στη μεταγραφη του Ρατς.Πας και δινεις το μεγαλυτερο μεχρι τωρα συμβολαιο εκ των νεων παικτων σε μια θεση που εχεις ηδη ,με τα καλα και τα κακα τους ,2 παικτες και θα μπορουσες και με πολυ μικροτερο κοστος 3,την ιδια στιγμη που για αριστερο ακραιο εχεις τον κανεναν,δευτερο στοπερ παλυ τον κανεναν και στον αξονα εχεις χασει 3 εκ των κορυφαιων σου παικτων.Η απολυτη παρανοια...
μόνο και μόνο με αυτό φάγαν την θέση του ποσατζίδη φίλε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας

και απο κατω αυτη η φωτογραφια

Εικόνα

τι αλλο θα διαβασουμε θεε μου
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εγώ σας είπα ριχτε το στο ψάρεμα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

desperando έγραψε:Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας

και απο κατω αυτη η φωτογραφια

Εικόνα

τι αλλο θα διαβασουμε θεε μου
Είναι αυτό που λέμε εδώ και πολύ καιρό...
Παίχτες όπως ο παραπάνω "άσος", ο Κάτσικας κλπ. κλπ. κλπ. αν φύγουν από εδώ η μόνες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για αυτούς είναι κανας Πανθρακικός και αν...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

GiorgosAtha έγραψε:
black death έγραψε: ...Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι ο Βρύζας κάνει ότι γουστάρει. Δηλαδή πάει ο Ιβάν και του λέει ότι φέτος έχει τόσα εκατομμύρια γενικό μπάτζετ και αυτό ήταν...
Δεν είπε κανείς ότι κάνει ότι του γουστάρει αλλά αυτός πέρνει την απόφαση και πάει και λέει "Χρηματοδότη, αυτόν θα πάρουμε γιατί ξέρω εγώ (know how)"...
Ο χρηματοδότης λοιπόν αν τα λεφτά αυτά είναι νορμάλ και επειδή αυτός που έχει προσλάβει γιατί ξέρει από αυτά τα πράγματα του λέει ότι αξίζουν να επενδυθούν θα τα δώσει και εκεί τελειώνει η δουλειά του.

Σε γενικές γραμμές... Ναί... του λέει έχουμε ένα μπάτζετ Α, διαχειρίσου το αφου ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ενω εγώ όχι και φέρε μου αποτελέσματα.
Γι αυτό τον πληρώνει. Αν ο Ιβάν και ο κάθε Ιβάν είχαν το know how που "πουλάει" ο κάθε διαχειριστής ποιος ο λόγος να τους προσλαμβάνουν και να τους πληρώνουν... και γιατί να μην διαχειρίζετε ο ίδιος ο χρηματοδότης τα δικά του λεφτα?
Και στην τελική αν ο εκάστοτε διαχειριστής θεωρεί ότι ο χρηματοδότης δεν του δίνει αρκετά για να κάνει αυτό που θέλει και πληρώνετε να κάνει... απλά δηλώνει... π α ρ α ί τ η σ η !
Δεν φέρνει τον κάθε Πίου απλά για να φέρει κάποιον και να πεί ότι προσπαθεί να κάνει κάτι αλλά δεν τον βοηθάει ο χρηματοδότης και δεν τον στηρίζει στην προσπάθεια που κάνει.
Ρε ποιος Βρύζας; Πλάκα κάνουμε; :lol:
Σα να λέμε πως την Ελλάδα την κυβερνάει ο Σαμαράς και όχι η Μέρκελ.

Ο Πούτιν είναι μεγαλομέτοχος, ο Σαββίδης πρόεδρος και η γκοντσάρεβα λογίστρια. Οι υπόλοιποι είναι μαριονέτες.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ παντως να μου εξηγησει καποιος την λογικη στη μεταγραφη του Ρατς.Πας και δινεις το μεγαλυτερο μεχρι τωρα συμβολαιο εκ των νεων παικτων σε μια θεση που εχεις ηδη ,με τα καλα και τα κακα τους ,2 παικτες και θα μπορουσες και με πολυ μικροτερο κοστος 3,την ιδια στιγμη που για αριστερο ακραιο εχεις τον κανεναν,δευτερο στοπερ παλυ τον κανεναν και στον αξονα εχεις χασει 3 εκ των κορυφαιων σου παικτων.Η απολυτη παρανοια...
την ιδια απορια ειχα και γω
sourmenetes » Σάβ Αύγ 02, 2014 3:19 pm

maceio έγραψε:
απορια :πηραμε ρατς για αρ μπακ με ακριβο συμβολαιο αρα οχι για αναπληρωματικο, ο τζαβελας δεν θα ειναι βασικο σεντερ μπακ ,εχουμε δηλ διεθνη παικτη για παγκο?? εχουμε σφιχτη οικονομικη πολιτικη ξοδευοντας για πλαγιο μπακ οπως ακουγεται 1 εκ ? εμενα γιατι κατι δεν μου κολλαει σ αυτη την ιστορια?

Αμα παιξουμε με 3 σεντερ μπακ κολλαει..
π.χ. Μαντουρο-βιτορ-τζαβελας πιο μπροστα δεξια κιτσιου αριστερα ρατς κτλ.
Ετσι κολλαει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο Μπίμπρας Νάτχο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την φανέλα της.

* Σε λίγο περισσότερα

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

https://twitter.com/entanovasilis/statu ... 56/photo/1
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

maceio έγραψε:
joshua έγραψε:Αμα παιξουμε με 3 σεντερ μπακ κολλαει..
π.χ. Μαντουρο-βιτορ-τζαβελας πιο μπροστα δεξια κιτσιου αριστερα ρατς κτλ.
Ετσι κολλαει.
Οι λέξεις Μαντούρο (σημερινός, οχι πριν 5 χρονια) και στόπερ δεν χωράνε στην ιδια πρόταση... :D
Θα τον περνάνε μέχρι και οι επόπτες γραμμών στα σπριντ... Καλα για τα ball boys εννοείται... :lol:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Τελικά οι Ισραηλινοί είναι αξιόπιστοι σε ότι αφορά παίκτες της χώρας τους.

Στα ανέκδοτα ίσως πρέπει να δημοσιευτεί αυτό το "ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για Νάτχο" μαζί μ' εκείνο για τον Τοτό..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”