Δεν είπε κανείς ότι κάνει ότι του γουστάρει αλλά αυτός πέρνει την απόφαση και πάει και λέει "Χρηματοδότη, αυτόν θα πάρουμε γιατί ξέρω εγώ (know how)"...black death έγραψε: ...Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι ο Βρύζας κάνει ότι γουστάρει. Δηλαδή πάει ο Ιβάν και του λέει ότι φέτος έχει τόσα εκατομμύρια γενικό μπάτζετ και αυτό ήταν...
Ο χρηματοδότης λοιπόν αν τα λεφτά αυτά είναι νορμάλ και επειδή αυτός που έχει προσλάβει γιατί ξέρει από αυτά τα πράγματα του λέει ότι αξίζουν να επενδυθούν θα τα δώσει και εκεί τελειώνει η δουλειά του.
Σε γενικές γραμμές... Ναί... του λέει έχουμε ένα μπάτζετ Α, διαχειρίσου το αφου ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ενω εγώ όχι και φέρε μου αποτελέσματα.
Γι αυτό τον πληρώνει. Αν ο Ιβάν και ο κάθε Ιβάν είχαν το know how που "πουλάει" ο κάθε διαχειριστής ποιος ο λόγος να τους προσλαμβάνουν και να τους πληρώνουν... και γιατί να μην διαχειρίζετε ο ίδιος ο χρηματοδότης τα δικά του λεφτα?
Και στην τελική αν ο εκάστοτε διαχειριστής θεωρεί ότι ο χρηματοδότης δεν του δίνει αρκετά για να κάνει αυτό που θέλει και πληρώνετε να κάνει... απλά δηλώνει... π α ρ α ί τ η σ η !
Δεν φέρνει τον κάθε Πίου απλά για να φέρει κάποιον και να πεί ότι προσπαθεί να κάνει κάτι αλλά δεν τον βοηθάει ο χρηματοδότης και δεν τον στηρίζει στην προσπάθεια που κάνει.