Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από tenten4GT »

giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 23:52 @Special 4 100% το δεύτερο. Δε τίθεται θέμα.
Σίγα μην έδινε όλο το μπατζετ σε έναν παίκτη , όσο νέος και καλός και αν είναι.
Και μιλάμε μπάτζετ μεταγραφών ( όχι μισθών) που δεν έχει δοθεί ποτέ στην ομάδα αν δε μου ξεφεύγει κάτι .

Για αυτό και λέω ότι η διοίκηση κυρίως χρεώνεται το κακό μοίρασμα του μπατζετ , απλά αφήνω ένα παράθυρο γιατί με τόσους γύρω γύρω από την ομάδα ειλικρινά δε ξέρω ποιος επηρέασε ποιον και καταλήξαμε εκεί. Σαφώς και το επικοινωνιακό έπαιξε μεγάλο ρόλο , θα ήμασταν αφελείς να πιστεύουμε ότι δεν έπαιξε. Και δε ξέρω και τη στάση του προπονητή - γύρισε δηλαδή να πει στον Ιβαν "ξέρεις καλός ο Χρήσταρας αλλά αν πάνε εκεί όλα τα μπικικίνια και μείνουμε ξεβράκωτοι στις άλλες θέσεις θα τον πιούμε big time" .... Η απλά είπε , οκ μιστερ φερτον εδώ και θα πάρουμε πρωτάθλημα μην ανησυχείς εμπιστεύομαι την εμπειρία του Λόβρεν και του Ταισον.

Δε ξέρω
Επειδη θυμάμαι τα λογια του λουτσε αμεσως μετα την μεταγραφή κ με εκαναν εντύπωση.ειπε : ειναι ενας ποδοσφαιριστης που θα ανεβάσει το πρεστιζ της ομαδας !δεν ανέφερε τιποτα για το ποσο σιγουρος ειναι οτι ταιριάζει στον τροπο παιχνιδιου μας ή θα βοηθήσει αμεσα μολις ερθει !
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Κατά τη γνώμη μου ο Ιβαν έδωσε 12 για τον Ζαφ για τους παρακάτω λόγους

1.επικοινωνιακη νίκη σε μια δύσκολη περίοδο για γήπεδο κ ιδιοκτησία
2.επενδυση 12 για να παρει 20 από νεαρο διεθνή παίκτη που έπαιξε chl

Αυτά
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Στρατηγέ μόνο εσύ μπορείς να το γυρίσεις στις 6 μέρες που μένουν ως τον τελικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”