Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από tenten4GT »

giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 23:52 @Special 4 100% το δεύτερο. Δε τίθεται θέμα.
Σίγα μην έδινε όλο το μπατζετ σε έναν παίκτη , όσο νέος και καλός και αν είναι.
Και μιλάμε μπάτζετ μεταγραφών ( όχι μισθών) που δεν έχει δοθεί ποτέ στην ομάδα αν δε μου ξεφεύγει κάτι .

Για αυτό και λέω ότι η διοίκηση κυρίως χρεώνεται το κακό μοίρασμα του μπατζετ , απλά αφήνω ένα παράθυρο γιατί με τόσους γύρω γύρω από την ομάδα ειλικρινά δε ξέρω ποιος επηρέασε ποιον και καταλήξαμε εκεί. Σαφώς και το επικοινωνιακό έπαιξε μεγάλο ρόλο , θα ήμασταν αφελείς να πιστεύουμε ότι δεν έπαιξε. Και δε ξέρω και τη στάση του προπονητή - γύρισε δηλαδή να πει στον Ιβαν "ξέρεις καλός ο Χρήσταρας αλλά αν πάνε εκεί όλα τα μπικικίνια και μείνουμε ξεβράκωτοι στις άλλες θέσεις θα τον πιούμε big time" .... Η απλά είπε , οκ μιστερ φερτον εδώ και θα πάρουμε πρωτάθλημα μην ανησυχείς εμπιστεύομαι την εμπειρία του Λόβρεν και του Ταισον.

Δε ξέρω
Επειδη θυμάμαι τα λογια του λουτσε αμεσως μετα την μεταγραφή κ με εκαναν εντύπωση.ειπε : ειναι ενας ποδοσφαιριστης που θα ανεβάσει το πρεστιζ της ομαδας !δεν ανέφερε τιποτα για το ποσο σιγουρος ειναι οτι ταιριάζει στον τροπο παιχνιδιου μας ή θα βοηθήσει αμεσα μολις ερθει !
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Κατά τη γνώμη μου ο Ιβαν έδωσε 12 για τον Ζαφ για τους παρακάτω λόγους

1.επικοινωνιακη νίκη σε μια δύσκολη περίοδο για γήπεδο κ ιδιοκτησία
2.επενδυση 12 για να παρει 20 από νεαρο διεθνή παίκτη που έπαιξε chl

Αυτά
These users thanked the author zoran for the post:
MikeStr4
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Στρατηγέ μόνο εσύ μπορείς να το γυρίσεις στις 6 μέρες που μένουν ως τον τελικό.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

gika έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 21:24 Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.

Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς Ραζβαν δεν έχει πάτωμα.

Κυρίως γιατί κάποιοι άφησαν τα πάντα πάνω του.
Αυτό που γράφεις θυμίζει τους πολιτικούς.
Δεν υπάρχει άλλος καλύτερος απο εμάς...ασφάλεια, σταθερότητα κτλ κτλ.
Ο Ρασβαν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε απο την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται κριτική στα λάθη που κάνει.
Εχω μαλώσει άπειρες φορές, υποστηρίζοντας τον, σε βαθμό που μετά το ματς το με το Βόλο ( με τα γνωστά λάθη, Καμαρά, Ντεσποτοφ )νόμιζαν ότι έκανα πλακα
black death

Δημοσίευση από black death »

pk77 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 06:47 Αυτό που γράφεις θυμίζει τους πολιτικούς.
Τυχαιο θα ναι. :lol:
geobila

Δημοσίευση από geobila »

pisakaipoupoula έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 23:07 Μπορούν να εξαφανιστούν όλοι άνω των 30 πλην του Τάισον -για δεύτερος- κ αυτός λόγω κατασκευής ?
Τόσα πολλά ζητάω ?
Είναι αυτή εικόνα ομάδας που διεκδικεί το οτιδήποτε? Μια τελική είχαμε στην εστία η καμία ?Κέρδισαν μισή διεκδίκηση?
Υπάρχει κάποιος στο αγωνιστικό που δεν ξέρει ότι η νορμάλ σεζόν έχει 50 παιχνίδια ? Πώς θα βγει αυτό με τη μισή 11άδα 30χρονους?
Με ανύπαρκτο βαζελο και κακό γάβρο πόσο δύσκολο είναι ρε πστη μου ? Πόσο ???
Οι ηλικιακα μεγάλοι παίχτες φταινει που δεν κάναμε τελική;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

η ομαδα φαινεται να ειναι ΚΑΜΜΕΝΗ.
Αυτο ειναι θεμα προπονησης/ διαχειρισης/ αποθεραπειας
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
giapas
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Η μπάλα που παίζουμε με τον Ραζβαν είναι τρομερή και νομίζω τα τελευταία 10-15 χρόνια μόνο αυτός και ο μαρτινς έχουν παράγει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος του.

Του χρόνου από ότι θυμάμαι λήγει το συμβόλαιο του.

Ας κάτσει μια τελευταία χρονιά και ας δούμε από του παραχρόνου κάτι καινούριο.
xrisitsapa

Απο εκει και περα, ομάδα που δεν κέρδισε σε Τρίπολη, Περιστέρι, Λάρισα, Βόλο, Χαριλάου, ενω στα 3 από αυτά μάλιστα προηγήθηκε, και στο σκουλικαου επαιξε με το χειροτερο αρη που εχουμε δει τα τελευταια χρονια, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ακομα θυμαμαι τη δηλωση του Ραζβαν πριν τον Αρη: " δεν θα κριθει ακομα τιποτα εδω, αλλα στα playoff".
Αληθεια Ραζβαν;;;;;

ΥΓ. Νομιζω το κομβικο σημειο φετος ηταν η 4αρα απο το Λεβαδειακο στο κυπελλο. Εκει εχασε την εμπιστοσυνη του σε πολλους παικτες, αποφασισε να μην κανει rotation και αρχισε να βαζει Μειτε-Ταισον κτλ ΠΑΝΤΟΥ, μεχρι που τους εκαψε....
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 00:05 Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.

Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.

Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή έπαιζε μπαλαρα.

Τέτοιο καταθλιπτικο ΠΑΟΚ , για λύπηση δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.

Και μιλάμε για ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων όχι με Μπαλάφες.

Δε μπορεί ρε τζενεραλ. Δηλαδή δε γίνεται. Δεν εμφανιστήκαμε ούτε με Θέλτα , ούτε με βάζελο , ούτε στη κούλα.
Κι αν εμφανιστούμε στο Κύπελλο, γράψε μου.
Δε γίνεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα κατάρρευσης.
Δεν έχουμε εμφανιστεί σε κανένα ματς εδώ και 2 μήνες.
Με ΑΕΛ, με Βόλο είδες ΠΑΟΚ? Ακόμα και στα ματς που κερδίσαμε μπάλα δεν παίξαμε.
Μήπως επειδή δεν μπορούμε?

Και άσχετα αν κερδίζουμε αν χάνουμε, αν φέρνουμε Χ η εικόνα το τελευταίο 3μηνο είναι αυτή.
Όχι δεν κατέρρευσε η ομάδα, όχι δεν λυγισε από την πίεση.
Λείπουν βασικοί παίχτες τόσο καιρό που είναι οι πιο ποιοτικοί μας και ανεβάζουν την απόδοση της ομάδας.Αν δεν παίζουν αυτοί βασικοί ο ΠΑΟΚ δεν κοντραρει σε ποιότητα ούτε την Κούλα ούτε τον γαύρο.

Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε για 60 λεπτά σχεδόν όπως πέρυσι και προπερσι (στα ματς που έλειπε ο Μεϊτε) η εικόνα πάλι το ίδιο προβληματική δεν ήταν?

Δηλαδή αν πέρυσι κραζαμε τον Λόβρεν για τα χρόνια του και την έλλειψη ταχυτητας, γιατί φέτος να έχω την απαίτηση να κόψει τον Κοιτά και τον Ζινι?

Αν πέρυσι είχαμε το χειρότερο κέντρο μετά από πολλά χρονια, γιατί να περιμένω ότι το δίδυμο Καμαρά Οζντοεφ που δεν κέρδισε ντέρμπι πέρυσι, φέτος θα αποδώσει καλά? Γιατί να ελπίζω ότι ο Καμαρά θα γίνει Κάντε? Αφού ο τύπος έχει αποδείξει ότι είναι τραγι.

Δε καταλαβαίνω γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα, ή γιατί περιμένουμε να φάμε 3 γκολ για να καταλάβουμε τα αυτονόητα.

Ήρθαν 3 παίχτες και έγιναν βασικοί με το καλημέρα τον Ιανουάριο λόγω αναγκης.Σε καμία ομάδα που διεκδικεί δεν γίνεται αυτό και φυσικά δεν έχει κατακτήσει και τίποτα όταν εμφανιστεί τέτοια συνθήκη.
Όλος ο κορμός έχει καταστραφεί μέσα στη σεζόν, όλη η χημεία έχει πάει περίπατο και μπήκαν και παίχτες που ούτε ταιριάζουν σε αυτό που έπαιζε η ομάδα (Γερεμεγιεφ) ούτε μπορούν με το καλημέρα να υποστηρίξουν αυτό που παίζαμε (Ζαφείρης).

Το να θεωρεί κάποιος ότι αν παίζει ο Χατσιδης ή ο Μύθου ή ο Τσοπουρογλου ή ο Μπιάνκο ή ο Θυμιανης η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμενη είναι επιεικως ηλίθια σκέψη που φτάνει σε αυτήν ο πλήρως απογοητευμένος.

Ο Ζιφκοβιτς και ο Μειτε όταν παίζουν και τρομερή ποιότητα δίνουν και κρατάνε μπάλα και μαζεύουν παίχτες και έχουν οι άλλοι χώρους. Γιατί ο Τάισον και ο Ντελιας θέλουν χώρους.
Ο Γερεμεγιεφ και ο Μύθου δεν κάνουν αυτό που κάνει ο Γιακουμάκης και με λιγότερη επιτυχία λόγω σωματοδομης ο Μπράντον ας πούμε.

Όλο το παιχνίδι της ομάδας έχει αλλάξει.

Και αναρωτιέμαι πραγματικά με όσους σχολιάζουν τόσο καιρό εδώ μέσα και λένε ποια αεκ και ποιος γαύρος.

Ποιος ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε κανείς εδώ? Γιατί εδώ και 2-3 μήνες είμαστε χειρότεροι από αυτούς, δε μπορούμε να κάνουμε τελική και σε όλα τα ντέρμπι κατεβήκαμε να μη χάσουμε.

Καλά τα μεγάλα λογια η ελπίδα κτλ αλλά να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Δευ 20 Απρ 2026, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
geobila, katafraktos
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ρε Ραζβαν αληθεια ρε φιλε δεν μπορεις να παρεις εναν σοβαρο βοηθο προππνητη. Αυτος ο Ιταλος ειναι η καταστροφη προσωποποιημενη. Οτι αναλαμβανει ειναι χωμα. Περσυ οσο ησουν τιμωρημενος εχασε ολα τα ματς. Φευος που πηγες στην κηδεια μια εβδομαδα χωμα η ομαδα.
Αλλαξε τον τον τρομπα μωρε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

George Best4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 08:29
giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 00:05 Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.

Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.

Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή έπαιζε μπαλαρα.

Τέτοιο καταθλιπτικο ΠΑΟΚ , για λύπηση δε θυμάμαι να έχω ξαναδει.

Και μιλάμε για ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων όχι με Μπαλάφες.

Δε μπορεί ρε τζενεραλ. Δηλαδή δε γίνεται. Δεν εμφανιστήκαμε ούτε με Θέλτα , ούτε με βάζελο , ούτε στη κούλα.
Κι αν εμφανιστούμε στο Κύπελλο, γράψε μου.
Δε γίνεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα κατάρρευσης.
Δεν έχουμε εμφανιστεί σε κανένα ματς εδώ και 2 μήνες.
Με ΑΕΛ, με Βόλο είδες ΠΑΟΚ? Ακόμα και στα ματς που κερδίσαμε μπάλα δεν παίξαμε.
Μήπως επειδή δεν μπορούμε?

Και άσχετα αν κερδίζουμε αν χάνουμε, αν φέρνουμε Χ η εικόνα το τελευταίο 3μηνο είναι αυτή.
Όχι δεν κατέρρευσε η ομάδα, όχι δεν λυγισε από την πίεση.
Λείπουν βασικοί παίχτες τόσο καιρό που είναι οι πιο ποιοτικοί μας και ανεβάζουν την απόδοση της ομάδας.Αν δεν παίζουν αυτοί βασικοί ο ΠΑΟΚ δεν κοντραρει σε ποιότητα ούτε την Κούλα ούτε τον γαύρο.

Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε για 60 λεπτά σχεδόν όπως πέρυσι και προπερσι (στα ματς που έλειπε ο Μεϊτε) η εικόνα πάλι το ίδιο προβληματική δεν ήταν?

Δηλαδή αν πέρυσι κραζαμε τον Λόβρεν για τα χρόνια του και την έλλειψη ταχυτητας, γιατί φέτος να έχω την απαίτηση να κόψει τον Κοιτά και τον Ζινι?

Δε καταλαβαίνω γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα, ή γιατί περιμένουμε να φάμε 3 γκολ για να καταλάβουμε τα αυτονόητα.

Ήρθαν 3 παίχτες και έγιναν βασικοί με το καλημέρα τον Ιανουάριο λόγω αναγκης.Σε καμία ομάδα που διεκδικεί δεν γίνεται αυτό και φυσικά δεν έχει κατακτήσει και τίποτα όταν εμφανιστεί τέτοια συνθήκη.
Όλος ο κορμός έχει καταστραφεί μέσα στη σεζόν, όλη η χημεία έχει πάει περίπατο και μπήκαν και παίχτες που ούτε ταιριάζουν σε αυτό που έπαιζε η ομάδα (Γερεμεγιεφ) ούτε μπορούν με το καλημέρα να υποστηρίξουν αυτό που παίζαμε.

Το να θεωρεί κάποιος ότι αν παίζει ο Χατσιδης ή ο Μύθου ή ο Τσοπουρογλου ή ο Μπιάνκο ή ο Θυμιανης η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμενη είναι επιεικως ηλίθια σκέψη που φτάνει σε αυτήν ο πλήρως απογοητευμένος.

Ο Ζιφκοβιτς και ο Μειτε όταν παίζουν και τρομερή ποιότητα δίνουν και κρατάνε μπάλα και μαζεύουν παίχτες και έχουν οι άλλοι χώρους. Γιατί ο Τάισον και ο Ντελιας θέλουν χώρους.
Ο Γερεμεγιεφ και ο Μύθου δεν κάνουν αυτό που κάνει ο Γιακουμάκης και με λιγότερη επιτυχία λόγω σωματοδομης ο Μπράντον ας πούμε.

Όλο το παιχνίδι της ομάδας έχει αλλάξει.

Και αναρωτιέμαι πραγματικά με όσους σχολιάζουν τόσο καιρό εδώ μέσα και λένε ποια αεκ και ποιος γαύρος.

Ποιος ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε κανείς εδώ? Γιατί εδώ και 2-3 μήνες είμαστε χειρότεροι από αυτούς, δε μπορούμε να κάνουμε τελική και σε όλα τα ντέρμπι κατεβήκαμε να μη χάσουμε.

Καλά τα μεγάλα λογια η ελπίδα κτλ αλλά να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα...
Παντα to the point. 100%
xrisitsapa

@George Best4

Συμφωνω απολυτα.
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ χασαμε ολο το βασικο κορμο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

"Εμείς είχαμε έλλειψη ενέργειας, αυτοπεποίθησης. Ένα αποτέλεσμα που δεν έρχεται μόνο από το σημερινό παιχνίδι, αλλά από μια μακρά κακή περίοδο που περνάμε τους τελευταίους δύο μήνες".
xrisitsapa

Αυτο που ειπε ΔΕΝ ειναι απαντηση, ειναι υπεκφυγη.
Η κακη περιοδος ειναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, η αιτια ποια ειναι;
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
ΑποστόληςΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”