Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τι σχεση εχουν αυτα με το τοπικ ρε παιδια?Συζητηστε τα εκει που πρεπει
- paokovios1974
Με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας εχει να κανει η ανακοινωσηkataramenos5 έγραψε:Τι σχεση εχουν αυτα με το τοπικ ρε παιδια?Συζητηστε τα εκει που πρεπει
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασχετο με την ανακοινωση, ποσο αστειο ειναι που ξαφνικα ο Ινγκασον εγινε το καλυτερο στοπερ του πρωταθληματος για τους αθηνεζους αρδ. Και ποσο αστεια προσεγγιση οτι το Δανεζικο πρωταθλημα εγινε πιο ελκυστικο απο το Ελληνικο επειδη ενας παικτης, με εγκυο γυναικα που του δωσαν 5ετες συμβολαιο στα 30 του με 1,5 χαρτι το χρονο αποφασισε να παει σε μια χωρα που ειναι 2-3 ωρες απο το σπιτι του με αεροπλανο.
Απλα το θυμηθηκα γιατι ειδα οτι και οι δικοι μας αρνουνται να καταλαβουν τα αυτονοητα στη ζωη ενος επαγγελματια, ανεξαρτητος αντικειμενου.
Απλα το θυμηθηκα γιατι ειδα οτι και οι δικοι μας αρνουνται να καταλαβουν τα αυτονοητα στη ζωη ενος επαγγελματια, ανεξαρτητος αντικειμενου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τρί 04 Ιούλ 2023, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο οποιος να φανταστω τελειωσε και ειπαν να κανουν αποτιμηση;Jim_Chatz έγραψε:Με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας εχει να κανει η ανακοινωσηkataramenos5 έγραψε:Τι σχεση εχουν αυτα με το τοπικ ρε παιδια?Συζητηστε τα εκει που πρεπει
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Psuxo_logos
Ε ναι έπρεπε να κάνουν ένα poll στο paokmania πρώτα.nunies4 έγραψε:Φοβερό timing για ακόμα μια φορά...
Εύγε
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dark Knight
Δεν βλέπω κάτι κακό στην ανακοίνωση των συνδέσμων. Κόσμια είναι και εκφράζει απορίες που έχει μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ούτε το timing είναι κακό. Η ομάδα σε τρεις εβδομάδες παίζει τον 1ο μεγάλο στόχο της χρονιάς και αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι αποδυναμωμένη. Δεν έχει τον βασικό της φορ. Έχει αριθμητικά και ποιοτικά κενά στα χαφ, κλπ., δεν μπορεί να μην εκφράζει ο κόσμος τις ανησυχίες του. Είναι λογικές. Ρισκάρουμε νέα Λέφσκι. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι η "διοίκηση¨από τον κόσμο, σε αυτόν τον κόσμο "πουλάει" το προϊόν της, μόνο να κάνει την δουλειά της.
Η μιση ανακοινωση αναλωνεται στην πωληση του Ινγκασον, λες και τον διωξαμε εμεις και λες και δεν εχουμε βρει ακομα αντικαταστατη. Τελος παντων ο καθενας κρινεται στο φιναλε.
- loukas karadimos
Ε ναι μη χαλάμε το κλίμα
Ας χαλάσουμε τις Κυριακές μας καλύτερα μην μου αγχωθει ο κυρ κυρ και οι αυλικοί του
Παιδιά, υπογραφές, παρουσίες στις προπονήσεις, κυλάει ο χρόνος!
Ας χαλάσουμε τις Κυριακές μας καλύτερα μην μου αγχωθει ο κυρ κυρ και οι αυλικοί του
Παιδιά, υπογραφές, παρουσίες στις προπονήσεις, κυλάει ο χρόνος!
Ρε ΤΑΡΑΜΑ για να μη πω τίποτα χειρότερο και σε σένα και στους άλλους που γράφουν παρόμοια ποστpaokovios1974 έγραψε:Είναι μιρλιαριδες και σας τα ζαλίζουν και αυτοί Ε;
Βγάζουν οι σύνδεσμοι κάθε γαμημενη μέρα ανακοίνωση γκρίνιας και δε το ξέρω;
Επαναλαμβάνουν τα ίδια λόγια κάθε μέρα και δε το ξέρω;
Εφόσον ξεκάθαρα ΟΧΙ τότε από πού και ως που τολμάς να ταυτίζεις την ανακοίνωση αυτή με όσα κατά μυριάδες γράφονται κάθε μέρα εδώ μέσα και στα οποία ΠΑΝΤΑ απαντάμε ότι δεκτή η κριτική και λογική αλλά ΜΗ ΤΟ ΧΕΖΕΤΕ
Επιτέλους σταματήστε να παριστάνετε τους ηλίθιους κάθε μέρα.
Μια χαρά είναι η ανακοίνωση και στο χέρι των αρμόδιων να απαντήσουν με πράξεις ΣΗΜΕΡΑ.
Ούτε δίχρονα δε θα παρίσταναν ότι δε καταλαβαίνουν τη διαφορά
Βρε τους συνδέσμους μας βρε. Που όταν είναι να βγουν μπροστά να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας από τον πόλεμο που δέχεται αυτή και ο μεγαλομέτοχος της ντύνονται Κ.Κ και σφυρίζουν αδιάφορα αλλά θυμούνται να γίνουν καυστικοι επειδή δεν ήρθε επιθετικός και έφυγε ο ινγκασον.
Πόσο πιο κάτω πιααααααα
Πόσο πιο κάτω πιααααααα
Ουτε κάτι κακό διαβάζω , ούτε επί της ουσίας κάτι ψέμμα.
Όπως λέει ο rain και συμφωνώ , καλώς τα έγραψαν και στο χέρι της διοίκησης είναι να απαντήσει . Χρόνος υπάρχει , ελπίζω και διάθεση/χρήμα.
Ούτε γκρίνιες ούτε τιποτα.
Απλό καμπανάκι.
Μια χαρά ανακοίνωση.
Όπως λέει ο rain και συμφωνώ , καλώς τα έγραψαν και στο χέρι της διοίκησης είναι να απαντήσει . Χρόνος υπάρχει , ελπίζω και διάθεση/χρήμα.
Ούτε γκρίνιες ούτε τιποτα.
Απλό καμπανάκι.
Μια χαρά ανακοίνωση.
Αν οντως μεσα απο την ανακοινωση εκφραζετε πληθος συνδεσμων, δεν βρισκω κατι κακο. Ολες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται και η δουλεια της ΠΑΕ ειναι να κραταει ολους τους "πελατες" της ικανοποιημενους.
Προσωπικα, παραμενω αισιοδοξος..και π.χ. αντιλαμβανομαι γιατι ο Ιγκασον αποφασισε να φυγει... αλλα εγω ειμαι ενας απο τους χιλιαδες. Εφοσον η κριτικη ειναι αγνη, καλο ειναι να ακουγεται εστω και εαν δεν συμφωνουμε μαζι της.
Προσωπικα, παραμενω αισιοδοξος..και π.χ. αντιλαμβανομαι γιατι ο Ιγκασον αποφασισε να φυγει... αλλα εγω ειμαι ενας απο τους χιλιαδες. Εφοσον η κριτικη ειναι αγνη, καλο ειναι να ακουγεται εστω και εαν δεν συμφωνουμε μαζι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Τρί 04 Ιούλ 2023, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.