Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Χμ σωστα που βασίζεται ρε βρυζα ; Τον ζαγορ τον λένε αν ανεπαγγελτο εσυ πας να κάνεις μια προσωπική δουλεια πάλι υπόνοιες για τον λόγο που το κάνεις και που στηρίζε είπαμε καιμε και τον βρυζα γιατι δεν εναι καλο παιδάκι και δεν λέει ναι σε όλα ´στα παιδια που κάποτε αλλα τους έλεγέ´ υστερόγραφο 2 της νο 1 ανακοίνωσης για το 2012 ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

cristiano4 έγραψε:το 90% που ασχολειται με ομαδες ειναι λαμογια για εμενα... και εκει που βλεπουν το μελι βαζουν χερι μην πω πεφτουν με τα μουτρα μεσα....το καλο του ΠΑΟΚ με ενδιαφερει...αλλά αν εκανε λαθη ο Ζαγορ φαντασουν αν ανεβει αλλος τι θα γινει....δεν ξερω κατι...απλά προβλέπω με βαση οσα εχουμε ζησει στο παρελθον...προσωπικά ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει και άλλη σοβαρη προταση δεν εχω δει απο καποιον μεχρι τωρα απλά φαγωμα του Ζαγορ και μετα βλέπουμε ΠΑΟΚ εισαι κτλ...
μα μαγεμενος με τον ζαγορ είσαι ; έχουμε πολλούς στην ουρα μην άγχωνεσε μην σε πω ότι οι χορηγίες θα ειναι διπλάσιες και τα διαρκείας θα φτάσουν τις 25.000 αφου θα είμαστε καλλίτερα ας περάσει. Επόμενος .....
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από tad »

Ρε σι geoavr όλα αυτά που έγραψες είναι μαγκιά .... ????

Είπες κάτι που κάνει καλό στον ΠΑΟΚ ... ?? Είπες κάτι που δεν έχουν πει άλλοι υβριστές του Ζαγοράκη εδώ και 30 ημέρες ...

Ή το άλλο που γράφεις είναι κάτι που δικαιολογεί τον Παοκτσή στο να βρίζει τον Ζαγόρ ...
Όλοι οι πρόεδροι υβρίζονται ... είναι η μοίρα τους στην Ελλάδα ... ωραία διαπίστωση και ωραία δικαιολογία για να βρίζουν τον Ζαγόρ ...

Αντί λέω να γράφουμε αυτά, να στηρίξουμε την ομάδα μας και τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην ομάδα μας ...

υποσ.
1ον το Carefour έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό αφού ήταν γάγγραινα για την αγορά ... είναι μέσα εδώ και 8 χρόνια ...
2ον το 2ο -της πλάκας- υποννοούμενο προς Βρύζα και Σαχπατζίδη δεν το κατάλαβα ... υποννοείς ότι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ ώστε να έχουν παράπλευρα οφέλη με τα ΣΜ τους και τους παοκτσήδες ως πελάτες ? αν εννοείς αυτό και λες ότι αυτό είναι κακό ????? τι να πω ???? γιατρός πρέπει να μας κοιτάξει ...

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε ...
με εξυπνάδες και ντου δεν γίνεται τίποτα ...

στο τέλος της χρονιάς οι περισσότεροι θα είναι διαλυμένοι ...
εμείς είμαστε σε μία φάση που λόγω των άξιων ανθρώπων που μας διοικούν έχουμε την δυνατότητα και με λίγα φράγκα να κάνουμε παπάδες ...

στηρίξτε αλλιώς ετοιμαστήτε για τα χειρότερα ...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ακουγεται οτι φευγει και ο σαλπιγγιδης
πλεον παμε προς σαρδελα μερια

μαρεσει που καποιοι μας ελεγαν οτι ολα ειναι καλα στην ομαδα και τωρα ξεγυμνώνεται όλο το ρόστερ
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

eorptol έγραψε:Χμ σωστα που βασίζεται ρε βρυζα ; Τον ζαγορ τον λένε αν ανεπαγγελτο εσυ πας να κάνεις μια προσωπική δουλεια πάλι υπόνοιες για τον λόγο που το κάνεις και που στηρίζε είπαμε καιμε και τον βρυζα γιατι δεν εναι καλο παιδάκι και δεν λέει ναι σε όλα ´στα παιδια που κάποτε αλλα τους έλεγέ´ υστερόγραφο 2 της νο 1 ανακοίνωσης για το 2012 ....
Άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω.

1. Διαβάζεις πρώτα ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Νο.2 στην ανακοίνωση της Νεάπολης. Κρατάς και επεξεργάζεσαι την τελευταία του πρόταση.
2. Ξεκινάς και διαβάζεις την ανακοίνωση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και ΚΡΑΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ της.
3. Συμπεραίνεις.

Μπράβο, μόλις έμαθες την "πηγή". :o
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

tad έγραψε:Ρε σι geoavr όλα αυτά που έγραψες είναι μαγκιά .... ????

Είπες κάτι που κάνει καλό στον ΠΑΟΚ ... ?? Είπες κάτι που δεν έχουν πει άλλοι υβριστές του Ζαγοράκη εδώ και 30 ημέρες ...

Ή το άλλο που γράφεις είναι κάτι που δικαιολογεί τον Παοκτσή στο να βρίζει τον Ζαγόρ ...
Όλοι οι πρόεδροι υβρίζονται ... είναι η μοίρα τους στην Ελλάδα ... ωραία διαπίστωση και ωραία δικαιολογία για να βρίζουν τον Ζαγόρ ...

Αντί λέω να γράφουμε αυτά, να στηρίξουμε την ομάδα μας και τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην ομάδα μας ...

υποσ.
1ον το Carefour έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό αφού ήταν γάγγραινα για την αγορά ... είναι μέσα εδώ και 8 χρόνια ...
2ον το 2ο -της πλάκας- υποννοούμενο προς Βρύζα και Σαχπατζίδη δεν το κατάλαβα ... υποννοείς ότι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ ώστε να έχουν παράπλευρα οφέλη με τα ΣΜ τους και τους παοκτσήδες ως πελάτες ? αν εννοείς αυτό και λες ότι αυτό είναι κακό ????? τι να πω ???? γιατρός πρέπει να μας κοιτάξει ...

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε ...
με εξυπνάδες και ντου δεν γίνεται τίποτα ...

στο τέλος της χρονιάς οι περισσότεροι θα είναι διαλυμένοι ...
εμείς είμαστε σε μία φάση που λόγω των άξιων ανθρώπων που μας διοικούν έχουμε την δυνατότητα και με λίγα φράγκα να κάνουμε παπάδες ...

στηρίξτε αλλιώς ετοιμαστήτε για τα χειρότερα ...
Ρε tad διάβασες στο τέλος τι γράφω ?
Προσωπικές απόψεις εκφράζω και δεν έχω καμιά εσωτερική πληροφόρηση.Τι μαγκιές και π@παριές μου λές εσύ ?
Εγώ λέω να μην κάθεστε και μαλώνετε εσείς που βλέπετε τον ΠΑΟΚ με γυαλιά ''Ζαγοράκης'' και οι άλλοι που τα μηδενίζουν όλα.Ο ΠΑΟΚ δεν θα χαθεί γιατί θα φύγει ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης.Υπάρχουν από πίσω άνθρωποι που θα συνεχίσουν το έργο του και πιστεύω ότι επειδή έμαθαν από τα λάθη του, θα τα πάνε πολύ καλύτερα.
Εσύ κατάλαβες ότι εννοώ ότι από τα deal θα έχουν παράπλευρα κέρδη ? Μαγκιά τους αν έχουν αλλά εγώ εννοώ ότι ήρθαν για να μείνουν(Βρύζας -Σαχπ).Δεν θα ξαναδούμε πχ τον Βρύζα υποψήφιο τεχν διευθυντή του παο.
Και όπως τα λες,ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, άσχετα ποιος είναι πρόεδρος.
Ο Ζαγοράκης έκανε χίλια καλά στον ΠΑΟΚ και μόνο η ιστορία θα τα καταγράψει με ακρίβεια.
Αλλά έκανε και πολλά που θα ήταν καλύτερα να τα ξεχάσουμε.
Και φυσικά ενωμένοι να προχωρήσουμε και να μην αφήσουμε πρόσωπο ή πρόσωπα να μας διχάσουν.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νοστιμότατο food for thought, είτε συμφωνεί κανείς είτε οχι, είτε προσδοκά είτε ανατριχιάζει με τις εκδοχές.

Ωραίος ο geoavr
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή Geoavr εσύ και κάποιοι άλλοι μας ενημερώνεται αυτή την στιγμή πως ο Ζαγοράκης τέλος από τον ΠΑΟΚ ...

Και πως υπάρχει ήδη διάδοχη κατάσταση με Βρύζα κ ΣΙΑ ...

Μάλιστα ...

Μεγάλο πισωγύρισμα θα είναι αυτό αν όντως επιβεβαιωθεί ...

Δεν θέλω να κινδυνολογήσω γιατί πάνω από όλα με ενδιαφέρει το καλό της ομάδας μου ...

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια πάντως ... Ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ισχυρότερος αν παραμείνει ο Ζαγοράκης μαζί με τον Βρύζα ...

υποσ.
μετά που διάβασα το ποστ σου διάβασα και την ανακοίνωση της Νεάπολης και όλα τα ποστ από κάτω σε καμιά 10αριά σελίδες. Η απόλυτη ξεφτίλα ... ο απόλυτος όχλος ... και όλα μεταξύ ανθρώπων που θεωρητικά αγαπούν το ίδιο πράγμα ...
Μακάρι να μάθουμε να εκφραζόμαστε και να στηρίζουμε την ομάδα μας όπως μας δίδαξε εδώ και 4 χρόνια ο Θεόδωρος Ζαγοράκης ... και όλη η κατάσταση που δημιουργήσαμε μαζί
Με λιγότερο δηλαδή εγωισμό ...
όλοι ΠΑΟΚ ήταν και το '70 και το '80 και το '90 και τώρα.
Τα τελευταία 4 χρόνια όμως ο ΠΑΟΚ έμοιαζε περισσότερο από ποτέ με τις πρώτες δεκαετίες δημιουργίας του ... όταν τον διοικούσαν γνήσιοι παοκτσήδες και είχαν την στήριξη όλου του κόσμου ... χωρίς ταμπέλες ... μόνο με φωνή και με μαζική παρουσία ...
kos

Δημοσίευση από kos »

μπορει καποιος στα σοβαρα να μου αναλυσει τι επιλογες εχει αυτη την στιγμη που μιλαμε ο ζαγορακης?
στα σοβαρα ομως. εαν μπορει και πως να σωσει την παρτιδα. για την ομαδα φυσικα και κατ΄επεκταση για την παρτυ του. γιατι προσωπικα δεν το βλεπω εφικτο.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λοιπόν θα πω κάτι.Καθίστε δείτε τη συνέντευξη του Ζαγοράκη την τελευταία.Μίλησε σωστά???Όταν τελείωσε η συνέντευξη τι συναίσθημα είχατε????Εγώ θα πω τι συναίσθημα είχε.Η ομάδα είναι δύσκολα και θα χρειαστεί ΙΣΩΣ και να πουλήσουμε ή να αποδεσμεύσουμε κάποιο παίκτη αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο.Έτσι ήμουν ήρεμος μέχρι που έμαθα κάποια off the record πράγματα που επιβεβαιώθηκαν στην ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ συνέντευξη του Βρύζα.Και έρχομαι και ερωτώ.Μιλάμε για ειλικρίνεια από το Ζαγοράκη όταν κάνει τέτοια συνέντευξη?Αν έλεγε τότε ότι θα φύγουν αρκετοί πρωτοκλασσάτοι κανείς δε θα του έλεγε τίποτα.Και όχι να βάζει τους "δικούς" του από τα ΜΜΕ να μας ποτίζουν ιστορίες.Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά.Ο ΠΑΟΚτσής συγχωρεί τα πάντα εκτός από το ΨΕΜΑ και την φίμωση.Τον αγαπάμε τον Ζαγοράκη,εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο από αυτόν στον ορίζοντα ΑΛΛΑ τα λάθη του θα τα λέμε,τα λάθη που συνεχίζονται και αυτό είναι το πιο λυπηρό απ'όλα!!!!
:pano:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καταρχην να σώσει την πάρτη του από τι ρε Kos ? Μια χαρά είναι με καταπληκτική οικογένεια, γκαφρά για μια ζωή ... και πολλές δουλειές αν γουστάρει που τον περιμένουν αν θέλει ... Εμείς πως θα σωθούμε να το συζητήσουμε :)

Ο άνθρωπος επέλεξε να ασχολήτε με την καψούρα του, μαζί με εμάς ...

Το θέμα όμως δεν είναι τι θα κάνει αυτός αλλά ο ΠΑΟΚ όπως σωστά είπες ...

Επιλογές έχουμε πλέον την μοναδική δηλαδή της εξυγίανσης με βίαιο τρόπο ...

Η γνώμη μου είναι ότι εμάς τον κόσμο μας συμφέρει η ιστορία που διαμορφώνεται αφού η ομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καθαρίσει από χρέη.

Η γνώμη κάποιων από εμάς ήταν πάντα ότι σε καθαρό περιβάλλον ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων ..Φτάνει πάντα ο κόσμος να είναι από δίπλα να στηρίζει με το υστέρημά του την καψούρα του.

Άλλοι λένε ότι φως θα δούμε μόνο με επενδυτή ...

Τώρα πλέον θα φανεί τι θα γίνει ...

εγώ έχω ξαναπεί ότι για παίχτες δεν με νοιάζει ... (εκτός εξαιρέσεων) ... όποιος και να φύγει αντικαταστήτε ... αν είμαστε υγειής θα πάρουμε καλύτερους !
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Nα σώσει την πάρτυ του από τα οικονομικά βάρη επί διοικήσεως του (3, 3.5 μύρια μπορεί και παραπάνω,who knows).
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Ξέρω ότι γράφω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά θα πω και γω το μακρύ μου.
Επειδή δεν προλαβαίνω να τοποθετηθώ για όσα σημαντικά αναφέρονται (τα φαγε - δεν τα φαγε - μαζί τα φάγαμε)
(που ναι ο βιειρινια) (πουλα) φπα. φμυ, ετακ, φμαπ και τα λοιπά που χρωστάμε,
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει.
Ζω για την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα ξαναγίνει αληθινός.
Με παίχτες από τη Μακεδονία (όχι τη χώρα) ή έστω πρόσφυγες Μικρασιάτες.
Πρώτη φορά στα χρόνια που βλέπω μπάλα, πάει να γίνει κάτι τέτοιο (έστω από ανάγκη)
Με ένα σοβαρό προπονητή και με διάθεση να συμμαζευτεί το πράγμα.
Με όλα αυτά που διαβάζω ξενερώνω γιατί ξέρω ότι κάνα διπλο του αρη ή της αεκ θα διαλυθούν όλα.
Δεν θέλω ούτε ζαγοράκη
ούτε επενδυτές
ούτε Γούμενους
ούτε διαφήμιση στην φανέλα
ουτε μπιζνες πλαν
Θέλω πιτσιρικάδες που θα δουλεύουν από τα τσικό μαζί με έναν προπόνητή ισάξιο του Μπολονι (και γιατί όχι τον ίδιο)
Θέλω τη λειτουργία της Μπάρτσα
με τη νοοτροπία της Μπιλμπάο
και ας φύγουν όλοι. (Θα αναλάβω εγώ μετα...)
μόνο μια παράκληση προς όλους:
Αφήστε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

mauros hmer έγραψε: Θέλω τη λειτουργία της Μπάρτσα
με τη νοοτροπία της Μπιλμπάο
μόνο μια παράκληση προς όλους:
Αφήστε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ
Μαύρε Χμερ αν μου επιτρέπεις θα απομονώσω αυτές σου τις φράσεις.
Λειτουργία Μπάρτσα - Νοοτροπία Μπιλμπάο. Απίστευτο !!!
Να το δω και ας πεθάνω.Μία ομάδα σύμβολο της Β.Ελλάδος που θα παίζει μόνο με παίκτες γηγενείς.
Ούτε ξένοι,ούτε κάτω από Τέμπη.Και βιομηχανία παραγωγής ταλέντων από άκρη σε άκρη σε όλη την Β.Ελλάδα.
Αυτός θα είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ και θα εκφράζει κυριολεκτικά αυτήν την άκρη του κόσμου που ζούμε.
Βάλτε μέσα πιτσιρίκια να γουστάρουμε.Θα φάμε μπάτσες στην αρχή αλλά και τώρα με τους επαγγελματίες των εκατοντάδων χιλιάδων δεν τρώμε ?

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Kαι ποιος δεν θα το ηθελε αυτο?
Βρειτε μου εναν...
Μαλλον απιθανο ομως... :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”