Ρε tad διάβασες στο τέλος τι γράφω ?tad έγραψε:Ρε σι geoavr όλα αυτά που έγραψες είναι μαγκιά .... ????
Είπες κάτι που κάνει καλό στον ΠΑΟΚ ... ?? Είπες κάτι που δεν έχουν πει άλλοι υβριστές του Ζαγοράκη εδώ και 30 ημέρες ...
Ή το άλλο που γράφεις είναι κάτι που δικαιολογεί τον Παοκτσή στο να βρίζει τον Ζαγόρ ...
Όλοι οι πρόεδροι υβρίζονται ... είναι η μοίρα τους στην Ελλάδα ... ωραία διαπίστωση και ωραία δικαιολογία για να βρίζουν τον Ζαγόρ ...
Αντί λέω να γράφουμε αυτά, να στηρίξουμε την ομάδα μας και τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην ομάδα μας ...
υποσ.
1ον το Carefour έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό αφού ήταν γάγγραινα για την αγορά ... είναι μέσα εδώ και 8 χρόνια ...
2ον το 2ο -της πλάκας- υποννοούμενο προς Βρύζα και Σαχπατζίδη δεν το κατάλαβα ... υποννοείς ότι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ ώστε να έχουν παράπλευρα οφέλη με τα ΣΜ τους και τους παοκτσήδες ως πελάτες ? αν εννοείς αυτό και λες ότι αυτό είναι κακό ????? τι να πω ???? γιατρός πρέπει να μας κοιτάξει ...
Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε ...
με εξυπνάδες και ντου δεν γίνεται τίποτα ...
στο τέλος της χρονιάς οι περισσότεροι θα είναι διαλυμένοι ...
εμείς είμαστε σε μία φάση που λόγω των άξιων ανθρώπων που μας διοικούν έχουμε την δυνατότητα και με λίγα φράγκα να κάνουμε παπάδες ...
στηρίξτε αλλιώς ετοιμαστήτε για τα χειρότερα ...
Προσωπικές απόψεις εκφράζω και δεν έχω καμιά εσωτερική πληροφόρηση.Τι μαγκιές και π@παριές μου λές εσύ ?
Εγώ λέω να μην κάθεστε και μαλώνετε εσείς που βλέπετε τον ΠΑΟΚ με γυαλιά ''Ζαγοράκης'' και οι άλλοι που τα μηδενίζουν όλα.Ο ΠΑΟΚ δεν θα χαθεί γιατί θα φύγει ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης.Υπάρχουν από πίσω άνθρωποι που θα συνεχίσουν το έργο του και πιστεύω ότι επειδή έμαθαν από τα λάθη του, θα τα πάνε πολύ καλύτερα.
Εσύ κατάλαβες ότι εννοώ ότι από τα deal θα έχουν παράπλευρα κέρδη ? Μαγκιά τους αν έχουν αλλά εγώ εννοώ ότι ήρθαν για να μείνουν(Βρύζας -Σαχπ).Δεν θα ξαναδούμε πχ τον Βρύζα υποψήφιο τεχν διευθυντή του παο.
Και όπως τα λες,ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση αναδιοργάνωσης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, άσχετα ποιος είναι πρόεδρος.
Ο Ζαγοράκης έκανε χίλια καλά στον ΠΑΟΚ και μόνο η ιστορία θα τα καταγράψει με ακρίβεια.
Αλλά έκανε και πολλά που θα ήταν καλύτερα να τα ξεχάσουμε.
Και φυσικά ενωμένοι να προχωρήσουμε και να μην αφήσουμε πρόσωπο ή πρόσωπα να μας διχάσουν.