Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Τοσκιτης πριν ενα 5λεπτο:
Η μεταγραφή του Vanja Drkusic μετά απο αρκετές συζητήσεις εξαρτάται πλέον απο την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ που λόγω Ρωσίας βρίσκεται σε επαφή με αυτήν της Sochi . Αν οι δύο πλευρές βρουν τη χρυσή τομή τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή. Έρχονται Χαφ, CB και αρ. μπακ
Η μεταγραφή του Vanja Drkusic μετά απο αρκετές συζητήσεις εξαρτάται πλέον απο την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ που λόγω Ρωσίας βρίσκεται σε επαφή με αυτήν της Sochi . Αν οι δύο πλευρές βρουν τη χρυσή τομή τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή. Έρχονται Χαφ, CB και αρ. μπακ
Πες μας και το αλλο Μprist64 έγραψε:στις 23.00 το εγραψε ο μπαλτακος στο τσατGospi έγραψε:Αργειτε! Εκλεισε λεμε!
Το βγαλε το σπορτ24
στις 23.11 το αντεγραψε ο kyri στο τουιτερ
μετα το ανεβασαν στο fb
μετα το αντεγραψε ο παπασκουριας
το σπορτ 24 αργησε
and the winner is ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ
- Mitsospaoki4
- Moderator
prist64 έγραψε:στις 23.00 το εγραψε ο μπαλτακος στο τσατGospi έγραψε:Αργειτε! Εκλεισε λεμε!
Το βγαλε το σπορτ24
στις 23.11 το αντεγραψε ο kyri στο τουιτερ
μετα το ανεβασαν στο fb
μετα το αντεγραψε ο παπασκουριας
το σπορτ 24 αργησε
and the winner is ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ
O νικητής είμαι εγώ, για δες τι γράφω το μεσημέρι.
obanebane έγραψε:Περιμένω το βράδυ non paper.
Δευτέρα το αργότερο Τρίτη ο Μεϊτέ στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές.
Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής, θεωρώ ότι έτσι θα γίνει κιόλας.
-
Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ "σιωπηλά" εδώ και χρόνια το φόρουμ και είπα να συμμετάσχω και 'γω πλέον με πιο ενεργό τρόπο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Βλέποντας λοιπόν το ρόστερ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μου δίνεται η εντύπωση πως ο προπονητής θέλει 3 επιλογές σε κάθε θέση, έστω και αν η 3η είναι κατά συνθήκη επιλογή.
Παρακάτω αναφέρω τους παίκτες κατά θέση και λογίζοντας όλους τους κεντρικούς χαφ ως 8άρια.
Κοτάρσκι - Τσιφτσής - Ταλιχμανίδης (3)
Σάστρε - Όττο - Βιειρίνια (3)
Εκόγκ - Κετζιόρα - Θυμιάνης (3)
Κουλιεράκης - Μιχαηλίδης - Νάσμπερκ (3)
Μπάμπα - Σοάρες - Βιειρίνια - Όττο (4) Καμαρά - Σβαμπ - Οζντόεφ - Τσιγγάρας (4)
Ντεσπότοφ - Ζίφκοβιτς - Σορετίρε (3)
Τάισον - Τισουντάλι - Κωνσταντέλιας (3)
Κωνσταντέλιας - Μουργκ - Σορετίρε (3)
Τσάλοφ - Τόμας - Τισουντάλι - Σαμάτα (4)
Από τα παραπάνω, εγώ διακρίνω να περισσεύει σίγουρα ένα φορ (Σαμάτα) και ίσως ένα αριστερό μπακ, το οποίο αφού δεν είναι ο Βιερίνια, τότε μάλλον είναι ο Σοάρες.
Επίσης αυτό που βλέπω, είναι πως λείπουν 2 χαφ σίγουρα, έτσι ώστε ο αριθμός τους από 4 που είναι σήμερα, να φτάσει στα 6. Αν ο ένας είναι ο Μεϊτέ τότε σίγουρα αναμένουμε ακόμα έναν. Αν τώρα για τον Α-Β λόγο ο προπονητής θέλει να αντικαταστήσει και έναν εκ των Τσιγγάρα ή Οζντόεφ, τότε μαζί με τον Μεϊτε θα πρέπει να αναμένουμε και άλλους δύο!
Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν επιδείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και μας ευνοήσει και λίγο η Θεά τύχη και μπορέσουμε να μπούμε στο CL, τότε βάζουμε πολύ γερές βάσεις για κάτι ανεπανάληπτα όμορφο.
Παρακολουθώ "σιωπηλά" εδώ και χρόνια το φόρουμ και είπα να συμμετάσχω και 'γω πλέον με πιο ενεργό τρόπο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Βλέποντας λοιπόν το ρόστερ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μου δίνεται η εντύπωση πως ο προπονητής θέλει 3 επιλογές σε κάθε θέση, έστω και αν η 3η είναι κατά συνθήκη επιλογή.
Παρακάτω αναφέρω τους παίκτες κατά θέση και λογίζοντας όλους τους κεντρικούς χαφ ως 8άρια.
Κοτάρσκι - Τσιφτσής - Ταλιχμανίδης (3)
Σάστρε - Όττο - Βιειρίνια (3)
Εκόγκ - Κετζιόρα - Θυμιάνης (3)
Κουλιεράκης - Μιχαηλίδης - Νάσμπερκ (3)
Μπάμπα - Σοάρες - Βιειρίνια - Όττο (4) Καμαρά - Σβαμπ - Οζντόεφ - Τσιγγάρας (4)
Ντεσπότοφ - Ζίφκοβιτς - Σορετίρε (3)
Τάισον - Τισουντάλι - Κωνσταντέλιας (3)
Κωνσταντέλιας - Μουργκ - Σορετίρε (3)
Τσάλοφ - Τόμας - Τισουντάλι - Σαμάτα (4)
Από τα παραπάνω, εγώ διακρίνω να περισσεύει σίγουρα ένα φορ (Σαμάτα) και ίσως ένα αριστερό μπακ, το οποίο αφού δεν είναι ο Βιερίνια, τότε μάλλον είναι ο Σοάρες.
Επίσης αυτό που βλέπω, είναι πως λείπουν 2 χαφ σίγουρα, έτσι ώστε ο αριθμός τους από 4 που είναι σήμερα, να φτάσει στα 6. Αν ο ένας είναι ο Μεϊτέ τότε σίγουρα αναμένουμε ακόμα έναν. Αν τώρα για τον Α-Β λόγο ο προπονητής θέλει να αντικαταστήσει και έναν εκ των Τσιγγάρα ή Οζντόεφ, τότε μαζί με τον Μεϊτε θα πρέπει να αναμένουμε και άλλους δύο!
Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αν επιδείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και μας ευνοήσει και λίγο η Θεά τύχη και μπορέσουμε να μπούμε στο CL, τότε βάζουμε πολύ γερές βάσεις για κάτι ανεπανάληπτα όμορφο.
ΟΚ αυτό που ξέραμε όλοι οτι θα γινότανε στα θέλω του ΠΑΟΚ, έγινε στις 4 Αυγούστου. Το Μεϊτέ Καμαρά Ντέλιας στον άξονα του ΠΑΟΚ είναι πιά γεγονός.
Ποιος ειναι ο Μπαλτακος?Hayate έγραψε:Το άλλο Μ είναι Μπαλτακος ...το είπε..
- WeWillRockYou
Μακάρι να ανακοινωθεί επίσημα ο Μειτέ να ηρεμήσουμε.
Εξαιρετικά σημαντικό να έχει παραμείνει ο κορμός όλης της πρωταθλήτριας ομάδας και να έχει ενισχυθεί κιόλας.
Πιο πολύ από όλα χαίρομαι, γιατί αξίζει η ευκαιρία στον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορίας της ομάδας, να έχει όλο το ροστερ του σχετικά νωρίς για πρώτη φορά.
Εξαιρετικά σημαντικό να έχει παραμείνει ο κορμός όλης της πρωταθλήτριας ομάδας και να έχει ενισχυθεί κιόλας.
Πιο πολύ από όλα χαίρομαι, γιατί αξίζει η ευκαιρία στον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορίας της ομάδας, να έχει όλο το ροστερ του σχετικά νωρίς για πρώτη φορά.
-
Περιμένετε να βγει και από τους άλλους γιατί ο συμπαθής τζιομπανογλου είχε πει και ότι καναμε πρόταση στον Αντουνα
O antunna ειναι δεξι εξτρεμ. Συλλογη θα τους κάνουμε;
Επίσης επιτέλους κλείνει ο Μειτε.
Ο Σλοβένος για αντί εκονγκ το παίρνω με τα 1000.
Αριστερό μπακ.... θέλω έλληνα. Το μπακ απ του μπαμπά του Ραχμανίδη δε γινεται να πιάνει θέση ξένου.
Επίσης επιτέλους κλείνει ο Μειτε.
Ο Σλοβένος για αντί εκονγκ το παίρνω με τα 1000.
Αριστερό μπακ.... θέλω έλληνα. Το μπακ απ του μπαμπά του Ραχμανίδη δε γινεται να πιάνει θέση ξένου.