Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από niko70 »

Γρίφους θα δούμε πολλούς, όπως κάθε χρόνο...Και αυτοί αφορούν και επιθυμίες μάνατζερ και παικτών τους και όχι κατ'ανάγκη επιλογές στη λίστα της διοίκησης...

Το δεδομένο για τη νέα χρονιά είναι ότι πάμε σε μείωση του αγωνιστικού μπάτζετ...Αυτό έχει ξεκαθαριστεί με διάφορους τρόπους...Αν υποθέσουμε ότι μέχρι και φέτος ή τρύπα ήταν 2.3 μύρια και φέτος θα κλείσει κοντά στα 4, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα...Αν υποθέσω ότι η ΠΑΕ είναι τακτοποιημένη όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς την εφορία και τα ταμεία (διοίκηση πρωτοδικείου), τότε οι οφειλές είναι προς παίκτες, προπονητές και ίσως ιδιώτες για εργασίες στο προπονητικό και την Τούμπα...

Με δεδομένη την πρόθεση του Ζαγοράκη να καθαρίσει με τις οφειλές, ή πάμε για πωλήσεις (Κρέσιτς, Βιτόλο, Βιεϊρίνια), ή δραστική μείωση του μπάτζετ, ώστε από του χρόνου να έχουμε πλεόνασμα...Θα υποθέσω και πάλι ότι η φετινή τρύπα των 2 περίπου μυρίων, αφορά το 1 μύριο των εργασιών της Τούμπας και 1 επιπλέον λόγω μειωμένων εσόδων...Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι τα έσοδα του χρόνου θα είναι ίδια με τα φετινά (απίθανο για μένα) θα πρέπει το μπάτζετ να είναι κατά 1 μύριο μικρότερο, για να είμαστε ισοσκελισμένοι...

Προφανώς, όσο περισσότερο ρίξουμε το μπάτζετ πέραν του 1 μυρίου, τόσο θα είναι και το πλεόνασμα που θα έχουμε για να καλύψουμε την τρύπα...(με την προϋπόθεση ότι δεν μειώνονται κι άλλο τα έσοδα)...

Η δική μου άποψη είναι να αποφύγουμε τη μεγάλη ζημιά (πώληση Βιεϊρίνια), πουλώντας Κρέσιτς, Βιτόλο (με βαριά καρδιά) εξοικονομώντας μαζί με τα συμβόλαια γύρω στα 2,5 μύρια. Από Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο, που είναι βέβαιο ότι αποχωρούν, άλλο 1 μύριο...Άλλο 0,5 από μικρά συμβόλαια που τελειώνουν ή δανεικούς...Με αυτά παίρνεις προπονητή, επιθετικό χαφ και κάνεις αύξηση στο Βιεϊρίνια...Τα υπόλοιπα για κόλλες και στόκους...

Άκαιρο και off-topic, αλλά βρήκα χρόνο και τα έγραψα...Ο λογιστής της γειτονιάς σας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πριν λιγο καιρο μιλουσαν για ανοιγμα 3 εκ ε...και προθεση μειωσης του μπατζετ 3εκ ε...θα φανει στην συνεντευξη τυπου ..ελπιζω απο οικον διευθυντη....σιγουρα εκτος μουσλι φιλομενο και ο σαβινι των 3οο και 6 παιχνιδιων να φυγει να μεινει ο σεξυ με 200 μειωσεις και σε κπ αλλους ...και δυστυχως πωληση που ειναι απαραιτητη.. κρεσιτς(αν κατσει) και βιερ(δυστυχως)

για μαντζιο το σκεφτονται απο καιρο αλλα φοβιζει η αγωνιστικη απραξια...αν και απο το να δωσεις 350 που λεγεται οτι θα ναι τα μεγαλυτ συμβολαιο απο δω και περα....και να ψαχνεις ξενο λαχειο ..ισως να τ αδωσουμε στο μαντζιο μπ;ας και σοβαρευτει γιατι καλα στοιχει τεχνικη τουλαχιστον εχει οπως και ογκο...
mits4

Δημοσίευση από mits4 »

παιδιά μήπως η μετοχή της ξένης εταιρίας είναι ο castillo;;;και ακριβός είναι σχετικα και έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. μήπως;; :? :? :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:πριν λιγο καιρο μιλουσαν για ανοιγμα 3 εκ ε...και προθεση μειωσης του μπατζετ 3εκ ε...θα φανει στην συνεντευξη τυπου ..ελπιζω απο οικον διευθυντη....σιγουρα εκτος μουσλι φιλομενο και ο σαβινι των 3οο και 6 παιχνιδιων να φυγει να μεινει ο σεξυ με 200 μειωσεις και σε κπ αλλους ...και δυστυχως πωληση που ειναι απαραιτητη.. κρεσιτς(αν κατσει) και βιερ(δυστυχως)

για μαντζιο το σκεφτονται απο καιρο αλλα φοβιζει η αγωνιστικη απραξια...αν και απο το να δωσεις 350 που λεγεται οτι θα ναι τα μεγαλυτ συμβολαιο απο δω και περα....και να ψαχνεις ξενο λαχειο ..ισως να τ αδωσουμε στο μαντζιο μπ;ας και σοβαρευτει γιατι καλα στοιχει τεχνικη τουλαχιστον εχει οπως και ογκο...

Τα @@ μου εχει ο μαντζιος καλυτερα σακης παρα αυτο το παλτο, ακου τεχνικη και ογκο ημαρτον ρε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τεχνικη εχει καλυτερη απο τα φορ μας τουλαχιστον ειχε και ογκο μια χαρα εχει ειναι και 1 90 ..θυμισου ποσο μας ζοριζε παντα...μακαρι να φερουν κτ καλυτερο....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ενα κωλοπαιδαρακι αμπαλο ειναι τυπου μητρογλου και μακου και πολλων αλλων μαλακισμενων κυριολεκτικα και μεταφορικα που εχει γεμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τεχνική έχει ο μάντζιος...
μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

απλά βαριέται, παίζει για την πλάκα του, εξασφαλισμένος είναι οικονομικά και έχει τη μπάλα για χόμπι.
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΠΙΖΩ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

MANIAKOS έγραψε:τεχνικη εχει καλυτερη απο τα φορ μας τουλαχιστον ειχε και ογκο μια χαρα εχει ειναι και 1 90 ..θυμισου ποσο μας ζοριζε παντα...μακαρι να φερουν κτ καλυτερο....
ποιον ζοριζε???τον κνολ τον γκαβρανσιτς τον μελισση...την ομαδα που βγηκε 9η...να τα λεμε ολα δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bob έγραψε:
Τέλος αν επαληθευτούν κάποια πράγματα ο καινούργιος προπονητής μπορεί να αναστήσει και πάλι τον Παπάζογλου γιατί το έχει κάνει και στο παρελθόν αυτό.
dusan εννοείς?

μακπτολ μην ασχολεισαι μαζι μου ρε φίλε,πες είμαι καποιος που θέλει να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και κανει πόλεμο...
eorprol παρακαλώ makptol είμαι εκει που συχνάζουν πολλοί καθαροαιμοι εδω είμαι eorptol :lol: :lol:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα θα σxoλιαζω όμως και τα δικα σου ποστ απο την στιγμή που είναι στο φόρουμ φυσικά και δεν θα βριζω όπως εσυ....πάντως αν πας για πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα σε ψηφίσω σαν μέτοχος που είμαι .... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Sera4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:τεχνικη εχει καλυτερη απο τα φορ μας τουλαχιστον ειχε και ογκο μια χαρα εχει ειναι και 1 90 ..θυμισου ποσο μας ζοριζε παντα...μακαρι να φερουν κτ καλυτερο....
ποιον ζοριζε???τον κνολ τον γκαβρανσιτς τον μελισση...την ομαδα που βγηκε 9η...να τα λεμε ολα δηλαδη...
μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ειχε δειξει στοιχεια και στο τσου λου π.χ με βερντερ...δεν ηταν κακος παικτης ...τεμπελης και κλασσικος μλκς ελληνας ππου με λιγο ταλεντο το βλεπει κπς ναι..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το αμάξι του λαού και η ξεχασμένη πίστα!

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

ως γυναίκα του προέδρου έχω πολλά αυτοκίνητα. Ένα μικρό όταν κατεβαίνω στην Τσιμισκή για τα ψώνια. Ένα σπορ όταν θέλω να σπιντάρω, ένα vip για ταξίδια και το αγαπημένο μου! Το αμάξι του λαού!

Το αμάξι του λαού μου πρόσφερε τόσα πολλά, όσα όλα μαζί. Αναγκάζομαι να το δώσω φυσικά γιατί τώρα με την κρίση η τιμή του αργότερα θα πέσει. Είνα πολύ πιθανόν να το κάνω με 6-7 χαρτιά! Εντάξει το αγαπάω αλλά δεν μπορώ να πω όχι.

Θα μου λείψει το φανταχτερό του πράσινο χρώμα, οι ελκυστικές του στροφές. Όμως τα λεφτά είναι πολλά που μου δίνει η «μάνα» κατασκευαστική και δεν θα μπορέσω να πω όχι. Αρκεί βέβαια να δω και στην πράξη αυτά που μου είπαν στα λόγια.

Kαι τώρα σκέφτομαι: Πού να το φανταζόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ στις 24 Σεπτεμβρίου του 1995 όταν τερμάτιζε τρίτος ότι η μοίρα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και σε μένα τέτοιο τρελό «παιχνίδι» σε εκείνη την ξεχασμένη πίστα!!

Γιατί για… χάρη αυτών των σημαδιακών στιγμών και τοποθεσιών σε καιρούς δύσκολους μπορεί να βγάλω τόσα πολλά λεφτά! Μπορεί…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://transfernews.gr/news/articles/i-ginaika-tou-proedrou.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Παρ 27 Μάιος 2011, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Βάζουμε ολόκληρο το κείμενο, όχι μόνο το link.
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

μακαρι να μν ισχυει κατι τέτοιο.....λογικα εννοοει τον ΑΝΤΕΛΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και το πρασινο χρώμα του αμαξιού είναι λογικά τα πρασινα F50 ADIDAS του ΒΙΕΡΙ.....ελπιζω να κάνω λάθος... :(
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω ΧΡΙΣΤΟ απο αυτά που γράφει ο τύπος?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μάλλον Βιέρι........ :evil:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Τολμηστε και καντε κανα αστειο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”