Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
επισης νομίζω στο εστοριλ ασχολουνται με το μηχανοκινιτο αθλητισμο...και αν δν κανω λα8ος απο εκει μεγαλωσε και ο ΒΙΕΡΙ.....μακαρι να εννοει τον ΚΟΥΤΣΙΑ,,,,,,,,για τις απιστευτες στροφες που εκανε......ειναι και φορμουλα...χαχα 

"μαμά" κατασκευαστική, Εστορίλ, ...Βιέρι εννοεί και πάει για Σπόρτινγκ (πράσινα δε φοράνε αυτοί..)
η μαμά κατασκευαστική....
η Πόρτο φέτος θα ξεπουλήσει.
Αν εννοεί τον Βιέρι, ίσως είναι η καλύτερη περίπτωση, γιατί στα 6-7 χαρτιά προφανώς δεν αφαιρούμε το 30% της Πόρτο.
η Πόρτο φέτος θα ξεπουλήσει.
Αν εννοεί τον Βιέρι, ίσως είναι η καλύτερη περίπτωση, γιατί στα 6-7 χαρτιά προφανώς δεν αφαιρούμε το 30% της Πόρτο.
24/09/1995 Ο Σουμάχερ τερματίζει 3ος στην πίστα του Εστορίλ. For the records ήταν ακόμα στην Benetton.. Μετά πήγε στη φεράρι... 

ακυρο......ο τρανσφερ λεει και καλα οτι δν λεει οτι 8α φιγει καποιος.....μαλλον εννοουν την ΠΑΕ...ομαδα του λαου.....και σε καποιο σημειο λεει "αρκει να κανουν πραξη αυτα που ειπαν στα λογια""η μανα κατασκευαστικη"....κατι σε ΚΑΤΑΡ μερια μου κανει......ΑΠΙ8ΑΝΟ!!!!!!
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
ως γυναίκα του προέδρου έχω πολλά αυτοκίνητα. Ένα μικρό όταν κατεβαίνω στην Τσιμισκή για τα ψώνια. Ένα σπορ όταν θέλω να σπιντάρω, ένα vip για ταξίδια και το αγαπημένο μου! Το αμάξι του λαού!
Το αμάξι του λαού μου πρόσφερε τόσα πολλά, όσα όλα μαζί. Αναγκάζομαι να το δώσω φυσικά γιατί τώρα με την κρίση η τιμή του αργότερα θα πέσει. Είνα πολύ πιθανόν να το κάνω με 6-7 χαρτιά! Εντάξει το αγαπάω αλλά δεν μπορώ να πω όχι.
Θα μου λείψει το φανταχτερό του πράσινο χρώμα, οι ελκυστικές του στροφές. Όμως τα λεφτά είναι πολλά που μου δίνει η «μάνα» κατασκευαστική και δεν θα μπορέσω να πω όχι. Αρκεί βέβαια να δω και στην πράξη αυτά που μου είπαν στα λόγια.
Kαι τώρα σκέφτομαι: Πού να το φανταζόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ στις 24 Σεπτεμβρίου του 1995 όταν τερμάτιζε τρίτος ότι η μοίρα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και σε μένα τέτοιο τρελό «παιχνίδι» σε εκείνη την ξεχασμένη πίστα!!
Γιατί για… χάρη αυτών των σημαδιακών στιγμών και τοποθεσιών σε καιρούς δύσκολους μπορεί να βγάλω τόσα πολλά λεφτά! Μπορεί…
Δεν μιλάμε για πώληση παίκτη. Πως αλλιώς μπορεί να έρθουν τόσα λεφτά;
Το αμάξι του λαού=....................(αξίζει 6-7 χαριά, μου πρόσφερε πάρα πολλά, με την κρίση η τιμή θα πέσει, πράσινο χρώμα, ελκυστικές στροφές, μάνα κατασκευαστική δίνει τα φράγκα)
Ξεχασμένη πίστα: Εστορίλ.
Τι είναι; Οεο;
ως γυναίκα του προέδρου έχω πολλά αυτοκίνητα. Ένα μικρό όταν κατεβαίνω στην Τσιμισκή για τα ψώνια. Ένα σπορ όταν θέλω να σπιντάρω, ένα vip για ταξίδια και το αγαπημένο μου! Το αμάξι του λαού!
Το αμάξι του λαού μου πρόσφερε τόσα πολλά, όσα όλα μαζί. Αναγκάζομαι να το δώσω φυσικά γιατί τώρα με την κρίση η τιμή του αργότερα θα πέσει. Είνα πολύ πιθανόν να το κάνω με 6-7 χαρτιά! Εντάξει το αγαπάω αλλά δεν μπορώ να πω όχι.
Θα μου λείψει το φανταχτερό του πράσινο χρώμα, οι ελκυστικές του στροφές. Όμως τα λεφτά είναι πολλά που μου δίνει η «μάνα» κατασκευαστική και δεν θα μπορέσω να πω όχι. Αρκεί βέβαια να δω και στην πράξη αυτά που μου είπαν στα λόγια.
Kαι τώρα σκέφτομαι: Πού να το φανταζόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ στις 24 Σεπτεμβρίου του 1995 όταν τερμάτιζε τρίτος ότι η μοίρα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και σε μένα τέτοιο τρελό «παιχνίδι» σε εκείνη την ξεχασμένη πίστα!!
Γιατί για… χάρη αυτών των σημαδιακών στιγμών και τοποθεσιών σε καιρούς δύσκολους μπορεί να βγάλω τόσα πολλά λεφτά! Μπορεί…
Δεν μιλάμε για πώληση παίκτη. Πως αλλιώς μπορεί να έρθουν τόσα λεφτά;
Το αμάξι του λαού=....................(αξίζει 6-7 χαριά, μου πρόσφερε πάρα πολλά, με την κρίση η τιμή θα πέσει, πράσινο χρώμα, ελκυστικές στροφές, μάνα κατασκευαστική δίνει τα φράγκα)
Ξεχασμένη πίστα: Εστορίλ.
Τι είναι; Οεο;
-
Και το πράσινο χρώμα που κολλάει vaggio;
Μάλλον για Βιεϊρίνια λέει. Ή δεν λέει τίποτα και έμπλεξε δέκα πράγματα για να σπάμε το κεφάλι μας.
Μάλλον για Βιεϊρίνια λέει. Ή δεν λέει τίποτα και έμπλεξε δέκα πράγματα για να σπάμε το κεφάλι μας.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν Πορτογαλία κ Βιερίνια...
Αλλά αυτό το " δεν λεει πουθενα το κουιζ οτι καποιος φευγει"...
Μπας κ δίνουμε την εκμετάλευση της Τούμπας ή νεου γηπέδου ή εμπορικές χρήσεις (ή κατι τέτοιο τεςπα) έναντι 6-7 μυρίων από Κατάρ μεριά ???
Αλλά αυτό το " δεν λεει πουθενα το κουιζ οτι καποιος φευγει"...

Μπας κ δίνουμε την εκμετάλευση της Τούμπας ή νεου γηπέδου ή εμπορικές χρήσεις (ή κατι τέτοιο τεςπα) έναντι 6-7 μυρίων από Κατάρ μεριά ???
Υπάρχει περίπτωση να μιλάει για ακίνητη περιουσία;;;
Γιατί τι άλλο παίζει να είναι εκτός από παίκτη που αξίζει τόσο;;;
Ιδιοκτησία της ΠΑΕ όμως, μόνο το -ημιτελές- προπονητικό δεν είναι; Που σιγά μη πιάσει 7 εκατομμύρια...
Πω ρε τράνσφερ... Δώσε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Γιατί τι άλλο παίζει να είναι εκτός από παίκτη που αξίζει τόσο;;;
Ιδιοκτησία της ΠΑΕ όμως, μόνο το -ημιτελές- προπονητικό δεν είναι; Που σιγά μη πιάσει 7 εκατομμύρια...
Πω ρε τράνσφερ... Δώσε κάτι πιο συγκεκριμένο.
λέει ότι σαν αυτό που δίνει έχει κι άλλα. Γήπεδο έχουμε ένα. Εκτός από παίχτες, τι άλλο έχουμε μη μοναδικό;
gika έγραψε:Κι ο Σαντος από το Εστορίλ δεν είναι;
Αγοράζει ο Σάντος την ΠΑΕ ???

Έρχεται κ ο Κονσεισάο τάχα αυριο για να δει τους παλιούς του φίλους... (ενώ έρχεται για προπονητης ή αντε τεχν. διευθυντης !!!) Ταμάμ !

Προπονητές τις κερκίδας.. Άφθονοι..paokmono έγραψε:λέει ότι σαν αυτό που δίνει έχει κι άλλα. Γήπεδο έχουμε ένα. Εκτός από παίχτες, τι άλλο έχουμε μη μοναδικό;
Για μένα ειναι ο πιο ευκολος γρίφος , αλλά επειδή δε μας αρέσει δε το δεχομαστε!!!
Δυστυχως στο Βιερινια αναφερεται ( ασχετο αν επαληθευτει ή όχι ! )
Δυστυχως στο Βιερινια αναφερεται ( ασχετο αν επαληθευτει ή όχι ! )