Κύριοι πλέον γράφουμε ιστορία!

Το Justin tv το δείχνει αδερφέ αλλά πρέπει να βάλεις κωδικό πρώτα μετά την εντολή format c:\ .Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
CSI Kozani-Vivi kicks ass,
Prison Blackterror,
Draculation-the real story of Ani Lorak,
Desperate Dreamwarriorwives,
Mithrio-Attack on Glass Palace and Avlaia 13
Return of the living SHREK
DimisK took his piruni-gun
Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω....DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...
Γειά σου ασπρόμαυρη ... Πρώτα από όλα θέλω να σας ενημερώσω πως είμαστε 4 αυτοί που θέλουμε την δική μας εκπομπή... Ακολουθούν τα 4 ονόματα:aspromauri έγραψε: Παρακαλώ τους υπεύθυνους "καναλάρχες" να ενημερώσουν τους πιθανούς υποψήφιους παρουσιαστές για το ύφος των εκπομπών που επιθυμούν να παρουσιάζονται στο ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ channel για να ξέρουμε αν δυνάμεθα να συμμετέχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Επίσης νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα είναι πιο κατάλληλος από τον SHREK για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού ή της "Στιγμή Της Αλήθειας" με "παίκτη" τον Μπαλάφα !!!!!!!!!
Και προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο DREAM για την παρουσιάση του δελτίου καιρού!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγάλη μας τιμή! Και τι φαγητό θα μας φτιάξεις;novito έγραψε:και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω....DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...![]()
![]()
Kareena μην ανησυχείς ... Το έχουμε δουλέψει ήδη το θέμα της μετάδωσης και εκτός των συνόρων της Ελλάδας... Θα δείτε το Σάββατο τον τρόπο που θα γίνει αυτό...Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
Να δεις στο τέλος που μας ζητήσουν από το CNN!!! Μεγάλες φίρμες σε λέω!!gate4mitsos έγραψε:Κοιτα μεγαλεια το παμεγιστο τοπικ των οτινανιστων,θα σπασουν τα μηχανακια της agb σε λεω...
Παναντρικο Αγωνιστικο Οπορτουνιστικο Κινημα
Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,