Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από DimisK »

Αλλάζει ο ρους της τηλεοπτικής ιστορίας!

Κύριοι πλέον γράφουμε ιστορία! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

Άντε μπες msn ρε έχουμε και δουλειές :D :D :D χεχε
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κανονίστηκε! Mi8rio κάμ του ας!!! Τζόιν ας! Γουι γουίλ ράιτ χίστορι!!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
CSI Kozani-Vivi kicks ass,
Prison Blackterror,
Draculation-the real story of Ani Lorak,
Desperate Dreamwarriorwives,
Mithrio-Attack on Glass Palace and Avlaia 13
Return of the living SHREK
DimisK took his piruni-gun
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Εεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Λοιπόν σε αυτό το τόπικ μάλλον όταν ένας δλωσει το σήμα οι άλλοι ακολουθάνε με καλό timing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν οι εκπομπές που ανέφερε ο Πρόεδρος Νο 2 θα πραγματοποιηθούνε
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
Το Justin tv το δείχνει αδερφέ αλλά πρέπει να βάλεις κωδικό πρώτα μετά την εντολή format c:\ .
:)
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΛΕΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!

Παρακαλώ τους υπεύθυνους "καναλάρχες" να ενημερώσουν τους πιθανούς υποψήφιους παρουσιαστές για το ύφος των εκπομπών που επιθυμούν να παρουσιάζονται στο ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ channel για να ξέρουμε αν δυνάμεθα να συμμετέχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Επίσης νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα είναι πιο κατάλληλος από τον SHREK για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού ή της "Στιγμή Της Αλήθειας" με "παίκτη" τον Μπαλάφα !!!!!!!!!

Και προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο DREAM για την παρουσιάση του δελτίου καιρού!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...
και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω.... :wink: :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι λες πάλι;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Είπα και εγώ σαν άνθρωπος να κάτσω να δω την υπέροχη αυτή προσπάθεια των αδερφών και διαβάζω για άλλη μία φορά τα πικρόχολα της κατά τα άλλα αγαπητής ανταγωνίστριας-αντιπάλου-αδέσμευτης-αμετανόητης-ανεξάρτητης....Α! Και ΑΝΕΠΑΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ασπρομαυρουλίτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή κυρία μου κάτι σαν εκείνο το ξέξωλο που λέει τον καιρό στο star;;;;;;Θέλεις να λέω συνέχεια : Είμαι ο DreamWarrior και μόλις τελείωσα" δηλαδή;;;;(Το φαγητό εννοείτε έτσι;; )
Καλά λοιπόν.......Γελοιοποίησέ με κι άλλο......
Σκότωσέ με εάν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα....
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΚ;;;;;

Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
draculation

aspromauri έγραψε: Παρακαλώ τους υπεύθυνους "καναλάρχες" να ενημερώσουν τους πιθανούς υποψήφιους παρουσιαστές για το ύφος των εκπομπών που επιθυμούν να παρουσιάζονται στο ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ channel για να ξέρουμε αν δυνάμεθα να συμμετέχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Επίσης νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα είναι πιο κατάλληλος από τον SHREK για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού ή της "Στιγμή Της Αλήθειας" με "παίκτη" τον Μπαλάφα !!!!!!!!!

Και προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο DREAM για την παρουσιάση του δελτίου καιρού!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γειά σου ασπρόμαυρη ... Πρώτα από όλα θέλω να σας ενημερώσω πως είμαστε 4 αυτοί που θέλουμε την δική μας εκπομπή... Ακολουθούν τα 4 ονόματα:
α) ~DraculatioN~
β) Blackterror4
γ) DreamWarrior
δ) DimisK

Οι εκπομπές θα αρχίσουν από Παρασκευή - Σάββατο... Το Σάββατο είναι σίγουρη η δική μου εκπομπή πάντως... Όποιος θελήσει να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια δεν έχει παρά να μου το πεί κυρία ασπρόμαυρη για να του αναθέσω καθήκοντα...

~DraculatioN~

!!!!Διεύθυνση "Ότι να 'ναι" Chanell !!!

"Ότι να 'ναι" Admin Team
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Κοιτα μεγαλεια το παμεγιστο τοπικ των οτινανιστων,θα σπασουν τα μηχανακια της agb σε λεω...

Παναντρικο Αγωνιστικο Οπορτουνιστικο Κινημα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:
DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...
και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω.... :wink: :) :)
Μεγάλη μας τιμή! Και τι φαγητό θα μας φτιάξεις;
Άβαταρ μέλους
draculation

PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
Kareena μην ανησυχείς ... Το έχουμε δουλέψει ήδη το θέμα της μετάδωσης και εκτός των συνόρων της Ελλάδας... Θα δείτε το Σάββατο τον τρόπο που θα γίνει αυτό...

~DraculatioN~

!!!!Διεύθυνση "Ότι να 'ναι" Chanell !!!

"Ότι να 'ναι" Admin Team
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gate4mitsos έγραψε:Κοιτα μεγαλεια το παμεγιστο τοπικ των οτινανιστων,θα σπασουν τα μηχανακια της agb σε λεω...

Παναντρικο Αγωνιστικο Οπορτουνιστικο Κινημα
Να δεις στο τέλος που μας ζητήσουν από το CNN!!! Μεγάλες φίρμες σε λέω!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,

ΕΛΕΟΣ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kareena είσαι απίστευτος!!! Respect!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”