Κύριοι πλέον γράφουμε ιστορία!
Ότι να 'ναι!!!!!
- draculation
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
CSI Kozani-Vivi kicks ass,
Prison Blackterror,
Draculation-the real story of Ani Lorak,
Desperate Dreamwarriorwives,
Mithrio-Attack on Glass Palace and Avlaia 13
Return of the living SHREK
DimisK took his piruni-gun
Επισης, υπαρχει τροπος να προβαλλονται στο συνδρομητικο καναλι του σταθμου ταινιες και καινουργια επεισοδια σειρων οπως
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
- dreamwarrior
Εεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Λοιπόν σε αυτό το τόπικ μάλλον όταν ένας δλωσει το σήμα οι άλλοι ακολουθάνε με καλό timing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν οι εκπομπές που ανέφερε ο Πρόεδρος Νο 2 θα πραγματοποιηθούνε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ!!!!!!!!
Λοιπόν οι εκπομπές που ανέφερε ο Πρόεδρος Νο 2 θα πραγματοποιηθούνε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ!!!!!!!!
Το Justin tv το δείχνει αδερφέ αλλά πρέπει να βάλεις κωδικό πρώτα μετά την εντολή format c:\ .Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
- aspromauri
Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
ΕΛΕΟΣ
Παρακαλώ τους υπεύθυνους "καναλάρχες" να ενημερώσουν τους πιθανούς υποψήφιους παρουσιαστές για το ύφος των εκπομπών που επιθυμούν να παρουσιάζονται στο ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ channel για να ξέρουμε αν δυνάμεθα να συμμετέχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Επίσης νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα είναι πιο κατάλληλος από τον SHREK για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού ή της "Στιγμή Της Αλήθειας" με "παίκτη" τον Μπαλάφα !!!!!!!!!
Και προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο DREAM για την παρουσιάση του δελτίου καιρού!!!!!!!!!!!
και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω....DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...
- dreamwarrior
Τι λες πάλι;;
Είπα και εγώ σαν άνθρωπος να κάτσω να δω την υπέροχη αυτή προσπάθεια των αδερφών και διαβάζω για άλλη μία φορά τα πικρόχολα της κατά τα άλλα αγαπητής ανταγωνίστριας-αντιπάλου-αδέσμευτης-αμετανόητης-ανεξάρτητης....Α! Και ΑΝΕΠΑΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ασπρομαυρουλίτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή κυρία μου κάτι σαν εκείνο το ξέξωλο που λέει τον καιρό στο star;;;;;;Θέλεις να λέω συνέχεια : Είμαι ο DreamWarrior και μόλις τελείωσα" δηλαδή;;;;(Το φαγητό εννοείτε έτσι;; )
Καλά λοιπόν.......Γελοιοποίησέ με κι άλλο......
Σκότωσέ με εάν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα....
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΚ;;;;;
Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή κυρία μου κάτι σαν εκείνο το ξέξωλο που λέει τον καιρό στο star;;;;;;Θέλεις να λέω συνέχεια : Είμαι ο DreamWarrior και μόλις τελείωσα" δηλαδή;;;;(Το φαγητό εννοείτε έτσι;; )
Καλά λοιπόν.......Γελοιοποίησέ με κι άλλο......
Σκότωσέ με εάν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα....
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΚ;;;;;
Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!!!!!!!
- draculation
Γειά σου ασπρόμαυρη ... Πρώτα από όλα θέλω να σας ενημερώσω πως είμαστε 4 αυτοί που θέλουμε την δική μας εκπομπή... Ακολουθούν τα 4 ονόματα:aspromauri έγραψε: Παρακαλώ τους υπεύθυνους "καναλάρχες" να ενημερώσουν τους πιθανούς υποψήφιους παρουσιαστές για το ύφος των εκπομπών που επιθυμούν να παρουσιάζονται στο ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ channel για να ξέρουμε αν δυνάμεθα να συμμετέχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Επίσης νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα είναι πιο κατάλληλος από τον SHREK για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού ή της "Στιγμή Της Αλήθειας" με "παίκτη" τον Μπαλάφα !!!!!!!!!
Και προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο DREAM για την παρουσιάση του δελτίου καιρού!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α) ~DraculatioN~
β) Blackterror4
γ) DreamWarrior
δ) DimisK
Οι εκπομπές θα αρχίσουν από Παρασκευή - Σάββατο... Το Σάββατο είναι σίγουρη η δική μου εκπομπή πάντως... Όποιος θελήσει να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια δεν έχει παρά να μου το πεί κυρία ασπρόμαυρη για να του αναθέσω καθήκοντα...
~DraculatioN~
!!!!Διεύθυνση "Ότι να 'ναι" Chanell !!!
"Ότι να 'ναι" Admin Team
-
gate4mitsos
Κοιτα μεγαλεια το παμεγιστο τοπικ των οτινανιστων,θα σπασουν τα μηχανακια της agb σε λεω...
Παναντρικο Αγωνιστικο Οπορτουνιστικο Κινημα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μεγάλη μας τιμή! Και τι φαγητό θα μας φτιάξεις;novito έγραψε:και ξες....ο πρώτος καλεσμένος θα μαι γω....DimisK έγραψε:....Λοιπόν, για να σε βοηθήσω...εγώ θα είμαι ο δοκιμαστής των φαγητών που θα φτιάχνουν οι καλεσμένοι σου...![]()
![]()
- draculation
Kareena μην ανησυχείς ... Το έχουμε δουλέψει ήδη το θέμα της μετάδωσης και εκτός των συνόρων της Ελλάδας... Θα δείτε το Σάββατο τον τρόπο που θα γίνει αυτό...Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
~DraculatioN~
!!!!Διεύθυνση "Ότι να 'ναι" Chanell !!!
"Ότι να 'ναι" Admin Team
- DimisK
- Επικοινωνία:
Να δεις στο τέλος που μας ζητήσουν από το CNN!!! Μεγάλες φίρμες σε λέω!!gate4mitsos έγραψε:Κοιτα μεγαλεια το παμεγιστο τοπικ των οτινανιστων,θα σπασουν τα μηχανακια της agb σε λεω...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Kareena4ever έγραψε:Ρε παιδια, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πως μπορουμε να βλεπουμε το νεο τηλεοπτικο σταθμο; Δωστε καποια βοηθεια.
PROFITEROLOST,
Prison Blackterror,
ΕΛΕΟΣ!!!!
Kareena είσαι απίστευτος!!! Respect!