Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κλείνει φανέλα για τη νέα σεζόν!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με γνωστή αθλητική εταιρία για τον ιματισμό της νέας περιόδου.

Το φετινό κακόγουστο σίριαλ με τη συμφωνία ιματισμού της ομάδας δεν θέλουν με τίποτα να βιώσουν οι άνθρωποι που πλέον χειρίζονται αυτά τα θέματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αφού πρώτα βελτίωσαν όσο ήταν εφικτό τη συμφωνία της φετινής περιόδου κατεβάζοντας την τιμή της φανέλας από τα 21 στα 12,5 ευρώ, προχώρησαν άμεσα σε συζητήσεις με διάφορες εταιρίες για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με γνωστή αθλητική εταιρία και δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει η συμφωνία.

Πρόκειται για εταιρία που επιχειρεί δυναμικό μπάσιμο στη Βόρεια Ελλάδα, άνοιξε πριν λίγους μήνες νέο κατάστημα στην ανατολική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζει άλλα δύο.

Εφόσον επιτευχθεί άμεσα συμφωνία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει όλο το χρόνο για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της νέας φανέλας ρίχνοντας φυσικά το βάρος στο να υπάρχει το καλύτερο ποιοτικά προϊον.

Φωτίστε μας ρε παιδιά :!: Ποιά είναι η εταιρία :?: Τί μαγαζί άνοιξε στα ανατολικά :?:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ασε τώρα ακούμε το κλάμα του χρυσανθου αργότερα θα ασχοληθούμε με αυτο :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Adidas δεν θα δούμε δηλαδή στον Π.Α.Ο.Κ.; :(
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ε, πως δεν είδες 10 χρόνια adidas είχαμε :)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξανά εννοώ..! Να πάω και να την αγοράσω! Με την Puma μετάνιωσα το 70άρι...
Umbro δεν θα πάρουμε ποτέ, εκτός κι αν μπουκάρουμε μέσα να γδύσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή! :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε ξερω αν εχουμε μιλησει ποτε ως προς το πια πρεπει να ειναι η φιλοσοφεια γειρω απο την εμφανηση της ομαδας, αλλα εγω πιστευω τα παρακατο.

Υπαρχουν ομαδες οποιες εχουν χρωματα και ομαδες που εχουν πιο συγεκριμενο σχεδιο (οπως οι Αγγλικες). Ο ΠΑΟΚ οπως γνωριζουμε δεν εχει καποιο συγκεκριμενο σχεδιο ιστορικα, εκτος του οτι χρεισημοποιουμε συνηθος καποιου ηδους ρηγες. Προσωπικα για μενα, ΠΑΟΚ = Ασπρομαυρο. Δηλαδη ολη η στολη για μενα πρεπει να εχει αναλογεια 50% μαυρο 50% ασπρο. Πολλες απο τις φανελες στο πολλ ας πουμε εχουν πολυ μαυρο κατα την γνωμη μου.

Τι θα ηθελα να αποκλειστει εως επιλογες
-Ασπρη φανελα μαυρο παντελονακι. στυλ γερμανια. Παροτι την εχουμε φορεσει δεκατια 80 κυριως παραπεμπει σε ΟΦΗ για μενα
-Πολλες και λεπτες ριγες στυλ Γιουβεντους.
-Στολη στυλ με πολυ μαυρο οπως της Παρτιζαν.

Και παραθετω και τις all time favourite, προσωπικα μου παντα, ασπρομαυρες στολες.
ΠΑΟΚ 94-95 (άμα θες, βάλε κανένα λινκ για να το παλέψουμε, DC)
(αν μπορεσει καποιος ας προσθεσει φοτο)
Newcastle 95-96
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Πιθανόν να μιλάει για την Yb Sports που είναι ο νέος χορηγός της Ξάνθης...λέω επειδή είναι νεοεμφανιζόμενη εταιρεία. :?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

http://ja.wikipedia.org/wiki/Y.B.SPORTS

Εδω θα μαθετε οτι πληροφοριες θελετε για την εταιρεια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Yb Sports :?:

Qu'est que c'est Yb Sports :?:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ζήση, βάλτε τον σαράτση να κάνει τη συμφωνία.
έχει εμπειρία πλέον.
ΥΒ sports; τι θα φοράμε στολή πόκεμον; :shock:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν τω μεταξύ είναι γαλλική εταιρεία...

Μια υπόθεση έκανα μην το πέρνετε τοις μετρητοίς 8-)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

yb sports? Αυτοι εχουν την φανελα της ξανθης 2012-2013. Γαλλικη εταιρεια.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

κλάιν μάιν η φανέλα της ξάνθης.
ρε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ τρελός ή αυτοί.
κανονικά θεωρώ οτί έπρεπε να μας κάνουν φίφες οι καλύτερες εταιρείες για το ποια θα σχεδιάζει την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο.
ένας στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη δυναμική του σωματείου ή όλοι έχουν τσίμπλες;
έλα εδώ NIKE, λοίπον είμαι ο ΠΑΟΚ, είμαι η λαοφιλέστερη ομάδα στη β. Ελλάδα και ίσως 1η ή 2η σε δυναμική ανταπόκρισης λαού στην Ελλάδα(21.100 διαρκείας πρόπερσι, λαός πολυπληθής και ενεργός σε συντριπτική πλειοψηφία-με τρέλα και διατεθειμένος να κάνει Sold Out ακόμα και σε γλιφιτζούρια με λογότυπο τον ασπρόμαυρο δικέφαλο).
Εσύ ΝΙΚΕ στην Ελλάδα είσαι πεθαμένη, μια ξανθούλα είχες πέρυσι(κλάιν μάιν).
στην Ιταλία έχεις Γιούβε με φανελάρα(με χορηγό Jeep), στην ισπανία Barca φανελάρα (με χορηγό Qatar Foundation), έλα και στή τρίτη στη σειρά χώρα της μεσογείου στην ομάδα με τον πιο ψυχασθενή πολυπληθή λαό και με νέο επενδυτή που μπορεί να φέρει χορηγούς με κάκαλα, έλα εδώ σχεδίασε μια φανελάρα σε ανταγωνιστικότατη τιμή και ετοιμάσου να σπάσουμε τα ρεκόρ πωλήσεων και τα ταμεία,
και όλη η βόρεια Ελλάδα να κυκλοφορεί με ασπρόμαυρες φανέλες ΝΙΚΕ.
Τόσο δύσκολο είναι ρε τυφλοπόντικες;
ρε έστω και 10% να νιώθετε πιο σύλλογο εκπροσωπείτε(σαράτσηδες και λοίπα καρεκλοκένταυρα λοιμά και παρτάλια) θα σας φεύγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Φιλε μου χωρις να θελω να σε θίξω αλλα και η ΝΙΚΕ να ερθει ο μέσος ΠΑΟΚτσης θα πάρει φανέλα απο το πανηγυρι του Αγιου Μαμα και οχι απο την μπουτικ.
Κραζουμε κραζουμε αλλα κανεις δεν αγοραζει επισημα προιοντα.
Οποτε ουτε ρεκορ πωλησεων θα σπασουμε ουτε θα κανουμε την ΝΙΚΕ και καθε ΝΙΚΕ πλουσια...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Thanix έγραψε:Φιλε μου χωρις να θελω να σε θίξω αλλα και η ΝΙΚΕ να ερθει ο μέσος ΠΑΟΚτσης θα πάρει φανέλα απο το πανηγυρι του Αγιου Μαμα και οχι απο την μπουτικ.
Κραζουμε κραζουμε αλλα κανεις δεν αγοραζει επισημα προιοντα.
Οποτε ουτε ρεκορ πωλησεων θα σπασουμε ουτε θα κανουμε την ΝΙΚΕ και καθε ΝΙΚΕ πλουσια...
o ΠΑΟΚτσής αδερφέ απόλυτα δικαιολογημένα δεν αγοράζει επίσημα προϊόντα:
1. υπάρχει μόνο μία(1) επίσημη μπουτίκ και αυτή στο γήπεδο της Τούμπας, κάτι εξοργιστικά αδιανόητο αν αναλογιστείς τη δυναμική του ΠΑΟΚ στην Μακεδόνια και στη Β.Ελλάδα. θα μπορούσε να υπάρχει μία επίσημη σε κάθε πόλη και τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
2. τα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ του ΠΑΟΚ ήταν ανέκαθεν ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ, χωρίς ποιότητα, χωρίς ποικιλία, πανάκριβα χωρίς να ανταποκρίνονται ούτε στο 10-15% της τιμής που πλήρωνες. θυμάμαι τον ευατό μου να έχω πάει πολλές φορές στη μπουτίκ με πολλή όρεξη να πάρω κάτι ασπρόμαυρο και να φέυγω απογοητευμένος και αηδιασμένος από την αστειότητα των προϊόντων και εν τέλει να μην ψωνίζω τίποτα.
3. η μπουτίκ(αυτή η μία κουτσά στραβά) που υπάρχει λέιτουργεί όποτε της καπνίσει και τις μισές μέρες του χρόνου είναι κλειστή και έτσι όποιος έρθει εργάσιμη μέρα και ώρα και τη βρεί κλειστή(δε σου λέω να έχει έρθει από επαρχία) δεν πρόκειται να ξαναέρθει ΠΟΤΕ.

έτσι, για αυτό ο ΠΑΟΚτσής θα πάρει οτίδηποτε βρει είτε στο πανηγύρι του μάμα ή του κάθε μάμα.
και όσο για το αν τα κονομήσει η ΝΙΚΕ, επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη.
αν γίνει σωστά η δουλεία και η συνάρτηση ποιότητα-τιμή είναι ανταγωνιστική(και όχι κοροϊδία και να δουλέψουμε τον ''χαζό'' οπαδό) τότε θα γίνει ΠΑΤΑΓΟΣ σε όλη τη β.Ελλάδα(τουλάχιστον).
μια ανταγωνιστικότατη ποιοτική φανελάρα που θα έχει μια λαϊκή τιμή της τάξης των 39,90 ή 44,90 θα ξεπουλήσει ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε σημείο πώλησης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”