Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
κλάιν μάιν η φανέλα της ξάνθης.
ρε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ τρελός ή αυτοί.
κανονικά θεωρώ οτί έπρεπε να μας κάνουν φίφες οι καλύτερες εταιρείες για το ποια θα σχεδιάζει την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο.
ένας στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη δυναμική του σωματείου ή όλοι έχουν τσίμπλες;
έλα εδώ NIKE, λοίπον είμαι ο ΠΑΟΚ, είμαι η λαοφιλέστερη ομάδα στη β. Ελλάδα και ίσως 1η ή 2η σε δυναμική ανταπόκρισης λαού στην Ελλάδα(21.100 διαρκείας πρόπερσι, λαός πολυπληθής και ενεργός σε συντριπτική πλειοψηφία-με τρέλα και διατεθειμένος να κάνει Sold Out ακόμα και σε γλιφιτζούρια με λογότυπο τον ασπρόμαυρο δικέφαλο).
Εσύ ΝΙΚΕ στην Ελλάδα είσαι πεθαμένη, μια ξανθούλα είχες πέρυσι(κλάιν μάιν).
στην Ιταλία έχεις Γιούβε με φανελάρα(με χορηγό Jeep), στην ισπανία Barca φανελάρα (με χορηγό Qatar Foundation), έλα και στή τρίτη στη σειρά χώρα της μεσογείου στην ομάδα με τον πιο ψυχασθενή πολυπληθή λαό και με νέο επενδυτή που μπορεί να φέρει χορηγούς με κάκαλα, έλα εδώ σχεδίασε μια φανελάρα σε ανταγωνιστικότατη τιμή και ετοιμάσου να σπάσουμε τα ρεκόρ πωλήσεων και τα ταμεία,
και όλη η βόρεια Ελλάδα να κυκλοφορεί με ασπρόμαυρες φανέλες ΝΙΚΕ.
Τόσο δύσκολο είναι ρε τυφλοπόντικες;
ρε έστω και 10% να νιώθετε πιο σύλλογο εκπροσωπείτε(σαράτσηδες και λοίπα καρεκλοκένταυρα λοιμά και παρτάλια) θα σας φεύγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.
ρε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ τρελός ή αυτοί.
κανονικά θεωρώ οτί έπρεπε να μας κάνουν φίφες οι καλύτερες εταιρείες για το ποια θα σχεδιάζει την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο.
ένας στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη δυναμική του σωματείου ή όλοι έχουν τσίμπλες;
έλα εδώ NIKE, λοίπον είμαι ο ΠΑΟΚ, είμαι η λαοφιλέστερη ομάδα στη β. Ελλάδα και ίσως 1η ή 2η σε δυναμική ανταπόκρισης λαού στην Ελλάδα(21.100 διαρκείας πρόπερσι, λαός πολυπληθής και ενεργός σε συντριπτική πλειοψηφία-με τρέλα και διατεθειμένος να κάνει Sold Out ακόμα και σε γλιφιτζούρια με λογότυπο τον ασπρόμαυρο δικέφαλο).
Εσύ ΝΙΚΕ στην Ελλάδα είσαι πεθαμένη, μια ξανθούλα είχες πέρυσι(κλάιν μάιν).
στην Ιταλία έχεις Γιούβε με φανελάρα(με χορηγό Jeep), στην ισπανία Barca φανελάρα (με χορηγό Qatar Foundation), έλα και στή τρίτη στη σειρά χώρα της μεσογείου στην ομάδα με τον πιο ψυχασθενή πολυπληθή λαό και με νέο επενδυτή που μπορεί να φέρει χορηγούς με κάκαλα, έλα εδώ σχεδίασε μια φανελάρα σε ανταγωνιστικότατη τιμή και ετοιμάσου να σπάσουμε τα ρεκόρ πωλήσεων και τα ταμεία,
και όλη η βόρεια Ελλάδα να κυκλοφορεί με ασπρόμαυρες φανέλες ΝΙΚΕ.
Τόσο δύσκολο είναι ρε τυφλοπόντικες;
ρε έστω και 10% να νιώθετε πιο σύλλογο εκπροσωπείτε(σαράτσηδες και λοίπα καρεκλοκένταυρα λοιμά και παρτάλια) θα σας φεύγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

Φιλε μου χωρις να θελω να σε θίξω αλλα και η ΝΙΚΕ να ερθει ο μέσος ΠΑΟΚτσης θα πάρει φανέλα απο το πανηγυρι του Αγιου Μαμα και οχι απο την μπουτικ.
Κραζουμε κραζουμε αλλα κανεις δεν αγοραζει επισημα προιοντα.
Οποτε ουτε ρεκορ πωλησεων θα σπασουμε ουτε θα κανουμε την ΝΙΚΕ και καθε ΝΙΚΕ πλουσια...
Οποτε ουτε ρεκορ πωλησεων θα σπασουμε ουτε θα κανουμε την ΝΙΚΕ και καθε ΝΙΚΕ πλουσια...
o ΠΑΟΚτσής αδερφέ απόλυτα δικαιολογημένα δεν αγοράζει επίσημα προϊόντα:Thanix έγραψε:Φιλε μου χωρις να θελω να σε θίξω αλλα και η ΝΙΚΕ να ερθει ο μέσος ΠΑΟΚτσης θα πάρει φανέλα απο το πανηγυρι του Αγιου Μαμα και οχι απο την μπουτικ.
1. υπάρχει μόνο μία(1) επίσημη μπουτίκ και αυτή στο γήπεδο της Τούμπας, κάτι εξοργιστικά αδιανόητο αν αναλογιστείς τη δυναμική του ΠΑΟΚ στην Μακεδόνια και στη Β.Ελλάδα. θα μπορούσε να υπάρχει μία επίσημη σε κάθε πόλη και τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
2. τα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ του ΠΑΟΚ ήταν ανέκαθεν ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ, χωρίς ποιότητα, χωρίς ποικιλία, πανάκριβα χωρίς να ανταποκρίνονται ούτε στο 10-15% της τιμής που πλήρωνες. θυμάμαι τον ευατό μου να έχω πάει πολλές φορές στη μπουτίκ με πολλή όρεξη να πάρω κάτι ασπρόμαυρο και να φέυγω απογοητευμένος και αηδιασμένος από την αστειότητα των προϊόντων και εν τέλει να μην ψωνίζω τίποτα.
3. η μπουτίκ(αυτή η μία κουτσά στραβά) που υπάρχει λέιτουργεί όποτε της καπνίσει και τις μισές μέρες του χρόνου είναι κλειστή και έτσι όποιος έρθει εργάσιμη μέρα και ώρα και τη βρεί κλειστή(δε σου λέω να έχει έρθει από επαρχία) δεν πρόκειται να ξαναέρθει ΠΟΤΕ.
έτσι, για αυτό ο ΠΑΟΚτσής θα πάρει οτίδηποτε βρει είτε στο πανηγύρι του μάμα ή του κάθε μάμα.
και όσο για το αν τα κονομήσει η ΝΙΚΕ, επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη.
αν γίνει σωστά η δουλεία και η συνάρτηση ποιότητα-τιμή είναι ανταγωνιστική(και όχι κοροϊδία και να δουλέψουμε τον ''χαζό'' οπαδό) τότε θα γίνει ΠΑΤΑΓΟΣ σε όλη τη β.Ελλάδα(τουλάχιστον).
μια ανταγωνιστικότατη ποιοτική φανελάρα που θα έχει μια λαϊκή τιμή της τάξης των 39,90 ή 44,90 θα ξεπουλήσει ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε σημείο πώλησης.
39,90 φανέλα ΝΙΚΕ ποτε και πουθενα...η τιμολογιακή πολιτική στις μεγάλες εταιρειες ειναι 70-80ευρω σε ολο το κοσμο.
Απο εκει και πέρα εχεις δικιο για την μπουτικ και οτι δεν ειναι στημένη σωστα και σε ευρωπαικα προτυπα αλλα και εμεις σαν λαος ωρες ωρες ειμαστε για κλαματα...εχουμε 2012 και ακομα και τωρα στο γηπεδο οι μισοι και παραπανω που ερχονται με φανελα φορανε την αληστου μνημης ''Φρατζεσκος Fivestar Panagia Soumela edition'' φανελα μας!

Απο εκει και πέρα εχεις δικιο για την μπουτικ και οτι δεν ειναι στημένη σωστα και σε ευρωπαικα προτυπα αλλα και εμεις σαν λαος ωρες ωρες ειμαστε για κλαματα...εχουμε 2012 και ακομα και τωρα στο γηπεδο οι μισοι και παραπανω που ερχονται με φανελα φορανε την αληστου μνημης ''Φρατζεσκος Fivestar Panagia Soumela edition'' φανελα μας!
ποτέ και πουθενά;
επίσημο site της γιούβε. επίσημη φανέλα NIKE χωρίς όνομα 45,00 ευρώ.
http://www.juvestore.com/en/juventus-ho ... 12-13.html
πολυ΄ενδιαφέρουσα στοιχεια έχει η εταιρεία. Μου άρεσε που δίνει σημασία, απ'οτι λέει στο λινκ που παρέθεσες τουλαχιστον, στο ανθρώπινο δυναμικό , καθώς και στη φαντασία στον σχεδιασμό.Thanix έγραψε:http://ja.wikipedia.org/wiki/Y.B.SPORTS
Εδω θα μαθετε οτι πληροφοριες θελετε για την εταιρεια...![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαυτο και έχει τόσο μεγάλη ανάπτυξη η εταιρεία... Χαχαχα
Sent from my mind using boobs power
Η επίσημη φανέλα της κοστίζει 80€ αν δεις και στο site αυτή είναι ρεπλικα χαμηλής ποιότητας που παρεθεσες !tsou έγραψε:ποτέ και πουθενά;
Όσων αφορά το θέμα να ανοίξουν και άλλες μπουτίκ, χωρίς να είμαι ειδικός είμαι ψιλοαρνητικός.
Μέσα στη Θεσσαλονίκη καλό θα ήταν να υπήρχε αλλά αν υπήρχε να ήταν πρώτη μούρη στο κέντρο.Θα βόλευε και τους ντόπιους και τους τουρίστες (τα τελευταία χρόνια έχω δει άπειρους ξένους να αναζητούν κάτι από ΠΑΟΚ...)
Υπήρχε παλιότερα και στη Νεάπολη και απέτυχε. Δεν είμαστε για τέτοια. Ενώ στο κέντρο τουλάχιστον θα περπατούσε και θα ήταν πιο κυριλέ.
Σε άλλες πόλεις αμφιβάλλω.Πιθανό μεγάλο κόστος με μικρά κέρδη. Αλλά μπορούν άνετα να συνεργαστούν με ήδη υπάρχοντα μαγαζιά και να φτιάξουν ''γωνιές ΠΑΟΚ'' με κέρδη για όλους. Όπως υπάρχουν και τώρα με καπέλα,κασκόλ αλλά να βάλουν φανέλες κλπ.
Για το θέμα της εταιρείας...προσωπικά λατρεύω την umbro και μ΄άρεσαν πολύ όλες οι φετινές φανέλες. Φυσικά θα διαλέξουν αυτή που μας συμφέρει αλλά αποδείχτηκε φέτος πως ο ΠΑΟΚ πρέπει και μπορεί να δίνει κάποιες κατευθύνσεις στην εταιρεία για το τι θέλει.
Το πιο σημαντικό όμως και λόγω εποχών είναι η τιμή για το λαό. Απαγορεύεται να έχει πάνω από 40-50 ευρώ (και πολλά λέω αλλά τέλος πάντων...)
Τα εξηντάρια και τα εβδομηντάρια πεθάναν.Στην Ιταλία που αναφέρθηκε πιο πάνω ακόμα και οι μικρές ομάδες τις πουλάνε από 80 και πάνω! βρε ουστ.
Μέσα στη Θεσσαλονίκη καλό θα ήταν να υπήρχε αλλά αν υπήρχε να ήταν πρώτη μούρη στο κέντρο.Θα βόλευε και τους ντόπιους και τους τουρίστες (τα τελευταία χρόνια έχω δει άπειρους ξένους να αναζητούν κάτι από ΠΑΟΚ...)
Υπήρχε παλιότερα και στη Νεάπολη και απέτυχε. Δεν είμαστε για τέτοια. Ενώ στο κέντρο τουλάχιστον θα περπατούσε και θα ήταν πιο κυριλέ.
Σε άλλες πόλεις αμφιβάλλω.Πιθανό μεγάλο κόστος με μικρά κέρδη. Αλλά μπορούν άνετα να συνεργαστούν με ήδη υπάρχοντα μαγαζιά και να φτιάξουν ''γωνιές ΠΑΟΚ'' με κέρδη για όλους. Όπως υπάρχουν και τώρα με καπέλα,κασκόλ αλλά να βάλουν φανέλες κλπ.
Για το θέμα της εταιρείας...προσωπικά λατρεύω την umbro και μ΄άρεσαν πολύ όλες οι φετινές φανέλες. Φυσικά θα διαλέξουν αυτή που μας συμφέρει αλλά αποδείχτηκε φέτος πως ο ΠΑΟΚ πρέπει και μπορεί να δίνει κάποιες κατευθύνσεις στην εταιρεία για το τι θέλει.
Το πιο σημαντικό όμως και λόγω εποχών είναι η τιμή για το λαό. Απαγορεύεται να έχει πάνω από 40-50 ευρώ (και πολλά λέω αλλά τέλος πάντων...)
Τα εξηντάρια και τα εβδομηντάρια πεθάναν.Στην Ιταλία που αναφέρθηκε πιο πάνω ακόμα και οι μικρές ομάδες τις πουλάνε από 80 και πάνω! βρε ουστ.
έτσι ακριβώς slidar, απλή-χωρίς περίεργα σχέδια-με λίγες φαρδιές ασπρόμαυρες ρίγες που ηλεκτρίζουν.
μια απλή ΦΑΝΕΛΑΡΑ για την ΠΑΟΚάρα.
μια απλή ΦΑΝΕΛΑΡΑ για την ΠΑΟΚάρα.

- dimitrissss
Αν και είναι λίγο - πολύ γνωστό, αξίζει μία αναφορά για τις διαφημίσεις στις φανέλες της Μπαρτσελόνα για όσους δεν το γνωρίζουν. Ως το 2006, η Μπαρτσελόνα δεν είχε ποτέ διαφήμιση στη φανέλα της. Το 2006 για πρώτη φορά εμφανίστηκε το λογότυπο της Unicef, η οποία βέβαια δεν είναι εταιρεία, αλλά η γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση. Η Μπαρτσελόνα όχι απλά δεν πληρωνόταν, αλλά πλήρωνε κι από πάνω! Για πρώτη φορά το καθεστώς αυτό άλλαξε πέρσι. Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά πληρώθηκε από την Qatar Foundation, η οποία όμως δεν παύει με τη σειρά της να είναι φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση.tsou έγραψε:στην ισπανία Barca φανελάρα (με χορηγό Qatar Foundation)
Καλή είναι. Και σε μένα αρέσουν οι λιτές φανέλες χωρίς μπιχλιμπίδια. Όμως βρισκόμαστε στο 2012 κι όχι στο 1972. Ακόμα και σ' αυτόν τον τομέα, υπάρχει και η ας πούμε "μόδα". Είναι σαν να ζητάς από κάποιον να φορέσει στις μέρες μας παντελόνι καμπάνα. Γίνεται; Δεν γίνεται.slidar έγραψε: Μια τετοια φανελαρα δεν μπορει μια εταιρεια να μας φτιαξει?
Αφήστε δηλαδή που εγώ προτιμώ τις ολόλευκες εμφανίσεις σε φανέλες και σορτς. Ο λόγος; Οι αναμνήσεις της δεκαετίας του '80. Θυμίζω ότι οι ριγέ φανέλες σχεδόν σε ολόκληρη τη δεκαετία του '80, ήταν περίπου σπάνιο είδος.