Ποιους λιγουρεύτηκες τέλος πάντων?joshua έγραψε:Πάντως οι αντίπαλοι μας κάνουν συνεχώς κινήσεις και ολες συμπαθητικά ονόματα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- invincible
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Bohemian - ΠΑΟΚ 2-1 23 σελιδες
ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 14 σελιδες
ΠΑΟΚ-Bohemian 2-0 13 σελιδες
ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2 11 σελιδες
οσο καλυτερο ειναι το αποτελεσμα τοσο λιγοστευουν τα σχολια. Δεν εχουν αντικειμενο οι γκρινιαρηδες κι εξαφανιζονται
Φερτε ρε το δεκαρι να νικαμε συνεχεια να μηδενιστουν τα σχολια

ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 14 σελιδες
ΠΑΟΚ-Bohemian 2-0 13 σελιδες
ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2 11 σελιδες
οσο καλυτερο ειναι το αποτελεσμα τοσο λιγοστευουν τα σχολια. Δεν εχουν αντικειμενο οι γκρινιαρηδες κι εξαφανιζονται
Φερτε ρε το δεκαρι να νικαμε συνεχεια να μηδενιστουν τα σχολια

Μια χαρά παίκτες είναι και ο Τζουμπερ και ο Γεφτιτς και ο Βιταλ και ο Παλασιος ακόμα το τέρμα που φέρνει ο βαζελος.
Υ.Γ Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος γιατί σηκώνει περισσότερη κουβέντα και προβληματισμό ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μποεμιανς σε σχέση με ένα καλό απέναντι στη Ριεκα? Νομίζετε ότι λέτε κάποιου είδους εξυπνάδα όταν κριτικάρετε τις λιγότερες σελίδες?
Υ.Γ Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος γιατί σηκώνει περισσότερη κουβέντα και προβληματισμό ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μποεμιανς σε σχέση με ένα καλό απέναντι στη Ριεκα? Νομίζετε ότι λέτε κάποιου είδους εξυπνάδα όταν κριτικάρετε τις λιγότερες σελίδες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 29 Αύγ 2021, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως ποιο? Μακάρι να δυναμώσει λίγο η αεκ θα πω εγώ. Αυτό που έτρωγε 3 και 5 από από το γάβρο δε μας συμφέρει καθόλου.
Όσο για τους παίχτες του βαζελου δεν πιστεύω τίποτα, τα ίδια ακούω κάθε μεταγραφική περίοδο και μετά τρώνε φάπες απο όλη την Ελλάδα
Όσο για τους παίχτες του βαζελου δεν πιστεύω τίποτα, τα ίδια ακούω κάθε μεταγραφική περίοδο και μετά τρώνε φάπες απο όλη την Ελλάδα
Από τα αριστερά μπακ που είχαν γραφτεί, ο Ρέτσα πήγε όπως αναμενόταν, με οριστική μεταγραφή, στη Σπέτσια. Το τέλος στα 2.5 εκ.
- black_star_ninja
Ισχύει. Πολλοι απο εμάς το αντιμετωπίζουμε ετσι. Νομίζω οτι ειναι στο μυαλό μας, όμως. Για τον εαυτό μας βάζουμε ψηλά τον πήχυ. Ποιον απο αυτούς θα δεχόμασταν με πανηγύρι και ποιον με κράξιμο και απογοήτευση; Σε όποιον παίκτη έρχεται σε μας ψάχνουμε τα αρνητικα και σε όποιον πάει στους αντιπάλους μας τα θετικά. Λες και δεν ξερουμε οτι τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα και οτι οι καλοί δεν έρχονται Ελλάδα..joshua έγραψε:Πάντως οι αντίπαλοι μας κάνουν συνεχώς κινήσεις και ολες συμπαθητικά ονόματα.
Προκλητικος ο Σαββίδης που παντελονιαζει τα έσοδα της ΠΑΕrenegade έγραψε:

Ξεπουλάει και τελευταία ασημικά ήταν ένα απο τα καλύτερα που έγραψε, καποιος που θεωρεί τον εαυτό του οπαδό του ΠΑΟΚ
Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αρνητικά τον Μιτριτσα αλλά στη θεωρία καλύτερο όνομα του Τζουμπερ δεν είναι.
- sourmenetes
- Moderator
1)Σου είπα να προσέχεις πως μιλάς γιατί βρίζεις όλους εμάς την ώρα που λες αυτοί που ηγούνται του sitestravostomis έγραψε:Για τα ψέματα που έγραψες υπάρχουν δύο πιθανότητες: Η πρώτη είναι να μην το είδες και να έκανες ένα λάθος. Η δεύτερη είναι ότι είναι του χαρακτήρα σου να γράφεις ψέματα από το μυαλό σου για να πνιγείς τις άλλες απόψεις.sourmenetes έγραψε:Για του λόγου του αληθές την τοξικότητα την κουβαλάς εσύ!stravostomis έγραψε:@Sourmenetes:
https://ibb.co/FqzznXG για του λόγου το αληθές και για να βλέπουμε την τοξικότητα που κουβαλάτε εσείς οι ΠΑΟΚαρχες των σάιτ
Κανένας ΠΑΟΚ αρχής δεν το έπαιξα γιατί δε μίλησα για σένα!
Κοίτα να μάθεις να προσέχεις πως μιλάς
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποια και από τις δύο αν είναι, άμα φορούσες παντελόνια θα ζητούσες συγγνώμη σαν άντρας.
Αφού δεν είσαι ΠΑΟΚαρχης γιατί να προσέχω εγώ και να μην προσέχεις εσύ;
Τέλος πάντων, επειδή εδώ μπαίνουν άνθρωποι να διαβάσουν για μεταγραφές, το κόβω εδώ. Το αν είμαι ΠΑΟΚ το έχω αποδείξει με τα διαρκείας που έχω στο πορτοφόλι μου και όχι σε έναν τυχαίο σιχαμερό τύπο στο ίντερνετ που κατηγορεί συνοπαδους του με ψευδή λόγια και τρέφεται από την εικονική εξουσία με μπαν και σιγαση. Αυτά από εμένα καλή συνέχεια.
2) δε μίλησα για σένα απλά έκανα παράθεση ποστ που ήσουνα και συ μέσα.
4)δε σου ζήτησα κανένα διάρκειας.
5)ποια εικονική εξουσία βρε; την ώρα που δε διαβάζεις καν για ποιον μιλάω.
Εισαι πολύ αστείος το να λες ότι τρέφομαι από τέτοιες βλακειες.
Εσύ έκανες την σημαντικότερη που έπρεπε τον Μάϊοjoshua έγραψε:Πάντως οι αντίπαλοι μας κάνουν συνεχώς κινήσεις και ολες συμπαθητικά ονόματα.
Μετά τις 6 εβδομάδες πάντως του Καντουρι θεωρώ αδιανόητο να μη γίνει κίνηση για παικτη.
- sourmenetes
- Moderator
Ακόμα ασχολείσαι με τη θεωρία Joshua??joshua έγραψε:Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αρνητικά τον Μιτριτσα αλλά στη θεωρία καλύτερο όνομα του Τζουμπερ δεν είναι.
Όλα στο χορτάρι λέω γω..
Και ο ανταγωνισμος εφερε καλους προπονητες. Και ο Μιλογεβιτς καλος ειναι και ο Γιαβανοβιτς. Θα δυναμωσει το πρωταθλημα φετος. Αντε γιατι το εχουμε αναγκη ολοι μας. Οπως εγραψε και ενας συνοπαδος παραπανω δεν γινεται να τρωει 5αρες η θεωρητικα τριτη ομαδα απο το σιχαμα.nunies4 έγραψε:Εσύ έκανες την σημαντικότερη που έπρεπε τον Μάϊοjoshua έγραψε:Πάντως οι αντίπαλοι μας κάνουν συνεχώς κινήσεις και ολες συμπαθητικά ονόματα.
- invincible
Δηλαδή τι θα κάνουμε θα την κάνουμε Ελβετικό τυρί την ομάδα ? Παλάσιο ? Αυτός είναι 40 χρονών δεν σταμάτησε την μπάλα ? Έχεις παίχτες εσύ καλύτερους σε αυτές τις θέσεις είδη. Ο σκοπός είναι να σου φέρει κάτι το ξεχωριστό. Δηλαδή να σου φέρει κάτι να πεις θα ανοίξω την ΤV να δω τον τάδε. Είναι δηνατόν να κάτσει κανείς σήμερα να δει τον Ζουμπερ ή τον Γεφτις ? Αυτοί είναι για καμία Γκραςχόπερς να παιζουν.joshua έγραψε:Μια χαρά παίκτες είναι και ο Τζουμπερ και ο Γεφτιτς και ο Βιταλ και ο Παλασιος ακόμα το τέρμα που φέρνει ο βαζελος.
Ε τότε να μη πάρουμε κανένα και να βάλουμε τον Κωνσταντελια η τι χαζομάρα κάνουμε που θελουμε Τζιοβινκο? Να πάρουμε τον Βασιλακάκη αφού όλα στο χορτάρι...sourmenetes έγραψε:Ακόμα ασχολείσαι με τη θεωρία Joshua??joshua έγραψε:Δεν είδα κάποιον να σχολιάζει αρνητικά τον Μιτριτσα αλλά στη θεωρία καλύτερο όνομα του Τζουμπερ δεν είναι.
Όλα στο χορτάρι λέω γω..