Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- WestBlock4
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παμε για πολυ ευχάριστες εξελίξεις στο τμημα μπάσκετ και με τα παραστατικά που ηθελε η πλευρα Μυστακιδη. Αυριο θα μιλήσουν οι δικηγόροι των 2 πλευρών να τελειώνει. Γι αυτο επεμενα οτι συμφωνήθηκε στις 2/9 στα γραφεία του Βασίλη Τριλυρακη μεταξύ των 5 προσώπων.
Όλα θα γινουν. Καλο βραδυ σε ολους.
Και η ομαδα ποδοσφαίρου σε ρυθμό ρελαντί κερδισε 3-0 την Κηφισιά .
Πραγματικά τεραστια χαρά που θα δημιουργηθεί και η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ και θα εκτοξευθεί και το μπάσκετ.
Έρχονται μεγάλες στιγμές σε ολα τα επίπεδα.
Αυτο το ανέβασε ο ντικμπασανης , χωρις να τον εχω σε εκτίμηση γιατι ολους αυτους τους βλεπω με.την ιδια μάτια να ανεβάζουν στα Fb ,αληθεια η οχι νομιζω θα μάθουμε συντομα
Όλα θα γινουν. Καλο βραδυ σε ολους.
Και η ομαδα ποδοσφαίρου σε ρυθμό ρελαντί κερδισε 3-0 την Κηφισιά .
Πραγματικά τεραστια χαρά που θα δημιουργηθεί και η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ και θα εκτοξευθεί και το μπάσκετ.
Έρχονται μεγάλες στιγμές σε ολα τα επίπεδα.
Αυτο το ανέβασε ο ντικμπασανης , χωρις να τον εχω σε εκτίμηση γιατι ολους αυτους τους βλεπω με.την ιδια μάτια να ανεβάζουν στα Fb ,αληθεια η οχι νομιζω θα μάθουμε συντομα
Πού ξέρετε τι εννοούν, όσοι έγραψαν για συμπληρωματικά χαρτιά;
Πώς μερικοί καρφώνεστε βρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει να δούμε τι θα γίνει, τη στιγμή ειδικά που φαίνεται κάτι να κινείται. Τι καημός είναι αυτός να πάρετε το φτυάριι..
Και για ποιον; για τον Χατζόπουλο... Ειλικρινά απορώ.
Πώς και ποιος μας έκανε έτσι μπουρδέλο... γράφεται κάτι κάπου και αρχίζει το ξέσκισμα, ανεξάρτητα αν δεν έχουμε εικόνα, αρκεί να υπηρετεί το αφήγημά μας. Και αυτό το βλέπεις συχνά και από τις δύο πλευρές.
Υπάρχουν βέβαια και κάποια όρια, κάποια δεδομένα. Τον Χατζόπουλο ας πούμε δεν τον μάθαμε χθες, αλλά εκεί , να τον βγάλουμε σκάρτο..
Επαναλαμβάνω όταν μιλάτε για πράγματα που δεν ξέρετε.
Αλλά όταν φτάνεις να λες εγώ θάβω τώρα κι αν τελικά δεν ισχύει ο λόγος για τον οποίο θάβω, νο πρόμπλεμ, τι να πεις, τελειώνει εκεί η κουβέντα.
Λυπάμαι για τον ΠΑΟΚ, λυπάμαι για αυτό που νομίζω ότι είναι ΠΑΟΚ , για αυτό που σημαίνει ΠΑΟΚ, λυπάμαι για συνοπαδούς μου που βλέπεω ότι απέχουμε παρασάγγας, που εκφράζουν κάτι που για εμένα δεν είναι ΠΑΟΚ. Γάματα, σκατά τα έχουμε κάνει...
Πώς μερικοί καρφώνεστε βρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει να δούμε τι θα γίνει, τη στιγμή ειδικά που φαίνεται κάτι να κινείται. Τι καημός είναι αυτός να πάρετε το φτυάριι..
Πώς και ποιος μας έκανε έτσι μπουρδέλο... γράφεται κάτι κάπου και αρχίζει το ξέσκισμα, ανεξάρτητα αν δεν έχουμε εικόνα, αρκεί να υπηρετεί το αφήγημά μας. Και αυτό το βλέπεις συχνά και από τις δύο πλευρές.
Υπάρχουν βέβαια και κάποια όρια, κάποια δεδομένα. Τον Χατζόπουλο ας πούμε δεν τον μάθαμε χθες, αλλά εκεί , να τον βγάλουμε σκάρτο..
Αλλά όταν φτάνεις να λες εγώ θάβω τώρα κι αν τελικά δεν ισχύει ο λόγος για τον οποίο θάβω, νο πρόμπλεμ, τι να πεις, τελειώνει εκεί η κουβέντα.
Λυπάμαι για τον ΠΑΟΚ, λυπάμαι για αυτό που νομίζω ότι είναι ΠΑΟΚ , για αυτό που σημαίνει ΠΑΟΚ, λυπάμαι για συνοπαδούς μου που βλέπεω ότι απέχουμε παρασάγγας, που εκφράζουν κάτι που για εμένα δεν είναι ΠΑΟΚ. Γάματα, σκατά τα έχουμε κάνει...
- These users thanked the author trouman for the post (total 6):
- paok apo epilogi, Montrealiotis, leomatos88, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman
-
Maezono Masakiyo
Μακάρι να λήξει η όλη διαδικασία αναίμακτα χωρίς να προκληθούν περαιτέρω προστριβές και διχόνοια.
οταν φίλε είσαι στην πείνα 25 χρόνια κάνεις κ λίγο τον μακακα ρίχνεις νερό στο κρασί σου κ προχωράς για να επιτευχθεί ο στόχος σου .υπάρχει κ ο άλλος δρόμος είμαστε με τον Χατζόπουλο που είναι άρρωστο παοκι καθετε κ στον πάγκο λέει κάνα σύνθημα κ βάζει όσα λεφτά μπορεί από την τσέπη του για την ομάδα.κ παλεύεις με το Λαύριο κ να κρατήσεις τους καλούς παίκτες για 50 χιλιάρικα .άσε χόρτασα φαπες την προσαββιδη εποχή κ την μετά 2000 εποχή στο μπάσκετ,χορτασα κ ρομάντσο αυτά είναι για τους νεαρούς ,εγώ θέλω ανταγωνιστικές ομάδες κ πρόεδρους που παίρνουν την ΕΠΟ τέτοιο θέλω κ στο μπάσκετnavigator11 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:14 Συγκινήθηκα, ομολογώ, διαβάζοντας πως συναισθηματισμοί δε χωρούν, ξεβρακωνόμαστε (αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί να ερμηνευτεί) και μπαίνουμε σε μόουντ της νέας, εκτοξευτικής εποχής.
Δείξε μου σε παρακαλώ ποιον είδες να ερμηνεύει το τι σημαίνει "συμπληρωματικά χαρτιά" και ποιος έβγαλε σκάρτο (έτσι το γράφεις) τον Χατζόπουλο.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:27 Πού ξέρετε τι εννοούν, όσοι έγραψαν για συμπληρωματικά χαρτιά;
-
leomatos88
Δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο φίλε, μόνο από τα όσα λέει μπορώ να τον κρίνω. Κι ως προς τα παραπάνω που έγραψα, δεν τον αντιπαθώ ή τον συμπαθώ, αλλά είμαι σύμφωνος μαζί του και αυτό μου είναι αρκετό. Αν είναι γραφικός και αν πουλάει πρόλογο, αυτή είναι μια δική σου εκτίμηση.WestBlock4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:22Το οτι η αποψη του μπορει να συμπάσχει με το,τι θελουμε.η δε θελουμε δεν τον κανει συμπαθητικό.leomatos88 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52 Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ΟΛΑ τα χρέη, δηλαδή το αυτονόητο.
Ενας γραφικός ειναι που πουλάει πρόλογο σε ενα fb κ εχει κατι χαζούς να τον αποθεώνουν.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Apil44, Guitarman
- kataramenos5
Ακουσα σημερα καποια πραματα που με κανουν ελαφρως αισιοδοξο.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- astral, Montrealiotis
- Maurice_Escargot
Απο την στιγμη που ακυρωθηκε η συνεντευξη τυπου, τα πραγματα παιρνουν την οδο που πρεπει. Ειμαι πεπεισμενος πως ο ΠΑΟΚ στον επομενο αγωνα του με τον Κολοσσο θα ειναι υπο νεα ιδιοκτησια. Θα ηταν καλο για ολους τους εμπλεκομενους να γινει οσο πιο επαγγελματικα γινεται.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Ιάσονας
Ντρέπομαι και να τα γράψω. Στη σελίδα του φβ της ΚΑΕ συγκεκριμένα. Νομίζω μπορείς να δεις και να μην έχεις λογαριασμό.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:35Τι γράφεται; Για δώσε μια ιδέα για εμάς που δεν έχουμε πρόσβαση.flash4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:19 Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη το ποδόσφαιρο πόσοι θα δήλωναν ΠΑΟΚ σήμερα άραγε; Δικαιούται να κάνει και ο Χατζόπουλος λάθη (προχθεσινή ανακοίνωση).
Ρε Black, εσάς όλους που ξοδεύετε ή έχετε ξοδέψει χρόνο , ενέργεια , κόπο για το paokmania, σας σέβομαι για το ότι δίνετε τόσα, για να γουστάρουμε και όλοι εμείς. Αλλά πραγματικά και με ειλικρίνεια, δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες, δε σε καταλαβαίνω. Μπορεί να μη σε νοιάζει, το καταλαβαίνω το δέχομαι, ωστόσο θέλω κι εγώ να το πω.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:32Δείξε μου σε παρακαλώ ποιον είδες να ερμηνεύει το τι σημαίνει "συμπληρωματικά χαρτιά" και ποιος έβγαλε σκάρτο (έτσι το γράφεις) τον Χατζόπουλο.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:27 Πού ξέρετε τι εννοούν, όσοι έγραψαν για συμπληρωματικά χαρτιά;
Πραγματικά με σταναχωρούν κάποια πράγματα και αυτά έγιναν όλα από το καλοκαίρι και μετά. Δε θέλω να κάνω καμιά υπόδειξη σε κανέναν. Προσπαθώ να μη σχολιάζω πρόσωπα, αλλά τις θέσεις τους ( αυτό πρόσεξέ το σε παρακαλώ) , τα πρόσωπα δεν τα ξέρω, δεν ξέρω πόσο χρονών είστε τι δουλειά κάνετε, πώς σκέφτεστε κλπ κλπ, αλλά τώρα αναγκάζομαι να μιλήσω έτσι.
Έχω κουραστεί ομολογώ κι εγώ από όλο αυτό. Δε βρίσκω κανένα νόημα να πιάσω τώρα λέξεις φράσεις κλπ να αποδείξω κάτι σε εσένα, πες ότι είναι η αίσθηση που σχηματιζεται οταν διαβάζω, όταν διάβασα αυτά που γράφετε για τα έγγραφα, έχει μια τάση να δείξει κάτι για Χατζόπουλο, αν το δέχεσαι ΄, άστο, πες έκανα λάθος. Αλλά ρε μάγκες σκεφτείτε λίγο πού ήμασταν και πού είμαστε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:43Ντρέπομαι και να τα γράψω. Στη σελίδα του φβ της ΚΑΕ συγκεκριμένα. Νομίζω μπορείς να δεις και να μην έχεις λογαριασμό.trouman έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:35Τι γράφεται; Για δώσε μια ιδέα για εμάς που δεν έχουμε πρόσβαση.flash4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:19 Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη το ποδόσφαιρο πόσοι θα δήλωναν ΠΑΟΚ σήμερα άραγε; Δικαιούται να κάνει και ο Χατζόπουλος λάθη (προχθεσινή ανακοίνωση).
Δε θα μπω φίλε, δε θέλω να μπω, αρνούμαι ότι είμαι σε κάτι μαζί με όλους αυτούς (αν και αυτή είναι η αλήθεια) ή με κάποιους από αυτούς. Θα φτάσουμε να μην ασχολούμαστε με τόση τοξικότητα που αρχίζει και ρέει ανάμεσά μας και γενικά στην ασπρόμαυρή κοινωνία...
Πάντως οι 24 έγραψαν πως τα συμπληρωματικά χαρτιά τα ζήτησε η πλευρά του Μυστακίδη.
Αλήθεια - Ψέματα, δεν γνωρίζω.
Αλήθεια - Ψέματα, δεν γνωρίζω.
σδναΓέφυρες επικοινωνίας ρίχνουν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη προς εξεύρεση οριστικής λύσης και θετικής κατάληξης στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ.
Μετά τις ανακοινώσεις των δύο πλευρών με εκατέρωθεν επίρριψη ευθυνών, αμφότερες αποφάσισαν να χαράξουν κοινή πορεία γραμμής και να ρίξουν τους τόνους που ανέβηκαν επικίνδυνα τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Αφορμή της αναβολής της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου της, Θανάση Χατζόπουλου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα, αποτέλεσε μία κίνηση σύμπλευσης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, η εταιρεία που σύστησε ο κ. Μυστακίδης με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, ζήτησε δύο έγγραφα από την ΚΑΕ, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της μεταβίβασης και της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ανταποκρίνονται άμεσα και να αποστέλλουν ό,τι ζητήθηκε.
Έτσι, μέσα από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε η μετάθεση της συνέντευξης Τύπου για την Τρίτη, κάτι που επίσης δε θεωρείται βέβαιο, καθώς αναμένονται εξελίξεις και μέσα στη Δευτέρα, που μπορεί να ευνοήσουν στη θετική έκβαση του ζητήματος. Όπως γίνεται κατανοητό, η 24η Νοέμβρη μπορεί να είναι καθοριστική για το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
To m&a θέλει γερό στομάχι 
- These users thanked the author Patron for the post:
- TylerDurden
- Mitsospaoki4
- Moderator