Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δυστυχώς παράγουμε περισσότερους ραπτόπουλους από όσους μπορούμε να αντέξουμε
- These users thanked the author astral for the post (total 7):
- Montrealiotis, tenten4GT, Apil44, Grimson4, paok apo epilogi, Tolaros, Guitarman
Για συνεχές σπαμμινγκ. Δεν ήταν λανθασμένοΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:39 Για εξηγήσετε τώρα και σε μένα ποτέ αποφασίσατε να με μπαναρετε;
Και γιατί δεν απαντάτε σε τρία email που έστειλα για το προφανώς λάθος μπαναρισμα;
Προς τους Μόντς.
- Kabamaru11
Μετα κ απο την μεταγραφη του Ζαφειρη,εμαθα να μη λεω μεγαλα λογια για Πανακα,εκτεθηκα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- Montrealiotis, Maklaz, nunies4, Dimitris_L4
Εφόσον πήρε αναβολή η συνέντευξη τύπου και ταυτόχρονα προχωράνε, αυτό που βλέπω είναι πως την Τρίτη ο Χατζόπουλος θα μας κάνει μια ανασκόπηση για το τι παρέλαβε και τι παραδίδει στον νέο ιδιοκτήτη.
Τυπική διαδικασία πλέον και λογικά αύριο θα γίνει και το τελευταίο βήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- Kabamaru11, wpgoalkeeper, astral, Grimson4
-
leomatos88
Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ΟΛΑ τα χρέη, δηλαδή το αυτονόητο.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
- Kabamaru11, Fireman 4, Thax, Maklaz, Guitarman
Και μένα με κουράζει απίστευτα ο λόγος του Πανάκα αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει πέσει κάπου έξω σ' αυτά που λέει.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- Kabamaru11
Βαράνε υπερωρίες και τις Κυριακές στην Deloitte.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:33 Ο Πανακας που καποιοι τον ακούτε σαν ευαγγέλιο έγραψε πριν λίγο ότι ο Χατζοπουλος έδωσε συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν και ο Μυστα ζήτησε χρόνο για να τα μελετήσει και αυτά..Μάλλον λευκός καπνός θα ήταν χαρακιρι να χαλάσει η συμφωνία για μαλακιες…
Αύριο θα υπάρξει επικοινωνία των 2 μεριών για να τα βρούνε επικράτησε η λογική τελικά!!!
Πρώτον μου έκανε μια παρατήρηση ο equalizer, να μην επαναλαμβάνω έναν υπαινιγμό για κάτι που θέλω να γίνει.
Αν εννοείται αυτό. Συμμορφώθηκα
και του είπα απλά φιλικά να με αφήσει να το κάνω για αστείο.
Δεύτερον, δεν αναρτήθηκε τίποτε στο φόρουμ για μπαναρισμα.
Τρίτον έστειλα τρία email και δεν απαντήθηκε κανένα για το μπαναρισμα.
Ασόβαρα πράγματα.. Που βρέθηκαν συμπληρωματικά έγγραφα Κυριακή βράδυ, πήγε η καθαρίστρια και τα βρήκε κάτω από το γραφείο;
Ντροπή σε όσους βρίζουν τον Χατζοπουλο, ο άνθρωπος πρόσφερε παρα πολλά στον ΠΑΟΚ και είναι ΠΑΟΚ 100%, άσχετα αν αυτές οι παλινωδίες του είναι τραγικές.
Ολοι οι εχθροί μας χάρηκαν όταν φάνηκε να χαλάει το ντιλ. Αυτό και μόνο του πρέπει να σας λέει κάτι.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει θετικά επιτέλους.
Ντροπή σε όσους βρίζουν τον Χατζοπουλο, ο άνθρωπος πρόσφερε παρα πολλά στον ΠΑΟΚ και είναι ΠΑΟΚ 100%, άσχετα αν αυτές οι παλινωδίες του είναι τραγικές.
Ολοι οι εχθροί μας χάρηκαν όταν φάνηκε να χαλάει το ντιλ. Αυτό και μόνο του πρέπει να σας λέει κάτι.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει θετικά επιτέλους.
"...συμπληρωματικά χαρτιά στην Deloitte όσο αναφορά το δάνειο του Ιβαν".
Σοβαρά τώρα παίζει να έχει γίνει όντως αυτό; Συμπληρωματικά χαρτιά 2 μήνες μετά; Είναι δυνατόν;;;;;;;;
Εκτιμώ και το έργο του, αλλά και τον ίδιο τον Χατζόπουλο. Έχει δυο μέρες που κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά και προφανώς αρνούμαι να πιστέψω πως η πλευρά Μυστακίδη ετοίμασε φάκελο για την ΕΕΑ και έκανε τόσα ραντεβού για το γήπεδο, για παίκτες, για για για, και όλα αυτά για τα μάτια του κόσμου ενώ δεν ήθελε πραγματικά να αγοράσει την ΚΑΕ.
Στα φρύδια μου αν αποδειχτεί το αντίθετο. Αυτό εικάζω πως ισχύει τώρα με βάση τις εξελίξεις. Αν αποδειχτεί κάτι άλλο, προφανώς θα έχω πέσει έξω στο συμπέρασμα που έβγαλα. Αν μη τι άλλο δεν φοβάμαι να το γράψω. Πάμε μια ξανά: κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά από αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες δυο μέρες.
Φυσικά θα περιμένω την πλευρά Χατζόπουλου και την συνέντευξη τύπου για να καταλάβω περισσότερα.
Σοβαρά τώρα παίζει να έχει γίνει όντως αυτό; Συμπληρωματικά χαρτιά 2 μήνες μετά; Είναι δυνατόν;;;;;;;;
Εκτιμώ και το έργο του, αλλά και τον ίδιο τον Χατζόπουλο. Έχει δυο μέρες που κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά και προφανώς αρνούμαι να πιστέψω πως η πλευρά Μυστακίδη ετοίμασε φάκελο για την ΕΕΑ και έκανε τόσα ραντεβού για το γήπεδο, για παίκτες, για για για, και όλα αυτά για τα μάτια του κόσμου ενώ δεν ήθελε πραγματικά να αγοράσει την ΚΑΕ.
Στα φρύδια μου αν αποδειχτεί το αντίθετο. Αυτό εικάζω πως ισχύει τώρα με βάση τις εξελίξεις. Αν αποδειχτεί κάτι άλλο, προφανώς θα έχω πέσει έξω στο συμπέρασμα που έβγαλα. Αν μη τι άλλο δεν φοβάμαι να το γράψω. Πάμε μια ξανά: κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά από αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες δυο μέρες.
Φυσικά θα περιμένω την πλευρά Χατζόπουλου και την συνέντευξη τύπου για να καταλάβω περισσότερα.
Ισχύει ότι ο Σαββίδης διαγράφει μισό εκατομμύριο και έτσι ξεμπλοκαρε το θέμα που υπήρχε;
- navigator11
Συγκινήθηκα, ομολογώ, διαβάζοντας πως συναισθηματισμοί δε χωρούν, ξεβρακωνόμαστε (αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί να ερμηνευτεί) και μπαίνουμε σε μόουντ της νέας, εκτοξευτικής εποχής.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- leomatos88, Guitarman
Χατζοπουλε εξασφαλίσε λαμπρο μελλον για την ΚΑΕ και θα πω το : κανονικα αυτου του ανθρωπου πρεπει να του κανουν αγαλμα (με φωνη Ζουγανελη).
- WestBlock4
Το οτι η αποψη του μπορει να συμπάσχει με το,τι θελουμε.η δε θελουμε δεν τον κανει συμπαθητικό.leomatos88 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52 Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ΟΛΑ τα χρέη, δηλαδή το αυτονόητο.
Ενας γραφικός ειναι που πουλάει πρόλογο σε ενα fb κ εχει κατι χαζούς να τον αποθεώνουν.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- tenten4GT
Μακαρι γιατί να ηρεμήσουμε λιγοMaklaz έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52 Εφόσον πήρε αναβολή η συνέντευξη τύπου και ταυτόχρονα προχωράνε, αυτό που βλέπω είναι πως την Τρίτη ο Χατζόπουλος θα μας κάνει μια ανασκόπηση για το τι παρέλαβε και τι παραδίδει στον νέο ιδιοκτήτη.