Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κλεινει κ ο Ραφα Σοαρες,γραφουν τα ντεμεκ πιο αξιοπιστα σαητ περι ΠΑΟΚ.Ειναι σιγουρα η πιο συμφερουσα λυση οσον αφορα το οικονομικο,μιας και ειναι ελευθερος.Ειναι ομως και η καταλληλοτερη επιλογη;Καποιες φορες το φτηνο,βγαινει ακριβο.Πιστευω πως θα ειναι απλα ενας αξιοπιστος αριστερος μπακ.Στο χορταρι φαινονται ολα.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

renegade έγραψε:Πώς στον ποθτσο φτάσαμε να θεωρείται ο κουρτιτς βαρίδι και να παρακαλαμε να φύγει?
Από τη μεγαλομανία κάποιων που κάθε χρόνο φέρνουν παίχτες με το μυαλό τους και αν τους πεις κάτι σου πετάνε το "εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωταθλητή και όχι 3-4ο που συνηθίσατε εσείς"!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν κάνεις 54 συμμετοχές στα 33 σου και καταλήγεις να περπατάς κυριολεκτικά στο γήπεδο, ενώ παράλληλα παίρνεις τα περισσότερα στο ροστερ. Ναι είναι βαρίδι και περιττός.

Δυστυχώς δεν βλέπω κίνηση και θα είναι του χρόνου πάλι το βασικό γρανάζι του Λουτσέσκου εκεί στα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

renegade έγραψε:Πώς στον ποθτσο φτάσαμε να θεωρείται ο κουρτιτς βαρίδι και να παρακαλαμε να φύγει?
Με τον κουρτιτς είμαστε το ίδιο γρήγοροι αλλά εγώ είμαι 1.80 και 105 κιλά και κάνω και 1μιση πακέτο καρελι την ημέρα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

bicii82 έγραψε:
Με τον κουρτιτς είμαστε το ίδιο γρήγοροι αλλά εγώ είμαι 1.80 και 105 κιλά και κάνω και 1μιση πακέτο καρελι την ημέρα
είναι προφανές ότι η πιο κοντινή απόσταση που είδες έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι τουλάχιστον τα εκατό μέτρα από τον χώρο των ποδοσφαιριστών για αυτό και γράφεις κάτι τέτοιο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γερασίμου έγραψε:Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
Για ποια ακριβώς στατιστικά μιλάμε?
Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε με στατιστικά ( κάτι που κάποιοι απαγορεύουν) ο κουρτιτς νειναι ο κορυφαίος με διαφορά από το δεύτερο χαφ του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

μη γαματε το τοπικ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάτερ, δώσε μας κάτι να ηρεμήσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το αστείο είναι ότι ο Κουρτιτς είναι με διαφορά ο ποιοτικοτερος χαφ της ομάδας, αυτός που έχει το μενταλιτυ που απαιτεί η φανέλα και ένα περίεργο πράγμα....οσαν αργος σαν την χελώνα (έτσι δεν είναι η επικρατούσα άποψη;) είναι ο μόνος που είχε τα κουράγια αλλά και την οξυδέρκεια να κάνει οβερλαπ από αριστερά δημιουργώντας υπεραριθμια και επικυνδυνες καταστάσεις.
Αν η ερώτηση είναι αν όλο αυτό αξίζει 1,2; Δεν ξέρω.
Αν είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο; Αυτό και αν δε το ξέρω
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αν δεν κάνω λάθος πέρυσι (που πάλι ακουγόταν έντονα ο Ράφα Σοάρες) είχε ανεβάσει ο jibbie κάτι καρτέλες από το whyscout. Μήπως τις έχεις ακόμα να κάνουμε ένα refresh?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Καλησπερα σε ολους,σας διαβαζω πολλα χρονια αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα γραψει ποτε.Τις τελευταιες μερες νομιζω εχει χαθει λιγο η μπαλα με την γκρινια ρε παιδια.Ο ενας ειναι γνωστος αλλα μεγαλος δεν μας αρεσει ο αλλος αγνωστος πιτσιρικας δεν κανει.Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε την ομαδα και να κρινουμε εκ του αποτελεσματος.Απο τη μια λεμε που τους βρισκει ο γαυρος τους καμαραδες απο την αλλη για αντιστοιχες δικες μας μεταγραφες γκρινια ακομη πριν γινουνε..
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

οποιαδηποτε ομοιοτητα με το κεντρο της σεζον 21-22 ειναι συμπτωματικη
Εικόνα

αν και αυτος εχει κατι απο τις κινησεις του Ομαρ
Εικόνα
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:Θα την παλέψει να παίξει με την λαμια στην τουμπα,λίγο ήμαρτον.
Ρεαλιστικά το ρίσκο είναι τεράστιο. Να μείνει 1000 φορές με ρόλο όμως υποστηρικτικό.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει ένα δίδυμο στα αριστερά αντίστοιχης τουλάχιστον αξίας με αυτό που υπάρχει στα δεξιά.
Το φετινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μπισε :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”