Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Κλεινει κ ο Ραφα Σοαρες,γραφουν τα ντεμεκ πιο αξιοπιστα σαητ περι ΠΑΟΚ.Ειναι σιγουρα η πιο συμφερουσα λυση οσον αφορα το οικονομικο,μιας και ειναι ελευθερος.Ειναι ομως και η καταλληλοτερη επιλογη;Καποιες φορες το φτηνο,βγαινει ακριβο.Πιστευω πως θα ειναι απλα ενας αξιοπιστος αριστερος μπακ.Στο χορταρι φαινονται ολα.
Από τη μεγαλομανία κάποιων που κάθε χρόνο φέρνουν παίχτες με το μυαλό τους και αν τους πεις κάτι σου πετάνε το "εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωταθλητή και όχι 3-4ο που συνηθίσατε εσείς"!!renegade έγραψε:Πώς στον ποθτσο φτάσαμε να θεωρείται ο κουρτιτς βαρίδι και να παρακαλαμε να φύγει?
- john4serres
Αν κάνεις 54 συμμετοχές στα 33 σου και καταλήγεις να περπατάς κυριολεκτικά στο γήπεδο, ενώ παράλληλα παίρνεις τα περισσότερα στο ροστερ. Ναι είναι βαρίδι και περιττός.
Δυστυχώς δεν βλέπω κίνηση και θα είναι του χρόνου πάλι το βασικό γρανάζι του Λουτσέσκου εκεί στα αριστερά.
Δυστυχώς δεν βλέπω κίνηση και θα είναι του χρόνου πάλι το βασικό γρανάζι του Λουτσέσκου εκεί στα αριστερά.
Με τον κουρτιτς είμαστε το ίδιο γρήγοροι αλλά εγώ είμαι 1.80 και 105 κιλά και κάνω και 1μιση πακέτο καρελι την ημέραrenegade έγραψε:Πώς στον ποθτσο φτάσαμε να θεωρείται ο κουρτιτς βαρίδι και να παρακαλαμε να φύγει?
Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
είναι προφανές ότι η πιο κοντινή απόσταση που είδες έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι τουλάχιστον τα εκατό μέτρα από τον χώρο των ποδοσφαιριστών για αυτό και γράφεις κάτι τέτοιοbicii82 έγραψε:Με τον κουρτιτς είμαστε το ίδιο γρήγοροι αλλά εγώ είμαι 1.80 και 105 κιλά και κάνω και 1μιση πακέτο καρελι την ημέραrenegade έγραψε:Πώς στον ποθτσο φτάσαμε να θεωρείται ο κουρτιτς βαρίδι και να παρακαλαμε να φύγει?
Για ποια ακριβώς στατιστικά μιλάμε?Γερασίμου έγραψε:Δεν παρακαλάμε να φύγει, δεν είναι βαρίδιο. Απλά υπάρχει διάχυτη η αμφιβολία αν στη νέα περίοδο θα πλησιάσει έστω και λίγο τα στατιστικά της φετινής. Τεχνίτης, αλλά πολύ βαρύς.
Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε με στατιστικά ( κάτι που κάποιοι απαγορεύουν) ο κουρτιτς νειναι ο κορυφαίος με διαφορά από το δεύτερο χαφ του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς
- john4serres
Το αστείο είναι ότι ο Κουρτιτς είναι με διαφορά ο ποιοτικοτερος χαφ της ομάδας, αυτός που έχει το μενταλιτυ που απαιτεί η φανέλα και ένα περίεργο πράγμα....οσαν αργος σαν την χελώνα (έτσι δεν είναι η επικρατούσα άποψη;) είναι ο μόνος που είχε τα κουράγια αλλά και την οξυδέρκεια να κάνει οβερλαπ από αριστερά δημιουργώντας υπεραριθμια και επικυνδυνες καταστάσεις.
Αν η ερώτηση είναι αν όλο αυτό αξίζει 1,2; Δεν ξέρω.
Αν είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο; Αυτό και αν δε το ξέρω
Αν η ερώτηση είναι αν όλο αυτό αξίζει 1,2; Δεν ξέρω.
Αν είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο; Αυτό και αν δε το ξέρω
- Σουριναμέζος
Αν δεν κάνω λάθος πέρυσι (που πάλι ακουγόταν έντονα ο Ράφα Σοάρες) είχε ανεβάσει ο jibbie κάτι καρτέλες από το whyscout. Μήπως τις έχεις ακόμα να κάνουμε ένα refresh?
-
Dimitrisou
Καλησπερα σε ολους,σας διαβαζω πολλα χρονια αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα γραψει ποτε.Τις τελευταιες μερες νομιζω εχει χαθει λιγο η μπαλα με την γκρινια ρε παιδια.Ο ενας ειναι γνωστος αλλα μεγαλος δεν μας αρεσει ο αλλος αγνωστος πιτσιρικας δεν κανει.Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε την ομαδα και να κρινουμε εκ του αποτελεσματος.Απο τη μια λεμε που τους βρισκει ο γαυρος τους καμαραδες απο την αλλη για αντιστοιχες δικες μας μεταγραφες γκρινια ακομη πριν γινουνε..
οποιαδηποτε ομοιοτητα με το κεντρο της σεζον 21-22 ειναι συμπτωματικη

αν και αυτος εχει κατι απο τις κινησεις του Ομαρ

αν και αυτος εχει κατι απο τις κινησεις του Ομαρ

Ρεαλιστικά το ρίσκο είναι τεράστιο. Να μείνει 1000 φορές με ρόλο όμως υποστηρικτικό.GINOLA έγραψε:Θα την παλέψει να παίξει με την λαμια στην τουμπα,λίγο ήμαρτον.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει ένα δίδυμο στα αριστερά αντίστοιχης τουλάχιστον αξίας με αυτό που υπάρχει στα δεξιά.
Το φετινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα.