Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Sardan »

Επειδή εγώ είμαι λίγο άμπαλος, ποια είναι τα λάθη σήμερα που δεν μπορούσε παίχτης να σταυρώσει πάσα στα 2μ? Όχι τίποτα άλλο να μαθαίνω και τίποτα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Στο 3ο παιχνίδι, φταις εσύ αποκλειστικά κ κάνεις άλλος.

Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται.

Έχω τόσα στο μυαλό μου, που γράφω μετά από καιρό, κατευθείαν κι όχι μετά.

Όχι έχω καθαρό μυαλό, δεν έχω επηρεαστεί από το αίμα, που έχει ανέβει στο κεφάλι μου.

Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια, που έχω δει,με σένα στον πάγκο.

Πως κατέβηκε να παίξεις έτσι, ομάδα σοφτ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα της πατρίδας σου, μου θύμισε λίγο την aggressive ομάδα που είχες χτίσεις στα 2 νταμπλ. Ίσως αυτοί σήμερα να ήταν και λίγο παραπάνω. Δε ξεχνώ παίκτες σαν τον Μάτος. Που πήγε ρε φίλε το aggressive & balance που έλεγες τότε κάθε συνέντευξη τύπου; Μετάλαξες το ποδόσφαιρό σου σε ένα φρούλικο τικι τάκα. Εγώ θέλω πίσω τον παλιό Ραζβάν και όχι τον σημερινό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 20 Φεβ 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

pisakaipoupoula έγραψε:Ποιο πνευματικό μεντάλιτι έλειπε φίλε μου ...αθλητικότητα έλειπε και ταχύτητα , δεν τους φτάναμε τους μέτριους άτεχνους

Ακριβως
.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δεν περιμένω σήμερα να τον μάθω είναι γνωστό το ταβάνι του ειδικά από ότι είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια ...ναι στην Ελλάδα είναι κορυφαίος και του χρωστάμε κάμποσους τίτλους και μια μέρα θα του κάνουμε άγαλμα .
Παραπάνω όμως δεν έχει, και ότι περάσαμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα πάλι καλά .
Όταν έρχεται μια Μπριζ στα χειρότερα της και σε διαλύει μέσα έξω με έναν παίκτη με κλεισμένα τα 30 όλοι οι άλλοι έως 25, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι η ομάδα χρειάζεται τον 30χρονο Μειτέ τον 31χρονο Μπακαγιόκο τον 32χρονο Τισουντάλι τον 35χρονο Λόβρεν και πάει λέγοντας Ε η επόμενη αθλητική ομάδα πάλι θα σε διαλύσει και εσύ θα ψάχνεις το γιατί. Μα δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες να παίξουν απέναντι σε αθληταράδες που έχει κάθε σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Sardan το μοναδικο λαθος του Λουτσε που μπορω να εντοπισω,ειναι η προετοιμασια πριν τον αγωνα,επρεπε να κανουμε 1 προπονηση σε αυτο το τερεν οπως επισης κ η πνευματικοτητα των παικτων απο το 1' λεπτο.Δεν μπηκαν με σωστη νοοτροπια οι παικτες σημερα,αυτο ειναι ευθυνη του προπονητη.

Τωρα ενταξει,πολλοι ζητανε το αιμα του προπονητη,παικτων,ιδιοκτητη......Προχωραμε παρακατω.
Bianconer0

Δημοσίευση από Bianconer0 »

Σε κατάπιε ο Χαραλάμπους
ΕΥΚΟΛΑ.

Συνέχισε να παίζεις με τον ίδιο
τρόπο ξανά και ξανά και ξανά,
με δύο και κυρίως ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
30+ χαφ και σε λίγο καιρό θα σε καταπίνουν και προπονητές - μαθητευόμενοι μάγοι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

vs40 έγραψε:Η ομάδα της πατρίδας σου, μου θύμισε λίγο την aggressive ομάδα που είχες χτίσεις στα 2 νταμπλ. Ίσως αυτοί σήμερα να ήταν και λίγο παραπάνω. Δε ξεχνώ παίκτες σαν τον Μάτος. Που πήγε ρε φίλε το aggressive & balance που έλεγες τότε κάθε συνέντευξη τύπου. Μετάλαξες το ποδόσφαιρό σου σε ένα φρούλικο τικι τάκα. Εγώ θέλω πίσω τον παλιό Ραζβάν και όχι τον σημερινό.
Οι παίκτες το κάνουν και το δίνουν αυτό.
Δε γίνεται να το φυτέψεις σε κάποιον που δε το έχει.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Λίγος για μεγάλα ματς κ εμμονικος. Λουτσοσκυλα ξεκινηστε...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

giapas έγραψε:
vs40 έγραψε:Η ομάδα της πατρίδας σου, μου θύμισε λίγο την aggressive ομάδα που είχες χτίσεις στα 2 νταμπλ. Ίσως αυτοί σήμερα να ήταν και λίγο παραπάνω. Δε ξεχνώ παίκτες σαν τον Μάτος. Που πήγε ρε φίλε το aggressive & balance που έλεγες τότε κάθε συνέντευξη τύπου. Μετάλαξες το ποδόσφαιρό σου σε ένα φρούλικο τικι τάκα. Εγώ θέλω πίσω τον παλιό Ραζβάν και όχι τον σημερινό.
Ε τέτοιους θέλει, τέτοιους του φέρνουνε. Ντάντας κλπ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

vs40 έγραψε:
giapas έγραψε:
Ε τέτοιους θέλει, τέτοιους του φέρνουνε. Ντάντας κλπ.
Άρα τον Μάτος και τον Βιερίνια και τον Βαρέλα που είχανε αρχίδια δε τους ήθελε;
Ας σοβαρευτούμε.
Η ομάδα πρέπει να έχει προσωπικότητες ή εναλλακτικά να χτίσει "συλλογική" ψυχολογία μεσα απο το παιχνίδι της και τις επιτυχίες.
Ε , δεν έχουμε ούτε το ένα σε αφθονία , ούτε το άλλο φέτος.
Για αυτό εμφανιζόμαστε φοβικοί.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δυστυχως φετος η ομαδα σε αυτοματο πιλοτο.

Και περαν των αστοχιων στις μεταγραφες το καλοκαιρι, δεν ειδα ματς που τα πηρε ο προπονητης φετος παρολες τις κακοτοπιες

Περσι για παραδειγμα,χωρις φορ σηκωσαμε πρωταθλημα.

Φετος δεν βλεπω υπερβασεις λογω κοουτσαρισματος. Περισσοτερο τρικλοποδιες βλεπω.

Ας κλεισουν την χρονια με ψηλα το κεφαλι και καλο ξεσκαρταρισμα για του χρονου
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το παράξενο με το τίκι τάκα που επιλέγει, είναι ότι σταθερά τον έχει κάψει, ειδικά στα ντέρμπι. Στην παλιά θητεία έπαιζε ισορροπημένα με σοβαρή αμυντική προσύλωση και τα πήρε όλα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αποφάσισε να αφήσει το aggressive & balance ποδόσφαιρο και το γύρισε στο τικι τάκα και την ανούσια κατοχή που ακόμη ντέρμπι δεν του έχει κερδίσει. Πέρυσι πρωτάθλημα πήραμε όταν παράτησε το τίκι τάκα και έδωσε χώρο στον αντίπαλο, παίζοντας πιο άμεσα και δίχως τις χαζές πάσες πίσω στην άμυνα και στον ΤΦ. Με την Άιντραχτ επίσης έπαιξε δίχως το χαζό τίκι τάκα. Δεν το βλέπει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 20 Φεβ 2025, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οταν όλοι η ομάδα είναι χώμα, προφανώς και φταίει ο προπονητής. Τι να λέμε τώρα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε τα πάντα και να αρχίσουμε τους αφορισμούς.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Φέτος πρέπει να έχει γίνει ρεκόρ ατομικών λαθών στην άμυνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”