Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cartman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από cartman »

Miles έγραψε:
cartman έγραψε:Το ότι κάποιοι είδαν τον μπαμπά σε μας και δεν τους γέμιζε το μάτι, τον λένε αργό και οτι δεν έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ ειναι δείγμα της μιζέριας του φόρουμ.

Ρε βρείτε μια φάση που να εκτέθηκε αμυντικά 6 μήνες στην Ελλάδα. Δείτε τον τελικό κυπέλου τι ποδιές έριχνε. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και βλέπω ότι τρελαίνεσαι για Μπάμπα, στο Μουντιάλ όπου έπαιζε τον είδες; Θυμάσαι τι ματς έκανε και αν εκτέθηκε πουθενά;
Όχι δεν θυμάμαι αλλά απέναντι σε Ουρουγουάη και Πορτογαλία επαιζε

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Περι Σαματα..
''Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να φτιάχνει το όνομά του στη Μαζέμπε πριν 12 χρόνια και υπήρξε ανακάλυψη του Έλληνα ατζέντη, Κώστα Μπότου.''

Ετσι εξηγουνται ολα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 03 Ιούλ 2023, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Πετρωκτός είπε για Βιειρινια 200 χιλ. Να μην χαλασει μονο καμια μεταγραφη πχ για χαφ για τόσα.
Λογικα ο Βιειρι δεν προκειται να παιξει κανενα ματς ως πλαγιος, μονο σε 352 θα μπορουσε, αλλα ο Λου δεν το παιζει αυτο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

psykoman έγραψε:
Sunrise99 έγραψε:Διάβασα το λινκ και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το ποσό των 800k.
Μπορείς να βοηθήσεις λιγάκι.

On Baba’s path he will lose a significant portion of his wages, with the deal at PAOK reported to be around £800,000 a year net.
net καθαρά
gross μικτά
gpap

Δημοσίευση από gpap »

τον Μπάμπα τον γνωρίζουμε.

Παρακολουθώ αυτόν τον Νιγηριανό που ήρθε ως αντι-Ίνγκασον.
Δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά σαν βιογραφικό δείχνει να έχει παραστάσεις.
Εθνική Νιγηρίας λέει, αρχηγός.
Λες να φέραμε παιχταρά;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Mακαρι να ερθουν οσοι ακουγεται πως συμφωνησαν μεχρι σημερα

(Και κανα δυο που δεν ακουστηκαν καθολου)

Ο μλκς ο βαρυμαγκας ο αθηνεζος ο μυρουδιας ο κλοκας, ελεγε πως ευχεται να χαλασει του Μπαμπα. Φανταζομαι εχει πεισει κοσμακη κ εδω μεσα να σταξει δηλητηριο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Το σίγουρο είναι ότι το βιογραφικό του Εκόνγκ είναι ανώτερο του Ινγκι, πως θα κολλήσει με την ομάδα θα το δούμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Φερτε βρε αθεοφοβοι τον φορ να κλεισει το κενο!

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

mbison έγραψε:o Πετρωκτός είπε για Βιειρινια 200 χιλ. Να μην χαλασει μονο καμια μεταγραφη πχ για χαφ για τόσα.
Λογικα ο Βιειρι δεν προκειται να παιξει κανενα ματς ως πλαγιος, μονο σε 352 θα μπορουσε, αλλα ο Λου δεν το παιζει αυτο
Ο Αντρέ δεν ζήτησε κανένα ποσό. Ο Ιβάν του έδωσε όσα ήθελε ο ίδιος.
Μην βρούμε τώρα άλλο μετερίζι να φάμε τα μουστάκια μας. Ότι τα 200 του Αντρέ θα κοπούν από μεταγραφή
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gpap έγραψε: Παρακολουθώ αυτόν τον Νιγηριανό που ήρθε ως αντι-Ίνγκασον.
Λες να φέραμε παιχταρά;
Kαι μενα δεν μου γεμισε το ματι οσον αφορα το οργανωτικο παιχνιδι. Δεν μπορουσαμε να φερουμε εναν Κοντρερας? Θα εκανε καλό διδυμο με Κουλιε.
Σαν εξολοθρευτης ομως πολυ καλός. Δειχνει ομως ασταθης στο κατεβασμα μπάλας. Ο Ιγκι τελευταια έκανε και επελάσεις. Ειναι και λαθέρ ο Κούλιε, τώρα θα έχουμε 2 να φοβόμαστε.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Οι επελάσεις του Ίνγκι ήταν για …απέλαση.

Sent from my iPad using Tapatalk
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

mbison έγραψε:
gpap έγραψε: Παρακολουθώ αυτόν τον Νιγηριανό που ήρθε ως αντι-Ίνγκασον.
Λες να φέραμε παιχταρά;
Kαι μενα δεν μου γεμισε το ματι οσον αφορα το οργανωτικο παιχνιδι. Δεν μπορουσαμε να φερουμε εναν Κοντρερας? Θα εκανε καλό διδυμο με Κουλιε.
Σαν εξολοθρευτης ομως πολυ καλός. Δειχνει ομως ασταθης στο κατεβασμα μπάλας. Ο Ιγκι τελευταια έκανε και επελάσεις. Ειναι και λαθέρ ο Κούλιε, τώρα θα έχουμε 2 να φοβόμαστε.
Δεν ξέρω πιο παιχνίδι του είδες αλλά ο Τροστ-Εγκονγκ κάνει παιχνίδι από πίσω. Αλλά οκ, δεν είναι και ο Μπαρέζι φυσικά.

Ο Κουλιεράκης δεν είναι λαθερ, είναι 19.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σουριναμέζος έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι το βιογραφικό του Εκόνγκ είναι ανώτερο του Ινγκι, πως θα κολλήσει με την ομάδα θα το δούμε
Χθες εβλεπα του Ινγκασον.
Επαιξε σε μια μέτρια Ροστόφ (11η και 7η θέση στη διετία του)
Στην χειροτερη Γραναδα ολων των εποχων.
Λόκερεν, να χαμε να λέγαμε 11η θέση
Βίκινγκ, τίποτα 10η θεση στη Νορβηγία
Μπρέινταμπλικ, λίγα πράγματα ενα λιγκ καπ Ισλανδίας σήκωσε νεαρός

Mε λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ τον "εκανε".
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

https://m.youtube.com/watch?v=boVbR978M ... ZvcmQgNC0y

Δεν πήραμε ακριβώς κάποιον αμυντικό ογκόλιθο. Γαμάτο τυπάκι ο Troost Ekong, έχει και δικό του κανάλι στο youtube (KING EGONG, χαχα) αλλά πολύ ασταθής, υπάρχουν μέρες που κάνει τον Κάργα να μοιάζει Tiago Silva.
Αυτό στο βίντεο, για να είμαι δίκαιος, μπορεί και να 'ναι και το χειρότερο του παιχνίδι στο Νησί. Στο 1ο γκολ της Λέστερ κάνει "τσαφ", που ανήκει στα χαιλάιτ της χρονιάς, στο 2ο αργεί να πάει πάνω στον Vardy, γιατι νομίζει ότι μπορεί να τον κλείσει από την εσωτερική (SPOILER ALERT: δε μπορεί) και στο 3ο γκολ είναι ο μοναδικός παίκτης που δε μαρκάρει κάποιον σε εκτέλεση κόρνερ και περφέρεται ασκόπως (είχαμε κάτι τέτοιους και στο Δημοτικό, όταν παίζαμε μπάλα)...

Ο Troost προέρχεται από μέτριες χρονιές αλλά ίσως δικαιούται ένα ριστάρτ στην καριέρα του (το ίδιο, πρακτικά, ισχύει και για τον Σαμάτα,απλά αυτός κολακεύεται στη σύγκριση με τον αόρατο Oliveira και τον μηδενικής επίδρασης Brandon Tomas).
Φαίνεται παίκτης ψυχολογίας: στην εθνική Νιγηρίας το ευχαριστιέται όταν παίζει και εκεί έχει κάνει τις πιο καλές του εμφανίσεις. Ίσως "κολλήσει" εδώ και βγάλει τον καλό του εαυτό, παραμένει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, πάντως αναβάθμιση σε σχέση με τον Ingansson δε ξέρω αν τον λες. Άλλωστε τότε θα κοστιζε αυτός 4-5 εκατομμύρια και όχι 1.

Παρεπιπτόντως ο παίκτης μεγάλωσε στην Αγγλία και έχει φουλ Βρετανική κουλτούρα, νιώθει περισσότερο Άγγλος και λίγο Νιγηριανός και σίγουρα δε νιώθει καθόλου Ολλανδός (νομίζω ότι απεχθάνεται αυτή του την καταγωγή).

Στάλθηκε από το SM-G965U μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

8-10ρο
περιπτωση παρομοια με τον εκονγκ-πως τον λενε
διεθνης μεχχρι την Κ-21 μεγαλης ευρωπαικης χωρας
προτιμησε την εθνικη της δευτερης υπηκοότητας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”