https://m.youtube.com/watch?v=boVbR978M ... ZvcmQgNC0y
Δεν πήραμε ακριβώς κάποιον αμυντικό ογκόλιθο. Γαμάτο τυπάκι ο Troost Ekong, έχει και δικό του κανάλι στο youtube (KING EGONG, χαχα) αλλά πολύ ασταθής, υπάρχουν μέρες που κάνει τον Κάργα να μοιάζει Tiago Silva.
Αυτό στο βίντεο, για να είμαι δίκαιος, μπορεί και να 'ναι και το χειρότερο του παιχνίδι στο Νησί. Στο 1ο γκολ της Λέστερ κάνει "τσαφ", που ανήκει στα χαιλάιτ της χρονιάς, στο 2ο αργεί να πάει πάνω στον Vardy, γιατι νομίζει ότι μπορεί να τον κλείσει από την εσωτερική (SPOILER ALERT: δε μπορεί) και στο 3ο γκολ είναι ο μοναδικός παίκτης που δε μαρκάρει κάποιον σε εκτέλεση κόρνερ και περφέρεται ασκόπως (είχαμε κάτι τέτοιους και στο Δημοτικό, όταν παίζαμε μπάλα)...
Ο Troost προέρχεται από μέτριες χρονιές αλλά ίσως δικαιούται ένα ριστάρτ στην καριέρα του (το ίδιο, πρακτικά, ισχύει και για τον Σαμάτα,απλά αυτός κολακεύεται στη σύγκριση με τον αόρατο Oliveira και τον μηδενικής επίδρασης Brandon Tomas).
Φαίνεται παίκτης ψυχολογίας: στην εθνική Νιγηρίας το ευχαριστιέται όταν παίζει και εκεί έχει κάνει τις πιο καλές του εμφανίσεις. Ίσως "κολλήσει" εδώ και βγάλει τον καλό του εαυτό, παραμένει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, πάντως αναβάθμιση σε σχέση με τον Ingansson δε ξέρω αν τον λες. Άλλωστε τότε θα κοστιζε αυτός 4-5 εκατομμύρια και όχι 1.
Παρεπιπτόντως ο παίκτης μεγάλωσε στην Αγγλία και έχει φουλ Βρετανική κουλτούρα, νιώθει περισσότερο Άγγλος και λίγο Νιγηριανός και σίγουρα δε νιώθει καθόλου Ολλανδός (νομίζω ότι απεχθάνεται αυτή του την καταγωγή).
Στάλθηκε από το SM-G965U μου χρησιμοποιώντας Tapatalk