Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

TylerDurden έγραψε:
aivas19 έγραψε: Ερωτω ξανα, που εγραψα οτι ο ΚΚ συζητησε το 2022 χρηματοδοτηση περαν του Ιβαν; Θα απαντησεις; ΠΟΥΘΕΝΑ. Το κειμενο που κανεις με bold ειναι για την αναφορα στο σχολιο για αφωνια που αναφερει μετα ο Gospi ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ. Οχι για να πω οτι το 22 ειπε ο ΚΚ για εξωτερικη χρηματοδοτηση. Καταλαβες τωρα;;;

Έβαλες τα γραπτά του Gospi περί μη αναφοράς το 2022 για κρατική χρηματοδότηση ξεχωριστά από το κομμάτι για την 3ετή αφωνία - εξού και τα εισαγωγικά - και συλλήβδην τα ανέφερες ως ψέματα. Το εύλογο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως και αυτό το κομμάτι το θεωρείς ψέμα, δεν υπάρχει νομίζω κανένας λογικός αντίλογος περι τούτου. Οπότε 3 ενδεχόμενα θαρρώ πως ισχύουν: Είτε διαφωνείς στο ότι δεν υπήρχε αναφορά για χρηματοδότηση το 2022, είτε εκ παραδρομής παρερμήνευσες το τι λέει, είτε εν γνώσει σου διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα του προκειμένου να ενισχύσεις το επιχείρημα σου περί ψεμάτων. Το ότι έκοψες το κομμάτι που ξεκάθαρα γράφει ο Gospi πως αναφέρεται στην παρουσίαση του 2022 - η γνωστή κοπτοραπτική δηλαδή - μου δείχνει πως το 3ο ενδεχόμενο είναι πάρα πολύ πιθανό. Πολύ έυκολα κατηγορείς τους άλλους ως ψεύτες - όπως και εμένα, out of thin air - οπότε μην απορείς εάν σε κατηγορούν για διαστρέβλωση. Η διαφορά είναι πως εγώ μπορώ να αποδείξω το γιατί λέω αυτά που λέω. Και άσε σε παρακαλώ τα "μάθε να διαβάζεις", "δεν καταλαβαίνεις" κλπ κλπ. Το ποιός καταλαβαίνει τι και ποιός ξέρει να γράφει νομίζω πως θα το κρίνουν καλύτερα οι τρίτοι.

Ναι να μαθεις να διαβαζεις αφου αυτο που λες ειναι ξεκαθαρα λαθος

«Έβαλες τα γραπτά του Gospi περί μη αναφοράς το 2022 για κρατική χρηματοδότηση ξεχωριστά από το κομμάτι για την 3ετή αφωνία - εξού και τα εισαγωγικά» Λαθος, επειδη οι δυο προτασεις σε εισαγωγικα συνδεονται με κομμα, η δευτερη κανει αναφορα στην πρωτη για να εξηγηθει η λεξη «αφωνια». Το οτι δεν θεωρω ψεμα την πρωτη προταση ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ενω αρχισες τις θεωριες.

Οποτε ναι δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ηταν ψεμματα να το πεις, κανενα προβλημα, δεν απεδειξες τιποτα ομως. Ηταν ξεκαθαρο ψεμα και το απεδειξα αλλα εσυ συνεχιζεις moving the goalposts.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Και κατι ακομα: Βρισκόμαστε εδω μεσα για να εκφραζουμε τις αποψεις μας. Αν δεν αντεχουμε την αντιθετη αποψη για πράγματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ, δε θελω καν να φανταζομαι πως ενεργούμε στην καθημερινη μας ζωη για πραγματα πολυ σημαντικοτερα.

Το να σπευδουμε με καθε ευκαιρια να καταπιεσουμε την αντιθετη αποψη μας κανει, εκτος απο μη δημοκρατικους, ολοενα και πιο κλειστομυαλους, καθως δεν επιτρεπουμε στους εαυτους μας να σκεφτουν πολυπρισματικα.

Σημερα ειναι ο Σαββιδης το ιερο τοτεμ, χθές ηταν ο Λουτσεσκου, αυριο θα είναι ο... Μιχαηλιδης και ουτω καθεξης. Να με συγχωρειτε ρε μαγκες, αλλα δεν πρεπει να ειναι ετσι τα πραγματα. Επιτρεψτε να ακουστουν ολες οι φωνες και να εκφρασει ο καθενας μας την αγωνια του για το μελλον της ομαδας με τον τροπο που ο καθενας μας θεωρει (σε κοσμια πάντοτε πλαίσια) πως θα τη βοηθησει περισσότερο.

Το ξερω πως ειναι σοκαριστικο να το συνειδητοποιει κανεις, ομως δεν είναι μονο η δικη μας αποψη η σωστη. Ας το δεχτούμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:Η οικονομική τάξη και η αγωνιστική πρόοδος και επιτυχία είναι υποχρέωση του κάθε ιδιοκτήτη της οποιαδήποτε ΠΑΕ. Δεν είναι θέμα υπόσχεσης αλλά θεμελιώδης ευθύνη του ιδιοκτήτη και της επενδυσης που έκανε σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Για τις υποσχέσεις του ιδιοκτήτη, καλά κανει και αποθεώνεται όταν τις τηρεί η ακούει γκρίνια οταν οχι. Το θεμα ειναι να γίνονται όλα αυτά με σεβασμό και επαφή με την πραγματικότητα και όχι με αφορμή μια γελοία και και προκλητική κατάσταση. Έχει δικαίωμα και να αποτύχει όπως όλοι μας σε όλες τις δουλειές του κόσμου.

Δεν περίμενα οτι υπάρχει άνθρωπος στην Ελλαδα που να αμφισβητεί οτι η κατασκευή γηπέδου ειναι "αντικειμενικά πανδύσκολη" και πιο συγκεκριμένα μέσα στη Θεσσαλονίκη...

Πόσα γήπεδα χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια μέσα στις πόλεις? Πόσα χρόνια πήρε στην αεκ? στο βάζελο? στον άρη (λολ)? σε κάποιον άλλο? ακομα κι ο γαυρος σε εποχές πριν τα μνημονια, πως ακριβως το κατάφερε?

Όσο για αυτο καλο θα ηταν να μη διαστρεβλώνεις αυτα που γραφω και να καταληγεις σε χαρακτηρισμους και τι μετραει για τον καθενα. Οι θεωρίες περι υποσχέσεων είναι δικό σου συμπέρασμα και είναι εξαρχης λάθος.

Επαναλαμβάνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει ο ίδιος.

Το παράδειγμα με κάποιον που "για εκείνον μετράνε μόνο οι υποσχέσεις που υλοποιούνται και για κάποιον άλλο μετράνε όλες προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα του" δεν πήγαινε συγκεκριμένα προς εσένα, γενικά το πιστεύω.

Θα μπορούσα και εγώ να πάρω προσωπικά την αναφορά σου στον σεβασμό και την επαφή με την πραγματικότητα.
Ενημερωτικά, αν και δεν πιστεύω πως αναφέρεσαι σε εμένα, ξέρω πολύ καλά τι γράφω και το κάνω πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό.

Οποιαδήποτε επένδυση, έρχεται με υποσχέσεις - δεσμεύσεις.

Απέναντι στον κόσμο που στηρίζει μια προσπάθεια, στην ιστορία που κουβαλάει ένας σύλλογος, στους ανθρώπους που ήταν εκεί όταν δεν υπήρχε κανένας επενδυτής, στους παππούδες μας που κάποτε έχτισαν το γήπεδο μας, στις επόμενες γενιές και στα παιδιά μας που έρχονται και είναι το μέλλον του συλλόγου, ο οποιοσδήποτε επενδυτής είναι υπόλογος των υποσχέσεων - δεσμεύσεων του.

Έτσι πιστεύω εγώ. Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις το ίδιο.

Η ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία σχετικά με τις δυσκολίες για να χτιστεί οποιοδήποτε γήπεδο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, μέχρι πριν κάποια χρόνια και στο κομμάτι του πρωταθλητισμού.

Θα μπορούσε κάποιος να πει " πόσες ομάδες εκτός ΠΟΚ πήραν πρωτάθλημα, ακόμα και κύπελλο τα τελευταία 35 χρόνια; Ο Άρης;(lol)". Γιατί λοιπόν να περιμένουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ;

Η απάντηση απλή. Γιατί έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη. Και οποιαδήποτε θέση κάτω της πρώτης, θα μπορούσε (και κατάφερε) να την κατακτήσει χωρίς να έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
Με οικονομικά προβλήματα, με ανοίγματα, με μη ρυθμισμένα χρέη, με προσφυγές, με με με, ο ΠΑΟΚ έβγαινε περπατώντας 4ος, είχε βγει και 3ος, είχε χάσει και πρωτάθλημα λόγω Σπάθα. Έχοντας μάλιστα διοίκηση πρωτοδικείου. Αυτά μόνο στη σύγχρονη ιστορία.

Επέτρεψε μου λοιπόν σε παρακαλώ, να έχω εγώ (ο περίεργος) τις δικές μου απαιτήσεις που είναι ανάλογες με το οικονομικό background του ιδιοκτήτη της ομάδας.
Μία από αυτές είναι και το να χτίσει γήπεδο όπως υποσχέθηκε - δεσμεύθηκε, δημόσια, πάρα πολλές φορές.

Υ.Γ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν γράφονται με αφορμή την προκλητική κατάσταση που δημιουργήθηκε.
Όποιος το πιστεύει αυτό, εθελοτυφλεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εφοσον ο Ιβαν υποσχέθηκε το χτισιμο του γηπεδου θα δεχεται συνεχως κριτικη μεχρι να το φτιαξει. Ναι οκ δεν ειναι απλο να το χτισεις ειδικα για την ομαδα μας (εδω ο βαζελος δεν μπορει ποσα χρονια και οι χαρτινοι ηταν 22 χρονια χωρις). Θετικο οτι πολλα απο οσα ειπε τα εκανε, θετικοτατο οτι τους επομενους 18 μηνες φαινεται πως θα γινει το προπονητικο που ειναι το ορεκτικο. Οποτε υπαρχει μια εμπιστοσυνη ασχετα αν πολλοι φερνουν την καταστροφη και μιλανε για αποδεπενδυσεις και «πουλα και φυγε».
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:Επαναλαμβάνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει ο ίδιος.

Το παράδειγμα με κάποιον που "για εκείνον μετράνε μόνο οι υποσχέσεις που υλοποιούνται και για κάποιον άλλο μετράνε όλες προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα του" δεν πήγαινε συγκεκριμένα προς εσένα, γενικά το πιστεύω.

Θα μπορούσα και εγώ να πάρω προσωπικά την αναφορά σου στον σεβασμό και την επαφή με την πραγματικότητα.
Ενημερωτικά, αν και δεν πιστεύω πως αναφέρεσαι σε εμένα, ξέρω πολύ καλά τι γράφω και το κάνω πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό.

Οποιαδήποτε επένδυση, έρχεται με υποσχέσεις - δεσμεύσεις.

Απέναντι στον κόσμο που στηρίζει μια προσπάθεια, στην ιστορία που κουβαλάει ένας σύλλογος, στους ανθρώπους που ήταν εκεί όταν δεν υπήρχε κανένας επενδυτής, στους παππούδες μας που κάποτε έχτισαν το γήπεδο μας, στις επόμενες γενιές και στα παιδιά μας που έρχονται και είναι το μέλλον του συλλόγου, ο οποιοσδήποτε επενδυτής είναι υπόλογος των υποσχέσεων - δεσμεύσεων του.

Έτσι πιστεύω εγώ. Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις το ίδιο.

Η ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία σχετικά με τις δυσκολίες για να χτιστεί οποιοδήποτε γήπεδο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, μέχρι πριν κάποια χρόνια και στο κομμάτι του πρωταθλητισμού.

Θα μπορούσε κάποιος να πει " πόσες ομάδες εκτός ΠΟΚ πήραν πρωτάθλημα, ακόμα και κύπελλο τα τελευταία 35 χρόνια; Ο Άρης;(lol)". Γιατί λοιπόν να περιμένουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ;

Η απάντηση απλή. Γιατί έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη. Και οποιαδήποτε θέση κάτω της πρώτης, θα μπορούσε (και κατάφερε) να την κατακτήσει χωρίς να έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
Με οικονομικά προβλήματα, με ανοίγματα, με μη ρυθμισμένα χρέη, με προσφυγές, με με με, ο ΠΑΟΚ έβγαινε περπατώντας 4ος, είχε βγει και 3ος, είχε χάσει και πρωτάθλημα λόγω Σπάθα. Έχοντας μάλιστα διοίκηση πρωτοδικείου. Αυτά μόνο στη σύγχρονη ιστορία.

Επέτρεψε μου λοιπόν σε παρακαλώ, να έχω εγώ (ο περίεργος) τις δικές μου απαιτήσεις που είναι ανάλογες με το οικονομικό background του ιδιοκτήτη της ομάδας.
Μία από αυτές είναι και το να χτίσει γήπεδο όπως υποσχέθηκε - δεσμεύθηκε, δημόσια, πάρα πολλές φορές.

Υ.Γ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν γράφονται με αφορμή την προκλητική κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Δηλαδη επειδη πετυχε το ένα πανδυσκολο (πρωταθλημα εκτος ΠΟΚ) πρεπει να πετύχει και το επόμενο τσακ μπαμ? Τι συλλογιστική είναι αυτή?
Και άλλοι έχουν/είχαν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, δεν αρκεί ούτε είναι δεδομένος.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν εχοιυν να κανουν με το τι πιστευω εγω κι εσυ, αλλα με τα γεγονοτα.
Μπορείς να έχεις όσες απαιτήσεις θέλεις, αλλά η ερωτηση σου ηταν σχετικά με τις αντικειμενικές δυσκολίες τις οποιες αμφισβήτησες αλλά τελικά υπαρχουν. Και απο οτι φαινεται υπηρχαν και άλλες που τις παλέψαμε.

Blackgr4 έγραψε:Υ.Γ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν γράφονται με αφορμή την προκλητική κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Σορυ αλλά όλα με αυτη την αφορμή γράφονται και σε αυτό ήταν η απαντηση μου στο αρχικό ποστ, οπως και οι αναφορες στην επαφη με την πραγματικότητα. Καθε κριση γινεται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, και αυτό έχει τεθει εδω και αρκετες μέρες ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025 λεει ο τίτλος.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

aivas19 έγραψε:Ναι να μαθεις να διαβαζεις αφου αυτο που λες ειναι ξεκαθαρα λαθος

«Έβαλες τα γραπτά του Gospi περί μη αναφοράς το 2022 για κρατική χρηματοδότηση ξεχωριστά από το κομμάτι για την 3ετή αφωνία - εξού και τα εισαγωγικά» Λαθος, επειδη οι δυο προτασεις σε εισαγωγικα συνδεονται με κομμα, η δευτερη κανει αναφορα στην πρωτη για να εξηγηθει η λεξη «αφωνια». Το οτι δεν θεωρω ψεμα την πρωτη προταση ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ενω αρχισες τις θεωριες.

Οποτε ναι δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ηταν ψεμματα να το πεις, κανενα προβλημα, δεν απεδειξες τιποτα ομως. Ηταν ξεκαθαρο ψεμα και το απεδειξα αλλα εσυ συνεχιζεις moving the goalposts.

Also aivas19 έγραψε:Οι δηλωσεις αυτες ειναι απο το 24 και το 23 και αποδεικνύουν οτι αυτα που γραφει ο Gospi (“Καμια αναφορα σε χρηματοδοτηση απο πολιτεια, σε γηπεδα αλλων που τα φτιαχνει η πολιτεια», «3 χρονια μετα και με πληρη αφωνια ξαφνικα ο Κυριακος θυμηθηκε οτι το γηπεδο θα γινει οταν γινει στο πλαισιο των δυνατοτητων του Ιβαν και πως η κακια πολιτεια δεν δινει χρηματα σε μας») ειναι ψεμματα. Τοσο απλα

Κανένα goalpost δεν μετακινώ: από το 1ο μου ποστ ως τώρα σου λέω πως το κομμάτι που αναφέρεις ως ψέμα δεν είναι, εφόσον δεν υπήρχε δήλωση περί χρηματοδότησης το '22.
Χρησιμοποίησες δηλώσεις του '23 και του '24, όπως εσύ ο ίδιος είπες, προκειμένου να αποδείξεις πως αυτά που γράφει ο Gospi για αναφορές χρηματοδότησης του '22 είναι ψέματα - εσύ το έγραψες, όχι εγώ. Χρησιμοποιείς τα 2 διαφορετικά γραφόμενα του ανεξάρτητα, - εξού και τα εισαγωγικά και το κόμμα -, και σωρευτικά- εξού και το ότι γράφεις ΑΥΤΆ που γράφει ο Gospi είναι ψέμαTA.
Εάν δε ξέρεις να γράφεις δε φταίω εγώ. Για το ποιός απέδειξε τι.. έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε. Κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε, και το να κρίνεις ελαφρά τη καρδία συνφορουμίτη ως ψεύτη, ειδικά από τη στιγμή που διαστρεβλώνεις αυτά που γράφει, είναι, κατ' ελάχιστο, ενοχλητικό.

Over and out.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:Δηλαδη επειδη πετυχε το ένα πανδλυσκολο (πρωταθλημα εκτος ΠΟΚ) πρεπει να πετύχει και το επόμενο τσακ μπαμ? Τι συλλογιστική είναι αυτή?
Και άλλοι έχουν/είχαν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, δεν αρκεί ούτε είναι δεδομένος.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν εχοιυν να κανουν με το τι πιστευω εγω κι εσυ, αλλα με τα γεγονοτα.
Μπορείς να έχεις όσες απαιτήσεις θέλεις, αλλά η ερωτηση σου ηταν σχετικά με τις αντικειμενικές δυσκολίες τις οποιες αμφισβήτησες αλλά τελικά υπαρχουν. Και απο οτι φαινεται υπηρχαν και άλλες που τις παλαίψαμε.

Δικιά μου συλλογιστική σίγουρα δεν είναι γιατί δεν ξέρω από που προέκυψε το τσακ μπαμ.
Εκτός αν βολεύει το "τσακ μπαμ" στην επιχειρηματολογία σου. Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποίησα.

Και όσοι έχουν/είχαν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, όταν αυτός αποτύχαινε να κάνει πρωταθλητισμό, δεν θυμάμαι τον κόσμο της ομάδας να αναφέρεται 24/7 στις γεωπολιτικές εξελίξεις, στον Covid, στο FFP και στην κυβέρνηση.
Ακόμα και αν αυτός ακουμπούσε εκατομμύρια κάθε χρόνο, ο κόσμος ζητούσε (και είναι απόλυτα λογικό) επιτυχίες.

Αντικειμενικές δυσκολίες υπάρχουν. Το δέχομαι. Οι απαιτήσεις μου όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως επίσης δεν γράφονται στο χιόνι και όλες οι δημόσιες δεσμεύσεις της ιδιοκτησίας. Υπήρξαν, υπάρχουν, οπότε ας τις υλοποιήσουν.
Ο πρώτος στόχος πάντως για έτοιμο γήπεδο στα 100 χρόνια χάθηκε.

astral έγραψε:Σορυ αλλά όλα με αυτη την αφορμή γράφονται και σε αυτό ήταν η απαντηση μου στο αρχικό ποστ, οπως και οι αναφορες στην επαφη με την πραγματικότητα. Καθε κριση γινεται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, και αυτό έχει τεθει εδω και αρκετες μέρες ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025 λεει ο τίτλος.

Ναι γιατί το topic έχει ξεφύγει. Εκεί όπου ασχολούμασταν με τις εξελίξεις, έχει ανοίξει νέο μέτωπο όπου οι μισοί προσπαθούν με βάση το χτίσιμο του γηπέδου να σχολιάσουν τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις του Σαββίδη απέναντι στον κόσμο και οι άλλοι μισοί να τον δικαιολογήσουν - υπερασπιστούν λες και δέχεται κανέναν πόλεμο από τον κόσμο.
Η στήριξη προς το πρόσωπο του, είναι μυθική. Όπως και θα πρεπε δηλαδή με βάση όσα κατάφερε η ομάδα όσο την έχει.
Δεν σβήνονται όμως οι δεσμεύσεις. Αυτές παραμένουν και πρέπει να γίνουν πραγματικότητα.
Με δυσκολίες, με εμπόδια, με με με, ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να κοινοποιήσει στον κόσμο ένα σοβαρό και ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

TylerDurden έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ναι να μαθεις να διαβαζεις αφου αυτο που λες ειναι ξεκαθαρα λαθος

Also aivas19 έγραψε:Οι δηλωσεις αυτες ειναι απο το 24 και το 23 και αποδεικνύουν οτι αυτα που γραφει ο Gospi (“Καμια αναφορα σε χρηματοδοτηση απο πολιτεια, σε γηπεδα αλλων που τα φτιαχνει η πολιτεια», «3 χρονια μετα και με πληρη αφωνια ξαφνικα ο Κυριακος θυμηθηκε οτι το γηπεδο θα γινει οταν γινει στο πλαισιο των δυνατοτητων του Ιβαν και πως η κακια πολιτεια δεν δινει χρηματα σε μας») ειναι ψεμματα. Τοσο απλα

Κανένα goalpost δεν μετακινώ: από το 1ο μου ποστ ως τώρα σου λέω πως το κομμάτι που αναφέρεις ως ψέμα δεν είναι, εφόσον δεν υπήρχε δήλωση περί χρηματοδότησης το '22.
Χρησιμοποίησες δηλώσεις του '23 και του '24, όπως εσύ ο ίδιος είπες, προκειμένου να αποδείξεις πως αυτά που γράφει ο Gospi για αναφορές χρηματοδότησης του '22 είναι ψέματα - εσύ το έγραψες, όχι εγώ. Χρησιμοποιείς τα 2 διαφορετικά γραφόμενα του ανεξάρτητα, - εξού και τα εισαγωγικά και το κόμμα -, και σωρευτικά- εξού και το ότι γράφεις ΑΥΤΆ που γράφει ο Gospi είναι ψέμαTA.
Εάν δε ξέρεις να γράφεις δε φταίω εγώ. Για το ποιός απέδειξε τι.. έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε. Κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε, και το να κρίνεις ελαφρά τη καρδία συνφορουμίτη ως ψεύτη, ειδικά από τη στιγμή που διαστρεβλώνεις αυτά που γράφει, είναι, κατ' ελάχιστο, ενοχλητικό.

Over and out.

Χαρας το κουραγιο σου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Ματαιοπονώ, αλλά έχει πλάκα. Εδώ να πω δημόσια πως δε σε γνωρίζω, γιατί σε λίγο μπορεί να μας βγάλουν πως είμαστε το ίδιο πρόσωπο με διπλό λογαριασμό :D :D
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Απο το πρωτο σχολιο λεω πως ο ΚΚ το 22 (στο σχολιο του Gospi) δεν ειπε ΠΟΥΘΕΝΑ για αλλες μορφες χρηματοδοτησης. Ειπε το 24 (ουτε καν το 23 οπως γραφεις). Πουθενα. Συνεχιζεις σαν να το εκανα. «Σωρευτικα» ειναι μονο στο μυαλο σου, αν ηταν ανεξαρτητα δε θα ειχε κομμα αλλα τελεια. Εξηγησα τι εννοω, οτι η δηλωση 3 χρονια αφωνια ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚ ΤΟ 22 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ειναι το ψεμα. Σου λεω τι εννοω και μου λες «οχι λες κατι αλλο». Δεν κρινω κανεναν ελαφρα την καρδια, το 3 χρονια αφωνια ειναι ψεμα και αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι τον Μαρτιο (αν θυμαμαι καλα) του 24 υπηρχε δηλωση για χρηματοδοτηση γηπεδων ανταγωνιστων, περιπου 1.5 χρονο μετα την αρχικη το 22 (Σεπτεμβριος νομιζω). Οποτε δεν «ξυπνησε μια μερα ο ΚΚ» και το ανεφερε. Δεν με ενδιαφερει αν σε ενοχλει

Over and out too
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TylerDurden έγραψε:Ματαιοπονώ, αλλά έχει πλάκα. Εδώ να πω δημόσια πως δε σε γνωρίζω, γιατί σε λίγο μπορεί να μας βγάλουν πως είμαστε το ίδιο πρόσωπο με διπλό λογαριασμό :D :D

Εκτος απο το τι εννοει ο αλλος φανταζεσαι και αλλα πραγματα βλεπω [FACE WITH TEARS OF JOY]
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Mods
Πραγματικά το καλύτερο θα είναι να κλείσει αυτό το θέμα. Έχουμε την θερινή ραστώνη στα μεταγραφικά και καλύτερα θα είναι να μεταφερθούν εκεί οι "καυγάδες". Εκεί νομίζω πως θα υπάρξει σύμπνοια με αυτά που (δεν) γίνονται, ενώ εδώ μέσα βλέπω διαίρεση.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

aivas19 έγραψε:
Patron έγραψε:Το ερώτημα είναι θα γίνει ο ΑΣ δηλαδή η εκλογή νέου προέδρου πεδίο μάχης των δύο Ποντίων ή Σαββίδη-ΝΔ;
Το πρώτο χλωμό, το δεύτερο δεν αποκλείεται.

Και αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο με αποκλειστικη ευθυνη Κατσαρη. Ισως και να ηταν ο σκοπος

Η αποκλειστικη ευθυνη ειναι του κοσμου του ΠΑΟΚ που δεν συμμετεχει μαζικα στον Α.Σ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε:
​​​​​​​Η αναζήτηση επενδυτή άρχισε μέσα από την γνωστή σε όλους σας τοποθέτηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά την γενική συνέλευση στις 2/6/2025 και την προτροπή προς τον Α.Σ. να βρει χρηματοδότη για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Ξαφνικά βρέθηκα σε αδιέξοδο, πραγματικά ξεκρέμαστος και άμεσα στις 3/6/2025 ως Α.Σ. βγάλαμε ανακοίνωση πως θα κάνουμε την προσπάθεια που, επαναλαμβάνω, μας ζητήθηκε να κάνουμε για την εξεύρεση επενδυτή.

Περιμέναμε δέκα μέρες και δεν προχωρήσαμε σε καμία απολύτως ενέργεια

Ή τα ελληνικά μου είναι λάθος ή η επιστολή του κ. Κατσαρή είναι γεμάτη ασάφειες

2/6/2025 η ΓΣ της ΠΑΕ

Περίμενε 10 (!) μέρες χωρίς να προχωρήσει σε καμία απολύτως ενέργεια. Δεν το λέω εγώ, μόνος του το λέει.

Άρα ενεργοποιήθηκε στις 13/6/2025 για να βρει χρηματοδότη.

Τρεις μόλις μέρες χρειάστηκε.

Στις 16/6/2025 ανακοίνωσε ότι βρήκε χρηματοδότη.

Αφού κουβεντούλα διερευνητική έγινε, ανάληψη δεσμεύσεων, τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησης του Κατσαρή, δεν υπήρξε, οκ, πόσες παραπάνω μέρες να χρειάζονταν δηλαδή για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου μνημονίου συνεργασίας;;
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Εγώ πιστεύω ότι η ΠΑΕ είχε ενημερώσει καιρό πριν τον ΑΣ όσον αφορά το πρόβλημα με τη χρηματοδότηση του γηπέδου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”