TylerDurden έγραψε:aivas19 έγραψε: Ερωτω ξανα, που εγραψα οτι ο ΚΚ συζητησε το 2022 χρηματοδοτηση περαν του Ιβαν; Θα απαντησεις; ΠΟΥΘΕΝΑ. Το κειμενο που κανεις με bold ειναι για την αναφορα στο σχολιο για αφωνια που αναφερει μετα ο Gospi ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ. Οχι για να πω οτι το 22 ειπε ο ΚΚ για εξωτερικη χρηματοδοτηση. Καταλαβες τωρα;;;
Έβαλες τα γραπτά του Gospi περί μη αναφοράς το 2022 για κρατική χρηματοδότηση ξεχωριστά από το κομμάτι για την 3ετή αφωνία - εξού και τα εισαγωγικά - και συλλήβδην τα ανέφερες ως ψέματα. Το εύλογο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως και αυτό το κομμάτι το θεωρείς ψέμα, δεν υπάρχει νομίζω κανένας λογικός αντίλογος περι τούτου. Οπότε 3 ενδεχόμενα θαρρώ πως ισχύουν: Είτε διαφωνείς στο ότι δεν υπήρχε αναφορά για χρηματοδότηση το 2022, είτε εκ παραδρομής παρερμήνευσες το τι λέει, είτε εν γνώσει σου διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα του προκειμένου να ενισχύσεις το επιχείρημα σου περί ψεμάτων. Το ότι έκοψες το κομμάτι που ξεκάθαρα γράφει ο Gospi πως αναφέρεται στην παρουσίαση του 2022 - η γνωστή κοπτοραπτική δηλαδή - μου δείχνει πως το 3ο ενδεχόμενο είναι πάρα πολύ πιθανό. Πολύ έυκολα κατηγορείς τους άλλους ως ψεύτες - όπως και εμένα, out of thin air - οπότε μην απορείς εάν σε κατηγορούν για διαστρέβλωση. Η διαφορά είναι πως εγώ μπορώ να αποδείξω το γιατί λέω αυτά που λέω. Και άσε σε παρακαλώ τα "μάθε να διαβάζεις", "δεν καταλαβαίνεις" κλπ κλπ. Το ποιός καταλαβαίνει τι και ποιός ξέρει να γράφει νομίζω πως θα το κρίνουν καλύτερα οι τρίτοι.
Ναι να μαθεις να διαβαζεις αφου αυτο που λες ειναι ξεκαθαρα λαθος
«Έβαλες τα γραπτά του Gospi περί μη αναφοράς το 2022 για κρατική χρηματοδότηση ξεχωριστά από το κομμάτι για την 3ετή αφωνία - εξού και τα εισαγωγικά» Λαθος, επειδη οι δυο προτασεις σε εισαγωγικα συνδεονται με κομμα, η δευτερη κανει αναφορα στην πρωτη για να εξηγηθει η λεξη «αφωνια». Το οτι δεν θεωρω ψεμα την πρωτη προταση ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ενω αρχισες τις θεωριες.
Οποτε ναι δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ηταν ψεμματα να το πεις, κανενα προβλημα, δεν απεδειξες τιποτα ομως. Ηταν ξεκαθαρο ψεμα και το απεδειξα αλλα εσυ συνεχιζεις moving the goalposts.