Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Gospi »

cartman έγραψε:
Gospi έγραψε:
GINOLA έγραψε:Καμία διαφωνία,απλά φαντάζομαι ότι η επιλογή ενός ακόμα πιτσιρικά θα είναι επιλογή συμπληρωματικη έτσι δεν είναι; αυτό μπορει να γίνει και αν πουληθεί ο αουγκουστο.

Απλά πάλι εγώ ρωτάω ποιος πιτσιρικάς ταλαντούχος ταχυδυναμος θα ερθει για να ξεκινήσει ως τετάρτη επιλογή σε 2 θέσεις αφού οι κουρτιτς τσιγγαρας σοαρες προφανώς δύσκολα θα φύγουν για διάφορους λόγους από το τοπ 3 επιλογών.

Επίσης αν μείνεις μόνο με τον κουρτιτς ως έμπειρο χαφ,αν τραυματιστεί θα συνεχίσεις με 3 -4 πιτσιρικάδες; δεν θελει ο προπονητής μηδεν εμπειρια στις θεσεις των χαφ,ειναι η μοναδικη θεση που εχει κολλημα αφου την θεωρει κομβικη για αυτο που θελει να κανει. συμφωνείς είτε διαφωνείς η επιλογή σβααμπ για διάφορους λόγους έχει λογική
Ο Καντουρι σε ποια θεση υπολογίζεται? Δεν ειναι χαφ? Τι σκατα ρολο θα χει? Γιατι απουσιάζει απο καθε συζητηση οποια θεση κι αν αφορα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί απουσιάζει γενικά :D
Απορω λοιπον που δεν ακουγεται πουθενα προσπαθεια ή εστω διαθεση να απουσιασει οριστικα απο του χρονου.
Να αφεθει ελευθερος να παει σε καμια αραβια ή καμια ιταλια να κανει τον χαβαλε του. Πλεον ειναι ξεκαθαρο πως την στιγμη που θα τον χρειαστουμε αυτος θα βρεθει στα πιτς τραυματιας.
Καθε τραυματισμος του σημαινει τουλαχιστον 2 μηνες για να επανελθει. Εγκλημα να μεινει ενας παίχτης με συμβολαιο 600.000 για να παιξει σκαρτα σε 5-10 ματς και αν...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

JohnDag έγραψε:Τα τελευταία νέα από το μέτωπο (sdna) πάντως είναι:

- Κλείνει Ραφα Σοαρες για να κάνει δίδυμο με Αντρέ στα αριστερά της αμυνας.

- Πληρώνει την οψιον η Γκοριτσα στον Αγιαξ και μετά μιλαμε μαζί τους για να τελειώσει το θέμα για Κοταρσκι.

- Αποδέχεται την προταση 1+1 ο Σβαμπ και κλείνουμε και στα χαφ.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ισχύει αυτο για Κοταρσκι τοτε ειμαστ3 αξιοι της μοιρας μας. Θα πληρωσουμε κερατιατικα. Αν δεν εβγαινε το θεμα προς τα εξω, η Γκοριτσα δεν θα εκανε χρηση της ρητρας και μια χαρα θα τον τσιμπουσαμε απο τον Αγιαξ με μικροτερο ποσο.

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi δεν τον εδινε ο Αγιαξ για αυτο ο Μποτο παει να πατησει στην ρητρα της Γκοριτσα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Και που ξέρεις τι ντιλ θα γίνει ; Για χαζό τον έχεις το μποτο;;
Μπορεί από εμάς να ζητάει παραπάνω ο Άγιαξ ..
Μπορεί να ζητάει τεράστιο ποσοστό σε μεταπώληση .. προφανώς κ δεν θα δώσουμε τα 3 χαρτιά που λέει ο άλλος .. η γκοριτσα από το πουθενά μπορεί να βγάλει κάνα 300.000 μια χαρά είναι ..
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Φίλε Demir, το έγραψα και παραπάνω, ότι δεν μιζεριάζω.
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν αυτές οι κινήσεις και γενικά είμαι αισιόδοξος.
Και πιστεύω ότι σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμα, αλλά αυτές εκτιμώ ότι θα γίνουν προς το τέλος του καλοκαιριού, μετά τους προκριματικούς των ευρωπαικών και αφού συνοδευτούν με αποχωρήσεις-πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

don PAOK έγραψε:
papwolf έγραψε:
Мир έγραψε:Και λιγοι ειναι 3 χαφ στυλ (Τσιγγαρα, Σοαρες, Αγκουστο) γιατι οι Σοαρες/Αγκουστο ειναι πολυ ατσαλοι στα μαρκαρισματα και μαζευουν πολυ καρτα.
Επισης μετα τρεξηματα Κουρτιτς/Σβαμπ ως παρτενερ τους βγαζουν το μεδουλι, ακομα και ο Καντε στα νιατα του θα χτυπουσε μπιελες.
Αν θέλεις την άποψη μου, από τα πέντε υπάρχοντα χαφ θα κρατούσα μόνο Τσιγγάρα, Σοάρες και Σβάμπ για το ροτέισον και θα έφερνα δύο ταχυδυναμικά box to box χαφ, από το πάνω ράφι για βασικούς.

Θα ήθελα κ εγώ αυτα που λεει ο papwolf για το κέντρο.

Συμφωνω απολυτα
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

skalon έγραψε:
Ettien26 έγραψε:@ skalon άμα είναι αυτό το ρόστερ την επόμενη χρονιά, την κάτσαμε και η βάρκα έγειρε....
Δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σου.
Το ρόστερ πιθανότατα δεν θα είναι αυτό, γιατί -ΛΟΓΙΚΑ- θα υπάρξουν αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις.
Απλά, με τις κινήσεις που ακούγονται έκλεισαν οι τρύπες και από εδώ και πέρα -ΛΟΓΙΚΑ- θα απασχολήσουν οι αντικαταστάσεις παικτών που δεν ανταποκρίθηκαν και θα πρέπει να αντικατασταθούν με καλύτερους.
Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί: Μιχάι, Μούργκ, Ζαμπά, Τσόλακ, ΚΑΝΤΟΥΡΙ.
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος όσο φαίνεται.

Και αυτό επειδή αποκλείω (είτε γίνουν αποχωρήσεις είτε όχι), να πάμε π.χ. με αριστερά μπακ Σοάρες -Βιερίνια ή με μεσοεπιθετικούς ένα στοίχημα (Κουαλιάτα) και τον Μπίσε... ή ότι δεν θα πάρουμε εξτρέμ...
Θεωρώ ότι Βιέρι και Μπίσε αν μείνουν θα μείνουν για 3ες λύσεις...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:Gospi δεν τον εδινε ο Αγιαξ για αυτο ο Μποτο παει να πατησει στην ρητρα της Γκοριτσα
Εννοεις ότι τα βρηκαμε με Γκοριτσα και θα τον παρουμε μεσω της χρησης της ρητρας?
Μονο μη μας κανει στο τελος πουστια η Γκοριτσα και βγει διπλα κερδισμενη

pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Gospi έγραψε:

- Πληρώνει την οψιον η Γκοριτσα στον Αγιαξ και μετά μιλαμε μαζί τους για να τελειώσει το θέμα για Κοταρσκι.

Αν ισχύει αυτο για Κοταρσκι τοτε ειμαστ3 αξιοι της μοιρας μας. Θα πληρωσουμε κερατιατικα. Αν δεν εβγαινε το θεμα προς τα εξω, η Γκοριτσα δεν θα εκανε χρηση της ρητρας και μια χαρα θα τον τσιμπουσαμε απο τον Αγιαξ με μικροτερο ποσο.

Από που προκύπτει ότι η ρήτρα δεν ήταν χαμηλότερη από την αξία του και ότι ο αγιαξ δεν θα ζητούσε περισσότερα χρήματα από άλλη ομάδα ;
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Ettien26 έγραψε:
skalon έγραψε:
Ettien26 έγραψε:@ skalon άμα είναι αυτό το ρόστερ την επόμενη χρονιά, την κάτσαμε και η βάρκα έγειρε....
Δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σου.
Το ρόστερ πιθανότατα δεν θα είναι αυτό, γιατί -ΛΟΓΙΚΑ- θα υπάρξουν αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις.
Απλά, με τις κινήσεις που ακούγονται έκλεισαν οι τρύπες και από εδώ και πέρα -ΛΟΓΙΚΑ- θα απασχολήσουν οι αντικαταστάσεις παικτών που δεν ανταποκρίθηκαν και θα πρέπει να αντικατασταθούν με καλύτερους.
Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί: Μιχάι, Μούργκ, Ζαμπά, Τσόλακ, ΚΑΝΤΟΥΡΙ.
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος όσο φαίνεται.

Και αυτό επειδή αποκλείω (είτε γίνουν αποχωρήσεις είτε όχι), να πάμε π.χ. με αριστερά μπακ Σοάρες -Βιερίνια ή με μεσοεπιθετικούς ένα στοίχημα (Κουαλιάτα) και τον Μπίσε... ή ότι δεν θα πάρουμε εξτρέμ...
Θεωρώ ότι Βιέρι και Μπίσε αν μείνουν θα μείνουν για 3ες λύσεις...
Αυτή τότε είναι η διαφωνία μας.
Εγώ πιστεύω ότι οι Μπίσε-Βιειρίνια θα είναι πίσω από τους βασικούς, ενώ Κουλιάτα και Φ.Σοάρες (αγορές 2-3 εκ) θα πάρουν τις φανέλες σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

pk77 έγραψε:
Gospi έγραψε:

Από που προκύπτει ότι η ρήτρα δεν ήταν χαμηλότερη από την αξία του και ότι ο αγιαξ δεν θα ζητούσε περισσότερα χρήματα από άλλη ομάδα ;
Θεωρεις δλδ οτι ο Αγιαξ ζηταει περισσότερα απ οσα θα ζητησει η Γκοριτσα απο εμας?
Μακαρι.

Demir

Δημοσίευση από Demir »

Η γκοριτσα πρώτα θα συμφωνήσει με άλλον ( ΠΑΟΚ ) και μετά θα αγοράσει γιατί δεν έχει λεφτά .. δεν πρόκειται να κάνει αγορά και μετά να έχει κίνδυνο να μείνει με τον κορτασκι στο χέρι και χρεωμένη ..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:Gospi δεν τον εδινε ο Αγιαξ για αυτο ο Μποτο παει να πατησει στην ρητρα της Γκοριτσα
Εννοεις ότι τα βρηκαμε με Γκοριτσα και θα τον παρουμε μεσω της χρησης της ρητρας?

Καλα εννοειται, παντως αναφερθηκε στο πριμο οτι υπαρχει ντιρεκτιβα της ΟΥΕΦΑ για τετοιες συναλλαγες και πρεπει πριν γινει οτιδηποτε να παρουμε εγκριση της για να μην θεωρηθει τριγωνικη (οπως εκανε δλδ ο γαβρος β με την Ροουζ ΧΑ) Εγω αν δεν δω υπογραφες δεν πιστευω τπτ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Πάντως νομίζω το καλύτερο μακράν σχόλιο για τις μεταγραφές είναι ότι ψάχνουμε παίκτες σε παραγωγική ηλικία :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:

Καλα εννοειται, παντως αναφερθηκε στο πριμο οτι υπαρχει ντιρεκτιβα της ΟΥΕΦΑ για τετοιες συναλλαγες και πρεπει πριν γινει οτιδηποτε να παρουμε εγκριση της για να μην θεωρηθει τριγωνικη (οπως εκανε δλδ ο γαβρος β με την Ροουζ ΧΑ) Εγω αν δεν δω υπογραφες δεν πιστευω τπτ
ενταξει... θα ειναι ανεκδοτο να μεινουν Μπισε και Βιερινια πισω απο τους βασικους. Προσωπικα δεν τους θελω ουτε για τριτες επιλογες, οχι δευτερες. Εκτιμουμε την προσφορα τους, εδωσαν πολλα στην ομαδα, ιδιως ο αρχηγος, αλλα δεν ειμαστε ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα, ουτε πολιτιστικος συλλογος. Δεν μπορουν να προσφερουν απολυτως τιποτα αγωνιστικα πλεον.
Θα περιμενα και οι ιδιοι να το αναγνωρισουν αυτο, αλλα δυστυχως δεν το βλεπω. Και αντε οκ ο Μπισε, πες ειναι τουριστας. Ο αρχηγος ομως εχει δεθει πολυ με την ομαδα και θα περιμενα απο αυτον να εχει την ευθιξια να αναγνωρισει πως πλεον αποτελει βαρος για την ομαδα. Οπως ειχε σχολιασει και καποιος φιλος εδω, η αθλητικη του εικονα ειναι ελλειψη σεβασμου προς τον ιδιο του τον εαυτο αλλα κυριως προς την ομαδα. Η προσφορα του Βιερινια στον ΠΑΟΚ ειναι τεραστια και η θεση του ειναι αναμεσα στα ιερα τερατα του συλλογου και ειναι κριμα να σπιλωνεται αυτο γιατι δεν μπορει (και αυτος και εμεις) να αποδεχτει πως ηρθε το τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”