Απορω λοιπον που δεν ακουγεται πουθενα προσπαθεια ή εστω διαθεση να απουσιασει οριστικα απο του χρονου.cartman έγραψε:Γιατί απουσιάζει γενικάGospi έγραψε:Ο Καντουρι σε ποια θεση υπολογίζεται? Δεν ειναι χαφ? Τι σκατα ρολο θα χει? Γιατι απουσιάζει απο καθε συζητηση οποια θεση κι αν αφορα...GINOLA έγραψε:Καμία διαφωνία,απλά φαντάζομαι ότι η επιλογή ενός ακόμα πιτσιρικά θα είναι επιλογή συμπληρωματικη έτσι δεν είναι; αυτό μπορει να γίνει και αν πουληθεί ο αουγκουστο.
Απλά πάλι εγώ ρωτάω ποιος πιτσιρικάς ταλαντούχος ταχυδυναμος θα ερθει για να ξεκινήσει ως τετάρτη επιλογή σε 2 θέσεις αφού οι κουρτιτς τσιγγαρας σοαρες προφανώς δύσκολα θα φύγουν για διάφορους λόγους από το τοπ 3 επιλογών.
Επίσης αν μείνεις μόνο με τον κουρτιτς ως έμπειρο χαφ,αν τραυματιστεί θα συνεχίσεις με 3 -4 πιτσιρικάδες; δεν θελει ο προπονητής μηδεν εμπειρια στις θεσεις των χαφ,ειναι η μοναδικη θεση που εχει κολλημα αφου την θεωρει κομβικη για αυτο που θελει να κανει. συμφωνείς είτε διαφωνείς η επιλογή σβααμπ για διάφορους λόγους έχει λογική
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να αφεθει ελευθερος να παει σε καμια αραβια ή καμια ιταλια να κανει τον χαβαλε του. Πλεον ειναι ξεκαθαρο πως την στιγμη που θα τον χρειαστουμε αυτος θα βρεθει στα πιτς τραυματιας.
Καθε τραυματισμος του σημαινει τουλαχιστον 2 μηνες για να επανελθει. Εγκλημα να μεινει ενας παίχτης με συμβολαιο 600.000 για να παιξει σκαρτα σε 5-10 ματς και αν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk