Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από kosths BXL »

ε τοτε αν οντως πανε για τον τζιοβινκο περιμενουν μεχρι αυριο λογικα...το ερωτημα ειναι αν δεν κλεισει για ποιον θα πανε ? αν ο καμπελα αποριφθηκε σαν πολυ ακριβως τοτε ποιος μενει που να ειναι οντως ποιοτικος και καλη περιπτωση και οχι στοιχημα ?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Gospi έγραψε:Να εισαι στην μεταγραφικη μς τα περισσοτερα εσοδα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και να χεις κινηθει μονο σε ελευθερους και δανεικούς. το λες και προκλητικο. Και μαλιστα τη στιγμη που το ροστερ δείχνει να χει κενα και ο προπονητης ζητάει ευθεως μεταγραφες.
Αν δεν γινει εστω μια ακομη κινηση, θα μιλαμε για τρελο δουλεμα εκ μερους της ΠΑΕ και καλο θα ειναι να βγει καποιος και να μας εξηγησει που θα οφειλετει ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.
Και οχι δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε για παιχτες που δεν ερχονται στο ελληνικο πρωταθλημα, ουτε για στενα χρονικα περιθωρια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι απαντήσεις που θα λάβεις είναι ήδη γνωστές:

1) Κουμάντο στην τσέπη του Σαββίδη κάνετε, ρε αχάριστοι

2)Μήπως είσαι αλλόθρησκος;

3) Μήπως θέλεις το κακό του ΠΑΟΚ;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Η διαίσθησή μου, μου λέει πως θα πάρουμε και 2ο αριστερό μπακ (έναν εκ των Κατράνη ή Μοχαμάντι) όπως και 2 ακόμα μέσους (Φερνάντο και Ν'τσαμ).
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Διαβάζω άπειρα posts τα οποία αναφέρονται στα σημαντικά έσοδα της ΠΑΕ, και ότι είναι απαράδεκτο ότι αυτά τα ποσά δεν δίνονται για μεταγραφές φέτος. Επειδή σε μια εταιρεία εκτός απο τα έσοδα κοιτάμε και τα έξοδα, αρκεί κάποιος να δεί τον δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ και πολύ απλά θα καταλάβει γιατί είναι παράλογος ο ισχυρισμός των σημαντικών εσόδων. Για παράδειγμα την περυσινή χρήση που έληξε την 30.06.2020 η ΠΑΕ είχε ζημιές προ φόρων -26.904.651,02, δηλαδή σαν να λέμε ζημιές 27 εκ μέσα σε έναν χρόνο. Με τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, παρόλο τις σημαντικές ζημιές η εικόνα του ισολογισμού της ΠΑΕ είναι αρκετά θετική.

Θέλω να πω με τα παραπάνω ότι φέτος λόγω των αυξημένων εσόδων, μπορεί ο Ισολογισμός να έχει λιγότερες ζημιές ή ακόμα και να είναι ελαφρά κερδοφόρος. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτά τα χρήματα δεν περισσέυουν, πόσο μάλλον αν λάβουμε υ΄πόψη και τα -129.195.395,94 που φέρνει η ΠΑΕ σαν αποτελέσματα εις νεο (δηλαδή οι συνολικές ζημιές μέχρι και 30.06.2020)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

makispaspartou έγραψε:Μάλλον ο Παστορε ήταν ο παίκτης κλάσης με το βαρύ ιστορικό τραυματισμών που μας προτάθηκε.
Η Ρόμα έχει μεγάλες δυσκολίες να απαλλαχτεί από συμβόλαια. Έχει περίπου 20 ποδοσφαιριστές να προπονούνται ξεχωριστά (μεταξύ και των οποίων και τον Παστόρε) και τον τουρίστα Όλσεν να μένει σε ξενοδοχείο περιμένοντας μεταγραφή και σήμερα γράφουν ότι στράβωσε και το παζάρι με τη Σέφιλντ. 1.5 εκ, ζητάει ο Νζονζί αποζημίωση για να σπάσει το συμβόλαιό του, κ.ο.κ..
Ο Παστόρε ζητάει 4 εκ. για να λύσει το συμβόλαιό του, ώστε να κερδίσει η Ρόμα άλλα 9 (μικτά), καθώς παίρνει 4.5 εκ. καθαρά το χρόνο και έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Η Ρόμα δεν του τα δίνει και προσπαθεί να του σπάσει αζημίως το συμβόλαιο με κάτι κουλές δικαιολογίες πχ ότι πήγε στο Παρίσι χωρίς άδεια για την παρουσίαση του Μέσι. Σήμερα γράφουν ότι ίσως ο μάνατζέρ του βρήκε Ομάδα, οπότε θα συναινούσαν να πάρουν μικρότερη αποζημίωση από τη Ρόμα. Άπειρους τραυματισμούς, αλλά όχι σοβαρούς μέχρι πέρσι, που οδήγησαν όμως σε κατρακύλα την απόδοσή του. Ο περσινός στο ισχύο ήταν σοβαρός.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

kosths BXL έγραψε:ε τοτε αν οντως πανε για τον τζιοβινκο περιμενουν μεχρι αυριο λογικα...το ερωτημα ειναι αν δεν κλεισει για ποιον θα πανε ? αν ο καμπελα αποριφθηκε σαν πολυ ακριβως τοτε ποιος μενει που να ειναι οντως ποιοτικος και καλη περιπτωση και οχι στοιχημα ?
Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ο Μαξ Μέγιερ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

john4serres έγραψε:2 September 2021 (24.00CET) for all further matches from the first match in the group stage up to and including the final.

Δεν γίνονται αλλαγές για τη φάση των ομίλων.
Την κάτσαμε την βάρκα τοτε. Τελεσίγραφο στον μέρμηγκα οπωσδήποτε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Zinos έγραψε:Διαβάζω άπειρα posts τα οποία αναφέρονται στα σημαντικά έσοδα της ΠΑΕ, και ότι είναι απαράδεκτο ότι αυτά τα ποσά δεν δίνονται για μεταγραφές φέτος. Επειδή σε μια εταιρεία εκτός απο τα έσοδα κοιτάμε και τα έξοδα, αρκεί κάποιος να δεί τον δημοσιευμένο ισολογισμό της ΠΑΕ και πολύ απλά θα καταλάβει γιατί είναι παράλογος ο ισχυρισμός των σημαντικών εσόδων. Για παράδειγμα την περυσινή χρήση που έληξε την 30.06.2020 η ΠΑΕ είχε ζημιές προ φόρων -26.904.651,02, δηλαδή σαν να λέμε ζημιές 27 εκ μέσα σε έναν χρόνο. Με τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, παρόλο τις σημαντικές ζημιές η εικόνα του ισολογισμού της ΠΑΕ είναι αρκετά θετική.

Θέλω να πω με τα παραπάνω ότι φέτος λόγω των αυξημένων εσόδων, μπορεί ο Ισολογισμός να έχει λιγότερες ζημιές ή ακόμα και να είναι ελαφρά κερδοφόρος. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτά τα χρήματα δεν περισσέυουν, πόσο μάλλον αν λάβουμε υ΄πόψη και τα -129.195.395,94 που φέρνει η ΠΑΕ σαν αποτελέσματα εις νεο (δηλαδή οι συνολικές ζημιές μέχρι και 30.06.2020)

Βρε τα παλικάρια ξέρουν καλύτερα εδώ μέσα, φταίνε οι άχρηστου για τα καραγκιοζιλίκια, να λογοδοτήσουν άμεσα. Απαίτηση λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κούρασε με το ζουμπά.
Δηλαδή εάν ΔΕΝ είχε και καλή σχέση με το σκούφο φαντάσου.
Εάν ο προπονητής είναι βέβαιος όχι μόνο ότι του κάνει αλλά και ότι θα έχει κίνητρο και όρεξη, τα οποία ωστόσο αποδεικνυονται απόντα με τη στάση του μέχρι τώρα, οκ.
Αν και παρακαλετό #¥=^, ξινό μαμήσι...

Προτιμώ άλλον, που σίγουρα θα πάρουμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αρκει ο παικτης που θα ερθει να μην μας στοιχήσει 4 μυρια για δυο χρονια για καποιους μηνες καλου ποδοσφαιρου. Πιστευω οτι θα υπαρχουν παικτες σε λογικες τιμες να καλυψεις τα παραπανω του ενος κενα σου. Εγω θα ηθελα εναν Σβαμπ αριστερα και εναν στο δεκα. Θα μου αρκουσε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

όντως αυτή η ιστορία με τον Τζιοβίνκο δεν μου αρέσει καθόλου.
Ποιος είναι τελικά ο τυπάκος αυτός που μας έχει στο ''αναμείνατε στο ακουστικό σας'', έως να λάβει καλύτερη προσφορά από Ιταλία;
Ρε μπαγασάκο, στην Αραβία έπαιζες και στο MLS, σιγά τα αυγά.

Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μου έλεγες τελευταία μέρα ''ξέρετε, δεν έκλεισα κάπου αλλού, οπότε θα έρθω σε εσάς'', θα του έλεγα ''οκ μάγκα μου, μείων 500χιλιάρικα το συμβόλαιο, επειδή έχασες την προετοιμασία''.
Θα τον έλιωνα στις προπονήσεις για να έρθει στο επίπεδο των άλλων, και θα τον τάραζα στα καψώνια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

soflodoras έγραψε:
Gospi έγραψε:Να εισαι στην μεταγραφικη μς τα περισσοτερα εσοδα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και να χεις κινηθει μονο σε ελευθερους και δανεικούς. το λες και προκλητικο. Και μαλιστα τη στιγμη που το ροστερ δείχνει να χει κενα και ο προπονητης ζητάει ευθεως μεταγραφες.
Αν δεν γινει εστω μια ακομη κινηση, θα μιλαμε για τρελο δουλεμα εκ μερους της ΠΑΕ και καλο θα ειναι να βγει καποιος και να μας εξηγησει που θα οφειλετει ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.
Και οχι δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε για παιχτες που δεν ερχονται στο ελληνικο πρωταθλημα, ουτε για στενα χρονικα περιθωρια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοι ειστε.

Απιστευτο μου φαινεται

Ρε κατι ατομα
Προκλητικος ο Σαββίδης που παντελονιαζει τα έσοδα της ΠΑΕ :lol:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

gpap έγραψε:όντως αυτή η ιστορία με τον Τζιοβίνκο δεν μου αρέσει καθόλου.
Ποιος είναι τελικά ο τυπάκος αυτός που μας έχει στο ''αναμείνατε στο ακουστικό σας'', έως να λάβει καλύτερη προσφορά από Ιταλία;
Ρε μπαγασάκο, στην Αραβία έπαιζες και στο MLS, σιγά τα αυγά.

Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μου έλεγες τελευταία μέρα ''ξέρετε, δεν έκλεισα κάπου αλλού, οπότε θα έρθω σε εσάς'', θα του έλεγα ''οκ μάγκα μου, μείων 500χιλιάρικα το συμβόλαιο, επειδή έχασες την προετοιμασία''.
Θα τον έλιωνα στις προπονήσεις για να έρθει στο επίπεδο των άλλων, και θα τον τάραζα στα καψώνια.

+++++++
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

panpangr77 έγραψε:Εγώ θα ήθελα τον Pastore της Ρόμα
6 μυρια συμβολαιο εχει [FACE WITH TEARS OF JOY] πως θα ερθει
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Λογικά μέχρι αύριο, το πολύ Τρίτη, θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα καθώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να δηλωθεί Ευρώπη. Άρα, λίγο υπομονή και πιστεύω όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Πρώτος απ' όλους βέβαια ο Λούτσος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”