33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος Αθανασιάδης
παιχτάρα μου τη βγάζεις στα πούπουλα εσύ...
καλούτσικο φορ είσαι...
για "φοράκλα" έχεις τόνους ψωμί να φας
καλούτσικο φορ είσαι...
- ΑποστόληςΑ
Τα ίδια λέγανε μερικοί και για το poulain μου τον Σάκη. Επαναλαμβάνω: Το φορ εκτελεί και είναι ο τελευταίος που παίρνει μπάλα και την στέλνει μέσα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που δεν σκόραρε ΔΕΝ υπήρχε κέντρο! Καμιά δημιουργική προσπάθεια, καμιά ανάπτυξη. Το φορ δρα κυρίως εντός περιοχής. Αν η ομάδα δεν μπορεί να πατήσει περιοχή δεν φταίει το φορ.
Πέστα ρε Αποστόλη με ένα χαφ(αν μας βγει κι ο Λώρενς) να μπορεί να βγάλει σέντρα της προκοπής και 0 χαφ να απειλούν δε πάμε πουθενά.
Εάν, λέω εάν... Φτάσουμε να λέμε τον Αθανασιάδη λίγο... Θα είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες.
Φορ σαν κι αυτόν τσουκ δεν βρίσκεις. Το καρφώνει σε ανύποπτο χρόνο. Μια μέτρια εμφάνιση του ισοδύναμή με πολύ καλή σε άλλα φορ που ήταν άτυχοι στην τελική τους.
Μην τυχόν τον πειράξετε θα σας δαγκώσω καγκουρίστηκα
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!
Φορ σαν κι αυτόν τσουκ δεν βρίσκεις. Το καρφώνει σε ανύποπτο χρόνο. Μια μέτρια εμφάνιση του ισοδύναμή με πολύ καλή σε άλλα φορ που ήταν άτυχοι στην τελική τους.
Μην τυχόν τον πειράξετε θα σας δαγκώσω καγκουρίστηκα

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!
- Sick Bastard
Κι είχαν δίκιο, για τον Σάκη. Σταμάτα να μπερδεύεις αυτούς τους δύο μόνο και μόνο επειδή στην ταυτότητά τους γράφει το ίδιο επάγγελμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα ίδια λέγανε μερικοί και για το poulain μου τον Σάκη.
- Sick Bastard
Είναι στα πούπουλα γιατί πέρυσι χωρίς τα γκολ του, θα είμασταν 9η θέση ξέρω γω κι εκτός Ευρώπης.danirifle έγραψε:παιχτάρα μου τη βγάζεις στα πούπουλα εσύ...
καλούτσικο φορ είσαι...
Φέτος δε, απ το χεράκι μας έχει πάρει.
Οπότε αν θες να μας εξηγήσεις τι σημάινει φοράκλα;
φοράκλα για μένα είναι ο επιθετικό που τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, που έχει τα γκολ, που κατεβάζει τη μπάλα και την κρατάει ώστε να την σπάσει πλάγια, που δεν τον πετάς 5 μέτρα στο τζατζάρισμα, που έχει ποιότητα στο παιχνίδι του.
φοράκλα τα τελευταία χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα ήταν ο σισέ, ο σκατόγαυρος που πήγε στην έβερτον, ο μπλάνκο, ο τζιμπούρ, ο λυμπερόπουλος
η τελευταία φοράκλα του ΠΑΟΚ ήταν ο μίετσελ.
ε για να γίνει ο κλάους, μίετσελ, θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.
όταν ο ατρόμητρας και η ραπίντ δεν τον αισθάνονται καν, τότε δε μπορεί να λέγεται φοράκλα
φοράκλα τα τελευταία χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα ήταν ο σισέ, ο σκατόγαυρος που πήγε στην έβερτον, ο μπλάνκο, ο τζιμπούρ, ο λυμπερόπουλος
όταν ο ατρόμητρας και η ραπίντ δεν τον αισθάνονται καν, τότε δε μπορεί να λέγεται φοράκλα
Φίλε, με την Ραπίντ έβαλε γκολ, είχε δοκάρι και έχασε και έναν σκασμό ευκαιρίες στην Τούμπα. Στην Βιέννη έχασε μια καραμπινάτη ευκαιρία και μετά χάθηκε μαζί με τους υπόλοιπους 10 της ομάδας.
Δηλαδή, τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να τον αισθάνεται η αντίπαλη ομάδα; Εντριβές με οινόπνευμα;
Ο Μπλάνκο δεν κάνει ούτε για να του δέσει τα κορδόνια του Κλάους και γκολ οφσάιντ ή επιθετικά φάουλ και άλλα διαιτητικά δωράκια, ξέρω να τα βάζω κι εγώ, όχι μόνο ο τζιμπούρ.
Ο Σισέ κοστίζει δυο φορές το μπάτζετ μας .....
Δηλαδή, τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να τον αισθάνεται η αντίπαλη ομάδα; Εντριβές με οινόπνευμα;
Ο Μπλάνκο δεν κάνει ούτε για να του δέσει τα κορδόνια του Κλάους και γκολ οφσάιντ ή επιθετικά φάουλ και άλλα διαιτητικά δωράκια, ξέρω να τα βάζω κι εγώ, όχι μόνο ο τζιμπούρ.
Ο Σισέ κοστίζει δυο φορές το μπάτζετ μας .....
συμφωνώ με σικ + ντισι... ο Κλάους είναι για μένα ίσως το καλύτερο φορ του πρωταθλήματος που άμα έπαιζε στο γαύρο θα είχε για πλάκα 25 γκολ.
Δλδ τι πρέπει να κάνει για να "τον αισθάνονται" οι αντίπαλες άμυνες???
Κάθε σύγκριση με τους άλλους που αναφέρεις ντανιριφλ είναι για μένα άστοχη.
Δλδ τι πρέπει να κάνει για να "τον αισθάνονται" οι αντίπαλες άμυνες???
Κάθε σύγκριση με τους άλλους που αναφέρεις ντανιριφλ είναι για μένα άστοχη.
Μαρτιν Μιετσελ :2005–2007 PAOK Thessaloniki FC Συμμετοχές 67 γκολ(24)danirifle έγραψε:φοράκλα για μένα είναι ο επιθετικό που τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, που έχει τα γκολ, που κατεβάζει τη μπάλα και την κρατάει ώστε να την σπάσει πλάγια, που δεν τον πετάς 5 μέτρα στο τζατζάρισμα, που έχει ποιότητα στο παιχνίδι του.
Κλάους: Συμμετοχές 94 γκολ 31 περίπου 1 γκολ/3ματς
καμία ουσιαστική διαφορά με τον μέγα Μάρτιν
Τζιμπούρ πέρυσι 12 γκολ στο πρωτάθλημα, Κλάους (δεν θα το πιστέψεις) 12 γκολ στο πρωτάθλημα
Ismael Blanco 2007–2011 AEK Athens Συμμετοχές109 γκολ(50) και μετά τέλος έχει βάλει 2 γκολ η φοράκλα από τότε που έφυγε απ την κούλα και είναι 29.
Σίσε και Λύμπε προφανώς δεν μπορούν να συγκριθούν λόγο ηλικίας και καριέρας με τον Κλάους, ας δούμε τι θα έχει κάενι ο Κλάους μέχρι τα 30 του.
Αυτά είναι τα γεγονότα αγαπητέ. Συνεχίζεις να μην θεωρείς τον Κλάους, ''φοράκλα'';
Με γεια σου και χαρά σου. Είσαι λάθος όμως, οι αριθμοί σε βγάζουν ψεύτη.
καρέλια, οι αριθμοί λένε πολλά, αλλά δε λένε και τίποτα. κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν είναι γκολτζής. και τα στατιστικά του είναι πολύ καλά. αλλά είναι καλύτερα από τη συνολική του απόδοση.
μου παραθέτεις τα γκολ. ο επιθετικός δεν είναι όμως αποκλειστικά το γκολ.
γιάπα, μπορεί να έβαζε 25 γκολ, μπορεί όμως και να χανόταν. όπως έπαθε ο μήτρογλας και ο οικοδόμος. και μη μου πεις ότι ο κλάους είναι πολύ καλύτερος από αυτούς τους 2.
dc, λες ότι ο τζιμπούρ είναι χειρότερος του κλάους? ή λάθος κατάλαβα?
μου παραθέτεις τα γκολ. ο επιθετικός δεν είναι όμως αποκλειστικά το γκολ.
γιάπα, μπορεί να έβαζε 25 γκολ, μπορεί όμως και να χανόταν. όπως έπαθε ο μήτρογλας και ο οικοδόμος. και μη μου πεις ότι ο κλάους είναι πολύ καλύτερος από αυτούς τους 2.
dc, λες ότι ο τζιμπούρ είναι χειρότερος του κλάους? ή λάθος κατάλαβα?
Φίλε, στην προσπάθειά σου να απαξιώσεις τον Κλάους κι εσύ και μερικοί άλλοι αναφέρεστε συχνά πυκνά στην συνολική του απόδοση. Βέβαια, ποτέ δεν μπήκατε στον κόπο να εξηγήσετε στους υπόλοιπους τι ακριβώς εννοείτε "συνολική απόδοση". Μπορεί να εννοείτε τα νούμερα του φούτμπολ μάνατζερ.
Δε ξέρω. Και να σε πω; Ούτε και με νοιάζει. Αυτά τα εξηγούνε πριν και δεν πετάνε ένα γενικό και αόριστο "η συνολική του απόδοση".
Εγώ βλέπω ένα παιδί να τρέχει αβέρτα, να μαρκάρει, να κυνηγάει μπάλα και να σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φέτος.
Και ναι, η άποψή μου είναι ότι ο Κλάους είναι καλύτερος παίκτης από τον τζιμπούρ. Και πολύ κιόλας.
Εσύ βγες και πεςτο αντίθετο. Είναι δικαίωμά σου, άσχετα αν σε διαψεύδουν τα νούμερα και οι αβάντες του γάβρου.

Εγώ βλέπω ένα παιδί να τρέχει αβέρτα, να μαρκάρει, να κυνηγάει μπάλα και να σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φέτος.
Και ναι, η άποψή μου είναι ότι ο Κλάους είναι καλύτερος παίκτης από τον τζιμπούρ. Και πολύ κιόλας.
Εσύ βγες και πεςτο αντίθετο. Είναι δικαίωμά σου, άσχετα αν σε διαψεύδουν τα νούμερα και οι αβάντες του γάβρου.
Το παιδι ειναι πολυ καλο φορ που αδικειτε καταφορα απο την μετριοτητα των χαφ και χαφ εξτρεμ της ομαδας.
ΑΛιμονο αν πιστεψει ο Κλαους οτι εχει φτασει στο τοπ του αλιμονο αν το πιστεψουμε κι εμεις...αλιμονο αν μεινει στασιμος...και ναι εχει πολλα ψωμια να φαει για να γινει φορακλα..προς το παρων ειναι ενας π καλος φορ για ελλαδα..Σε σχεση με τζεμπουρ που μ αρεσει και μενα,,,υστερει σε τεχνικη και προσωπικη ενεργεια γι αυτο για να θεωρηθουν ιδιου επιπεδου πρεπει να δινει καλυτερα νουμερα..
Τωρα αν ηταν στο γαβρο π.χ η αδυναμια του στο να δημιουργει ευκαιριες με προσωπ ενεργειες δε θα φαινονταν γιατι δε θα χρειαζοταν...σε μας που μεσοεπιθετικα ειμαστε στα ιδια με ξανθη δυστυχως φαινεται...
Υγ Η στασιμοτητα ειναι η αρχη της κατηφορας...Στεφανε δουλεια..
ΥΓ και για οσους κοροιδευουν επειδη το λες για μενα DC ..αν και δεν ασχολουμαι με το ΦΜ ειναι εξαιρετικη πηγη δεδομενων, που χρησιμ και απο μεγαλες ομαδες παγκοσμιως..
Τωρα αν ηταν στο γαβρο π.χ η αδυναμια του στο να δημιουργει ευκαιριες με προσωπ ενεργειες δε θα φαινονταν γιατι δε θα χρειαζοταν...σε μας που μεσοεπιθετικα ειμαστε στα ιδια με ξανθη δυστυχως φαινεται...
Υγ Η στασιμοτητα ειναι η αρχη της κατηφορας...Στεφανε δουλεια..
ΥΓ και για οσους κοροιδευουν επειδη το λες για μενα DC ..αν και δεν ασχολουμαι με το ΦΜ ειναι εξαιρετικη πηγη δεδομενων, που χρησιμ και απο μεγαλες ομαδες παγκοσμιως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 07 Σεπ 2012, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.