Ο Κουρτιτς είναι παίκτης συνόλου. Εσύ πάντως τον πλήρωσες υπεραξία γιατί αυτός ο παίκτης προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει αλλά ήρθε από Ιταλία.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι μια μετριότητα...με συνεχόμενα λάθη...
ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports
-
ron-swanson
Έβαλε Αβραάμ για την φιέστα. Α ρε ΠΑΟΚ τι ζούμε πάλι γαμω την πουτανα μου γαμω
- sourmenetes
- Moderator
Ναι. Μου φταιει 100%proedros έγραψε:Ο φαλακρός σου φταίει???Ολη η ομάδα πελαγοδρομεί..!!!sourmenetes έγραψε:Βγάλε ρε τον ύπνο τον Μιτριτσα!
Αντε γαμω την τρέλα μου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι είναι στην κοσμαρα του
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή είναι η εντεκάδα αν βγάλεις τους παλαίμαχους Βιεϊρίνια, Μπισεσβαρ, Βαρέλα, Κρεσπο και Καντουρι.danirifle έγραψε:οι δύο 11άδες αυτή τη στιγμή έχουν χαώδη διαφορά ποιότητας και τρεξιμάτων
Για να καταλάβουμε γιατί τους θέλει ο Λουτσεσκου.
Φίλε αν είναι το βασικό χαφ του χρόνου στα 34, κλάφτα Χαράλαμπε!!Photis έγραψε:Ο Κουρτιτς είναι παίκτης συνόλου. Εσύ πάντως τον πλήρωσες υπεραξία γιατί αυτός ο παίκτης προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει αλλά ήρθε από Ιταλία.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι μια μετριότητα...με συνεχόμενα λάθη...
Καλα σχετικό είναι...Αν συνεχίσουμε να μην κερδίζουμε ίσα που προλαβαίνουμε να παίζουμε εμείς στον τελικό το ευρωπαϊκό εισητηριοAsimos έγραψε:37 λάθη εμείς, 23 αυτοί. Δεν φταίει κάποιος παίκτης συγκεκριμένα, φταίει το σύνολο στο β ημίχρονο.
Στα παπάρια το παιχνίδι και η βαθμολογική του σημάδια αλλά δεν επιτρέπεται αυτή η νοοτροπία - συμπεριφορά.
-
blackchaos
Και φυσικά θα πάνε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στην 4, θέλει προσοχή
Δεν έχει καεί έχει θεοποιηθεί..Photis έγραψε:Ο Τσιγγαρας έχει καεί αλλά ούτε εμπνέει και εμπιστοσύνη η αλήθεια γενικώς.markos4 έγραψε:Αυτοί έχουν Καμαρά και εμείς Τσιγγαρα..
ωρε μανα μου και να ηταν ο καυμενος ο τευλορ σημερα αντι για τον λυρατζη τι χλευασμο θα ακουγε τις επομενες μερες. Τωρα μοκο θα εχει φυσικα
Μακάρι να προκαλέσουν χοντρά, γιατί τα τραβάει ο οργανισμός μας. Εμείς χαζοί για μια ζωήblackchaos έγραψε:Και φυσικά θα πάνε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στην 4, θέλει προσοχή
-
ron-swanson
Εντάξει πάντως το σημερινό είναι καλό μάθημα ενόψει τελικού. Γιατί είχαμε 7 ματς σερί χωρίς νίκη και υπήρχε ένα κλίμα ότι η ομάδα γαμει και δέρνει.
Προφανώς δεν θα τα μηδενίσουμε όλα για μια κακη εμφάνιση. Αλλά εντάξει αν πάμε με ύφος στον τελικο θα έχουμε θέματα.
Προφανώς δεν θα τα μηδενίσουμε όλα για μια κακη εμφάνιση. Αλλά εντάξει αν πάμε με ύφος στον τελικο θα έχουμε θέματα.
αυτό φοβάμαι κι εγώ..blackchaos έγραψε:Και φυσικά θα πάνε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στην 4, θέλει προσοχή
-
xrisitsapa
Τώρα σοβαρά συγκρίνεις Λυρατζη με Τέιλορ;CCCP έγραψε:ωρε μανα μου και να ηταν ο καυμενος ο τευλορ σημερα αντι για τον λυρατζη τι χλευασμο θα ακουγε τις επομενες μερες. Τωρα μοκο θα εχει φυσικα
- PAOK_Antarctica