Ο Κουρτιτς είναι παίκτης συνόλου. Εσύ πάντως τον πλήρωσες υπεραξία γιατί αυτός ο παίκτης προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει αλλά ήρθε από Ιταλία.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι μια μετριότητα...με συνεχόμενα λάθη...

Ο Κουρτιτς είναι παίκτης συνόλου. Εσύ πάντως τον πλήρωσες υπεραξία γιατί αυτός ο παίκτης προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει αλλά ήρθε από Ιταλία.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι μια μετριότητα...με συνεχόμενα λάθη...
Ναι. Μου φταιει 100%proedros έγραψε:Ο φαλακρός σου φταίει???Ολη η ομάδα πελαγοδρομεί..!!!sourmenetes έγραψε:Βγάλε ρε τον ύπνο τον Μιτριτσα!
Αντε γαμω την τρέλα μου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή είναι η εντεκάδα αν βγάλεις τους παλαίμαχους Βιεϊρίνια, Μπισεσβαρ, Βαρέλα, Κρεσπο και Καντουρι.danirifle έγραψε:οι δύο 11άδες αυτή τη στιγμή έχουν χαώδη διαφορά ποιότητας και τρεξιμάτων
Φίλε αν είναι το βασικό χαφ του χρόνου στα 34, κλάφτα Χαράλαμπε!!Photis έγραψε:Ο Κουρτιτς είναι παίκτης συνόλου. Εσύ πάντως τον πλήρωσες υπεραξία γιατί αυτός ο παίκτης προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει αλλά ήρθε από Ιταλία.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς είναι μια μετριότητα...με συνεχόμενα λάθη...
Καλα σχετικό είναι...Αν συνεχίσουμε να μην κερδίζουμε ίσα που προλαβαίνουμε να παίζουμε εμείς στον τελικό το ευρωπαϊκό εισητηριοAsimos έγραψε:37 λάθη εμείς, 23 αυτοί. Δεν φταίει κάποιος παίκτης συγκεκριμένα, φταίει το σύνολο στο β ημίχρονο.
Στα παπάρια το παιχνίδι και η βαθμολογική του σημάδια αλλά δεν επιτρέπεται αυτή η νοοτροπία - συμπεριφορά.
Δεν έχει καεί έχει θεοποιηθεί..Photis έγραψε:Ο Τσιγγαρας έχει καεί αλλά ούτε εμπνέει και εμπιστοσύνη η αλήθεια γενικώς.markos4 έγραψε:Αυτοί έχουν Καμαρά και εμείς Τσιγγαρα..
Μακάρι να προκαλέσουν χοντρά, γιατί τα τραβάει ο οργανισμός μας. Εμείς χαζοί για μια ζωήblackchaos έγραψε:Και φυσικά θα πάνε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στην 4, θέλει προσοχή
αυτό φοβάμαι κι εγώ..blackchaos έγραψε:Και φυσικά θα πάνε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στην 4, θέλει προσοχή
Τώρα σοβαρά συγκρίνεις Λυρατζη με Τέιλορ;CCCP έγραψε:ωρε μανα μου και να ηταν ο καυμενος ο τευλορ σημερα αντι για τον λυρατζη τι χλευασμο θα ακουγε τις επομενες μερες. Τωρα μοκο θα εχει φυσικα