Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Καλό το 1-0, όμως καλύτερα να βάλουμε κι ένα 2ο μέχρι το 60 να τελειώνει η μπουγάδα.
Δεν έχουμε αφήσει τον Πανιωνιο να κάνει τιποτα, ουτε φάση δεν είχε 45λ.
Βέβαια κι εμεις δεν παίξαμε τιποτα συνταρακτικο όμως δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις και κυρίως
δείξαμε θέληση να κυνηγήσουμε τους αντιπάλους, να τους τρέξουμε και δικαιωθήκαμε.
Με ίδια εμφάνιση στο 2ο θα έρθει το διπλό.
Βέβαια κι εμεις δεν παίξαμε τιποτα συνταρακτικο όμως δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις και κυρίως
δείξαμε θέληση να κυνηγήσουμε τους αντιπάλους, να τους τρέξουμε και δικαιωθήκαμε.
δε βρηκαμε το γκολ στο αρχικο καλο μας διαστημα σε 2 καθαρες ευκαιριες που καναμε, αλλα το βρηκαμε στο "κακο" μας διαστημα απο το δωρακι του αμυντικου και το πεισμα του μοιραιου μεχρι εκεινο το διαστημα κουλουρη...
η ομαδα πρεπει να δειξει επιθετικοτητα και να μην παρουσιασει το συνδρομο της λαρισας, ο πανιωνιος φαινεται οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση και μπορει να ερθει το ξεκουραστο διπλο...
εξαιρετικη μεχρι στιγμης η διαιτησια του σιδηροπουλου πραγματικα αλανθαστος...
η ομαδα πρεπει να δειξει επιθετικοτητα και να μην παρουσιασει το συνδρομο της λαρισας, ο πανιωνιος φαινεται οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση και μπορει να ερθει το ξεκουραστο διπλο...
εξαιρετικη μεχρι στιγμης η διαιτησια του σιδηροπουλου πραγματικα αλανθαστος...
Πολύ δυνατό παιχνίδι κάνουμε. Ο πτώση του ρυθμού με τους δήθεν τραυματισμούς τους μας στοιχίζει πολύ. Ο σπίκερ του αγώνα πόσο μπαμ κάνει ότι τρέμει μη βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ. Ρουφα το.. γατάκι
Δε θελω να δω διαχείριση του ματς στο Β... Θελω να μπούμε δυνατά γιατι θα εχουμε χώρο και να βάλουμε αλλα δυο. Εγω θα έβγαζα Κουλουρη θα πέρναγα το Σακχοφ και θα το γυριζα σε 3 5 2 με Καντουρι Μακ μπροστά. Εξω απο την περιοχή μας υπαρχει η γνωστή τρύπα που έχουμε οταν παίζει ο Κανιας ο οποιος μαρκαρει χωρο και οχι παικτες (φανηκε σε κανα δυο φασεις ασχετα αν οι Πανιωνιοι χασαν τη μπαλα μόνοι τους και θα φανει περισσότερο αν μας πιεσουν) γι αυτό θελω Σακχοφ να κλειδώσει το κέντρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Κυρ 26 Νοέμ 2017, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
τωρα εχει λογικη να πας συντηρητικα στο β sera ο πανιωνιος δειχνει τελειως ακινδυνος
και μεις προηγουμαστε
και μεις προηγουμαστε
- The_Stalker
Το πέναλτι είναι 80% δώρο του αμυντικού (να δείτε που θα το γράψουν έτσι και οι gay-φυλλάδες αφήνοντας υπόνοιες) και 20% μαγκιά του Κουλούρη.
Εκνευριστικος ΠΑΟΚ . Η μόνη ομάδα π ενώ υπερέχει φοβάται.
Ευτύχης συγκυρία το καθαρό πέναλτι, ενώ είχαμε κάτσει πίσω και παίζαμε με καμινάδες .
Καντουρι τι έχεις ρε αγόρι μου;;;
Κάμπος μόνος σου πλάγιο χωρίς να σε πιέζουν;
Τι διάολο ρε γαμωτο
Ευτύχης συγκυρία το καθαρό πέναλτι, ενώ είχαμε κάτσει πίσω και παίζαμε με καμινάδες .
Καντουρι τι έχεις ρε αγόρι μου;;;
Κάμπος μόνος σου πλάγιο χωρίς να σε πιέζουν;
Τι διάολο ρε γαμωτο
- potamda
- Bet Guru 2023
Θέλω Πέλκα, να μπει, να σκοράρει και να ξαναπιάσει τα....φρύδια του! 
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σκέφτηκα να το κάνω Εντίτ αλλά περίμενα να δω αν θα το βάλει ο κουλουρης. Μετά το άφησα όπως ήταν! Χαχαχα!potamda έγραψε:Εντωμεταξύ Μαυροχιόνιε γράφεις πέναλτι, το streaming μου είναι πίσω κανά λεπτό και ο Πανιώνιος εκείνη τη στιγμή μπαίνει στην περιοχή μας... άστο μ' έφυγε η μαγκιά...Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέναλτι
- kataramenos5
Rizla έγραψε:Ε,τι να γινει αδερφε...το κατεστημενο του Σαββιδη...PAOK_Antarctica έγραψε:Γκοοοοολ
Για πείτε για το πέναλτι, τι εγινε;
Αμα γυρισουμε πισω θα χουμε δραματα και δεν αντεχω αλλο ρε γμτ.Rizla έγραψε:Καλό το 1-0, όμως καλύτερα να βάλουμε κι ένα 2ο μέχρι το 60 να τελειώνει η μπουγάδα.
potamda έγραψε:Εντωμεταξύ Μαυροχιόνιε γράφεις πέναλτι, το streaming μου είναι πίσω κανά λεπτό και ο Πανιώνιος εκείνη τη στιγμή μπαίνει στην περιοχή μας... άστο μ' έφυγε η μαγκιά...Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέναλτι
- Petros1988
Η καλύτερη διαιτησία που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδι της Ομάδας μας! 50-50!
- desperando
- Επικοινωνία:
Προφανώς μόνο εμένα εκνευρίζει ο Μάτος που κρατάει την μπάλα πολύ παραπάνω.μονο στο πρώτο μέρος μας στέρησε 2καλες κόντρες.
Εγώ θα του τραβούσα το αφτί
Εγώ θα του τραβούσα το αφτί
για μακ διαφωνω..δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να κανει κατι παραπανω στις φασεις του. ο καντουρι ομως δεν κανει καλη εμφανιση.ισως σακχωφ να βοηθουσε παραπανω οπως λενε και πανω
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν απαντάς σε μένα Μάτος έγραψα όχι Μακ
Ο Μακ για μένα σήμερα κάνει το καλύτερο το παιχνίδι
Ο Μακ για μένα σήμερα κάνει το καλύτερο το παιχνίδι