Δηλαδή αυτό σήμερα ηταν κερκίδα;; έχω να δω κερκίδα στην τούμπα απο τότε που ή...κ@βλα ξεχείλιζε. Επί ζαγορακη.μιλάω για κερκίδα σε ελληνικό πρωτάθλημα..flash4 έγραψε:Προτείνω όλοι αυτοί που γιουχάρουν τους οργανωμένους να κάνουν κερκίδα 90' συνεχόμενα και όχι μόνο όταν τους βολεύει. Επίσης μετά το 0-1 γιατί δε συνέχισαν να γιουχάρουν τους οργανωμένους. (εννοείται ότι δε συμφωνώ με όλα όσα λένε οι οργανωμένοι, αλλά έχω την απορία μιας και αυτοί κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ)
Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ο πανιωνιος μας περασε ηδη και θα παρει αδεια χαρη στα φραγκα για χατζη ο αστερας αυριο θα παρει διπλο μες στο παραρτημα και ειμαστε 6οι
την αλλη αγωνιστικη και οι δυο κερδιζουν και εμεις με ηττα μενουμε 3 βαθμους πισω απο αστερα και 4 απο πανιωνιο
και απο δω και περα ολες οι ομαδες αδιαφορες πιστευει κανεις οτι θα μπουμε πλει οφ
την αλλη αγωνιστικη και οι δυο κερδιζουν και εμεις με ηττα μενουμε 3 βαθμους πισω απο αστερα και 4 απο πανιωνιο
και απο δω και περα ολες οι ομαδες αδιαφορες πιστευει κανεις οτι θα μπουμε πλει οφ
Καπου πριν λιγες βδομαδες το ειχα διαβασει απο εναν αδερφο που εκραζε Τουντορ αυτο. Οτι αυτος θα μας κανει να βγουμε εκτος πλει οφche4 έγραψε:ξερετε οτι με ηττα την αλλη κυριακη ειμαστε εκτος πλει οφ ετσι
che χέστηκα για τα πλέι οφ. Ειλικρινά ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Σήμερα καταλάβατε τι έγινε ή ακόμα κοιμάστε;;;
Ναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι εγινε καποιοι εβριζαν τον ιβαν αντι να βριζουν αυτους που φταινε
ξερεις ποσο πισω θα σε παει μια χρονια εκτος ευρωπης
ποιος παιχτης θα ερθει αυτο ειναι το πλανο τριετιας να καταλαβω και εγω
- PAOK_Antarctica
Μακάρι να ήταν τόσο απλό ρε συ che αλλά δεν ήταν απλά "κάποιοι".
chrisg4 έγραψε:Εγώ ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη έχει στο ρόστερ παίχτες επιπέδου Κιτσιου που το παλικάρι στη καριέρα του ζήτημα να έχει κάνει δέκα σέντρες της προκοπής, ότι το βασικό του δεκαρι είναι ο Πέλκας όπου σήμερα σε σουτ εκτός περιοχής ελεύθερος δε κατάφερε να σηκώσει τη μπάλα από το χορτάρι και πήγε η μπάλα συρτά στον τερματοφύλακα. Ότι ακόμα υπάρχει ο Σαμπο που νομίζω δεν έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τέτοιος τουρίστας, περπατάει λες και κάνει βόλτα στη παραλία. Και άλλοι πολλοί. Επίσης η ομάδα σήμερα έπαιζε χωρίς εξτρεμ. Ο ΠΑΟΚ έτσι; Όχι η Καλλονή ή ο Πανθρακικός που έχουν πέσει. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε εξτρεμ να βάλει. Επίσης 30 θλασεις. Το 2016 όπου το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι επιστήμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα τροπο να μην έχει μια θλάση κάθε βδομάδα. Α επίσης ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς που σήμερα θεώρησαν σωστό να βρισουν έναν άνθρωπο που αντί να ξεφτιλισει την ομάδα όπως έκαναν άλλοι και να τη ρίξει στη Γ εθνική έβγαλε από τη τσέπη του 10 εκ και τη ξεχρέωσε. Δε μ ενδιαφέρει που ήταν λίγοι. Στον ΠΑΟΚ τη ζημιά πάντα αυτοί οι λίγοι την έκαναν.
Μέσα σε όλα αυτά και ο Τουντορ. Που εγώ με όλα αυτά ειλικρινά δε μπορώ να έχω άποψη. Δηλαδή πως να πω ότι ένας προπονητής δε κανει όταν έχει τόσους τραυματισμούς αλλά και τόσους παίχτες που δε κάνουν για ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο λόγο όμως δε μπορώ να πω αν κανει κι ολας. Και δε μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν και άτομα που ειναι τόσο σίγουροι ότι δε κάνει ο Τουντορ και τι ακριβώς θα αλλάξει αν έρθει άλλος;
Αυτο που λείπει απο τον ΠΑΟΚ είναι η λογική. Σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικό αγωνιστικό και οπαδικό. Ο ΠΑΟΚ είναι σουρεαλ ομάδα.
Τα έντονα ακριβώς![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Εγω παλι δεν καταλαβα... ή μαλλον δεν καταλαβα γιατι εγινε,ειδικα στο 30 σε ματς που ειναι 0-0.Για μενα ηταν καθαρο τρυπημαpilotos έγραψε:che χέστηκα για τα πλέι οφ. Ειλικρινά ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Ίσως κ για το καλύτερο che.
Αυτή τη στιγμή οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ είναι στο ρόστερ κ αγωνίζεται πάνω από 2 χρόνια πλην Κωνσταντινίδη κ ίσως για αλλαγή τον Τζιόλη πρέπει να πωληθεί/αποχωρήσει.
Το είδαμε ολονών το ταβάνι κ δυστυχώς δεν είναι αρκετά ψηλό για να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
Αυτή τη στιγμή οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ είναι στο ρόστερ κ αγωνίζεται πάνω από 2 χρόνια πλην Κωνσταντινίδη κ ίσως για αλλαγή τον Τζιόλη πρέπει να πωληθεί/αποχωρήσει.
Το είδαμε ολονών το ταβάνι κ δυστυχώς δεν είναι αρκετά ψηλό για να κάνουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
τωρα λεει γινεται συσκεψη χωρις σαββιδη για να παρθουν αποφασεις
τι αποφασεις και γιατι
ειναι λιγο στα χαμενα εκει η μου φαινεται εμενα
τρικυμια
εγω βλεπω οτι η ομαδα εχει μουδιασει και προσπαθει να καλυφτει πισω απο ενα πλανο και καλα που δεν οδηγει πουθενα
επισης μεγαλυτερο προβλημα ειναι η κερκιδα η το τουρλουμπουκι που ειδαμε να καταλαβω μετα το γκολ ο αλλος εκατσε στον παγκο και αφησε την ομαδα στο ελεος της η οποια δεν εδειχνε οτι μπορει να αντιδρασει
αδερφε χρονια εκτος ευρωπης ισον τελος το καταλαβαινεις οτι κατι πρεπει να γινει στρην ομαδα δεν ξερω τι αλλα κατι πρεπει να γινει
τι αποφασεις και γιατι
ειναι λιγο στα χαμενα εκει η μου φαινεται εμενα
τρικυμια
μα αυτοι δεν παιρνουν καμια αποφαση για κατιPAOK_Antarctica έγραψε:Μακάρι να ήταν τόσο απλό ρε συ che αλλά δεν ήταν απλά "κάποιοι".
εγω βλεπω οτι η ομαδα εχει μουδιασει και προσπαθει να καλυφτει πισω απο ενα πλανο και καλα που δεν οδηγει πουθενα
επισης μεγαλυτερο προβλημα ειναι η κερκιδα η το τουρλουμπουκι που ειδαμε να καταλαβω μετα το γκολ ο αλλος εκατσε στον παγκο και αφησε την ομαδα στο ελεος της η οποια δεν εδειχνε οτι μπορει να αντιδρασει
Tolaros έγραψε:Ίσως κ για το καλύτερο che.
αδερφε χρονια εκτος ευρωπης ισον τελος το καταλαβαινεις οτι κατι πρεπει να γινει στρην ομαδα δεν ξερω τι αλλα κατι πρεπει να γινει
σόρυ, αλλά σε αυτό το θέμα εκπέμπουμε σε άλλη συχνότηταche4 έγραψε:τι εγινε καποιοι εβριζαν τον ιβαν αντι να βριζουν αυτους που φταινε
- PAOK_Antarctica
Che, το να θέλει ο πυρήνας των οργανωμένων να διώξει τον Σαββίδη για μένα είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από το αν κερδίσαμε τις γριές ή όχι.
Πως το ειπανε να δεις? "Δεν ακουσες το ΝΒ που σου τα ελεγε και συ τον εδιωξες?"Kostas_Peraia4 έγραψε:Εγω παλι δεν καταλαβα... ή μαλλον δεν καταλαβα γιατι εγινε,ειδικα στο 30 σε ματς που ειναι 0-0.Για μενα ηταν καθαρο τρυπημαpilotos έγραψε:che χέστηκα για τα πλέι οφ. Ειλικρινά ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Τα ιδια επαναλαμβαναν και οι αρδ του μετροκωλις..
https://youtu.be/obBpt1ymrMc?t=25