Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eπίδομα ανθυγειηνής εργασίας άμεσα!!!!
Και κολλήριο για τα μάτιαααααααααα
Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει συγκεντρωμένα ένα αμυντικός από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με 4 διαφορετικούς παρτενέρ? Συν ότι δεν έχει βρει τα πατήματα του, σύν ότι είναι από παλιά επηρεπής στο λάθος.. Αφήστε που πέρυσι βγήκε στη χειρότερη 11άδα του Καμπιονάτο, αλλά αυτό το βάζω σε 2η μοίρα!
Τα ίδια χάλια ήταν και τότε.. εμένα δεν μου άρεσε.. μετά την ΑΕΚ πρόλαβε να ρίξει κατηγορία και τη Μούρθια και τη Ρετζίνα... ειδικά στο καμπιονάτο ψηφίστηκε ως ο χειρότερος αμυντικός...
Λοιπόν από την 1η μέρα που ήρθε είχα τις αμφιβολίες μου.Δεν ψηφιστηκέ τυχαία χειρότερος αμυντικός στην Ιταλία...Είναι άμπαλος και χωρίς καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι του!!!Αυτές οι γίομες χωρίς λόγο και το διώξιμο στο γάμο του καραγκιόζη προκαλούν εκνευρισμό σε όλη την ομάδα...Κάκιστος μέχρι σήμερα...κάκιστος!!!
free4 έγραψε:Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει συγκεντρωμένα ένα αμυντικός από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με 4 διαφορετικούς παρτενέρ?
Για να λέμε τα πράγματα σωστά όταν παίρνει την μπάλα και την στραβοκλωτσάει, δεν φταίει ο παρτενέρ!
Περιμενα τον Τσιριλο πιο κοντρολαρισμενο και πειθαρχημενο, αλλα αυτος βρε αδερφε ειναι συνεχως σε κατασταση πανικου και το μεταδιδει και στον παρτενερ του.
Για μενα κεντρικο αμυντικο διδυμο ειναι ο Κοντρερας με το Μαλεζα!!! Τελος !!!
Θέλω να τον δω δίπλα στον Κοντρέρας. Ας αναλάβει ο Πάμπλο την δουλειά που κάνει τώρα ο Μπρούνο και θα δείξει θετικά στοιχεία. Δε ξέρω ποιον από τους 2 (Μαλεζά,Τσιρίλο) θα χρησιμοποιήσει ο Σάντος παρτενέρ αλλά το δίδυμο Μαλεζά-Κοντρέρας ήταν επιτυχημένο πέρυσι.
Δε ξέρω κατά πόσο θα είμαστε καλοί στον αέρα με Τσιρίλο-Κοντρέρας.
Πάει να δείξει αρχηγικά στοιχεία με το να δίνει οδηγίες, να φωνάζει να ανέβουν ψηλά και να ανεβαίνει συχνά και αυτός αλλά όταν δεν είσαι εσύ ο ίδιος σωστός στα καθήκοντά σου, κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Το σενάριο με Κοντρέρας δεξί μπακ είναι ελεεινό και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.