8. Bruno Cirillo
Re: Bruno Cirillo
Τα ίδια χάλια ήταν και τότε.. εμένα δεν μου άρεσε.. μετά την ΑΕΚ πρόλαβε να ρίξει κατηγορία και τη Μούρθια και τη Ρετζίνα... ειδικά στο καμπιονάτο ψηφίστηκε ως ο χειρότερος αμυντικός...
Λοιπόν από την 1η μέρα που ήρθε είχα τις αμφιβολίες μου.Δεν ψηφιστηκέ τυχαία χειρότερος αμυντικός στην Ιταλία...Είναι άμπαλος και χωρίς καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι του!!!Αυτές οι γίομες χωρίς λόγο και το διώξιμο στο γάμο του καραγκιόζη προκαλούν εκνευρισμό σε όλη την ομάδα...Κάκιστος μέχρι σήμερα...κάκιστος!!!
Μονο προλογο και ψευτοτσαμπουκαλικι ειναι μεχρι τωρα , μπαλα 0 , ανοητα λαθη , γιομες ολη την ωρα , αχρειαστη νευρικοτητα κτλ
Στον παγκο τωρα
Στον παγκο τωρα
- ΑποστόληςΑ
Για να λέμε τα πράγματα σωστά όταν παίρνει την μπάλα και την στραβοκλωτσάει, δεν φταίει ο παρτενέρ!free4 έγραψε:Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει συγκεντρωμένα ένα αμυντικός από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με 4 διαφορετικούς παρτενέρ?
Ενα μεγαλο δικαιο το εχεις τωρα Αποστολη...
Περιμενα τον Τσιριλο πιο κοντρολαρισμενο και πειθαρχημενο, αλλα αυτος βρε αδερφε ειναι συνεχως σε κατασταση πανικου και το μεταδιδει και στον παρτενερ του.
Για μενα κεντρικο αμυντικο διδυμο ειναι ο Κοντρερας με το Μαλεζα!!! Τελος !!!
Περιμενα τον Τσιριλο πιο κοντρολαρισμενο και πειθαρχημενο, αλλα αυτος βρε αδερφε ειναι συνεχως σε κατασταση πανικου και το μεταδιδει και στον παρτενερ του.
Για μενα κεντρικο αμυντικο διδυμο ειναι ο Κοντρερας με το Μαλεζα!!! Τελος !!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Θέλω να τον δω δίπλα στον Κοντρέρας. Ας αναλάβει ο Πάμπλο την δουλειά που κάνει τώρα ο Μπρούνο και θα δείξει θετικά στοιχεία. Δε ξέρω ποιον από τους 2 (Μαλεζά,Τσιρίλο) θα χρησιμοποιήσει ο Σάντος παρτενέρ αλλά το δίδυμο Μαλεζά-Κοντρέρας ήταν επιτυχημένο πέρυσι.
Δε ξέρω κατά πόσο θα είμαστε καλοί στον αέρα με Τσιρίλο-Κοντρέρας.
Πάει να δείξει αρχηγικά στοιχεία με το να δίνει οδηγίες, να φωνάζει να ανέβουν ψηλά και να ανεβαίνει συχνά και αυτός αλλά όταν δεν είσαι εσύ ο ίδιος σωστός στα καθήκοντά σου, κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Το σενάριο με Κοντρέρας δεξί μπακ είναι ελεεινό και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Δε ξέρω κατά πόσο θα είμαστε καλοί στον αέρα με Τσιρίλο-Κοντρέρας.
Πάει να δείξει αρχηγικά στοιχεία με το να δίνει οδηγίες, να φωνάζει να ανέβουν ψηλά και να ανεβαίνει συχνά και αυτός αλλά όταν δεν είσαι εσύ ο ίδιος σωστός στα καθήκοντά σου, κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Το σενάριο με Κοντρέρας δεξί μπακ είναι ελεεινό και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
- paok4kyriakos
- sidpanos
απείθαρχος...σε κάποιες κόντρες υπάρχει τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας,δεν ξέρω που χάνετε....
ήδη έχουμε πληρώσει μαλ@κιες του...τριπολη,γαυρος..και στα άλλα δύο δεν ήταν τίποτα σπουδαίο...
ήδη έχουμε πληρώσει μαλ@κιες του...τριπολη,γαυρος..και στα άλλα δύο δεν ήταν τίποτα σπουδαίο...
Ο knol σε ιταλική έκδοση.
Το χειρότερο από όλα είναι οι αποκρούσεις του,όλες μας όλες στα περιστέρια.
Το χειρότερο από όλα είναι οι αποκρούσεις του,όλες μας όλες στα περιστέρια.
άρχοντας ο Κοντρέρας
δεύτερη λύση ο Σαβίνι (εκτός αν παίξει στο πλάι)
τρίτη λύση ο Μαλεζάς
τέταρτη λύση ο Μπιζέρα
μετά από αυτούς και τον Σνάουτσνερ που τον χρειαζόμαστε σε άλλη θέση, είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ

δεύτερη λύση ο Σαβίνι (εκτός αν παίξει στο πλάι)
τρίτη λύση ο Μαλεζάς
τέταρτη λύση ο Μπιζέρα
μετά από αυτούς και τον Σνάουτσνερ που τον χρειαζόμαστε σε άλλη θέση, είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ
Αγιασμό επειγόντως!!!
Χτύπησε ξανά ο Τσιρίλο!
Επιμέλεια: Νίκος Τοσκίτσης
Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο με τον Τσιρίλο να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ηρακλή.
Ενώ λοιπόν στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε μετά από καιρό για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα, ο Φερνάντο Σάντος είδε έναν άλλον παίκτη του να χτυπάει.
Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο που χτύπησε τη μύτη του σε μια μονομαχία και αποχώρησε από την προπόνηση.
Έτσι η συμμετοχή του Ιταλού κεντρικού αμυντικού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα είναι πλέον αμφίβολη. Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που τραυματίζεται φέτος ο Μπρούνο Τσιρίλο.
http://sport24.gr/html/ent/256/ent.319256.asp
Χτύπησε ξανά ο Τσιρίλο!
Επιμέλεια: Νίκος Τοσκίτσης
Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο με τον Τσιρίλο να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ηρακλή.
Ενώ λοιπόν στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε μετά από καιρό για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα, ο Φερνάντο Σάντος είδε έναν άλλον παίκτη του να χτυπάει.
Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο που χτύπησε τη μύτη του σε μια μονομαχία και αποχώρησε από την προπόνηση.
Έτσι η συμμετοχή του Ιταλού κεντρικού αμυντικού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα είναι πλέον αμφίβολη. Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που τραυματίζεται φέτος ο Μπρούνο Τσιρίλο.
http://sport24.gr/html/ent/256/ent.319256.asp