Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από Photis »

Johnny-Patra έγραψε:Εκτός αποστολής ο Κονσεϊσάο!!

Θέλω να πιστεύω οτι δεν χαίρεται κανένας αδερφός με την έλλειψη του αρχηγού απο το ΠΙΟ κρίσιμο ματς των τελευταίων χρόνων!
Εγώ χαίρομαι... :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά χαίρομαι...
Έχει 6 μέρες ακόμη η διοίκηση να επανορθώσει το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού (να τον στείλει στην Πορτογαλία και να πάρει κάποιο καλό δεξί εξτρέμ). Γιατί δυστυχώς από τον προπονητή μας είμαι πολύ απογοητευμένος μόνο για αυτό το θέμο (πόσο εύκολα τιμώρησε τον Μπακαγιόκο σε ένα θέμα που έγινε στην προπόνηση και ασυλία στον Σέρτζιο που τον είδαν 30.000 στο γήπεδο και 1.000.000 στην τηλεόραση)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+10000000
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μένει να δούμε την Πέμπτη αν θα λείψει από την ομάδα στο συγκεκριμένο ματς. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε να πούμε περισσότερα...

Με το καλό λοιπόν να επιστρέψει υγιής, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του την προηγούμενη Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ισως να είναι καλή η ιδέα την Πέμπτη να δούμε τον Λίνο αριστερά μπροστά και δεξιά τον Βιεϊρίνια... :shock:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Photis έγραψε:

Θέλω να πιστεύω οτι δεν χαίρεται κανένας αδερφός με την έλλειψη του αρχηγού απο το ΠΙΟ κρίσιμο ματς των τελευταίων χρόνων!

καλα απιστευτοι είμαστε......
εσυ ρε μαστορα παω στοίχιμα οτι θα χαρείς και εαν αποκλιστούμε
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Το πολύ ο ΠΑΟΚ πάνω απόλα μας έφαγε...

Τι να σας πώ αν χαίρεστε, να σας χαίρεστε..
:shock:
comealot

Δημοσίευση από comealot »

abg12d34 έγραψε:
Photis έγραψε:

καλα απιστευτοι είμαστε......
εσυ ρε μαστορα παω στοίχιμα οτι θα χαρείς και εαν αποκλιστούμε
Κι εγώ χαίρομαι,και ελπίζω να τον χαίρεστε :)

Η προσωπολατρεία ΤΕΛΟΣ.
Ο προπονητής μπορεί να τον εμπιστεύεται ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ αλλά να μας επιτρέψετε να έχουμε την δικιά μας-επικίνδυνη άποψη!!!
Όσο έπαιξε στο πρώτο,άλλο τόσο θα έπαιζε μεθαύριο,άλλο τόσο πιθανώς θα παίξει περαιτέρω.

Είναι αλήθεια ότι θα μπει γιγαντοοθόνη στο παλάτι?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

δεν νομιζω πως η λεξη χαρα μπορει να χαρακτηρησει το τι νοιωθει ο κοσμος
ισως η δικαιωση για την αναγκη που υπηρχε για τιμωρια..
αλλα χαρα οχι,,ολο το σκηνικο με τον σερχιο δεν μπορει να κανει κανεναν χαρουμενο
εγω απο την μια νοιωθω πως ειναι καλο που δεν εχει χαθει η πειθαρχια στην ομαδα και πως η τιμωρια θα παραδειγματισει τους υπολοιπους..απο την αλλη ομως δεν ξεχνω οτι ο παικτης περυσι σκοραρε ολα τα γκολ του εκτος (μονο στο κυπελο σκοραρε στην τουμπα)και γενικα εκτος επαιξε πολυ πολυ καλα..με αυτο σαν δεδομενο περιμενα πολλα απο αυτον στην ολλανδια..
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+1
ειναι αναμεικτα τα συναισθηματα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

απο rtl 7 θα το δουμε το ματς απο αλφα κυπρου ειναι κλειδωμενο............ολανδικο καλανι εχει καλη ποιοτητα αναλυσης....
κατι καλυτερο δε μπορουσα να κανω...!!!!!!!!!!κ εγω κ ο φιλος μου!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μη βλεπετε συνομωσιες παντου...σιγα μη δημιουργηθηκε το conn-x tv για να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ. Τη δουλεια τους κανουν και απο οτι φαινεται την κανουν καλα και μαγκια τους. Λες και εχει κανεις υποχρεωση να δειξει ντε και καλαο το ματς. Η ΕΡΤ εχει μονο υποχρεωση, γιατι την πληρωνουμε ολοι. Οι αλλοι ειναι ιδιωτικες εταιριες, το συμφερον τους κοιτανε, δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. Εαν τα εχετε, σκαστε τα για να βλεπετε ολα τα καναλια, αν οχι, οποιος θελει να δει το ματς και δεν ειναιι 2 δεκαετιες πισω, παλι θα το δει το ματσακι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε φερει καμια ευθυνη επισης.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ελα ρε το κουρασαμε το θεμα! ενταξει ειπαμε ελευθερη αγορα αλλα πρεπει να σεβαστουν κιολας οτι εχουμε ξεκολοθει να τους πληρωνουμε και αυτοι μας εχουν γραμενους στα @@ τους! Τελος
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

PARASANDALOS τσεκαρε λιγο τα πμ σου ρε συ :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Χωρίς LTV και ΑΛΦΑ το Athina Sat Κύπρου

Οι συνδρομητές του δορυφορικού μπουκέτου Athina Sat, από χθες, δεν έχουν πρόσβαση στα κανάλια LTV και ΑΛΦΑ. Επισήμως, η διοίκηση της πλατφόρμας επικαλείται "τεχνικά" προβλήματα, τα οποία καταβάλλουν προσπάθειες για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποστολή του σήματος των δύο καναλιών προς τον δορυφόρο Hellas Sat διακόπηκε με οδηγίες που έδωσε η διοίκηση των δύο καναλιών, λόγω των οικονομικών διαφορών που έχει με την πλατφόρμα. Η μη αποστολή, όμως, του σήματος των καναλιών LTV και ΑΛΦΑ προς τον δορυφόρο Hellas Sat, έχει προεκτάσεις που φτάνουν μέχρι και το «αντίπαλο στρατόπεδο», τους νέους συνεργάτες των καναλιών. Συγκεκριμένα, η Nova που μόλις πριν από λίγες μέρες απέκτησε τα δικαιώματα για προβολή των καναλιών LTV και ΑΛΦΑ, μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αναγκαστεί να αλλάξει τα σχέδιά της. Θέλοντας και μη θα πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να «κατεβάσει» το σήμα των καναλιών από το συγκεκριμένο δορυφόρο, με σκοπό να το «ανεβάσει» στον Hotbird, με τον οποίο η ίδια συνεργάζεται. Οι τεχνικοί της Nova ήδη προσανατολίζονται σε υπαλλακτικές λύσεις, οι οποίες δεν θα καθυστερήσουν υπερβολικά την αποστολή των νέων καναλιών που απέκτησαν προς τους συνδρομητές τους. (Φιλελεύθερος)

το κυπριακο δε ξεκλειδωνει

Μολις ειδα την διαφημιση του αγωνα στο rtl 7
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”