Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Και εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά χαίρομαι...
Έχει 6 μέρες ακόμη η διοίκηση να επανορθώσει το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού (να τον στείλει στην Πορτογαλία και να πάρει κάποιο καλό δεξί εξτρέμ). Γιατί δυστυχώς από τον προπονητή μας είμαι πολύ απογοητευμένος μόνο για αυτό το θέμο (πόσο εύκολα τιμώρησε τον Μπακαγιόκο σε ένα θέμα που έγινε στην προπόνηση και ασυλία στον Σέρτζιο που τον είδαν 30.000 στο γήπεδο και 1.000.000 στην τηλεόραση)
Θέλω να πιστεύω οτι δεν χαίρεται κανένας αδερφός με την έλλειψη του αρχηγού απο το ΠΙΟ κρίσιμο ματς των τελευταίων χρόνων!
Εγώ χαίρομαι...
καλα απιστευτοι είμαστε......
εσυ ρε μαστορα παω στοίχιμα οτι θα χαρείς και εαν αποκλιστούμε
Κι εγώ χαίρομαι,και ελπίζω να τον χαίρεστε
Η προσωπολατρεία ΤΕΛΟΣ.
Ο προπονητής μπορεί να τον εμπιστεύεται ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ αλλά να μας επιτρέψετε να έχουμε την δικιά μας-επικίνδυνη άποψη!!!
Όσο έπαιξε στο πρώτο,άλλο τόσο θα έπαιζε μεθαύριο,άλλο τόσο πιθανώς θα παίξει περαιτέρω.
Είναι αλήθεια ότι θα μπει γιγαντοοθόνη στο παλάτι?
δεν νομιζω πως η λεξη χαρα μπορει να χαρακτηρησει το τι νοιωθει ο κοσμος
ισως η δικαιωση για την αναγκη που υπηρχε για τιμωρια..
αλλα χαρα οχι,,ολο το σκηνικο με τον σερχιο δεν μπορει να κανει κανεναν χαρουμενο
εγω απο την μια νοιωθω πως ειναι καλο που δεν εχει χαθει η πειθαρχια στην ομαδα και πως η τιμωρια θα παραδειγματισει τους υπολοιπους..απο την αλλη ομως δεν ξεχνω οτι ο παικτης περυσι σκοραρε ολα τα γκολ του εκτος (μονο στο κυπελο σκοραρε στην τουμπα)και γενικα εκτος επαιξε πολυ πολυ καλα..με αυτο σαν δεδομενο περιμενα πολλα απο αυτον στην ολλανδια..
απο rtl 7 θα το δουμε το ματς απο αλφα κυπρου ειναι κλειδωμενο............ολανδικο καλανι εχει καλη ποιοτητα αναλυσης....
κατι καλυτερο δε μπορουσα να κανω...!!!!!!!!!!κ εγω κ ο φιλος μου!!!!!!!!!!
Μη βλεπετε συνομωσιες παντου...σιγα μη δημιουργηθηκε το conn-x tv για να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ. Τη δουλεια τους κανουν και απο οτι φαινεται την κανουν καλα και μαγκια τους. Λες και εχει κανεις υποχρεωση να δειξει ντε και καλαο το ματς. Η ΕΡΤ εχει μονο υποχρεωση, γιατι την πληρωνουμε ολοι. Οι αλλοι ειναι ιδιωτικες εταιριες, το συμφερον τους κοιτανε, δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. Εαν τα εχετε, σκαστε τα για να βλεπετε ολα τα καναλια, αν οχι, οποιος θελει να δει το ματς και δεν ειναιι 2 δεκαετιες πισω, παλι θα το δει το ματσακι.
ελα ρε το κουρασαμε το θεμα! ενταξει ειπαμε ελευθερη αγορα αλλα πρεπει να σεβαστουν κιολας οτι εχουμε ξεκολοθει να τους πληρωνουμε και αυτοι μας εχουν γραμενους στα @@ τους! Τελος
Οι συνδρομητές του δορυφορικού μπουκέτου Athina Sat, από χθες, δεν έχουν πρόσβαση στα κανάλια LTV και ΑΛΦΑ. Επισήμως, η διοίκηση της πλατφόρμας επικαλείται "τεχνικά" προβλήματα, τα οποία καταβάλλουν προσπάθειες για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποστολή του σήματος των δύο καναλιών προς τον δορυφόρο Hellas Sat διακόπηκε με οδηγίες που έδωσε η διοίκηση των δύο καναλιών, λόγω των οικονομικών διαφορών που έχει με την πλατφόρμα. Η μη αποστολή, όμως, του σήματος των καναλιών LTV και ΑΛΦΑ προς τον δορυφόρο Hellas Sat, έχει προεκτάσεις που φτάνουν μέχρι και το «αντίπαλο στρατόπεδο», τους νέους συνεργάτες των καναλιών. Συγκεκριμένα, η Nova που μόλις πριν από λίγες μέρες απέκτησε τα δικαιώματα για προβολή των καναλιών LTV και ΑΛΦΑ, μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αναγκαστεί να αλλάξει τα σχέδιά της. Θέλοντας και μη θα πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να «κατεβάσει» το σήμα των καναλιών από το συγκεκριμένο δορυφόρο, με σκοπό να το «ανεβάσει» στον Hotbird, με τον οποίο η ίδια συνεργάζεται. Οι τεχνικοί της Nova ήδη προσανατολίζονται σε υπαλλακτικές λύσεις, οι οποίες δεν θα καθυστερήσουν υπερβολικά την αποστολή των νέων καναλιών που απέκτησαν προς τους συνδρομητές τους. (Φιλελεύθερος)