Kedziora
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πάντως για Γερεμέγιεφ είχε ακουστεί φήμη πολύ καιρό πριν, αλλά δεν θυμάμαι που το διάβασα, ίσως sportdog 
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Οι οποίοι ήταν βασικοί σε εμάς και όχι τα "σκουπίδια" μας παρκαρισμένα μεταξύ πάγκου και εξέδρας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:13Οι Βάζελοι? Που πήραν Σβιντέρσκι, Ίνγκασον, Λημνιό, Μαουρίτσιο, κι όποιον άλλο έφυγε από τον ΠΑΟΚ? Ας παρακαλάνε να αφήσουμε κανένα χαφ να φύγει μπας και τους πάρει να αφήσουν Σιώπη στον πάγκο τους.nunies4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:05Των βαζελων έχει βουηξει το κεφάλι τους από την ατιτλιαση.Caballo Viejo έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:47 Οι βάζελοι μας κάνουν πλάκα στο διαδίκτυο για Γερεμέγεφ. Θλίψη.
Που θα κάνουν και πλακα
Θλίψη προκαλεί η κοροϊδία από την διοίκηση που μας έλεγαν πως θα κάνουν ποιοτικές προσθήκες για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη και προχωρούν στην απόκτηση του βασικού στόχου της Κηφισιάς..........
Ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως δεν είναι τρολάρισμα!
-
xrisitsapa
Γιατί δύσκολα; Ένα γκολάκι στον Παναιτωλικό το είχε.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:28Δυσκολα...xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:26Πάντως αν στις 32 Αυγούστου έδιωχναν Τσάλοφ και έφερναν Γερεμεγεφ τώρα θα είμασταν πρώτοιDimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:24 Τελευταιες μερες καλοκαιριου λεγανε οτι προσπαθουν να διωξουν Τσαλοφ κ να παρουμε ενα φορ...δν εκατσε αυτο κ μειναμε με το ρωσικο παλτο...Φτανουμε Δεκεμβρη μεσα σε ολους τους στοχους , λογω προπονητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ...κ λεμε οκ θα διορθωθει τ λαθος, ερχεται ο Ζαφ να ερθουν ενα φορ κ.ενα στοπερ κ παμε να τους πηδηξουμε ολους...Αρκει το φορ να ειναι εδω 1/1 οπως ο Ζαφ...κ εμεις μετα απο 4 μηνες ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ για φορ , φερνουμε τον ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ...Αν δεν ειμαστε μερος ενος πειραματος , τοτε δν ξερω τι αλλη εξηγηση πρεπει να δωσω ...
Ο Κωστή παίζει σαν Μειτε δλδ;gergeo4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:28 ισχυει μπορει και τωρα για κωστη ΑΝ πωληθεί ο καμαρα..ο τσαπρας δυσκολα τωρα λογω σαστρε
-
leomatos88
-
Ally Samagoal
Γιατί παίζει ο Καμαρά σαν τον Μειτέ?
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
- icue
Βασικά θα ήμαστε πρώτοι (με παρέα) αν είχαμε απλά κερδίσει τον Ατρόμητο.xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:31Γιατί δύσκολα; Ένα γκολάκι στον Παναιτωλικό το είχε.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:28Δυσκολα...xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:26
Πάντως αν στις 32 Αυγούστου έδιωχναν Τσάλοφ και έφερναν Γερεμεγεφ τώρα θα είμασταν πρώτοι
- These users thanked the author zaffodb for the post:
- sakis_the_fraud
Δεν έχω δει τον παίχτη για να ξέρω ποια θέση θα καλύψει αν τελικά κλείσει.
Αντί Μειτε ή αντί Οζντοεφ/καμαρα/ζαφειρη
-
black death
Και μπερναρ εχει ακουστει. Αμα ερθει κι αυτος έχω πειστει 100% οτι ο λουτσε έχει αναλαβει ρόλο saf.Miles έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:31 Πάντως για Γερεμέγιεφ είχε ακουστεί φήμη πολύ καιρό πριν, αλλά δεν θυμάμαι που το διάβασα, ίσως sportdog![]()
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- geobila, sakis_the_fraud
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Κωστή ξέρουν οι ειδικοί πως είναι Κύπριος και λογίζεται ως ξένος;
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Ally Samagoal
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Σοβαρά πιστεύεις πως αν είχαμε κερδίσει θα έκανε γκέλα ο γαύρος;zaffodb έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:34Βασικά θα ήμαστε πρώτοι (με παρέα) αν είχαμε απλά κερδίσει τον Ατρόμητο.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Patron
Να με συμπαθάς αλλά περισσότερη θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι ζηλεύετε αυτή την ομάδα του βαζελου η οποία στερείται εδώ και χρόνια οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής λογικής και τη στιγμή που μιλάμε είναι 3 βαθμούς κάτω από τον Λεβαδειακό, απλά και μόνο επειδή σκορπάει λεφτά δεξιά και αριστερά.boogeyman77 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:31Οι οποίοι ήταν βασικοί σε εμάς και όχι τα "σκουπίδια" μας παρκαρισμένα μεταξύ πάγκου και εξέδρας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:13Οι Βάζελοι? Που πήραν Σβιντέρσκι, Ίνγκασον, Λημνιό, Μαουρίτσιο, κι όποιον άλλο έφυγε από τον ΠΑΟΚ? Ας παρακαλάνε να αφήσουμε κανένα χαφ να φύγει μπας και τους πάρει να αφήσουν Σιώπη στον πάγκο τους.nunies4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:05
Των βαζελων έχει βουηξει το κεφάλι τους από την ατιτλιαση.
Που θα κάνουν και πλακα
Θλίψη προκαλεί η κοροϊδία από την διοίκηση που μας έλεγαν πως θα κάνουν ποιοτικές προσθήκες για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη και προχωρούν στην απόκτηση του βασικού στόχου της Κηφισιάς..........
Ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως δεν είναι τρολάρισμα!
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 9):
- Ally Samagoal, keep_paokizein, theo-drama, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Josey Wales, trouman, giaxxo, PAOKevolution, Maedhros4
Πολύ καλό το ότι θα είναι αποτι φαίνεται νωρίς εδώ ένας φορ, έστω και αν είναι ο Γερεμεγεφ ώστε να μπορέσει γρήγορα να προσφέρει. Μάλλον το προτιμώ από το να έρχοταν κάποιος θεωρητικά καλύτερος στο τέλος του Γενάρη.
Πολύ καλό που ακούγεται για Τσαπρα και Κωστή, μακάρι να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν. Γεμίζεις Έλληνες με ποιότητα που μειώνουν την ανάγκη για δευτεροτριτους ξένους και αν σου βγουν κερδίζεις και εξωαγωνιστικά.
Σεντερμπακ ακούγεται ο μητογλου κι εκεί εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος... Δεν έχω ακριβώς άποψη για τον παίκτη αλλά νομίζω ότι εκεί θέλουμε περισσοτερη ποιότητα, και μάλλον κάποιον με καλή τεχνική.
Όπως και να έχει οι μεταγραφές του χειμώνα σχεδόν ποτέ δεν θα έρθουν για να σε κουβαλήσουν, να σου πάρουν το πρωτάθλημα, να αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Κυρίως στόχος είναι να κλείσουν τρύπες, να μεγαλώσει το βάθος, να βοηθήσουν τους υπόλοιπους που είναι ο υπάρχων κορμός και να σου ετοιμάσουν το ρόστερ για το καλοκαίρι.
Πολύ καλό που ακούγεται για Τσαπρα και Κωστή, μακάρι να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν. Γεμίζεις Έλληνες με ποιότητα που μειώνουν την ανάγκη για δευτεροτριτους ξένους και αν σου βγουν κερδίζεις και εξωαγωνιστικά.
Σεντερμπακ ακούγεται ο μητογλου κι εκεί εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος... Δεν έχω ακριβώς άποψη για τον παίκτη αλλά νομίζω ότι εκεί θέλουμε περισσοτερη ποιότητα, και μάλλον κάποιον με καλή τεχνική.
Όπως και να έχει οι μεταγραφές του χειμώνα σχεδόν ποτέ δεν θα έρθουν για να σε κουβαλήσουν, να σου πάρουν το πρωτάθλημα, να αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Κυρίως στόχος είναι να κλείσουν τρύπες, να μεγαλώσει το βάθος, να βοηθήσουν τους υπόλοιπους που είναι ο υπάρχων κορμός και να σου ετοιμάσουν το ρόστερ για το καλοκαίρι.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία: