Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από don PAOK »

Θα μπούμε, θα τυχουμε με καμιά Σίτι εκτός και στο live θα κράζουμε τους πάντες μέχρι να γίνει το 0-1 στο 70'
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giapas έγραψε:Παρέλειψα να πω εκτός του Πινεδα θεωρώ και τον Τσικινιο καλύτερο παίκτη του Μειτε.
Όπως φυσικά και τον Μαουριτσιο στα καλά του. Όπως και το Μιλιβογεβιτς του γκει , όπως και το Νατχο όταν πρωτοηρθε σε εμάς.

Γενικά η άποψή μου για το Μειτε είναι ότι πρόκειται για ένα καλο χαφ για τα ελληνικά δεδομένα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Ρε giapas τι σχέση έχουν ο Τσικινιο, ο Πινέδα και ο Νατχο με το Μεϊτέ?
Να βάλουμε και τον Ντελια στην κουβέντα αν είναι.
Το Μεϊτέ θα τον συγκρίνεις με το Γιονσον, τον Εμβιλα, τον Πέρεθ και τον τιτανομεγιστο Ζαν Ζουλ
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Jim_Chatz έγραψε:Και δηλαδή θα πάρουμε χαφ μόνο για τα προκριματικά?? Τι λογική είναι αυτη

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος το είπε αυτό; Μα δεν υπάρχει λογική θα πάρουμε να καλύψουμε τον Παίχτη που πονάμε στην θέση αυτή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως κουραστηκα...ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ εκει στη ΠΑΕ το σηριαλ,παρτε μια αποφαση επιτελους και δωστε τελος, θετικο η αρνητικο αμεσα...(προφανως το αν κουραστηκα εγω ειναι δευτερευουσης σημασιας για την ομαδα)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:
giapas έγραψε:Παρέλειψα να πω εκτός του Πινεδα θεωρώ και τον Τσικινιο καλύτερο παίκτη του Μειτε.
Όπως φυσικά και τον Μαουριτσιο στα καλά του. Όπως και το Μιλιβογεβιτς του γκει , όπως και το Νατχο όταν πρωτοηρθε σε εμάς.

Γενικά η άποψή μου για το Μειτε είναι ότι πρόκειται για ένα καλο χαφ για τα ελληνικά δεδομένα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Ρε giapas τι σχέση έχουν ο Τσικινιο, ο Πινέδα και ο Νατχο με το Μεϊτέ?
Να βάλουμε και τον Ντελια στην κουβέντα αν είναι.
Το Μεϊτέ θα τον συγκρίνεις με το Γιονσον, τον Εμβιλα, τον Πέρεθ και τον τιτανομεγιστο Ζαν Ζουλ
Τι να σου πω ,κεντρικά χαφ δεν είναι οι παραπανω; Ο ίδιος ο Λουτσεσκου έχει πει ότι απο τα 2 χαφ του κανένα δεν είναι καθαρό 6αρι ,αντιθέτως θέλει και οι 2 να έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν παιχνίδι και να τρέχουν το παιχνίδι. Αλλά και πάλι δε καταλαβαίνω την ερώτηση. Ως κεντρικά χαφ ,καλύτερα του Μειτε θεωρώ 5-6 παικτες τη τελευταία 5ετια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τόσο κακό είναι που δε θεωρώ τον Μειτε τιτανοτεραστιο ,πως έχετε κολλήσει όλοι μωρέ με το τι γραφω;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ανταγωνιστικοί σχετικά σοβαρά, αν καταφέρουμε αυτήν τη γ@μημένη φορά να μπούμε στη νέα μορφή του τσολο, δε νομίζω πως μπορούμε να είμαστε με αυτό το κάθε άλλο παρά μέτριο για τα δεδομένα μας ρόστερ. Αυτό είναι άλλο κι άλλο τελείως ότι ο όποιος Μεϊτέ μπορεί σε βάθος 3ετιας να λογίζεται ως η σταθερά μας στο κέντρο. Ο ΠΑΟΚ για να καταστεί, όχι υποχρεωτικά στο ανώτατο επίπεδο αλλά έστω στο μεσαίο, μια υπολογίσιμη δύναμη πρέπει, κατά την οπτική μου, του χρόνου, εφόσον τελικά κλείσει ο Γάλλος, να ρίξει τον Μεϊτέ στη θέση του 3ου στην ιεραρχία των χαφ με τις κινήσεις που θα κάνει. Αυτό θα σημαίνει πραγματική πρόοδος για την ομάδα. Για να επιτευχθεί απλά ο φετινός τεθείς μεγάλος στόχος, αν είχε κλείσει εγκαίρως, μια χαρά κίνηση θα ήταν ο Μεϊτέ. Δυστυχώς ακόμα παρακολουθούμε επεισόδια μιας άκρως βαρετής σαπουνόπερας.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Off topic
Σωστό πως ο Μεϊτιέ πρέπει να καταστεί του χρόνου ο τρίτος στην ιεραρχία παίκτης
Το θεωρώ αδύνατο, διότι δεν θα υπάρχουν τα ανάλογα έσοδα· όχι πριν φτιαχτεί το γήπεδο
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Δηλαδή προτιμάτε κάποιοι να έρθει άλλος στην θέση του μειτε,με κίνδυνο να σου βγει εσιτι ή Σοάρες, παρά τον δοκιμασμένο,και μέτριο για εσάς, Γάλλο;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

το ποιος ήταν ο καλύτερος κεντρικός είναι υποκειμενικό.
κάποιοι φίλοι θα θέσουν τα συνολικά στατιστικά και θα εκλέξουν ως τον καλύτερο τον τάδε.
ωστόσο για την ομάδα μας θα πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι ο μεϊτέ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης στον χώρο του κέντρου και μάλιστα να μην μας διαφεύγει όπως καλά ειπώθηκε από άλλους φίλους ότι έπαιξε σε δυάδα κεντρικών έναντι πολλών ομάδων μου παρατάσσανε τρεις. όπως επίσης ότι η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη και πήρε τον τίτλο!

δεν ξέρω αν ο μεϊτέ μπορεί να σταθεί σε παιχνίδια των ομίλων τσου λου και γιουρόπα με ομάδες γρήγορες και κάποιων επιπέδων υψηλότερα.
αυτό που πιστεύω είναι ότι πλέον του μεϊτέ η ομάδα χρειάζεται ακόμη έναν γρήγορο, πολύ καλό κεντρώο σε αυτούς τους ομίλους.
ο κίνδυνος στην ευρώπη η δυάδα - τριάδα σου να ξεζουομίζεται και στον επόμενο αγώνα τους πρωταθλήματος να μην έχει τις ίδιες εντάσεις. τότε θα μιλάμε για αδιαφορία κάποιων ή ακόμη και για επιλογή αγώνων.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Maxpaok έγραψε:το ποιος ήταν ο καλύτερος κεντρικός είναι υποκειμενικό.
κάποιοι φίλοι θα θέσουν τα συνολικά στατιστικά και θα εκλέξουν ως τον καλύτερο τον τάδε.
ωστόσο για την ομάδα μας θα πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι ο μεϊτέ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης στον χώρο του κέντρου και μάλιστα να μην μας διαφεύγει όπως καλά ειπώθηκε από άλλους φίλους ότι έπαιξε σε δυάδα κεντρικών έναντι πολλών ομάδων μου παρατάσσανε τρεις. όπως επίσης ότι η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη και πήρε τον τίτλο!

δεν ξέρω αν ο μεϊτέ μπορεί να σταθεί σε παιχνίδια των ομίλων τσου λου και γιουρόπα με ομάδες γρήγορες και κάποιων επιπέδων υψηλότερα.
αυτό που πιστεύω είναι ότι πλέον του μεϊτέ η ομάδα χρειάζεται ακόμη έναν γρήγορο, πολύ καλό κεντρώο σε αυτούς τους ομίλους.
ο κίνδυνος στην ευρώπη η δυάδα - τριάδα σου να ξεζουομίζεται και στον επόμενο αγώνα τους πρωταθλήματος να μην έχει τις ίδιες εντάσεις. τότε θα μιλάμε για αδιαφορία κάποιων ή ακόμη και για επιλογή αγώνων.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

ruthless έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Και δηλαδή θα πάρουμε χαφ μόνο για τα προκριματικά?? Τι λογική είναι αυτη

Ποιος το είπε αυτό; Μα δεν υπάρχει λογική θα πάρουμε να καλύψουμε τον Παίχτη που πονάμε στην θέση αυτή.
Αν είδες το προηγούμενο μήνυμα από αυτό που έστειλα θα καταλάβεις. Δεν είναι λογική να ΜΗΝ πάρουμε τον Μειτε τώρα, γιατί θα είναι (λέμε τώρα με το μυαλό μας) έτοιμος τον Σεπτέμβριο, ενώ ξέρουμε τις ικανότητες του και πόσο πολύ τον θέλει ο προπονητής και απλά να πάμε να πάρουμε ένα ΑΛΛΟ χαφ επειδή είναι πιο έτοιμος από τον Γάλλο. Αυτό εννοώ.

Η σεζόν δεν τελειώνει στα προκριματικά, ούτε κάνουμε στους παίκτες συμβόλαια ενός μήνα, για να πούμε ότι δεν τον θέλουμε επειδή δεν θα είναι έτοιμος μέχρι το τέλος των προκριματικών (με το μυαλό μας πάντα).Αν έρθει ο Μειτε, δεν θα έρθει για ένα μήνα αλλά για 3 χρόνια.

Μιλάνε κάποιοι για τον Μπαρμποσα, λες και τον έχουν δει παραπάνω από 10-15 λεπτά (highlights) και τον προτιμάνε κιόλας από τον Μειτε

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μας ενδιαφέρει ρε παλικάρι αν θα είναι ο Ντανίλο, ο Μίσιτς, ή κάποιος άλλος. Θέλουμε ένα αξιόπιστο χαφ στη θέση 6 για να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο δηλαδή την είσοδο στη league phase του Ch.L.
Ο Μειτέ θα βοηθήσει πλέον αφού μπούμε.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ελπιζω η τιμωρητικη πρακτικη (προσφορα λιγοτερων χρηματων) της ΠΑΕ, οπως την παρουσιαζουν οι αρδ, προς τον Μειτε, να ειναι ακριβώς αποκυημα των αρδ!

Διαφορετικα, δεν μπορω να διανοηθω πώς θα μπορεσει να λειτουργήσει αρμονικα μια συνεργασια που βασιζεται σε παιχνίδια ισχυος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ο ντανίλο είναι έτοιμος και με ρυθμό.
επίσης κάτι διαβάζω κι απορώ πως άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο παραθέτουν, υποστηρίζουν κάτι φήμες όπως αυτή ότι δεν μπορεί να παίξει πάνω από 70'!!!!!
ποια επιστήμη αποφαίνεται ότι ένας αθλητής έχει όριο τα 70'?!!!!!!
δηλαδή σε κάθε παιχνίδι ή όποιο ματς επιλεγεί να παίζει μόνο 70΄και μετά να γίνεται αλλαγή!!!!
κάθε αθλητής έχει διαφορετικές αντιστάσεις, αντοχές. κάποιοι μπορούν να παίζουν συνεχή παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερες αποκλίσεις στην απόδοση τους. κάποιοι άλλοι για διάφορους λόγους επιβαρύνονται αλλά ανάλογα του χρόνου κι όχι με στάνταρ λεπτών συμμετοχών.
όλα είναι σχετικά. ο αριθμός των λεπτών, ο ενδιάμεσος χρόνος ξεκούρασης, η διατροφή που δεν είναι πάντα η ίδια. ο ύπνος, οι ιώσεις, η ψυχολογία.
τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πολύ περισσότερο ένα πάγιο πλαίσιο ανθεκτικότητας, ανοχών κι αντοχών ενός αθλητή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εδώ διαβάσαμε ότι έχει να παίξει από το 2018.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”